2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

bende istanbuldayım zaten gezdigim yerler bakırköy taksim aksaray ve sarıyer arası yavaş gitmek zorundayım ama sizin km supermiş...

engn Nickli Üyeden Alıntı
    800 km sonunda depomda çeyreğin biraz altında benzin kaldı.120'yi geçmedim ,genelde 110 ile seyrettim .3kişi + dolu bagaj ve kış lastikleriyle...
    bende istanbuldayım zaten gezdigim yerler bakırköy taksim aksaray ve sarıyer arası yavaş gitmek zorundayım ama sizin km supermiş...

engn Nickli Üyeden Alıntı
    800 km sonunda depomda çeyreğin biraz altında benzin kaldı.120'yi geçmedim ,genelde 110 ile seyrettim .3kişi + dolu bagaj ve kış lastikleriyle...

3. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

canerrr Nickli Üyeden Alıntı
    hocam yakıt biraz fazla gibi geldi bana..
    bende dizel passat dsg bekliyorum..
    benim iki araç var;
    1 tanesi fokus 2011 1.6 dizel , 77000 km de , ortalama 5.1 lt yakıyordu. Şehiriçi şehirdışı karışık, Antakya Kırıkhanda ikamet ediyorum.
    2. araç 2013 polo 1.6 dizel, 23 000 km de, o ise 5,4 litre yakıyor ortalama..

Tahminim siz araç yeni diye biraz seri kullanıyorsunuz , yoksa araba mı fazla yakıyor ..
    Güle güle kullanın, araç çok şık,
    ben de epey renk değişiminden sonra , en son Beyaz da karar kıldım, bekliyorum mart sonunu..
    Valla bundan önce b7, golf 7 , cmax 1,6 hepsi bu ayardı aşağı yukarı daha önce ford fiestam var o gerçekten az yakıyordu 3,5-4,5 litre diğerleri alağı yıkarı ,6,5-8 arası yaktılar yakıtı prk aşağı değerlere indiremedim ben. Yavaş kullanan biri depilim ama pek agresifte kullanmam.
       canerrr Nickli Üyeden Alıntı
    hocam yakıt biraz fazla gibi geldi bana..
    bende dizel passat dsg bekliyorum..
    benim iki araç var;
    1 tanesi fokus 2011 1.6 dizel , 77000 km de , ortalama 5.1 lt yakıyordu. Şehiriçi şehirdışı karışık, Antakya Kırıkhanda ikamet ediyorum.
    2. araç 2013 polo 1.6 dizel, 23 000 km de, o ise 5,4 litre yakıyor ortalama..

Tahminim siz araç yeni diye biraz seri kullanıyorsunuz , yoksa araba mı fazla yakıyor ..
    Güle güle kullanın, araç çok şık,
    ben de epey renk değişiminden sonra , en son Beyaz da karar kıldım, bekliyorum mart sonunu..
    Valla bundan önce b7, golf 7 , cmax 1,6 hepsi bu ayardı aşağı yukarı daha önce ford fiestam var o gerçekten az yakıyordu 3,5-4,5 litre diğerleri alağı yıkarı ,6,5-8 arası yaktılar yakıtı prk aşağı değerlere indiremedim ben. Yavaş kullanan biri depilim ama pek agresifte kullanmam.

5. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

asteo2 Nickli Üyeden Alıntı
    Kardeşim eline sağlık paylaşımların çok güzel sayende passatı canlı görme şansımız oluyor.
    Sanırım bana demişiniz Rica ederim
       asteo2 Nickli Üyeden Alıntı
    Kardeşim eline sağlık paylaşımların çok güzel sayende passatı canlı görme şansımız oluyor.
    Sanırım bana demişiniz Rica ederim

7. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Araçta beğenmediğim bşr yerde kelebek cam, kelebekle kapı camının birleştiği yer basit ve adı olmuş bence. Kelebek arta kalan camlar deperlendirilmiş gibi golf7 deki dibi araya kalın bir şey koysalar daha iyi olurdu
    Araçta beğenmediğim bşr yerde kelebek cam, kelebekle kapı camının birleştiği yer basit ve adı olmuş bence. Kelebek arta kalan camlar deperlendirilmiş gibi golf7 deki dibi araya kalın bir şey koysalar daha iyi olurdu

9. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Cuma ve pazar uzun yol yaptım bu yollarda 10 yıldır gider gelirim pozantı niğde otobanında araç beni korkuttu altımdan kayar gibi araba sollarken yanyana iken araç bi anda kayacak diye korkttım araç uçuyor gibi. Havalar bu aralar çok rüzgarlı inşallah ondandır. Çogunlukla tek el hatta parmakla sürerim rahat sollardım ama bu sefer bu araçta korktım. İlk uzun yol sürüşümde inşallah aşıro rüzgardandır. Araç öbür türlü çom güzel uçur gibi vites geçişi bellij değil bağırtı yok adeta elektirikli gibi yol rüzgar sesi var kulak gibi ayna ve basit bir kelebek camdan kaynaklı sanırım..
    Cuma ve pazar uzun yol yaptım bu yollarda 10 yıldır gider gelirim pozantı niğde otobanında araç beni korkuttu altımdan kayar gibi araba sollarken yanyana iken araç bi anda kayacak diye korkttım araç uçuyor gibi. Havalar bu aralar çok rüzgarlı inşallah ondandır. Çogunlukla tek el hatta parmakla sürerim rahat sollardım ama bu sefer bu araçta korktım. İlk uzun yol sürüşümde inşallah aşıro rüzgardandır. Araç öbür türlü çom güzel uçur gibi vites geçişi bellij değil bağırtı yok adeta elektirikli gibi yol rüzgar sesi var kulak gibi ayna ve basit bir kelebek camdan kaynaklı sanırım..

Emre_4758

yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Emre kardeşim yan alandan bahsediyorsun tirin da bi düşün tir 40 ton yükle o sallantiyi yapıyor. Passat yan taraf tirdan küçük ama kilosuda az
    Ağır olsa da yan alanı büyük olduğu için etkilenmekten kurtulamıyor.
       KadirMert Nickli Üyeden Alıntı
    Emre Bey
    Era nın sallanmadığı yerde Passat sallanıyorsa yaz o zaman şikayetim var com a bizde takipçi olarak senin şikayet yazına müdahil olalım.
    Teşekkür ederim ama ben bu adamların ilgileneceklerini sanmıyorum defalarca çeşitli olaylardan dolayı servise gittim her şey normal dediler ve gönderdiler.Böyle şeylerle de uğraşmak istemiyorum.Ha şöyle ki,benim direksiyonda çevirirken bir titreme sorunu var,onun için servise gidicem onu da gideremezlerse,bana efendim her şey normal derlerse şikayetvara yazacağım.
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Emre kardeşim yan alandan bahsediyorsun tirin da bi düşün tir 40 ton yükle o sallantiyi yapıyor. Passat yan taraf tirdan küçük ama kilosuda az
    Ağır olsa da yan alanı büyük olduğu için etkilenmekten kurtulamıyor.
       KadirMert Nickli Üyeden Alıntı
    Emre Bey
    Era nın sallanmadığı yerde Passat sallanıyorsa yaz o zaman şikayetim var com a bizde takipçi olarak senin şikayet yazına müdahil olalım.
    Teşekkür ederim ama ben bu adamların ilgileneceklerini sanmıyorum defalarca çeşitli olaylardan dolayı servise gittim her şey normal dediler ve gönderdiler.Böyle şeylerle de uğraşmak istemiyorum.Ha şöyle ki,benim direksiyonda çevirirken bir titreme sorunu var,onun için servise gidicem onu da gideremezlerse,bana efendim her şey normal derlerse şikayetvara yazacağım.

13. offline
    Sythel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    tr
    Model
    Passat
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    1998

Kırıkhanlı hemşehrilerim de varmış forumda Karataş bende
    Kırıkhanlı hemşehrilerim de varmış forumda Karataş bende

15. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

https://vimeo.com/118427122

Sent from my iPhone using Tapatalk
    https://vimeo.com/118427122

17. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

ogüst Nickli Üyeden Alıntı
    *sanmam araç highline,tlf htc e8...
    Bende de iPhone var ancak mesaj kutusunu giremiyorum. Araç highline.
    Bildiginiz bir ayar var mi?

19. offline
    Burockth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Herkese merhaba. Comfort b8 aracımın composition media sı çalışmıyor. Daha doğrusu dokunmatiği ve Yanındaki tuşlara basınca birşey olmuyor. Direksiyondan Şarkıları falan değiştirebiliyorum. Arabayı yıkamıştım. Çocuk kilidi falan mı var acaba? Nasıl olabilir. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
    Herkese merhaba. Comfort b8 aracımın composition media sı çalışmıyor. Daha doğrusu dokunmatiği ve Yanındaki tuşlara basınca birşey olmuyor. Direksiyondan Şarkıları falan değiştirebiliyorum. Arabayı yıkamıştım. Çocuk kilidi falan mı var acaba? Nasıl olabilir. Bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

21. offline
    Batuhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Batuhan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011

tsi 2000 rpm 6. vites hızı 90 km/saat olarak belirlendi. hüseyin hocam teşekkürler
    tsi 2000 rpm 6. vites hızı 90 km/saat olarak belirlendi. hüseyin hocam teşekkürler

23. offline
    Adı
    Batuhan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011

apolat Nickli Üyeden Alıntı
    Birinci soruya dizel acisindan ben cevap verebilirim. 7 ocaktan beri manuel vites 1.6 dizel b8 comfortline kullaniyorum. 800 km kadar oldu. Ankara trafiğinde cok da yogun trafige girmeden 30 km ortalama ile 100 kmde 6.5 litre mazot yakıyor.
    30 km /saat tdi 6,5 litre yakıt ortalamasına sahip olarak belirlendi

lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı
    Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye 7 lt yakmış

Osman hocam 120 km hız ortalamasınıda tdi için sizden almış olduk 7 lt...

tezcan07 Nickli Üyeden Alıntı
    ben 3. soruya cevap vermek istiyorum 2000 rpm deki aracın hızı 90 km/saat inanılır gibi değil çok az sebebini merak ediyorum ama muhtemelen düşük hızlarda vites aralıklarını kısa yapıp yakıt tasarrufu yapmak istediler ama uzun yolda gazladığın zaman daha çok yakacak.
    sonuç: 125 ps ler 120 km/saat geçilmeyecek
    Tsi 200 rpm deki 6. vites hızı 90 km saat olarak belirlendi.
       apolat Nickli Üyeden Alıntı
    Birinci soruya dizel acisindan ben cevap verebilirim. 7 ocaktan beri manuel vites 1.6 dizel b8 comfortline kullaniyorum. 800 km kadar oldu. Ankara trafiğinde cok da yogun trafige girmeden 30 km ortalama ile 100 kmde 6.5 litre mazot yakıyor.
    30 km /saat tdi 6,5 litre yakıt ortalamasına sahip olarak belirlendi

lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı
    Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye 7 lt yakmış

Osman hocam 120 km hız ortalamasınıda tdi için sizden almış olduk 7 lt...

tezcan07 Nickli Üyeden Alıntı
    ben 3. soruya cevap vermek istiyorum 2000 rpm deki aracın hızı 90 km/saat inanılır gibi değil çok az sebebini merak ediyorum ama muhtemelen düşük hızlarda vites aralıklarını kısa yapıp yakıt tasarrufu yapmak istediler ama uzun yolda gazladığın zaman daha çok yakacak.
    sonuç: 125 ps ler 120 km/saat geçilmeyecek
    Tsi 200 rpm deki 6. vites hızı 90 km saat olarak belirlendi.

25. offline
    plateau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

Geçen hafta VDF'ten +2yıl garanti uzattırdım,1732TL-9taksit...+1yıl 830TL,+3yıl da 3107TL idi...
    Tescil tarihinden 1ay içinde yapılırsa fiyat daha uygun oluyor...Bu 1 ay geçtikten sonra 18 aya kadar da garanti uzatma "artık" yapılabiliyormuş,yalnız 1 ay geçtikten sonra fiyatlar artıyor...
    Konu plateau tarafından (02 02 2015 Saat 00:37 ) değiştirilmiştir.
    Geçen hafta VDF'ten +2yıl garanti uzattırdım,1732TL-9taksit...+1yıl 830TL,+3yıl da 3107TL idi...
    Tescil tarihinden 1ay içinde yapılırsa fiyat daha uygun oluyor...Bu 1 ay geçtikten sonra 18 aya kadar da garanti uzatma "artık" yapılabiliyormuş,yalnız 1 ay geçtikten sonra fiyatlar artıyor...

27. offline
    Adı
    Batuhan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011

Son durum

1) tsi : belirlenmedi , Tdi : 6,5 lt

2) 110 km /saat ortalama hızda Tsi : belirlenmedi , Tdi : 7 litre osman hocamın verdiği yakıt degeri, başka örnekler ?

3) Tsi : 200 rpm ( 6. vites ) 90 km/saat hız, Tdi: 200 rpm ( 6. vites ) ...... km saat hız

Arkadaşlar burada ölçü aracın yakıt performanslarını belirlemektir
    Bilgileri paylaşan arkadaşlarıma teşekkürler. Tüm veriler belirlenince detaylı birr yorum yapacagım

Batuhan06 Nickli Üyeden Alıntı
    Gökhan hocam cok haklısınız

Şehir içi kilometre ortalama hızı 30 km civarıdır. Ankara - İsrtanbul- izmir vb büyük şehirler için

B8 125 TSİ İLE B8 dİzel karsılakştırılmasında su üç sorunun cevabını istiyorum

1) 30 km / saat hız ortalamasında yakıt tüketimi ortalaması nedir.. ( 500 km civarı kullanım ) tsi veya tdi
    2) 110 km/ saat hız ortalamasında yakıt tüketimi ortalaması nedir. ( 500 km civarı kullanım )
    3) 2000 rpm deki aracın hızı ne kadar dır ( 6. vitesteki )

Bu sorulara cevap bulursak daha net karsılastırma yapabilecegiz
    Son durum

1) tsi : belirlenmedi , Tdi : 6,5 lt

2) 110 km /saat ortalama hızda Tsi : belirlenmedi , Tdi : 7 litre osman hocamın verdiği yakıt degeri, başka örnekler ?

3) Tsi : 200 rpm ( 6. vites ) 90 km/saat hız, Tdi: 200 rpm ( 6. vites ) ...... km saat hız

Arkadaşlar burada ölçü aracın yakıt performanslarını belirlemektir
    Bilgileri paylaşan arkadaşlarıma teşekkürler. Tüm veriler belirlenince detaylı birr yorum yapacagım

Batuhan06 Nickli Üyeden Alıntı
    Gökhan hocam cok haklısınız

Şehir içi kilometre ortalama hızı 30 km civarıdır. Ankara - İsrtanbul- izmir vb büyük şehirler için

B8 125 TSİ İLE B8 dİzel karsılakştırılmasında su üç sorunun cevabını istiyorum

1) 30 km / saat hız ortalamasında yakıt tüketimi ortalaması nedir.. ( 500 km civarı kullanım ) tsi veya tdi
    2) 110 km/ saat hız ortalamasında yakıt tüketimi ortalaması nedir. ( 500 km civarı kullanım )
    3) 2000 rpm deki aracın hızı ne kadar dır ( 6. vitesteki )

Bu sorulara cevap bulursak daha net karsılastırma yapabilecegiz

29. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

125 tsi ile Konyadan çıkarken yakıt aldım, cc ile genelde 120 bi ara 110, bi ara 130 az bi süre de 140 sabitle Ankaraya geldim. 2 kere kısa mola verdim, 3-4 kere de kırmızıda durdum. Evim çevre yolunun kenarında, sonuç 5.2 Lt.
    Ankara-Konya ortalamamsa aşırı rüzgarda şehir içi kısmı saymazsak 6,5 civarı idi. Genelini alsak 6 lt olsun.
    Sonuçta cc olduğu için sürüşe bağlı bir mevzu yok.
    Av. Osman Bey'in yaklaşık deniz seviyesinden torosları aşıp geçtiğini de dikkate almak lazım tabi
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  20150201_205811.jpg
Görüntüleme: 371
Büyüklüğü:  72.5 KB (Kilobyte)
ID:	18767
    125 tsi ile Konyadan çıkarken yakıt aldım, cc ile genelde 120 bi ara 110, bi ara 130 az bi süre de 140 sabitle Ankaraya geldim. 2 kere kısa mola verdim, 3-4 kere de kırmızıda durdum. Evim çevre yolunun kenarında, sonuç 5.2 Lt.
    Ankara-Konya ortalamamsa aşırı rüzgarda şehir içi kısmı saymazsak 6,5 civarı idi. Genelini alsak 6 lt olsun.
    Av. Osman Bey'in yaklaşık deniz seviyesinden torosları aşıp geçtiğini de dikkate almak lazım tabi

31. offline
    sabo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    sabahattin
    Yer
    bursa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

hocam 7 lt değil 7,4 lt ta enbaştan ort 7,4 lt. 7 lt son depo fullendikten sonra
    hocam 7 lt değil 7,4 lt ta enbaştan ort 7,4 lt. 7 lt son depo fullendikten sonra

33. offline
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bu da tsi 6. Vites videosu
    Konu ozdemiray tarafından (02 02 2015 Saat 00:58 ) değiştirilmiştir.

35. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

şimdi mesaj geldi videonuz 1000 kere izlendi diye....dostlar çok tşk ler...bilseydim daha güzel ve uzun video koyardım...
    şimdi mesaj geldi videonuz 1000 kere izlendi diye....dostlar çok tşk ler...bilseydim daha güzel ve uzun video koyardım...

37. offline
    MeSHeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MEHMET
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34LT9696

brkdmrc08 Nickli Üyeden Alıntı
    İzin vermeniz gerekiyo araca yeniden bağlanırken soruyo
       Bugra Nickli Üyeden Alıntı
    araca otomatik bağlanıyor telefonu tanıttığımdan beri ama bağlanırken herhangi birşey sormuyor.
    Benimde telefon iphone.
    acaba android telefonlarda mı kullanılıyor mesaj özelliği
       brkdmrc08 Nickli Üyeden Alıntı
    İzin vermeniz gerekiyo araca yeniden bağlanırken soruyo
       Bugra Nickli Üyeden Alıntı
    araca otomatik bağlanıyor telefonu tanıttığımdan beri ama bağlanırken herhangi birşey sormuyor.
    Benimde telefon iphone.

39. offline
    süleyman23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    süleyman demir
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06yd326

Variantı uşak batı dan aldım ankaraya getirdim fırtına vardı ve milim oynamıyodu bir yanlışlık var o işte
    Variantı uşak batı dan aldım ankaraya getirdim fırtına vardı ve milim oynamıyodu bir yanlışlık var o işte

41. offline
    süleyman23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    süleyman demir
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06yd326

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar kafama takılan birşeyi sizlere sormak istiyorum ben aracımı Allah kısmet ederse pazartesi günü istanbuldan almaya gideceğim plaka işlemleri ile ilgili nasıl bir süreç işliyor Ankara'dan ben plakamı kendim seçerek plaka fişimi aldım bu plaka fişini bayiye mi veriyorum Ankara'dan araç alırken proformayla plakayı eşleştirmek için trafik tescile gidiyorduk İstanbul'da bu işlemler nasıl yapılacak bütün işlemleri bayimi hallediyor yardımcı olursanız çok sevinirim...
    Plakayı bayiye bildiriyorsunuz işlem yapılıyor bende aynı şekilde uşaktan aldım gittiğimde hazırdı
    Arkadaşlar kafama takılan birşeyi sizlere sormak istiyorum ben aracımı Allah kısmet ederse pazartesi günü istanbuldan almaya gideceğim plaka işlemleri ile ilgili nasıl bir süreç işliyor Ankara'dan ben plakamı kendim seçerek plaka fişimi aldım bu plaka fişini bayiye mi veriyorum Ankara'dan araç alırken proformayla plakayı eşleştirmek için trafik tescile gidiyorduk İstanbul'da bu işlemler nasıl yapılacak bütün işlemleri bayimi hallediyor yardımcı olursanız çok sevinirim...
    Plakayı bayiye bildiriyorsunuz işlem yapılıyor bende aynı şekilde uşaktan aldım gittiğimde hazırdı

43. offline
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ozdemiray Nickli Üyeden Alıntı
    Video gizliymiş, düzelttim.
    Video gizliymiş, düzelttim.

45. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

MeSHeD Nickli Üyeden Alıntı
    Benimde telefon iphone.
    Bende İphone kullanıyorum bizde sormuyo android telefonlarda soruyo mesaja izin verilsin mi diye.

MeSHeD Nickli Üyeden Alıntı
    Benimde telefon iphone.
    Bende İphone kullanıyorum bizde sormuyo android telefonlarda soruyo mesaja izin verilsin mi diye.

47. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

süleyman23 Nickli Üyeden Alıntı
    Süleyman bey bizim Ankara'daki trafik tescilden plaka fişini Alıp Uşak'taki bayiye mi verdin nasıl oldu?
       süleyman23 Nickli Üyeden Alıntı
    Süleyman bey bizim Ankara'daki trafik tescilden plaka fişini Alıp Uşak'taki bayiye mi verdin nasıl oldu?

49. offline
    yusufi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Hocam ank-adana arasinda Toroslari aşmak 2-3km Pozantı da tırmanış ardına tam 56 km iniş var

Hocam ank-adana arasinda Toroslari aşmak 2-3km Pozantı da tırmanış ardına tam 56 km iniş var

51. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

Siz bayiden aldığınız proforma faturaya işletin plakayı emniyetten sisteme düşüyo zaten plaka söylemenize bile gerek yok.

Siz bayiden aldığınız proforma faturaya işletin plakayı emniyetten sisteme düşüyo zaten plaka söylemenize bile gerek yok.

53. offline
    CRaFTY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    T. KIRKIL
    Yer
    İzmir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Merhabalar,

Hatırlarsanız Taner abimiz bir opsiyon listesi paylaşmıştı. O opsiyon listesini excele aktardım ve %45ÖTV ve %18 KDV de ekledim. Birilerinin işine yararsa ne mutlu bana.

http://www.filedropper.com/opsiyonel...tesiv20153g2tl
    Konu CRaFTY tarafından (02 02 2015 Saat 09:33 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: link editlendi
    Merhabalar,

Hatırlarsanız Taner abimiz bir opsiyon listesi paylaşmıştı. O opsiyon listesini excele aktardım ve %45ÖTV ve %18 KDV de ekledim. Birilerinin işine yararsa ne mutlu bana.

http://www.filedropper.com/opsiyonel...tesiv20153g2tl

55. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

en sonunda aracımın üretimi tamamlanmış.limana sevk ediliyormuş....ne uzun süreçmiş geçmek bilmiyor
    en sonunda aracımın üretimi tamamlanmış.limana sevk ediliyormuş....ne uzun süreçmiş geçmek bilmiyor

57. offline
    ersintartilaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ersin
    Yer
    Denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    20 ARL 30

B8 comfortline'de Alu yerine Ahşap desen oluyor mu? gören duyan yada fikri olan varmı?
    B8 comfortline'de Alu yerine Ahşap desen oluyor mu? gören duyan yada fikri olan varmı?

59. offline
    taner-87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Taner
    Yer
    Bursa
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    16 LBM 94

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam hadi hayirlisi, üretim aşamasi kaç gün sürdü?
       passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam hadi hayirlisi, üretim aşamasi kaç gün sürdü?