2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    funky34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2015

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

bizim B8 araçta rüzgar sesi yok.
    bizim B8 araçta rüzgar sesi yok.

3. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

arkadaşlar 96.100 tl lik aracı 95.000 tl ye vereceklerini söylediler.sizce 2015 modellerde 1100 tl indirim iyimi?
    arkadaşlar 96.100 tl lik aracı 95.000 tl ye vereceklerini söylediler.sizce 2015 modellerde 1100 tl indirim iyimi?

5. offline
    melankoli1365 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    nevzat
    Yer
    afyonkarahisar
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Hangi bayiden sipariş verdiniz, bende 26 aralık'ta kaporamı yatırdım, 5 şubatta sipariş numaramı aldım, SİPARİŞİNİZ ÜRETİCİYE İLETİLDİ yazıyor hala değişen bişey yok. senin numaran yanlış verilmiş olabilir. satış temsilcinle görüş bence teyit ettir.

sefayildiz46 Nickli Üyeden Alıntı
    20/12/2014 tarihinde kaporamı verdim 13 şubat 2015 de sipariş numaramı aldım sipariş numaram ile wolkswagenim sitesinden aracım nerde diye sorguladığımda böyle bir sipariş bulunmamaktadır yazıyor normalmidir yoksa bir süreç filan bişey varmı yoksa
    Hangi bayiden sipariş verdiniz, bende 26 aralık'ta kaporamı yatırdım, 5 şubatta sipariş numaramı aldım, SİPARİŞİNİZ ÜRETİCİYE İLETİLDİ yazıyor hala değişen bişey yok. senin numaran yanlış verilmiş olabilir. satış temsilcinle görüş bence teyit ettir.

sefayildiz46 Nickli Üyeden Alıntı
    20/12/2014 tarihinde kaporamı verdim 13 şubat 2015 de sipariş numaramı aldım sipariş numaram ile wolkswagenim sitesinden aracım nerde diye sorguladığımda böyle bir sipariş bulunmamaktadır yazıyor normalmidir yoksa bir süreç filan bişey varmı yoksa

7. offline
    BerFoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BERFİ KARAÇELİK
    Yer
    MERZİFON
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

melankoli1365 Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba bende siparişimi ocak sonunda verdim 10 Şubat'ta sorarım no mu aldım siparişiniz üretime planlandı yazıyor teşekkürler

Sent from my iPad using Tapatalk
    Merhaba bende siparişimi ocak sonunda verdim 10 Şubat'ta sorarım no mu aldım siparişiniz üretime planlandı yazıyor teşekkürler

9. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı
    dostum sabah 6 da sahılden sirkecıye gıttım ...yalan yok araba cok guzelde.... motosiklet kullandıgım için bana normal geliyor ama rüzgar sesi standart...
    Abi aracin o kadar sirkecide duruyorki yakinda trafikten sorumlu passat goruntusu olusacak 😀
    dostum sabah 6 da sahılden sirkecıye gıttım ...yalan yok araba cok guzelde.... motosiklet kullandıgım için bana normal geliyor ama rüzgar sesi standart...
    Abi aracin o kadar sirkecide duruyorki yakinda trafikten sorumlu passat goruntusu olusacak 😀

11. offline
    berbertoni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bertan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Fakat şöyle bir şey var; TSI DSG siparişleri benim siparişimin girildiği gün başladı. Öncesi olamaz. Zaten ben kaporamı Eylül ayında yatırmıştım. Dört gözle bu siparişimi beklediğimi yakın arkadaşım olan ST de çok iyi biliyordu.. Bakalım zaman ne gösterecek..
       plateau Nickli Üyeden Alıntı
    Bence Haziran teslim sipariş sıfırdan oluşturulmuştur.Nisan teslimi sipariş ise bayinin girdiği siparişlerden boşta olan biri üzerinde değişiklik yapılarak oluşturulmuştur.
    Fakat şöyle bir şey var; TSI DSG siparişleri benim siparişimin girildiği gün başladı. Öncesi olamaz. Zaten ben kaporamı Eylül ayında yatırmıştım. Dört gözle bu siparişimi beklediğimi yakın arkadaşım olan ST de çok iyi biliyordu.. Bakalım zaman ne gösterecek..
       plateau Nickli Üyeden Alıntı
    Bence Haziran teslim sipariş sıfırdan oluşturulmuştur.Nisan teslimi sipariş ise bayinin girdiği siparişlerden boşta olan biri üzerinde değişiklik yapılarak oluşturulmuştur.

13. offline
    BaRıS34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    barış
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

artik bi buluşma yapsakne dersiniz?
    artik bi buluşma yapsakne dersiniz?

15. offline
    sefayildiz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    sefa
    Yer
    elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    46EL868

Kahramanmaraş elis
    Kahramanmaraş elis

17. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

valla haklısın ama işim geregi bir sirkeci bir bakırköy ama istanbulun en güzel yerleri buralar seviyorum deli gibi....Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  10994747_10153203493344474_1831795262_n.jpg
Görüntüleme: 394
Büyüklüğü:  32.6 KB (Kilobyte)
ID:	19226

medemed Nickli Üyeden Alıntı
    Abi aracin o kadar sirkecide duruyorki yakinda trafikten sorumlu passat goruntusu olusacak 
    valla haklısın ama işim geregi bir sirkeci bir bakırköy ama istanbulun en güzel yerleri buralar seviyorum deli gibi....Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

medemed Nickli Üyeden Alıntı
    Abi aracin o kadar sirkecide duruyorki yakinda trafikten sorumlu passat goruntusu olusacak 

19. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam %3 indirim alanlar var.en kötü %2 indirim isteyin. Siz çok az indirim yapmislar
       passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam %3 indirim alanlar var.en kötü %2 indirim isteyin. Siz çok az indirim yapmislar

21. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı
    Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Sent from my iPhone using Tapatalk

hey gidi Ankara anılarım canlandı Osman Bey...
       lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı
    Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

hey gidi Ankara anılarım canlandı Osman Bey...

23. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

hakan.justice Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye

Arkadaşlar 1.4 tsi passatìmla bugün Ankarada dolaştım. Kızılay tarafìna gittim. Çukurambar mevkiine varmadan epey bir dur kalk trafigine de girdik. Sakin kullandım. Yani makam arabası gibi her kalkışta dip gaz yapmadan kullandım. Çok memnunum.
    üstadım 125 mi 150 mi
       hakan.justice Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye

Arkadaşlar 1.4 tsi passatìmla bugün Ankarada dolaştım. Kızılay tarafìna gittim. Çukurambar mevkiine varmadan epey bir dur kalk trafigine de girdik. Sakin kullandım. Yani makam arabası gibi her kalkışta dip gaz yapmadan kullandım. Çok memnunum.
    üstadım 125 mi 150 mi

25. offline
    mithat41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mithat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

merhabalar arkadaslar wolsvagenın paspaslarından arıyorum amblemli olanlarından varsa bildiğiniz yer paylasırmısınız bulamıyorum hondanın mugen paspasları gibi istiyorum
    merhabalar arkadaslar wolsvagenın paspaslarından arıyorum amblemli olanlarından varsa bildiğiniz yer paylasırmısınız bulamıyorum hondanın mugen paspasları gibi istiyorum

27. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

mithat41 Nickli Üyeden Alıntı
    Doğuşta 162 TLye orijinal B8 Passat paspasları var. Oradan alabilirsiniz.
       mithat41 Nickli Üyeden Alıntı
    Doğuşta 162 TLye orijinal B8 Passat paspasları var. Oradan alabilirsiniz.

29. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

arkadaşlar b8 1.6 tdı comfort aracım bugun çalıştırırken starta bastıgımda hemen marş almadı. 5-6 sn kadar sanki bujisi bitik araba gibi tak tak tak ses çıkardı ve en sonunda gürültülü şekilde marş aldı. bu olayı 3.kez yaptı. hava sıcaklıgı 2-3 derece civarı çok ayaz falan yoktu. aracı dünden beri hiç çalıştırmamıştım. yakıtı hep shellden alyorum. herhangi bir arıza lambası falan yanmıyor. servisten randevu aldım akşam bırakırısn sabah bizde çalıştırır bakarız dediler ama sizin düşünceeriniz nedir bu konu hakkında. benim ilk dizel aracım. arızasından çalışma sesinden hiç anlamam
    arkadaşlar b8 1.6 tdı comfort aracım bugun çalıştırırken starta bastıgımda hemen marş almadı. 5-6 sn kadar sanki bujisi bitik araba gibi tak tak tak ses çıkardı ve en sonunda gürültülü şekilde marş aldı. bu olayı 3.kez yaptı. hava sıcaklıgı 2-3 derece civarı çok ayaz falan yoktu. aracı dünden beri hiç çalıştırmamıştım. yakıtı hep shellden alyorum. herhangi bir arıza lambası falan yanmıyor. servisten randevu aldım akşam bırakırısn sabah bizde çalıştırır bakarız dediler ama sizin düşünceeriniz nedir bu konu hakkında. benim ilk dizel aracım. arızasından çalışma sesinden hiç anlamam

31. offline
    hakan.justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hakan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

varidat Nickli Üyeden Alıntı
    üstadım 125 mi 150 mi

Üstad 125 hp highline
       varidat Nickli Üyeden Alıntı
    üstadım 125 mi 150 mi

Üstad 125 hp highline

33. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

yasin3866 Nickli Üyeden Alıntı
    Aynı sorun bende de oluyo ama daha baktıramadım

Aynı sorun bende de oluyo ama daha baktıramadım

35. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

2015 Passat yeni kasa

Bende sabahları sadece marşı geç alma durumu var, sanırım kalibrasyon tarzı bişey yapıyor ancak tak tak ses ve gürültülü marş alma gibi bir durum yok

Bende sabahları sadece marşı geç alma durumu var, sanırım kalibrasyon tarzı bişey yapıyor ancak tak tak ses ve gürültülü marş alma gibi bir durum yok

37. offline
    Haluk Gürel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gurel48
    Yer
    Muğla
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadaşlar yarın serviste aracıma seramik kaplama yaptırmayı düşünüyorum tavsiye eden yada etmeyen varmı acil yardım istiyorum bu konuda bilgisi olanlardan?

Arkadaşlar yarın serviste aracıma seramik kaplama yaptırmayı düşünüyorum tavsiye eden yada etmeyen varmı acil yardım istiyorum bu konuda bilgisi olanlardan?

39. offline
    plateau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

Arabanın Bluetooth'u telefonun bluetooth'unu açma-kapama yaptığımda otomatik algılamadı,manuel aratmam gerekti...Bunu 2 defa yaptı,ama telefon bluetooth'u her daim açık olduğunda bunu yapmıyor...Telefon iphone 4s,IOS 7.1,sürekli telefonun bluetoothunu açık tutmak da istemiyorum-malum şarj tüketiyor...Sizde de kopma oldu mu?
    Arabanın Bluetooth'u telefonun bluetooth'unu açma-kapama yaptığımda otomatik algılamadı,manuel aratmam gerekti...Bunu 2 defa yaptı,ama telefon bluetooth'u her daim açık olduğunda bunu yapmıyor...Telefon iphone 4s,IOS 7.1,sürekli telefonun bluetoothunu açık tutmak da istemiyorum-malum şarj tüketiyor...Sizde de kopma oldu mu?

41. offline
    leon_1279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

canerrr Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese iyi akşamlar. .
    Sahibinden Satılık, Kiralık, Emlak, Oto, Alışveriş Ürünleri

Burada paylastigim linkte c200 amg 1,6 dizel araç resimi var..
    Aracin dış görünüşü, jantlari cok vasat..
    Içi de çok dar ve basık. .
    Yamuk yumuk Oyuncak gibi bir araba..
    Bunlar benim kişisel görüşüm. .
    Dost tavsiyesi olarak paylasmak istedim, bu aracı alanlarin büyük bölümü passat almadığına pisman olur bence...
    Bende bir zaman bu araci alacak oldum..
    Kendi görüşüm yine,170000 denilen bu araci 120 000 e versinler , yine almam gider passat alırım. .
    Saygilar
    Aynı Fikirdeyim.
       canerrr Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese iyi akşamlar. .
    Sahibinden Satılık, Kiralık, Emlak, Oto, Alışveriş Ürünleri

Burada paylastigim linkte c200 amg 1,6 dizel araç resimi var..
    Aracin dış görünüşü, jantlari cok vasat..
    Içi de çok dar ve basık. .
    Yamuk yumuk Oyuncak gibi bir araba..
    Bunlar benim kişisel görüşüm. .
    Dost tavsiyesi olarak paylasmak istedim, bu aracı alanlarin büyük bölümü passat almadığına pisman olur bence...
    Bende bir zaman bu araci alacak oldum..
    Kendi görüşüm yine,170000 denilen bu araci 120 000 e versinler , yine almam gider passat alırım. .
    Saygilar
    Aynı Fikirdeyim.

43. offline
    leon_1279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

yusufK Nickli Üyeden Alıntı
    Passat alan adam araci somut olarak sevdigi icin alir mersedes c serisi alan ise soyut bi sevgi icin,simdi bilmem anlatabildim mi,mersedes c adı icin passat tadı icin hani ne demişler olacaksa esmer olsun,sarışını parayla da alırız
    Hislerime tercüman oldunuz...
       yusufK Nickli Üyeden Alıntı
    Passat alan adam araci somut olarak sevdigi icin alir mersedes c serisi alan ise soyut bi sevgi icin,simdi bilmem anlatabildim mi,mersedes c adı icin passat tadı icin hani ne demişler olacaksa esmer olsun,sarışını parayla da alırız

45. offline
    princeyyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yılmaz yalçın KAYA
    Yer
    Karabük
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

slm hocam. dün bir variant inceledim trabzon bahadırda. çok ama çok beğendim. fakat ben dsg ye 13 bin fazla vermem. onun için manuel alacağım. bana biraz variant anlatsanız. sedan passata göre, artı-eksi gibi.. bu arada beniz incelediğim comf, bej, tungsten gri , cam tavan bi araçtı. testi yoktu..
       osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba Arkadaşlar,

Hafta sonu 1.6 tdi dsg variant aracımla ist-ank-ist yolculuğu yaptık, iki kişi ve yok denecek kadar bagaj ile, ankaraya giderken gaza epey yüklendim, 160/180 km hız aralıklarında yol aldım ve araç ankaraya vardığımda 6.1 litre gösteriyordu (yakıt aldıktan sonra) dönüşte ise genel olarak 130 km cc ile sabitledim ve ortalamam 5.8 olarak oluştu, rüzgar sesi alıyor araç, özellikle 120 den sonraki hızlarda artarak oluyor ama çok rahatsız edici değil, ama şunu söyleyebilirim, golf 6 aracımdan fazla geldi ses, özellikle dikkat ettiğim başka bir konuda aracın rüzgar da savrulması oldu, burada tartışılmıştı, özellikle tırların rüzgarından hiç etkilenmedi diyebilirim, çok çok ufacık bir irkilme diyebilirim, variant cüssesine sahip bir araç için hiç bişey yani. Aracın yola oturuşu, virajlarda verdiği güven ve Bolu dağını tırmanırkenki torktan da gelen performansı çok göz doldurucu, dizel benzin tartışmasına daha önce de girmeyeceğimi belirtmiştim ancak aracın şu ana kadar ank ve istanbul trafiğinde yaktığı dizel bana göre çok iyi hatta tahminim bu miktar daha da düşecek, son sürati denedimdüz yolda ancak 190 ı geçemedi sanırım yeni olduğu için, motor alıştıkça katalog değerini görürüz heralde, aracın uzun yol performans/rahatlık endeksi benden 10 üzerinden 9 aldı arkadaşlar. Şimdilik bu kadar, deneyimledikçe yazmaya devam edeceğim.

Saygılar

slm hocam. dün bir variant inceledim trabzon bahadırda. çok ama çok beğendim. fakat ben dsg ye 13 bin fazla vermem. onun için manuel alacağım. bana biraz variant anlatsanız. sedan passata göre, artı-eksi gibi.. bu arada beniz incelediğim comf, bej, tungsten gri , cam tavan bi araçtı. testi yoktu..
       osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba Arkadaşlar,

Hafta sonu 1.6 tdi dsg variant aracımla ist-ank-ist yolculuğu yaptık, iki kişi ve yok denecek kadar bagaj ile, ankaraya giderken gaza epey yüklendim, 160/180 km hız aralıklarında yol aldım ve araç ankaraya vardığımda 6.1 litre gösteriyordu (yakıt aldıktan sonra) dönüşte ise genel olarak 130 km cc ile sabitledim ve ortalamam 5.8 olarak oluştu, rüzgar sesi alıyor araç, özellikle 120 den sonraki hızlarda artarak oluyor ama çok rahatsız edici değil, ama şunu söyleyebilirim, golf 6 aracımdan fazla geldi ses, özellikle dikkat ettiğim başka bir konuda aracın rüzgar da savrulması oldu, burada tartışılmıştı, özellikle tırların rüzgarından hiç etkilenmedi diyebilirim, çok çok ufacık bir irkilme diyebilirim, variant cüssesine sahip bir araç için hiç bişey yani. Aracın yola oturuşu, virajlarda verdiği güven ve Bolu dağını tırmanırkenki torktan da gelen performansı çok göz doldurucu, dizel benzin tartışmasına daha önce de girmeyeceğimi belirtmiştim ancak aracın şu ana kadar ank ve istanbul trafiğinde yaktığı dizel bana göre çok iyi hatta tahminim bu miktar daha da düşecek, son sürati denedimdüz yolda ancak 190 ı geçemedi sanırım yeni olduğu için, motor alıştıkça katalog değerini görürüz heralde, aracın uzun yol performans/rahatlık endeksi benden 10 üzerinden 9 aldı arkadaşlar. Şimdilik bu kadar, deneyimledikçe yazmaya devam edeceğim.

Saygılar

47. offline
    umitsancur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    19kr626

Evet Dediğiniz gibi bluetooth
    Evet Dediğiniz gibi bluetooth

49. offline
    canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner kara
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Hocam çok iyi şöförsün bence...

alid67 Nickli Üyeden Alıntı
    Selam,

Bu arada geçen salı günü Kartepe maceramı anlatmak istiyorum:
    Araçta kar lastikleri mevcut. Kaymak amaçlı kartepeye giderken inanılmaz bir kar fırtınasına tutulduk. Yer yer 1 m ötesi gözükmediği anlar oldu. Yolda birçok araç zincirleri ile dahi çıkamıyorlardı. jandarma zincirsiz Araçların çıkışına izin vermiyordu. Onları bir şekilde ikna edip yola zincirsiz devam ettim. Yolda 4*4 Jeep ler bile sıkıntı yaşarken ben en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Bunda kiş lastikleri mi, Aracın Performansı mı, yoksa benim sürüşüm mü etkili tam karar veremedim. Sanırım hepsi birden

Hocam çok iyi şöförsün bence...

alid67 Nickli Üyeden Alıntı
    Selam,

Bu arada geçen salı günü Kartepe maceramı anlatmak istiyorum:
    Araçta kar lastikleri mevcut. Kaymak amaçlı kartepeye giderken inanılmaz bir kar fırtınasına tutulduk. Yer yer 1 m ötesi gözükmediği anlar oldu. Yolda birçok araç zincirleri ile dahi çıkamıyorlardı. jandarma zincirsiz Araçların çıkışına izin vermiyordu. Onları bir şekilde ikna edip yola zincirsiz devam ettim. Yolda 4*4 Jeep ler bile sıkıntı yaşarken ben en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Bunda kiş lastikleri mi, Aracın Performansı mı, yoksa benim sürüşüm mü etkili tam karar veremedim. Sanırım hepsi birden

51. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Murat hocam farların sararmış

Murat hocam farların sararmış

53. offline
    ozcan... - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ozcan
    Yer
    batman
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    .......

bildiğim almanlar mercedesi satmak için volkswagenide binmek için üretirlermiş.
       leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    bildiğim almanlar mercedesi satmak için volkswagenide binmek için üretirlermiş.
       leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı

55. offline
    yunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yunus
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

2015 Passat yeni kasa

Haluk Gürel Nickli Üyeden Alıntı

Hocam bende yaptırmayı düşünüyorum
    Ama fiyat, tavsiye ve nerde yaptıracağım konusunda bilgi toplayamadım...
    Uygulama yapılmış bi kaç video izledim ciddi bir koruma sağlıyor boyaya...
    forumda serviste değilde sonax, meguars gibi işin uzmanı olan yerlerde yaptırmamı tavsiye eden arkadaşlar olmuştu... Bende hak verdim meguarsda yaptırmayı düşünüyorum...

Konu yunsel tarafından (16 02 2015 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
       Haluk Gürel Nickli Üyeden Alıntı

Hocam bende yaptırmayı düşünüyorum
    Ama fiyat, tavsiye ve nerde yaptıracağım konusunda bilgi toplayamadım...
    Uygulama yapılmış bi kaç video izledim ciddi bir koruma sağlıyor boyaya...
    forumda serviste değilde sonax, meguars gibi işin uzmanı olan yerlerde yaptırmamı tavsiye eden arkadaşlar olmuştu... Bende hak verdim meguarsda yaptırmayı düşünüyorum...

57. offline
    Mtlcet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MUTLU
    Yer
    bursa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    16 HDC 84

ranegade95 Nickli Üyeden Alıntı
    Evet yüzde 2lik indirim yapıldı tek metalik boya var bu nedenle fiyat normal sanırım. O yüzde 2 lik indirimide yanlışıkla yapmış telefonda fiyat sorduğumuzda 2 den hesaplayıp söyledi bayiye gittiğimizde 111.800 demiştiniz diye söylediğimizde size 2 den indirim yapmışım aceleyle madem laf ağızdan çıktı daha değiştiremem tarzı konuşma geçti

Birde aklıma takılan son bir şey var. Araca bakmak istedik araç bayinin üstünde açıkta duruyordu ve koltuklarında falan muşamba vardı içi falan temizdi tek şöför kısmında kapı kenarlarında ayakkabı lekeleri vardı aracın içine binebilir çalıştırabilirsiniz dedi fakat akü az olduğu için çalışmayabilir dediler

Şimdi size son sorum arabanın ön şöför kapısının orada kapı kenarlarında ayakkabı lekeleri olması normalmidir araca başkalarıda baktığını düşündüğümüzde

2.Sorum ise aracın aküsü olmayabilir o yüzden çalışmayabilir demesi normalmidir (Sonuç olarak araba çalıştı ama)
    Sa arkadaşlar 2015 araçların geldiğinden eminmisiniz. Ben aynı aracı 107 aldım 15 gün oldu. Şasi no Fe bi kontrol edin
       ranegade95 Nickli Üyeden Alıntı
    Evet yüzde 2lik indirim yapıldı tek metalik boya var bu nedenle fiyat normal sanırım. O yüzde 2 lik indirimide yanlışıkla yapmış telefonda fiyat sorduğumuzda 2 den hesaplayıp söyledi bayiye gittiğimizde 111.800 demiştiniz diye söylediğimizde size 2 den indirim yapmışım aceleyle madem laf ağızdan çıktı daha değiştiremem tarzı konuşma geçti

Birde aklıma takılan son bir şey var. Araca bakmak istedik araç bayinin üstünde açıkta duruyordu ve koltuklarında falan muşamba vardı içi falan temizdi tek şöför kısmında kapı kenarlarında ayakkabı lekeleri vardı aracın içine binebilir çalıştırabilirsiniz dedi fakat akü az olduğu için çalışmayabilir dediler

Şimdi size son sorum arabanın ön şöför kapısının orada kapı kenarlarında ayakkabı lekeleri olması normalmidir araca başkalarıda baktığını düşündüğümüzde

2.Sorum ise aracın aküsü olmayabilir o yüzden çalışmayabilir demesi normalmidir (Sonuç olarak araba çalıştı ama)
    Sa arkadaşlar 2015 araçların geldiğinden eminmisiniz. Ben aynı aracı 107 aldım 15 gün oldu. Şasi no Fe bi kontrol edin

59. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

2015 Passat yeni kasa

princeyyk Nickli Üyeden Alıntı
    Bence şu anda Türkiye de alınabilecek (fiyat/performans açısından) en iyi station wagon, benim ilk passatım ve b7 de az daha geçen sene Variant alıyordum fakat B8 geleceği için erteledim, iyiki de öyle yapmışım çünkü dış görünüm açısından B8 variant B7 ye göre çok daha spor duruyor ve bence tam manasıyla bir sport wagon (şahsi görüşüm) ben şunu çok açık söyleyebilim, station bir arabaya ihtiyacım olduğu için değil, sırf görünümüne ve heybetine aşık olduğum için variant aldım, zaten çocukluktan beri station arabalara ayrı bir merakım vardı, o zaman tabi sadece kartal ve renault 12 station bilirdik. Tabi daha sonra İsveçte yaşayan yazlık komşumuzun Volvo 944 station wagon arabasını da gördük ve station ın nasıl olabileceğini aklımız almadı o zaman, çünkü bizim aklımıza station lar iş arabası gibi kazınmıştı, sonra anladıkki aslında konfor ve foksiyonellik demekti station araba. Variant b8'de böyle, çok geniş spektrumda kullanım amaçlarına hizmet etmek için tasarlanmış, yeri gelince hacimli eşyaları taşımak, yeri gelince uzun yolculuklara çıkmak, yeri gelince konforlu bir seyahat sağlamak, bence niyetiniz varsa kesinlikle cam tavan opsiyonu ekletin, sıfırdan sipariş verecekseniz muhakkak da easy close bagaj kapağı olsun, dediğim gibi ilk passatım ancak sedan olarak kuzenimin b7sini kullanmıştım, sürüş ve yol tutuş açısından bir eksiği kesinlikle yok aracın, daha detaylı sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım memnuniyetle.

Aslında belki de forum da b8 variant için ayrı bir konu açmak daha faydalı olabilir, hem de daha önce variant kullanmış/kullanan forum üyeleri de tecrübelerini görüşlerini paylaşırlar. Bunun değerlendirmesini benden hem passat konusunda hemde forumda daha deneyimli olan abilerime/kardeşlerime bırakıyorum.

Saygılar

Konu osman hamdi tarafından (16 02 2015 Saat 22:44 ) değiştirilmiştir.
       princeyyk Nickli Üyeden Alıntı
    Bence şu anda Türkiye de alınabilecek (fiyat/performans açısından) en iyi station wagon, benim ilk passatım ve b7 de az daha geçen sene Variant alıyordum fakat B8 geleceği için erteledim, iyiki de öyle yapmışım çünkü dış görünüm açısından B8 variant B7 ye göre çok daha spor duruyor ve bence tam manasıyla bir sport wagon (şahsi görüşüm) ben şunu çok açık söyleyebilim, station bir arabaya ihtiyacım olduğu için değil, sırf görünümüne ve heybetine aşık olduğum için variant aldım, zaten çocukluktan beri station arabalara ayrı bir merakım vardı, o zaman tabi sadece kartal ve renault 12 station bilirdik. Tabi daha sonra İsveçte yaşayan yazlık komşumuzun Volvo 944 station wagon arabasını da gördük ve station ın nasıl olabileceğini aklımız almadı o zaman, çünkü bizim aklımıza station lar iş arabası gibi kazınmıştı, sonra anladıkki aslında konfor ve foksiyonellik demekti station araba. Variant b8'de böyle, çok geniş spektrumda kullanım amaçlarına hizmet etmek için tasarlanmış, yeri gelince hacimli eşyaları taşımak, yeri gelince uzun yolculuklara çıkmak, yeri gelince konforlu bir seyahat sağlamak, bence niyetiniz varsa kesinlikle cam tavan opsiyonu ekletin, sıfırdan sipariş verecekseniz muhakkak da easy close bagaj kapağı olsun, dediğim gibi ilk passatım ancak sedan olarak kuzenimin b7sini kullanmıştım, sürüş ve yol tutuş açısından bir eksiği kesinlikle yok aracın, daha detaylı sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım memnuniyetle.

Aslında belki de forum da b8 variant için ayrı bir konu açmak daha faydalı olabilir, hem de daha önce variant kullanmış/kullanan forum üyeleri de tecrübelerini görüşlerini paylaşırlar. Bunun değerlendirmesini benden hem passat konusunda hemde forumda daha deneyimli olan abilerime/kardeşlerime bırakıyorum.

Saygılar