Yeni Passat B8 Teslimat ve Gemi Konusu
Konuyu Değerlendir:
Güncel Değerlendirme :
-
Cevap: Yeni Passat B8 Teslimat ve Gemi Konusu
Arkadaşlar çok şükür bende 6 aylık (26.12.2015'ten) bekleme süresi sonunda 1.6 TDİ DSG BEYAZ HİGLİNE aracımı bugün aldım. Inanın beklemeye değiyormuş. Allah herkese nasip etsin bekleyenler Sabırlı olsun. O dijital göstergeler yokmu muhteşem bişey.
-
Arkadaşlar çok şükür bende 6 aylık (26.12.2015'ten) bekleme süresi sonunda 1.6 TDİ DSG BEYAZ HİGLİNE aracımı bugün aldım. Inanın beklemeye değiyormuş. Allah herkese nasip etsin bekleyenler Sabırlı olsun. O dijital göstergeler yokmu muhteşem bişey.
-
Benimde navi onayindan cikmis gümrük ve vergi islemleri sonunda insallah bu hafta aracima kavusuyorum. Darisi tum bekleyenlere. 3 ay gibi bir surede tanidik olmadan sadece durust calisma prensibi sayesinde 1.6. tdi highline hayalet gostergeli navigasyonlu arcimi verdikleri tarihten 40 once teslim edecek uzay otoya tesekkurlerimi sunuyorum.
-
Benimde navi onayindan cikmis gümrük ve vergi islemleri sonunda insallah bu hafta aracima kavusuyorum. Darisi tum bekleyenlere. 3 ay gibi bir surede tanidik olmadan sadece durust calisma prensibi sayesinde 1.6. tdi highline hayalet gostergeli navigasyonlu arcimi verdikleri tarihten 40 once teslim edecek uzay otoya tesekkurlerimi sunuyorum.
-
Dün ben de aracımı uşak batıdan aldım. Fiyat hariç herşeyden memnunum. Doğrudan liste fiyatından almak durumunda kaldım;(
Neyse hayırlısı
Zamanında boşta kayseride bir tungsten gri highline vardı 92-93 e veriyorlardı.
Teşhir aracı diye almamıştım, alınabilirmiş,
Araç uşak ısparta aradı 5,2 yaktı hız maksimum 110
Yarın ankara dönüşünde yeni bir ortalama hesabı yaparım
Herkese kazasız belasız cezasız sürüşler,
Araç bekleyenlere sabırlar...
-
Dün ben de aracımı uşak batıdan aldım. Fiyat hariç herşeyden memnunum. Doğrudan liste fiyatından almak durumunda kaldım;(
Neyse hayırlısı
Zamanında boşta kayseride bir tungsten gri highline vardı 92-93 e veriyorlardı.
Teşhir aracı diye almamıştım, alınabilirmiş,
Araç uşak ısparta aradı 5,2 yaktı hız maksimum 110
Yarın ankara dönüşünde yeni bir ortalama hesabı yaparım
Herkese kazasız belasız cezasız sürüşler,
Araç bekleyenlere sabırlar...
-
bugun itibariyle 18 gundur aracim uretimde hala.acaba parca tedarik sikintisi mi var nedir.teslim tarihine 2 hafta kaldi.ustelik aracimda hicbir extra donanim yok.standart comfort.yoksa site mi guncellenmiyor.
-
bugun itibariyle 18 gundur aracim uretimde hala.acaba parca tedarik sikintisi mi var nedir.teslim tarihine 2 hafta kaldi.ustelik aracimda hicbir extra donanim yok.standart comfort.yoksa site mi guncellenmiyor.
-
Bendede aynı sorun var hala üretimde yazıyor bu ay sonu normalde teslim edilecek denildi
-
Bendede aynı sorun var hala üretimde yazıyor bu ay sonu normalde teslim edilecek denildi
-
volkswagenim sitesi son gunlerde guncellenmiyor herhalde.siparisi guncellenen var mi.18 gundur bir arac uretimde kalamaz ki.teslimata 2 hafta kaldi.
-
volkswagenim sitesi son gunlerde guncellenmiyor herhalde.siparisi guncellenen var mi.18 gundur bir arac uretimde kalamaz ki.teslimata 2 hafta kaldi.
-
Bende sizler ile aynı durumdayım sanırım. Passat 1.4 Tsi Trendline siparişim var. Ekstra bir aksesuar talebim de olmadı.
23. hafta aracın teslim edileceği bayi tarafından bildirildi fakat yaklaşık 20 gündür ''Siparişiniz üretim aşamasında'' yazıyor.
Bayi de Volkswagenim de aynı şeyi söylüyor.
Umarım söyledikleri tarihte aracı teslim ederler. Beklemek zor zenaat.
-
Bende sizler ile aynı durumdayım sanırım. Passat 1.4 Tsi Trendline siparişim var. Ekstra bir aksesuar talebim de olmadı.
23. hafta aracın teslim edileceği bayi tarafından bildirildi fakat yaklaşık 20 gündür ''Siparişiniz üretim aşamasında'' yazıyor.
-
ya guncelleme sorunu var yada parca tedarik sorunu var.ama hangisi.
-
ya guncelleme sorunu var yada parca tedarik sorunu var.ama hangisi.
-
ilkersungur Nickli Üyeden Alıntı
Biraz önce canlı destek ile görüştüm sitemiz güncel diyorlar uzun süre üretimde olması normalmı diyorum normal diyorlar site için kesinlikle güncel dediler banada mayıs sonu teslim dediler hala üretimde yazıyor
-
ilkersungur Nickli Üyeden Alıntı
Biraz önce canlı destek ile görüştüm sitemiz güncel diyorlar uzun süre üretimde olması normalmı diyorum normal diyorlar site için kesinlikle güncel dediler banada mayıs sonu teslim dediler hala üretimde yazıyor
-
HARUN23 Nickli Üyeden Alıntı
o zaman parca tedarik sorunu var.uretimden cikinca bir kac gunde limana sevk olur.
-
HARUN23 Nickli Üyeden Alıntı
o zaman parca tedarik sorunu var.uretimden cikinca bir kac gunde limana sevk olur.
-
Daha öncesinde bayi ile görüşmemizde birkaç gün önce, birkaç gün sonra teslim edilir, ''genelde müşteriye bildirdiğimiz tarihten öncesinde teslim ettik'' dedi ama.
Piyango çekilişinin talihlisi bizleriz sanırım.
Beklemeye devam...
-
Daha öncesinde bayi ile görüşmemizde birkaç gün önce, birkaç gün sonra teslim edilir, ''genelde müşteriye bildirdiğimiz tarihten öncesinde teslim ettik'' dedi ama.
Piyango çekilişinin talihlisi bizleriz sanırım.
Beklemeye devam...
-
Benim anladığım ay sonunu veya haziran ilk haftayı beklemek lazım eğer teslim edilmezse ozaman bayiyi sıkıştıracaz yapacak bişey yok gibi görünüyor şuan
-
Benim anladığım ay sonunu veya haziran ilk haftayı beklemek lazım eğer teslim edilmezse ozaman bayiyi sıkıştıracaz yapacak bişey yok gibi görünüyor şuan
-
Valla bayiyi sıkıştırsak ne geçer elimize bilemiyorum ki?
Adamların bize söylediği tarih zaten muhtemel teslim tarihi. Kesin tarih değil.
Şaşırdım kaldım. Elimizdeki arabayı da sattık. Kaldık el elde el de başta.
-
Valla bayiyi sıkıştırsak ne geçer elimize bilemiyorum ki?
Adamların bize söylediği tarih zaten muhtemel teslim tarihi. Kesin tarih değil.
Şaşırdım kaldım. Elimizdeki arabayı da sattık. Kaldık el elde el de başta.
-
haziran 15 te ancak gelir bu araclar.
-
haziran 15 te ancak gelir bu araclar.
-
Sanırım 15 Haziran tarihine kalacak bizim teslimat işi...
-
Sanırım 15 Haziran tarihine kalacak bizim teslimat işi...
-
19. gun ve hala uretimde.bitmeyecek galiba.
-
19. gun ve hala uretimde.bitmeyecek galiba.
-
Benim 19 gündende fazla oldu hala üretimde yazıyor.
-
Benim 19 gündende fazla oldu hala üretimde yazıyor.
-
cuma gunu guncellenir diye dusunuyorum.
-
cuma gunu guncellenir diye dusunuyorum.
-
inşallah güncellenir normalde benim araç cuma burada olması lazım site için güncel diyorlar ama ben inanmıyorum
-
inşallah güncellenir normalde benim araç cuma burada olması lazım site için güncel diyorlar ama ben inanmıyorum
-
bencede araclar limana sevk durumundadir.ancak biz bunu cuma gunu gorucegiz insallah.haftaya da gemiye biner.
-
bencede araclar limana sevk durumundadir.ancak biz bunu cuma gunu gorucegiz insallah.haftaya da gemiye biner.
-
Vallahi artık siteye güvenim kalmadı güncel değil sanki artık siteyle işim yok mayıs sonu haziran başı dediler o tarihi bekliyorum artık
-
Vallahi artık siteye güvenim kalmadı güncel değil sanki artık siteyle işim yok mayıs sonu haziran başı dediler o tarihi bekliyorum artık
-
bence volswangenim sitesi güncel 3 aylık bekleme süresince her safha düzenli olarak belli bir güne bağlı olmadan güncellendi. ama güncellenme bence bayi ile ilgili olabilir. bayilerin düzenli takip edip güncellememesi nedeniyle aksilikler olabilir.
-
bence volswangenim sitesi güncel 3 aylık bekleme süresince her safha düzenli olarak belli bir güne bağlı olmadan güncellendi. ama güncellenme bence bayi ile ilgili olabilir. bayilerin düzenli takip edip güncellememesi nedeniyle aksilikler olabilir.
-
Sonuçta ben müşteri olarak güncel olarak siteyi kullanıp siparişim hakkında bilgi alamıyorum benim için önemli olan bu
Güncel olmayışı bayi ile alakalımı bilmiyorum ama haklı olabilirsiniz tarık bey ya böyle bir sistem hiç yapmayacaksın yada hakkını vereceksin şimdi hesapladım bugün 31.gün olmuş siparişiniz üretim aşamasında yazıyor.(tır yapıyorlar bana ) 
-
Sonuçta ben müşteri olarak güncel olarak siteyi kullanıp siparişim hakkında bilgi alamıyorum benim için önemli olan bu
Güncel olmayışı bayi ile alakalımı bilmiyorum ama haklı olabilirsiniz tarık bey ya böyle bir sistem hiç yapmayacaksın yada hakkını vereceksin şimdi hesapladım bugün 31.gün olmuş siparişiniz üretim aşamasında yazıyor.(tır yapıyorlar bana ) 
-
acaba guncellemeyi kim yapiyor.vw turkiye merkez mi yaksa almanya mi
-
acaba guncellemeyi kim yapiyor.vw turkiye merkez mi yaksa almanya mi
-
simdi sordum.guncellemeyi almanya yapiyormus.problem alamanlarda.
-
simdi sordum.guncellemeyi almanya yapiyormus.problem alamanlarda.
-
arkadaşlar ocak ayında werdiğim siparişi dün teslim aldm
higline 1.6 tdimanuel beyaz sanuflu içi tam deri bej döşemeli
inanın mükemmel bir araç dünden bu güne 82 km yol yaptım
çok erken ama yakıtı eğer doğru ise 5,5 şimdi.
resimleri birazdan eklerim...
-
-
Mehmet bey aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
-
Mehmet bey aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
-
teşekkür ederim darısı başınıza
aracın takibi insana çok keyif weriyor
dilerim izlerde aynısını hissedersiniz..
-
teşekkür ederim darısı başınıza
aracın takibi insana çok keyif weriyor
dilerim izlerde aynısını hissedersiniz..
-
mehmet60 Nickli Üyeden Alıntı
mehmet bey resimleri bekliyorum bende manuel comfort 1.6 tdi beklıyorum manuel hakkındakı ızlenımlerınız nedır rica etsem
-
mehmet60 Nickli Üyeden Alıntı
mehmet bey resimleri bekliyorum bende manuel comfort 1.6 tdi beklıyorum manuel hakkındakı ızlenımlerınız nedır rica etsem
-
tabiki ne demek...
önceki aracım hyundai accent era dizel..
eranın motoru çok iyi passat biraz daha ağır kalıyor.
gerçi ben aracı dün aldığımdan fazla gaza asılmıyorum.
anlık yakıta baktıgımda 18 20 litreleri yazıyodu bi an korktum çokmu yakar diye...
ama yol bilgisayarına baktığımda 5.2 lt. yazıyor.
eğer bu şekilde yakarsa çooook iyi
ben şimdi çok memnunum resimleri yarın atıcam inşallah...
şimdi biraz tadını çıkarayımm.passatımın
passat bir bAŞKa
-
tabiki ne demek...
önceki aracım hyundai accent era dizel..
eranın motoru çok iyi passat biraz daha ağır kalıyor.
gerçi ben aracı dün aldığımdan fazla gaza asılmıyorum.
anlık yakıta baktıgımda 18 20 litreleri yazıyodu bi an korktum çokmu yakar diye...
ama yol bilgisayarına baktığımda 5.2 lt. yazıyor.
eğer bu şekilde yakarsa çooook iyi
ben şimdi çok memnunum resimleri yarın atıcam inşallah...
şimdi biraz tadını çıkarayımm.passatımın
passat bir bAŞKa