2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    sefayildiz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    sefa
    Yer
    elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    46EL868

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

yunsel Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar Daha Önce Başıma Gelen Bu Olayı Sizlerle Paylaşmıştım...

Olayın akabinde aracı almış olduğum servise götürmüştüm,
    servis sorumlusuna ısrarla Parçalar çalışıyorsa yeni parça getirmeme tarafı olduğumu ve hasar kaydı oluşmaması yönünde isteğimi belirtmiş olmama rağmen,
    servis sorumlusu, Hırsızın Söktüğü Dokunmatik Renkli Ekranın ve CD - Kart Okuyucunun Zarar Gördüğünü - Çalışmadığını parçaların değişmesi gerektiğini
    ve yeni bi araç olduğu için doğuşta ve kendilerinde parça olmadığı için almanyadan sipariş geçeceklerini söyledi...

2 Haftanın Sonrasında Dün İtibari ile servis sorumlusu beni arayıp, parçaların almanyadan şubatın ortası gibi geleceğini ve o tarihe kadar
    mevcut çalışmayan ekranın montajını yaptırıp bana çalışmıyor vaziyette teslim edebileceğini aracı bu şekilde kullanmamda bir sıkıntı olup olmadığını sordu,
    bende arabasız kalmamak için bu teklifi kabul ettim...

Olay Burdan Sonra Vukuu Buluyor,
    Aracı teslim almadan önce tekrardan servis sorumlusuna ekranın normalde de kullanılabilirliğini yitirdiği yönünde çalışıp çalışmadığını sordum ve aynı cevabı; ekranın takılı vaziyette olduğunu fakar çalışmadığını yeni bir ekranla değişmesi gerektiğini cevabını aldım
    Bunun Üzerine Aracımı 17:30 Gibi Teslim Aldım ve Eve Doğru Yola Çıktım,

Yoldayken Şansımı Denercesine Radyoyu açma düğmesine bastım ve ekranın çalıştığını ve diğer özelliklerinin aktif olduğunu gördüm,
    o sinirle servis sorumlusunu arayıp bana neden ekranın çalışmadığını söylediğini ve parçaların çalışır durumda olduğunu,
    parça siparişlerini iptal etmelerini ve başka bir yetkili servise gideceğimi söyledim,
    servis yetkiliside bana exper'in parçaları bizzat kontrol ettiğini ve değişmesi gerektiğine onay verdiğini, hem ekran bu şekilde bir çalışıp bir çalışmayacağını
    başka servise gitmem durumunda siparişlerin parasını ödemek zorunda kalacağımı söyledi...

Bana Tavsiyeleriniz - Söyleyecekleriniz Nelerdir ? Sizce Bu Saatten Sonra Nasıl Bir Yol Haritası Belirlemeliyim ?
    Parçaların Gelmesini Bekleyip Değiştirmelimiyim (bu durumda arabayı satarken 8.500 tl gibi hasar kaydı oluşacak )
    yoksa bayii'nin para kazanmak uğruna çalışan parçayı yenisi ile değiştirme oyununa çomak sokmalımıyım ?
    Hocam bence sonuna kadar hakkınızı arayın aracı satarken gerçekten 8500 tl hasar kaydı alıcı olarak her zaman ? bırakacaktır.

servis sorumlusuna ısrarla Parçalar çalışıyorsa yeni parça getirmeme tarafı olduğumu ve hasar kaydı oluşmaması yönünde isteğimi belirtmiş olmama rağmen,
    servis sorumlusu, Hırsızın Söktüğü Dokunmatik Renkli Ekranın ve CD - Kart Okuyucunun Zarar Gördüğünü - Çalışmadığını parçaların değişmesi gerektiğini
    ve yeni bi araç olduğu için doğuşta ve kendilerinde parça olmadığı için almanyadan sipariş geçeceklerini söyledi...

2 Haftanın Sonrasında Dün İtibari ile servis sorumlusu beni arayıp, parçaların almanyadan şubatın ortası gibi geleceğini ve o tarihe kadar
    mevcut çalışmayan ekranın montajını yaptırıp bana çalışmıyor vaziyette teslim edebileceğini aracı bu şekilde kullanmamda bir sıkıntı olup olmadığını sordu,

Aracı teslim almadan önce tekrardan servis sorumlusuna ekranın normalde de kullanılabilirliğini yitirdiği yönünde çalışıp çalışmadığını sordum ve aynı cevabı; ekranın takılı vaziyette olduğunu fakar çalışmadığını yeni bir ekranla değişmesi gerektiğini cevabını aldım

Yoldayken Şansımı Denercesine Radyoyu açma düğmesine bastım ve ekranın çalıştığını ve diğer özelliklerinin aktif olduğunu gördüm,
    o sinirle servis sorumlusunu arayıp bana neden ekranın çalışmadığını söylediğini ve parçaların çalışır durumda olduğunu,
    parça siparişlerini iptal etmelerini ve başka bir yetkili servise gideceğimi söyledim,
    servis yetkiliside bana exper'in parçaları bizzat kontrol ettiğini ve değişmesi gerektiğine onay verdiğini, hem ekran bu şekilde bir çalışıp bir çalışmayacağını
    başka servise gitmem durumunda siparişlerin parasını ödemek zorunda kalacağımı söyledi...

Bana Tavsiyeleriniz - Söyleyecekleriniz Nelerdir ? Sizce Bu Saatten Sonra Nasıl Bir Yol Haritası Belirlemeliyim ?
    Parçaların Gelmesini Bekleyip Değiştirmelimiyim (bu durumda arabayı satarken 8.500 tl gibi hasar kaydı oluşacak )
    yoksa bayii'nin para kazanmak uğruna çalışan parçayı yenisi ile değiştirme oyununa çomak sokmalımıyım ?
    Hocam bence sonuna kadar hakkınızı arayın aracı satarken gerçekten 8500 tl hasar kaydı alıcı olarak her zaman ? bırakacaktır.

3. offline
    Satuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aydın
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Tamir olmadığı için para ödenmez. sözleşmede aksine bir hüküm varsa, bu haksız şart sayılır ve geçersizdir. İhtilaf çıkarsa Tüketici Hakem Heyeti veya mahkemesi.
    Tamir olmadığı için para ödenmez. sözleşmede aksine bir hüküm varsa, bu haksız şart sayılır ve geçersizdir. İhtilaf çıkarsa Tüketici Hakem Heyeti veya mahkemesi.

5. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

instegram dan pazartesi indirim varmış doğrumudur diye sordum

7. offline
    kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

Sonunda aracımın siparişi girildi.
    Konu kazım tarafından (31 01 2015 Saat 15:05 ) değiştirilmiştir.

9. offline
    yusufi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Yeni parça taktirma. Benim başımdan geçen bir olayda var buna benzer. Exper geldi okry verdi. Baktım ortada bişey yok arabayi sanayiye goturdum. 50 tl ye hallettim. Bayilerin parca onarma derdi yok rn küçük birseyde parçayı değiştiriyor. Ayrıca parca parasinida verme sakin. Siparişi iptal etsin etmezssede kendisinde kalsin parça. Sorun senin sorunun değil

Yeni parça taktirma. Benim başımdan geçen bir olayda var buna benzer. Exper geldi okry verdi. Baktım ortada bişey yok arabayi sanayiye goturdum. 50 tl ye hallettim. Bayilerin parca onarma derdi yok rn küçük birseyde parçayı değiştiriyor. Ayrıca parca parasinida verme sakin. Siparişi iptal etsin etmezssede kendisinde kalsin parça. Sorun senin sorunun değil

11. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Teyit ettiler mi hocam??
       @uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Teyit ettiler mi hocam??

13. offline
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar değerli fikirlerinize şu aşamada ihtiyacım var Mart Ayında gelecek 2015 model comfortline + high led+cam tavan+katlanır ayna+230 volt soket+ bej döşememi yoksa hemen pazartesi alabileceğim 2014 içi siyah döşemeli higlene mı? Comfortline: şu an %3 indirimle 89500 TL Mart Ayında indirim ORANI yüksekte olabilir
    higlene: St 90000 TL ye Bıraktı ancak pazartesi günü indirim geleceğini bu rakam üzerinden indirim yapacağını söyledi
    arkadaşlar siz olsanız hangi aracı alırdınız??
    Gönlüm highline der ama cebinede bağlı
    Arkadaşlar değerli fikirlerinize şu aşamada ihtiyacım var Mart Ayında gelecek 2015 model comfortline + high led+cam tavan+katlanır ayna+230 volt soket+ bej döşememi yoksa hemen pazartesi alabileceğim 2014 içi siyah döşemeli higlene mı? Comfortline: şu an %3 indirimle 89500 TL Mart Ayında indirim ORANI yüksekte olabilir
    higlene: St 90000 TL ye Bıraktı ancak pazartesi günü indirim geleceğini bu rakam üzerinden indirim yapacağını söyledi
    arkadaşlar siz olsanız hangi aracı alırdınız??
    Gönlüm highline der ama cebinede bağlı

15. offline
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

sipariş geçilen parçaların bedelini normal şartlarda kasko karşılıyor,
    ama şu aşamada vazgeçersem gelecek olan parçaları ben karşılayacakmışım, (güya beni korkutmaya çalıştı)
    bende baya sinirlendim bağırıp çağırdım,
    çalışan parçaların yerine yenisini getirtip, bedelini kaskodan karşılayacaklar akılları sıra,
    ziraa herkese yaptıkları bu şekilde kime yutturursalar...
    en başından özellikle belirttim araçta hasar kaydı oluşacağı için parçalar çalışıyorsa değiştirmeyin diye ama alışmışlar insanları keriz yerine koymaya....
    Sen kaskonu ara açık olan dosyandan imtina ettiğini ve dosyanin kapatılmasını iste. Gitsin parayi kimden alacakmis alabilirse
    sipariş geçilen parçaların bedelini normal şartlarda kasko karşılıyor,
    ama şu aşamada vazgeçersem gelecek olan parçaları ben karşılayacakmışım, (güya beni korkutmaya çalıştı)
    bende baya sinirlendim bağırıp çağırdım,
    çalışan parçaların yerine yenisini getirtip, bedelini kaskodan karşılayacaklar akılları sıra,
    ziraa herkese yaptıkları bu şekilde kime yutturursalar...
    en başından özellikle belirttim araçta hasar kaydı oluşacağı için parçalar çalışıyorsa değiştirmeyin diye ama alışmışlar insanları keriz yerine koymaya....
    Sen kaskonu ara açık olan dosyandan imtina ettiğini ve dosyanin kapatılmasını iste. Gitsin parayi kimden alacakmis alabilirse

17. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  20150131_141547.jpg
Görüntüleme: 328
Büyüklüğü:  67.1 KB (Kilobyte)
ID:	187431000 km oldu bugün. Sakin kullanımla ortalamam 7 çıktı. Benim kullanımımla Şehir içi şehir dışı fark etmiyor. Diğer arabalarımda da ş.içi ş.dışı aynı çıkardı zaten.
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  20150131_141547.jpg
Görüntüleme: 328
Büyüklüğü:  67.1 KB (Kilobyte)
ID:	187431000 km oldu bugün. Sakin kullanımla ortalamam 7 çıktı. Benim kullanımımla Şehir içi şehir dışı fark etmiyor. Diğer arabalarımda da ş.içi ş.dışı aynı çıkardı zaten.

19. offline
    yunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yunus
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Resmen İnsanların İyi Niyetinden - Bilgisizliğinden Yararlanmaya Çalışıyorlar,
    Arabayı Servise Bıraktığım Gün ÖZELLİKLE ve ÜSTÜNE BASARAK Parça Durumları Hakkında Bilgi İstedim,
    Hasar Meblağı Küçük Olursa Parçalar Çalışıyorsa Hem Kaskoyu Bozmaya Gerek Olmadığını Hemde Gereksiz Yere Hasar Kaydı Açılmasını İstemediğimi
    Önemle Belirttim,
    Fakat Bana Parçaların Mutlaka Değişmesi Gerektiği Söylendi....
    Kendi Oyunlarına Kendileri Düştüler, Çalışmıyor Dedikleri Ekranı Takıp, Kablolarını Bağlayıp Çalışır Vaziyette Teslim Ettiler...

Bende Kendisine Yazılı Olarak,
    Pazartesi Günü Aracı Başka Servise Göstereceğimi Ekranda ve CD-Kart Okuyucu da Sıkıntı Çıkmaması Durumunda
    Hakkımı Sonuna Kadar Arayacağımı ve Durumu Doğuşa Bildireceğimi Mail Attım....

Bakalım Pazartesi Günü Renklerini Belli Ederler.....
       yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Resmen İnsanların İyi Niyetinden - Bilgisizliğinden Yararlanmaya Çalışıyorlar,
    Arabayı Servise Bıraktığım Gün ÖZELLİKLE ve ÜSTÜNE BASARAK Parça Durumları Hakkında Bilgi İstedim,
    Hasar Meblağı Küçük Olursa Parçalar Çalışıyorsa Hem Kaskoyu Bozmaya Gerek Olmadığını Hemde Gereksiz Yere Hasar Kaydı Açılmasını İstemediğimi
    Önemle Belirttim,
    Fakat Bana Parçaların Mutlaka Değişmesi Gerektiği Söylendi....
    Kendi Oyunlarına Kendileri Düştüler, Çalışmıyor Dedikleri Ekranı Takıp, Kablolarını Bağlayıp Çalışır Vaziyette Teslim Ettiler...

Bende Kendisine Yazılı Olarak,
    Pazartesi Günü Aracı Başka Servise Göstereceğimi Ekranda ve CD-Kart Okuyucu da Sıkıntı Çıkmaması Durumunda
    Hakkımı Sonuna Kadar Arayacağımı ve Durumu Doğuşa Bildireceğimi Mail Attım....

Bakalım Pazartesi Günü Renklerini Belli Ederler.....

21. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Teyit ettiler mi hocam??
    Yok hocam daha hiçbir mesajıma cevap alamadım. Bakalim
    Teyit ettiler mi hocam??
    Yok hocam daha hiçbir mesajıma cevap alamadım. Bakalim

23. offline
    karasedir06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    kaan
    Yer
    istanbul
    Model
    Polo
    Motor
    2.0 T
    Yılı
    2010
    34mnb98

kazım Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlı ugurlu olsun hocam gözün aydın..bende 25 gün oldu kapora vereli hala spariş girilmesini ve spariş numaramın verilmesini beklıyorum..st ni fena sıkıştırdım bezdirdim resmen ama hala verilmedi spariş numaram..sen ne zaman kapora vermiştin ve aracın ne zaman gelir dediler ?
       kazım Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlı ugurlu olsun hocam gözün aydın..bende 25 gün oldu kapora vereli hala spariş girilmesini ve spariş numaramın verilmesini beklıyorum..st ni fena sıkıştırdım bezdirdim resmen ama hala verilmedi spariş numaram..sen ne zaman kapora vermiştin ve aracın ne zaman gelir dediler ?

25. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

sefayildiz46 Nickli Üyeden Alıntı
    TDI ve TSI araçların yakıt konusunda birşey söylemek istedim...
    Ayağın altındaki pedala ne kadar abanırsan o kadar yakar bu her araçta böyle TSI TDI farketmez ortalama hızlara bakıyorum 140 dan aşağı görmedim duymadımda otobanda bile hız limiti 120 km hız iken neden bir kez olsun aracın en rahat seyrettiği devir aralıklarında ölçüp kıyaslamıyorsunuz hangi aracın yakıtı az bizde bilelim eğer dediğiniz gibi ise TDI nin hiç bir avantajı yok bakımları daha ağır vede TSI' ye oranla
    Sefa ben 2.0 tdi ile ne kadar abanırsam abanayım otobanda 8 litre ortalamayı daha görmedim.Şehir içi kısa mesafe dur kalkta 8 i gördüğüm oluyor ama uzun yolda 140-180 arası taş çatlasın 6,5-7litrelerde gezmesi lazım.100-120 gittiğimde araba 4,5-5 litre ortalama yapıyor.Aynı aracın 1.4 tsi 160 lık versiyonuyla otobanda 140-180 km hız yaptığımda 10-11litrelere çıkıyordu.Dizelde gönül rahatlığıyla basıyorum.Bence dizel alan adamın ayağını korkak alıştırmaması lazım.Yavaş yavaş gittimi tsi da 5-6 litre arası ortalamayı buluyor.Dizelin kesinlikle gazlama da farkını hissettirmesi lazım.
       sefayildiz46 Nickli Üyeden Alıntı
    TDI ve TSI araçların yakıt konusunda birşey söylemek istedim...
    Ayağın altındaki pedala ne kadar abanırsan o kadar yakar bu her araçta böyle TSI TDI farketmez ortalama hızlara bakıyorum 140 dan aşağı görmedim duymadımda otobanda bile hız limiti 120 km hız iken neden bir kez olsun aracın en rahat seyrettiği devir aralıklarında ölçüp kıyaslamıyorsunuz hangi aracın yakıtı az bizde bilelim eğer dediğiniz gibi ise TDI nin hiç bir avantajı yok bakımları daha ağır vede TSI' ye oranla
    Sefa ben 2.0 tdi ile ne kadar abanırsam abanayım otobanda 8 litre ortalamayı daha görmedim.Şehir içi kısa mesafe dur kalkta 8 i gördüğüm oluyor ama uzun yolda 140-180 arası taş çatlasın 6,5-7litrelerde gezmesi lazım.100-120 gittiğimde araba 4,5-5 litre ortalama yapıyor.Aynı aracın 1.4 tsi 160 lık versiyonuyla otobanda 140-180 km hız yaptığımda 10-11litrelere çıkıyordu.Dizelde gönül rahatlığıyla basıyorum.Bence dizel alan adamın ayağını korkak alıştırmaması lazım.Yavaş yavaş gittimi tsi da 5-6 litre arası ortalamayı buluyor.Dizelin kesinlikle gazlama da farkını hissettirmesi lazım.

Emre_4758

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    Emre tahmin ediyorum eibach 3 cm lik yaylarla ve 235 taban lastikle bu işi çözersin.
    Evet ben de öyle düşünüyorum hatta coilover takmak daha mantıklı en azından ayarlanabilir istediğimiz zaman.
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    Emre tahmin ediyorum eibach 3 cm lik yaylarla ve 235 taban lastikle bu işi çözersin.
    Evet ben de öyle düşünüyorum hatta coilover takmak daha mantıklı en azından ayarlanabilir istediğimiz zaman.

29. offline
    BMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.8
    Yılı
    1970 öncesi

B8 kasa passatım olmazsa intihar ederim ulen bilekleri keserim çıldırdım yeter artık bitsin bu hayat.Fakirliğe içelim Ölümüm içkiden olsun anasını satayım oh be.
    B8 kasa passatım olmazsa intihar ederim ulen bilekleri keserim çıldırdım yeter artık bitsin bu hayat.Fakirliğe içelim Ölümüm içkiden olsun anasını satayım oh be.

31. offline
    kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

karasedir06 Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkür ederim kaporayı 23.01.2015 de yatırdım bugün sipariş numaram ve teklif formunu mail olarak gönderdiler. Nisan teslim.
    Konu kazım tarafından (31 01 2015 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir.
       karasedir06 Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkür ederim kaporayı 23.01.2015 de yatırdım bugün sipariş numaram ve teklif formunu mail olarak gönderdiler. Nisan teslim.

33. offline
    BMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.8
    Yılı
    1970 öncesi

Hayırlısı beyler.
    Hayırlısı beyler.

35. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat TurkiyePassat Turkiyebugün osmaniye 3,4 tane yeni passat gördüm

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Passat TurkiyePassat Turkiyebugün osmaniye 3,4 tane yeni passat gördüm

Sent from my iPhone using Tapatalk

37. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

Arkadaşlar az evvel bayiyi Aradım pazartesi günü en ge

ç öğleden sonra Araçlarda indirim varmış kampanya indirim oranları büyük ihtimalle artacakmış. Araç alacak arkadaşlar ödemelerini pazartesi kampanya netleşsin öyle yapsın en kötü % 1 indirim daha gelebilirmiş...
    2015 ler içinmi
    Arkadaşlar az evvel bayiyi Aradım pazartesi günü en ge

ç öğleden sonra Araçlarda indirim varmış kampanya indirim oranları büyük ihtimalle artacakmış. Araç alacak arkadaşlar ödemelerini pazartesi kampanya netleşsin öyle yapsın en kötü % 1 indirim daha gelebilirmiş...
    2015 ler içinmi

39. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

burelam Nickli Üyeden Alıntı
    2015 ler içinmi
    St onunla ilgili bilgi vermedi hocam
       burelam Nickli Üyeden Alıntı
    2015 ler içinmi
    St onunla ilgili bilgi vermedi hocam

41. offline
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

Farlar xenonmu yoksa ledmi. Highline da led far mevcut. Nasıl hallettiniz ve kaç tl acaba. Teşekkür ederim

yusuf092 Nickli Üyeden Alıntı
    Merabalar arkadaşlar ,

Aranıza ocak ayının 10 unda b8 1.4 tsi 125 bg trendline refleks griyle katıldım...Aracımı antalyada yasamama ragmen sadece istanbulda bulabildim Mez otomotivde 69.300 tl ye satın aldım....Alpay beydi satış danışmanım kendisinden memnun kaldım sagolsun ilgiliygi...Aracın üzerinde bi hediye alamadım çünkü araç yok satıyordu...Şuanda jantlar ve yan krom dış kapı çıtaları kaldı highline görünümünden eksik olarak (xenon farlar felan halledildi hem alacak arkadaşları bilgi amaçlı olarak yazdım...hemde sahip arkadaşlara hayırlı olsun demek için.... Bu arada kapı krom çıtalarını nereden bulabileceğimi bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
    Farlar xenonmu yoksa ledmi. Highline da led far mevcut. Nasıl hallettiniz ve kaç tl acaba. Teşekkür ederim

yusuf092 Nickli Üyeden Alıntı
    Merabalar arkadaşlar ,

Aranıza ocak ayının 10 unda b8 1.4 tsi 125 bg trendline refleks griyle katıldım...Aracımı antalyada yasamama ragmen sadece istanbulda bulabildim Mez otomotivde 69.300 tl ye satın aldım....Alpay beydi satış danışmanım kendisinden memnun kaldım sagolsun ilgiliygi...Aracın üzerinde bi hediye alamadım çünkü araç yok satıyordu...Şuanda jantlar ve yan krom dış kapı çıtaları kaldı highline görünümünden eksik olarak (xenon farlar felan halledildi hem alacak arkadaşları bilgi amaçlı olarak yazdım...hemde sahip arkadaşlara hayırlı olsun demek için.... Bu arada kapı krom çıtalarını nereden bulabileceğimi bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

43. offline
    BaRıS34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    barış
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

merhaba arkadaşlar inşallah bu hafta içi aracımı teslim alıcam.seramik kaplatma ve ziebart ın sıfır araçlara ücretsiz yaptığı koltuk koruma hakkında ne düşünüyorsunuz bunları aldığım zaman yaptırmayı düşünüyorumda bi size danışıyım dedim
    merhaba arkadaşlar inşallah bu hafta içi aracımı teslim alıcam.seramik kaplatma ve ziebart ın sıfır araçlara ücretsiz yaptığı koltuk koruma hakkında ne düşünüyorsunuz bunları aldığım zaman yaptırmayı düşünüyorumda bi size danışıyım dedim

45. offline
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

BaRıS34 Nickli Üyeden Alıntı
    Seramik kaplamanin her yıl bakımı var. Zeibart derim ben
    Seramik kaplamanin her yıl bakımı var. Zeibart derim ben

47. offline
    EmreC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Benzinli DSG lerde siparis acilmak uzere, satis temsilcisi haftaya heralde siparisler sisteme girilebilir hale gelir dedi, Comfortline dizel yerine benzinli Highline daha agir basmaya basladi, satis temsilcisine gitmeden burada sorayim, zira bazi seyleri bilmediklerinde gecistirebiliyorlar:

-Opsiyon listesinde Highline icin 18 inc jant iptaline iliskin bir sey yok, yani hic bir sekilde 17 London jantlarla alinabilir gorunmuyor, yollarin durumu malum, 18 lik jantlari almayi dusunmuyorum, bu mumkun mu? Mumkunse aradaki fiyat farki nedir?

-Yine listede HL icin standart olan Keyless Entry 780 TL gorunuyor, bu, iptal edilebilir ve 780 TL fiyattan duser demek mi oluyor?

-Ayni sekilde karartilmis arka camlari da almak istemezsem 500 TL dusecek mi?

Bu sekilde standart donanim iptali yapan arkadaslar varsa ve bilgi verebilirlerse cok memnun olurum. Bu gibi birkac gereksiz donanimi iptal edip parasini geri gorus kamerasina yatirmak daha mantikli geliyor.
    Konu EmreC tarafından (31 01 2015 Saat 21:23 ) değiştirilmiştir.
    Benzinli DSG lerde siparis acilmak uzere, satis temsilcisi haftaya heralde siparisler sisteme girilebilir hale gelir dedi, Comfortline dizel yerine benzinli Highline daha agir basmaya basladi, satis temsilcisine gitmeden burada sorayim, zira bazi seyleri bilmediklerinde gecistirebiliyorlar:

-Opsiyon listesinde Highline icin 18 inc jant iptaline iliskin bir sey yok, yani hic bir sekilde 17 London jantlarla alinabilir gorunmuyor, yollarin durumu malum, 18 lik jantlari almayi dusunmuyorum, bu mumkun mu? Mumkunse aradaki fiyat farki nedir?

-Yine listede HL icin standart olan Keyless Entry 780 TL gorunuyor, bu, iptal edilebilir ve 780 TL fiyattan duser demek mi oluyor?

-Ayni sekilde karartilmis arka camlari da almak istemezsem 500 TL dusecek mi?

Bu sekilde standart donanim iptali yapan arkadaslar varsa ve bilgi verebilirlerse cok memnun olurum. Bu gibi birkac gereksiz donanimi iptal edip parasini geri gorus kamerasina yatirmak daha mantikli geliyor.

49. offline
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

2015 dimi. Gün olarak tam ne zaman denildi
    2015 dimi. Gün olarak tam ne zaman denildi

51. offline
    BaRıS34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    barış
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

evet 2015 1.6 comfortline manuel beyaz cuma gibi alıcam inşallah

53. offline
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın.fiyat ne oldu.
    Allah kaza bela vermesin. Güle güle kullanın.fiyat ne oldu.

55. offline
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

Cuma kesin gelir diyorlar mı
    Cuma kesin gelir diyorlar mı

57. offline
    hakan1981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Taner göde abi nerelerde b8 i aldiktan sonra kayiplara karisti abi izlenimlerini anlatmadin merakla bekliyoruz!!!!!
    Taner göde abi nerelerde b8 i aldiktan sonra kayiplara karisti abi izlenimlerini anlatmadin merakla bekliyoruz!!!!!

59. offline
    hakan1981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Bazi artniyetli arkadaslar var neymiş arabanin şaseleri yanliş kaynak yapilmiş boyle seylere itibar etmeyin bu bnm ucuncu passatim ufak tefek sorunlar olabilir kaynak hatasi ne demek arac 210 km hizla ok gibi gidiyor tik demeden yok kaynak hatalari varmis sirf araci karalamak icin boyle seylere girmeyelim b8 suanda turkiyede 1,5 ayda 4000 satmis 3000 de siparis almis bu araclar test edilmeden kontrol edilmeden teslim edilirmi? taner abi bu konu hakkinda senin dusuncen nedir abi b8 passattin efsane kasasi okmaya adaydir herkese hayirli ugurlu olsun arac 10 numara bir arac goren bidaha donup bakiyor
    Bazi artniyetli arkadaslar var neymiş arabanin şaseleri yanliş kaynak yapilmiş boyle seylere itibar etmeyin bu bnm ucuncu passatim ufak tefek sorunlar olabilir kaynak hatasi ne demek arac 210 km hizla ok gibi gidiyor tik demeden yok kaynak hatalari varmis sirf araci karalamak icin boyle seylere girmeyelim b8 suanda turkiyede 1,5 ayda 4000 satmis 3000 de siparis almis bu araclar test edilmeden kontrol edilmeden teslim edilirmi? taner abi bu konu hakkinda senin dusuncen nedir abi b8 passattin efsane kasasi okmaya adaydir herkese hayirli ugurlu olsun arac 10 numara bir arac goren bidaha donup bakiyor