Volkswagen Passat Highline Taner Göde

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
    Emre_4758

Cevap: Volkswagen Passat Highline Taner Göde

korerc386 Nickli Üyeden Alıntı
    bende aracımı aldım sonunda ve hemen koruma yaptırdım.fakat direksiyonda amblemin üstünde ufak bi çizik şeklinde hata var.acaba değiştirmelimiyim? O parça sadece kapakmıdır yoksa direksiyonun veya airbagin değişmesi mi gerekiyor?
    Airbagin değişmesi gerekiyor o parça bütündür garantiden değişirler.
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

korerc386 Nickli Üyeden Alıntı
    bende aracımı aldım sonunda ve hemen koruma yaptırdım.fakat direksiyonda amblemin üstünde ufak bi çizik şeklinde hata var.acaba değiştirmelimiyim? O parça sadece kapakmıdır yoksa direksiyonun veya airbagin değişmesi mi gerekiyor?
    Airbagin değişmesi gerekiyor o parça bütündür garantiden değişirler.

3. offline
    passatonr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    onur ergin
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.8
    Yılı
    2000
    34 BUF 212

Emre airbag kapagi benim eski B5 tede sikinti yapmisti. Bir airbagci ile gorusmustum. Airbag i patlatmadan puntolarindan sokup amblemi degistirebiliyorlardi. Arkadasin araci yeni anladgm kadariyla garantiye girermi bilemem...
    Emre airbag kapagi benim eski B5 tede sikinti yapmisti. Bir airbagci ile gorusmustum. Airbag i patlatmadan puntolarindan sokup amblemi degistirebiliyorlardi. Arkadasin araci yeni anladgm kadariyla garantiye girermi bilemem...

Emre_4758

Onur abim arkadaşın aracındaki defolar amblem üzerinde değil airbag kapağında poliüretan yüzeyde.
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

Onur abim arkadaşın aracındaki defolar amblem üzerinde değil airbag kapağında poliüretan yüzeyde.

7. offline
    97has - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hasan
    Yer
    Adana
    Model
    Octavia
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011
    01 AJ 555

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaslar ASX'i satip CR-V almaya karar verdim ama ayni zamanda ASX yerine Passat'i satip ozel siparis verip bekleyebilir ve ASX'i de satmayip yedekte birakabilirim.
    Passat'a 98.000 veren oldu ama nedense ve her zamanki gibi ilan verdigim sitede hesabini kullandigim kisi telefon numarasini sildi.

Passat Turkiye
    Abi 1.6 Dizel 160 Zf9 la sıcak geliyor sanırım da makyajsız Crv kendi büyük ama içi fos bir arabaydi. Büyük bir değişim geçirmediyle seni kesmeyebilir. Test etmeden alma bence.
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaslar ASX'i satip CR-V almaya karar verdim ama ayni zamanda ASX yerine Passat'i satip ozel siparis verip bekleyebilir ve ASX'i de satmayip yedekte birakabilirim.
    Passat'a 98.000 veren oldu ama nedense ve her zamanki gibi ilan verdigim sitede hesabini kullandigim kisi telefon numarasini sildi.

Passat Turkiye
    Abi 1.6 Dizel 160 Zf9 la sıcak geliyor sanırım da makyajsız Crv kendi büyük ama içi fos bir arabaydi. Büyük bir değişim geçirmediyle seni kesmeyebilir. Test etmeden alma bence.

9. offline
    omega06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Say'ın forum üyeler bugün yeni Passat 1,6 tdi bmt manual comfort sipariş etmiş durumdayım
    Temmuz ilk hf alıcam.
    Bi sorum olucak Ankara'da yaşıyorum ve kiş lastiği kulllanımına gerek olucak.
    Michelin crossclimate almak istiyorum. Yaz kiş tek lastik kullanıcam böylece hem 2 takım lastik almak zorunda kalmicam hem de sök tak balans işi olmicak
    Lakin araç conti ile geliyor 215 55 r17
    Fikrim şu aracı alırken üzerindekiler ile lastikçiye gidip takasa vermek yerine Michelin crossclimate ile 4 yıl rahat etmek.
    Lastikçiye Michelin kere 450 tl/ adet dedi benim 4 contiyi total 800 ₺ ye alıyo ben de üzerine 900 tl veriyorum
    Aklıma takılanlar: Passat runflat lastik mi kullanıyor. Bu değişim sorun yaratır mı?
    Mantıklı mi
    Teşekkür ederim
    Say'ın forum üyeler bugün yeni Passat 1,6 tdi bmt manual comfort sipariş etmiş durumdayım
    Temmuz ilk hf alıcam.
    Michelin crossclimate almak istiyorum. Yaz kiş tek lastik kullanıcam böylece hem 2 takım lastik almak zorunda kalmicam hem de sök tak balans işi olmicak
    Fikrim şu aracı alırken üzerindekiler ile lastikçiye gidip takasa vermek yerine Michelin crossclimate ile 4 yıl rahat etmek.
    Lastikçiye Michelin kere 450 tl/ adet dedi benim 4 contiyi total 800 ₺ ye alıyo ben de üzerine 900 tl veriyorum
    Aklıma takılanlar: Passat runflat lastik mi kullanıyor. Bu değişim sorun yaratır mı?
    Mantıklı mi
    Teşekkür ederim

11. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hayırlı olsun hocam 1 ay gibi kısa sürede aracınız nasıl alabiliyorsunuz standart comfortline mı acaba?
    Hayırlı olsun hocam 1 ay gibi kısa sürede aracınız nasıl alabiliyorsunuz standart comfortline mı acaba?

13. offline
    mertandur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

omega06 Nickli Üyeden Alıntı
    Temmuz ilk hf alıcam.
    Mantıklı mi
    Teşekkür ederim
    Conti ler runflat değil ama contiseal denilen patlağı kendi kendine kimyasal bir madde ile kapatabilen özel bir lastik.Bence hiç değişme ve kış lastiği ayrıca al ....Aracın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin
    Temmuz ilk hf alıcam.
    Mantıklı mi
    Teşekkür ederim
    Conti ler runflat değil ama contiseal denilen patlağı kendi kendine kimyasal bir madde ile kapatabilen özel bir lastik.Bence hiç değişme ve kış lastiği ayrıca al ....Aracın hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin

15. offline
    isimbulunamadı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2009

Arkadaşlar comfortline BEJ döşeme görüntü olarak biraz daha hoşuma gitti, kşiye göre değişebilir bu tabii. Peki BEJ alsam kullanmak zor olur mu? KOlçak kısmına kol temas ede ede kirlenir mi zamanla? Veya arkada oturanlar ön koltıkların arkasın ayağını değdirince kirlenir mi? Bu kirler kolay çıkıyor mu?
    Veya kirlenen yerleri yılda bir falan temizletme imkanı var mı özel oto kuaförlerde falan..
    Bej kullanan arkadaşlardan yorum lütfen....
    Teşekkürler...
    Arkadaşlar comfortline BEJ döşeme görüntü olarak biraz daha hoşuma gitti, kşiye göre değişebilir bu tabii. Peki BEJ alsam kullanmak zor olur mu? KOlçak kısmına kol temas ede ede kirlenir mi zamanla? Veya arkada oturanlar ön koltıkların arkasın ayağını değdirince kirlenir mi? Bu kirler kolay çıkıyor mu?
    Veya kirlenen yerleri yılda bir falan temizletme imkanı var mı özel oto kuaförlerde falan..
    Teşekkürler...

17. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Temmuz ilk hf alıcam.
    Mantıklı mi
    Teşekkür ederim
    araçla gelen continental 215 55 r17 lastiğin fiyatı 400 tl civarı,adam yarı fiyat vermiş Sıfır lastiğe....Senden alıp 400'e verecek.Pek mantıklı gelmiyor o fiyata vermek...
    Temmuz ilk hf alıcam.
    Mantıklı mi
    Teşekkür ederim
    araçla gelen continental 215 55 r17 lastiğin fiyatı 400 tl civarı,adam yarı fiyat vermiş Sıfır lastiğe....Senden alıp 400'e verecek.Pek mantıklı gelmiyor o fiyata vermek...

19. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

isimbulunamadı Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkürler...
    Hocam hiç korkma al gayet güzel bej aracı premıum gösteriyor daha ferah aydınlık temizlik konusunda sorun olmuyor Kolçak kısmı hemen kirleniyor ama nemli bez ya da Islak mendille siler silmez anında çıkıyor biraz dikkatli kullanırsanız bej muhteşem diyebilirim..
       isimbulunamadı Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkürler...
    Hocam hiç korkma al gayet güzel bej aracı premıum gösteriyor daha ferah aydınlık temizlik konusunda sorun olmuyor Kolçak kısmı hemen kirleniyor ama nemli bez ya da Islak mendille siler silmez anında çıkıyor biraz dikkatli kullanırsanız bej muhteşem diyebilirim..

21. offline
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Karar vermem ile 3 hf sonrasına teslim araç budum , comfort dizel manual. Araç şu an Almanya'da gemiye yüklenmeyi bekliyor .
    Karar vermem ile 3 hf sonrasına teslim araç budum , comfort dizel manual. Araç şu an Almanya'da gemiye yüklenmeyi bekliyor .

23. offline
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Farkındayım ama ben de 4 adet kiş lastiğine 1800₺ vermek istemiyorum
    Takasla 900₺ cebimden çıkacak yeni Michelin crossclimate ile 4 yıl kiş yaz derdi yaşamayacağım
    Hesabım böyle
    Fikirlerinizi bekliyorum
    Farkındayım ama ben de 4 adet kiş lastiğine 1800₺ vermek istemiyorum
    Takasla 900₺ cebimden çıkacak yeni Michelin crossclimate ile 4 yıl kiş yaz derdi yaşamayacağım
    Hesabım böyle
    Fikirlerinizi bekliyorum

25. offline
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Yeni Passat 1,6 tdi bmt comfort ile Mercedes c200 cdi Arasında ciddi ciddi düşündüm
    Kabaca 35-40 bin ₺ fark var arada
    Ancak biberbir bir karşılaştırma testi okumadım 2 si Arasında
    Yurt dışı bir sitede vw 7,9/7,8 galip gelmiş
    Gövde Genişliği , tasarım, konfor, bagaj hacmi , 2. El değerinde vw önde bence
    Mercedes ise marka prestiji ve bazı güvenlik + ları ile Öne çıkıyor( otomatik fren özelliği ile)
    Ama açıkçası fiyatı yüksek
    Dizelinde addblue katkısını sürekli eklemek gerekmesi ve motorunun Mercedes e ait olmaması handikap- gerçi Renault motoru iyi bir makina
    Yeni Passat 1,6 tdi bmt comfort ile Mercedes c200 cdi Arasında ciddi ciddi düşündüm
    Kabaca 35-40 bin ₺ fark var arada
    Ancak biberbir bir karşılaştırma testi okumadım 2 si Arasında
    Yurt dışı bir sitede vw 7,9/7,8 galip gelmiş
    Gövde Genişliği , tasarım, konfor, bagaj hacmi , 2. El değerinde vw önde bence
    Mercedes ise marka prestiji ve bazı güvenlik + ları ile Öne çıkıyor( otomatik fren özelliği ile)
    Ama açıkçası fiyatı yüksek
    Dizelinde addblue katkısını sürekli eklemek gerekmesi ve motorunun Mercedes e ait olmaması handikap- gerçi Renault motoru iyi bir makina

27. offline
    sambur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Murat Fırat Sambur
    Yer
    İstanbul
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    34BHS437

Arkadaşlar herkeste aynı yanılgı var galiba. Mercedes eminim ki motor üzerinde birtakım düzeltmeler ayarlamalar yapıyor. Arkadaşımda A180 CDİ var manuel aracı çok kullandım clio da da aynı motor olduğu söyleniyor ancak aktarma organlarından fark ediyor galiba aralarında bariz fark var. Mercedes motoru reno dan alıyor demeseler kesinlikle anlaşılmaz.
    Arkadaşlar herkeste aynı yanılgı var galiba. Mercedes eminim ki motor üzerinde birtakım düzeltmeler ayarlamalar yapıyor. Arkadaşımda A180 CDİ var manuel aracı çok kullandım clio da da aynı motor olduğu söyleniyor ancak aktarma organlarından fark ediyor galiba aralarında bariz fark var. Mercedes motoru reno dan alıyor demeseler kesinlikle anlaşılmaz.

29. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Neden yorum yazamıyorum acaba?
    Neden yorum yazamıyorum acaba?

31. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Helal Olsun! mu diyeyim yoksa Vay Be! mi... Sahibinden'de ilandaki tüm 1.4 TSI 125 HP (Saf Beyaz / Harvard Mavi) B8 kasa PASSAT B8 araçlar satılmış. Bir tek benimki kaldı

Perşembe günü hemen teslim 1.6 TDI 7-DSG Comfortline teklif edildi bana, ancak ödemesi de hemen yapılması gerekiyordu. Bu kadar kısa sürede alamayacağımı belirtmek zorunda kaldım, zaten 5 dakika sürmedi, araç başkasına gitti.
    Helal Olsun! mu diyeyim yoksa Vay Be! mi... Sahibinden'de ilandaki tüm 1.4 TSI 125 HP (Saf Beyaz / Harvard Mavi) B8 kasa PASSAT B8 araçlar satılmış. Bir tek benimki kaldı

Perşembe günü hemen teslim 1.6 TDI 7-DSG Comfortline teklif edildi bana, ancak ödemesi de hemen yapılması gerekiyordu. Bu kadar kısa sürede alamayacağımı belirtmek zorunda kaldım, zaten 5 dakika sürmedi, araç başkasına gitti.

33. offline
    mertandur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Bu işler kısmet Taner Bey
    TDI/ dsg güzel seçim iyi olurdu.Hayırlısı olsun.

Bu işler kısmet Taner Bey
    TDI/ dsg güzel seçim iyi olurdu.Hayırlısı olsun.

35. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Taner abi Aracına talip var mı zannedersem 98 e talip OLDUĞUNU söylemiştin vaz mı geçti Alacak arkadaş? Bu arada dsg comfort ne kadardı?
    Konu sertan78 tarafından (01 06 2015 Saat 11:36 ) değiştirilmiştir.
    Taner abi Aracına talip var mı zannedersem 98 e talip OLDUĞUNU söylemiştin vaz mı geçti Alacak arkadaş? Bu arada dsg comfort ne kadardı?

37. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Yorum yazamıyorum, Forbidden diye uyarı mesajı çıkıyor.
    Yorum yazamıyorum, Forbidden diye uyarı mesajı çıkıyor.

39. offline
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Banada geçen cuma pt teslim dizel comfort dsg Passat teklif edildi
    Dsg istemediğim için Haziran sonundaki aracımı ayırttım
    MB Renault 1,6 dci motoru elden geçirip 130 dan 136 hp çekmiş
    Ama orta üst sınıf piyasasasının mutlak hakimi ve belirleyicisi B8 Passat olacak bugüne dek olduğu gibi
    Hatta önümüzdeki 3 yılı da tüm rekabete kapattı diyebiliriz
    Yeni kasa b8 Passat tasarımıyla 10 numara
    Ama orta üst sınıf piyasasasının mutlak hakimi ve belirleyicisi B8 Passat olacak bugüne dek olduğu gibi

41. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Boşa düşen 4 araç gösteriler, aralarında beyaz veya siyah yoktu, grinin tonları vardı. Araçlardan 2 tanesi TDI, diğerleri TSI. TDI'lerin biri düz ve diğeri DSG'ydi.
    Boşa düşen 4 araç gösteriler, aralarında beyaz veya siyah yoktu, grinin tonları vardı. Araçlardan 2 tanesi TDI, diğerleri TSI. TDI'lerin biri düz ve diğeri DSG'ydi.

43. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Sahibinden'de hesabını kullandığım elemanım sağolsun arayanların telefon numaralarını hafızasından silmiş... Çok ilginç ama her defasında böyle paranormal durumlarla karşılaşyorum.

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Taner abi Aracına talip var mı zannedersem 98 e talip OLDUĞUNU söylemiştin vaz mı geçti Alçak arkadaş? Bu arada dsg comfort ne kadardı?
    Sahibinden'de hesabını kullandığım elemanım sağolsun arayanların telefon numaralarını hafızasından silmiş... Çok ilginç ama her defasında böyle paranormal durumlarla karşılaşyorum.

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Taner abi Aracına talip var mı zannedersem 98 e talip OLDUĞUNU söylemiştin vaz mı geçti Alçak arkadaş? Bu arada dsg comfort ne kadardı?

45. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

180bin liralık sözde premium c180 in 136 ps lik 1.6 dizel motoru sanırım. mercedeste işi kaptı. motoru satın al. kautun önüne 3 yıldızı koy. kazıgı sivrilt. nasılsa her malın bi alıcısı olur. illaki gelip birileri oturur o kazıga
    180bin liralık sözde premium c180 in 136 ps lik 1.6 dizel motoru sanırım. mercedeste işi kaptı. motoru satın al. kautun önüne 3 yıldızı koy. kazıgı sivrilt. nasılsa her malın bi alıcısı olur. illaki gelip birileri oturur o kazıga

47. offline
    NacromantiA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

TANER BEY SABAH DÜKKANIMI AÇARKEN DÜKKANIN ÖNNÜNDE PARK ETMİŞ Bİ SS GÖRDÜM AHA TANER BEYİN BURDA NE İŞİ VAR DERKEN ARACIN COMFORTLİNE OLDUĞUNU GÖRDÜM BİDE CAM TAVANLIYMIŞ :d
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi passat 1.jpg   passat 2.jpg  
    TANER BEY SABAH DÜKKANIMI AÇARKEN DÜKKANIN ÖNNÜNDE PARK ETMİŞ Bİ SS GÖRDÜM AHA TANER BEYİN BURDA NE İŞİ VAR DERKEN ARACIN COMFORTLİNE OLDUĞUNU GÖRDÜM BİDE CAM TAVANLIYMIŞ :d
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi passat 1.jpg   passat 2.jpg  

49. offline
    neudeks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serkan
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2007

Hayalet gösterge siparişi alınmıyormuş arkadaşlar yakın zamanda sipariş veren varmı??

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hayalet gösterge siparişi alınmıyormuş arkadaşlar yakın zamanda sipariş veren varmı??

Sent from my iPhone using Tapatalk

51. offline
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Comfort tdi 1,6 dsg kullanan arkadaşım Israrla dsg almamı öneriyor.
    Ben 1,6 tdi düz vites comfort bekliyorum
    Kendimce neden DSG almadığımı söyliyeyim ;
    -ev iş 26 km %80 açık trafik şehir Ankara aşırı sıkışık trafiğim yok
    - her sabah işe giderken CC ile kullanırım ( açık trafik)
    - 12.000₺ ilave para vermek istemiyorum- bu fiyat fahiş bence
    - aracı min 10 yıl kullanmak - min 200,000 km -planımda- 2. Elde dsg tercihi benim için pek önemli değil
    - olmayan donanım bozulmaz hesabı dsg varlığından doğacak olası masrafları üstlenmek istemiyorum- ilk yıllar dsg sorun çıkarmasa dahi 100k sonrası pekala çıkarabilir
    - 27 yıllık sürücülük geçmişimde hep düz vites araç kullandım hiç şikayet etmedim
    - dsg nin vites tepkileri tatminkâr , yani mükemmel yada hayran birakıcı değil

Dsg artısı
    - 2. Elde tercih sebebi
    - Sürüş konforu kolaylığı rahatlığı
    -yakıt tüketimi düz vitesten bile az
    - sağladığı prestij(?)
    Bu fikirlere ne dersiniz
    Comfort tdi 1,6 dsg kullanan arkadaşım Israrla dsg almamı öneriyor.
    Ben 1,6 tdi düz vites comfort bekliyorum
    Kendimce neden DSG almadığımı söyliyeyim ;
    -ev iş 26 km %80 açık trafik şehir Ankara aşırı sıkışık trafiğim yok
    - her sabah işe giderken CC ile kullanırım ( açık trafik)
    - 12.000₺ ilave para vermek istemiyorum- bu fiyat fahiş bence
    - aracı min 10 yıl kullanmak - min 200,000 km -planımda- 2. Elde dsg tercihi benim için pek önemli değil
    - olmayan donanım bozulmaz hesabı dsg varlığından doğacak olası masrafları üstlenmek istemiyorum- ilk yıllar dsg sorun çıkarmasa dahi 100k sonrası pekala çıkarabilir
    - 27 yıllık sürücülük geçmişimde hep düz vites araç kullandım hiç şikayet etmedim
    - dsg nin vites tepkileri tatminkâr , yani mükemmel yada hayran birakıcı değil

Dsg artısı
    - 2. Elde tercih sebebi
    - Sürüş konforu kolaylığı rahatlığı
    -yakıt tüketimi düz vitesten bile az
    - sağladığı prestij(?)
    Bu fikirlere ne dersiniz

53. offline
    Febo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

sambur Nickli Üyeden Alıntı
    4 sene Megane 3 HB kullandım. Mercedes A180CDI larda kullanılan 110 HP motorun aynısı. Her açıdan çok memnun kaldım. Tüketim çok azdı, performans gayet iyiydi. Hiçbir arıza vs. yaşamadım. Mercedesin motorda oynama yapması diye birşey olamaz, o zaman başka motor olur. Yazılımsal ayarlar yapılıyordur sadece. Reno motoru diye aşağılayanlar haksızlık ediyor bence.
       sambur Nickli Üyeden Alıntı
    4 sene Megane 3 HB kullandım. Mercedes A180CDI larda kullanılan 110 HP motorun aynısı. Her açıdan çok memnun kaldım. Tüketim çok azdı, performans gayet iyiydi. Hiçbir arıza vs. yaşamadım. Mercedesin motorda oynama yapması diye birşey olamaz, o zaman başka motor olur. Yazılımsal ayarlar yapılıyordur sadece. Reno motoru diye aşağılayanlar haksızlık ediyor bence.

55. offline
    manqa48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Fethiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    82 F 2015

Kesinlikle katılıyorum size;
    Yıllarca Türkiyede'de hâlâ da devam ederek RENAULT marka arac tercih edildi, ediliyor. Hem motor hem parça hemde Türkiye yollarına uygunluğuyla motor ve yakıt tüketimi açısından güzel değerler yakalamış ki MERCEDES ve NISSAN renault markalı motoru kendi ham markalarının altina koymayı yeglemisler, qashqai satış rekorları kırdı fiyatina nazaran belki de kasası itibariyle ama alan 10kisiden 7si yakıt tüketimi diyerek aldı, oynama yapıyor isede beni ilgilendirmez sonuçta Renault yazıyor kaputun altında, cok premium bi arac değil belki ama tercih ediliyor
    Kesinlikle katılıyorum size;
    Yıllarca Türkiyede'de hâlâ da devam ederek RENAULT marka arac tercih edildi, ediliyor. Hem motor hem parça hemde Türkiye yollarına uygunluğuyla motor ve yakıt tüketimi açısından güzel değerler yakalamış ki MERCEDES ve NISSAN renault markalı motoru kendi ham markalarının altina koymayı yeglemisler, qashqai satış rekorları kırdı fiyatina nazaran belki de kasası itibariyle ama alan 10kisiden 7si yakıt tüketimi diyerek aldı, oynama yapıyor isede beni ilgilendirmez sonuçta Renault yazıyor kaputun altında, cok premium bi arac değil belki ama tercih ediliyor

57. offline
    Adı
    mehmet
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

1,5 dci Reno motoru tüm Dünya'da 9 milyon adet satış yapmış kendi hacim klasmanında en çok satan motor
    Yani dünya rekoru Renault un elinde
    1,6 130 hp dci ise en yeni Renault motoru
    1,5 dci Reno motoru tüm Dünya'da 9 milyon adet satış yapmış kendi hacim klasmanında en çok satan motor
    Yani dünya rekoru Renault un elinde
    1,6 130 hp dci ise en yeni Renault motoru

59. offline
    manqa48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Fethiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    82 F 2015

Opel 1.6 136ps 320nm/tork uretti söyle okuyunca mikemmel ama opel markası bi durduruyo insanı
    Renoult cikarirsa yakıt tüketiminide mükemmel tutar yine satar hemde yer uçağı adiyla
    Opel 1.6 136ps 320nm/tork uretti söyle okuyunca mikemmel ama opel markası bi durduruyo insanı
    Renoult cikarirsa yakıt tüketiminide mükemmel tutar yine satar hemde yer uçağı adiyla