2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Orijinal Bagaj Havuzu B8 için:

Passat Turkiye

Passat Turkiye

3. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar.......gemi yunanistandan geliyor yanaşacagı liman derince vw lerin indiği liman yunanistana arac indirip kalanlarıda buraya indirebilir.. ayrıca Neptune galene efesanda bekliyor bu geminin boşaltmasını bekliyor olabilir......

osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    Bu gemi bildiğim kadarıyla yüklemeye Pire den geliyor, yani bizdeki yerli iretim araçları taşıyacak

Sent from my iPhone using Tapatalk
    selamlar.......gemi yunanistandan geliyor yanaşacagı liman derince vw lerin indiği liman yunanistana arac indirip kalanlarıda buraya indirebilir.. ayrıca Neptune galene efesanda bekliyor bu geminin boşaltmasını bekliyor olabilir......

osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    Bu gemi bildiğim kadarıyla yüklemeye Pire den geliyor, yani bizdeki yerli iretim araçları taşıyacak

5. offline
    zalimgubet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    balikesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Varidat kardeşim araciniz Hayır li olsun cok güzel Güle güle kullanın. Renk konusunda cok dogru tercih yapmissiniz bende bu renk harvirt mavi bekliyorum kim ne derse desin bu kasa b8 passatin rengi bu kardeşim
    Varidat kardeşim araciniz Hayır li olsun cok güzel Güle güle kullanın. Renk konusunda cok dogru tercih yapmissiniz bende bu renk harvirt mavi bekliyorum kim ne derse desin bu kasa b8 passatin rengi bu kardeşim

7. offline
    plateau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye
    Bayide incelemiştim,strafor gibi bir malzeme,pek dayanıklı gelmedi...Hediye olunca tamam da,ben YPS Plast'ın üreteceği havuzdan alacağım...Mail attım;ölçüyü aldıklarını ve 15-20 güne satışa sunulacağını söylediler...
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye
    Bayide incelemiştim,strafor gibi bir malzeme,pek dayanıklı gelmedi...Hediye olunca tamam da,ben YPS Plast'ın üreteceği havuzdan alacağım...Mail attım;ölçüyü aldıklarını ve 15-20 güne satışa sunulacağını söylediler...

9. offline
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar........ üzgün olarak size yazıyorum iki ihtimal var....
    1..... ST yada müdür sizin aracı hatrını kıramayacagı birisine ayarlama yaptı.......
    2...... aracınızda taşıma problemi olabilir tamiri imkansız.......

drözkan Nickli Üyeden Alıntı
    ögleden sonra st aradı araçla ilgili birseyler soyledi baska araç teklif etti şimdide sipariş bulunamadı diyor iyice paranoyak yaptılar bizi araçlarla ilgili sorunlar gecikmeler vb sorunlar herşeyin hayırlısı.
    1..... ST yada müdür sizin aracı hatrını kıramayacagı birisine ayarlama yaptı.......

ögleden sonra st aradı araçla ilgili birseyler soyledi baska araç teklif etti şimdide sipariş bulunamadı diyor iyice paranoyak yaptılar bizi araçlarla ilgili sorunlar gecikmeler vb sorunlar herşeyin hayırlısı.

11. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Planlanmış olanların hepsi şu an bence üretimde hocam benim de kaç gündür üretime planlandı yazıyordu biliyorsun dün bayiye gittiğimde St aracınız üretime girdi dedi..Bu Yüzden üretime planlandı şeklinde çıkan ibare aslında üretimde şeklinde düşünülebilir...bu arada euro aşağı yönde hareketine devam ediyor İNDİRİM GELDI GELIYOR ARKADAŞLAR...bir şey 40 KERE SÖYLENIRSE OLURMUŞ HADI ABAKLIM MUSTAFA HOCAM INDIRIM MESAJLARINI BEKLIYORUM...
    Hocam kampanyanın adınıda koydum.Vw cekınmeden kullanabılır2014 fiyatına 2015
    Hakkaten günde 50 kere voswagenım sayfasına 50 kere resmi siteye bakıyorum.Vw indirim yapmaz ise çok ayıp eder
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Planlanmış olanların hepsi şu an bence üretimde hocam benim de kaç gündür üretime planlandı yazıyordu biliyorsun dün bayiye gittiğimde St aracınız üretime girdi dedi..Bu Yüzden üretime planlandı şeklinde çıkan ibare aslında üretimde şeklinde düşünülebilir...bu arada euro aşağı yönde hareketine devam ediyor İNDİRİM GELDI GELIYOR ARKADAŞLAR...bir şey 40 KERE SÖYLENIRSE OLURMUŞ HADI ABAKLIM MUSTAFA HOCAM INDIRIM MESAJLARINI BEKLIYORUM...
    Hocam kampanyanın adınıda koydum.Vw cekınmeden kullanabılır2014 fiyatına 2015
    Hakkaten günde 50 kere voswagenım sayfasına 50 kere resmi siteye bakıyorum.Vw indirim yapmaz ise çok ayıp eder

13. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Hocam daha önceki siparişimi 10 gün öncesine kadar takıp edebılıyordum.Fakat artık edemıyorum.Buyuk ıhtımal baskasına satıldı ve soyisim tutmadıgından araç bulunamadı uyarısı veriyor
    Hocam daha önceki siparişimi 10 gün öncesine kadar takıp edebılıyordum.Fakat artık edemıyorum.Buyuk ıhtımal baskasına satıldı ve soyisim tutmadıgından araç bulunamadı uyarısı veriyor

15. offline
    Yer
    balikesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Bencede indirim yapmalari lazim son yapilan yuzde 3.5 lik zammi kaldirmalari gerek en azindan wolkvagenede yakisan bu olur bence
    Bencede indirim yapmalari lazim son yapilan yuzde 3.5 lik zammi kaldirmalari gerek en azindan wolkvagenede yakisan bu olur bence

17. offline
    konficyus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Shepidy Nickli Üyeden Alıntı
    Neden satılmasın bence hiç problem olmaz. Hele ki DSG böyle devam ederse manuel arayan çok olur.
    Çok teşekkürler ..İçimi rahatlattınız....
       Shepidy Nickli Üyeden Alıntı
    Neden satılmasın bence hiç problem olmaz. Hele ki DSG böyle devam ederse manuel arayan çok olur.
    Çok teşekkürler ..İçimi rahatlattınız....

19. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

brkdmrc08 Nickli Üyeden Alıntı
    Bak çarpan araç

Eklenti 18659

Kazayı siz yaptınız galiba,geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
       brkdmrc08 Nickli Üyeden Alıntı
    Bak çarpan araç

Eklenti 18659

Kazayı siz yaptınız galiba,geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

21. offline
    Yer
    balikesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Geçmiş olsun
    Geçmiş olsun

23. offline
    drözkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    adem özkan bostancı
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

alnescafe Nickli Üyeden Alıntı
    Benim araç 2014 modeldi bugün aradiginda st sizin arac 2015 olmus gözüküyor ama ayni özellikte hazır 2015 tırla sevkiyat aşamasında var istermisiniz demişti hayir araci bekliyim demiştim şimdide sipariş gözükmüyor benim 2014 ü sattılarmi dersiniz
    Benim araç 2014 modeldi bugün aradiginda st sizin arac 2015 olmus gözüküyor ama ayni özellikte hazır 2015 tırla sevkiyat aşamasında var istermisiniz demişti hayir araci bekliyim demiştim şimdide sipariş gözükmüyor benim 2014 ü sattılarmi dersiniz

25. offline
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

Evet dediginiz gibi.....

Evet dediginiz gibi.....

27. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

mozturk98 Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar haydi gözümüz aydın.

MIRRORLINK : Bugün önce Doğuş otomotiv ile görüştüm. Mirrorlink için aktivasyon kodu olmam gerektiğini ve ardından açılacağını belirttim. Üzerine Almanya VW i aradım onlarda evet bu sistem ekstra ödeme ile açılıyor dedi. Ardından doğuş ile yeniden görüştüm ve ücret için 792 TL istiyorlar ve ardından açılıyormuş. Yarın bu işlemi yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak umarım artık bu sistemi aktif olarak kullanabilirim.
    Murat Bey bu ne işe yarıyor ki

MIRRORLINK : Bugün önce Doğuş otomotiv ile görüştüm. Mirrorlink için aktivasyon kodu olmam gerektiğini ve ardından açılacağını belirttim. Üzerine Almanya VW i aradım onlarda evet bu sistem ekstra ödeme ile açılıyor dedi. Ardından doğuş ile yeniden görüştüm ve ücret için 792 TL istiyorlar ve ardından açılıyormuş. Yarın bu işlemi yaptıracağım bakalım sonuç ne olacak umarım artık bu sistemi aktif olarak kullanabilirim.

29. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

zalimgubet Nickli Üyeden Alıntı
    eyvallah kardeşim inş hayırlısı olur, gerçekten özellikle bugün yağmurlu havada dışarı çıkardı görevliler görülmeye değerdi, ben de en asil ve gösteren rengin bu olduğu kanaatindeyim...
       zalimgubet Nickli Üyeden Alıntı
    eyvallah kardeşim inş hayırlısı olur, gerçekten özellikle bugün yağmurlu havada dışarı çıkardı görevliler görülmeye değerdi, ben de en asil ve gösteren rengin bu olduğu kanaatindeyim...

31. offline
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

böyle haberleri okudukca canım sıkılıyor nedir bu şimdi 4 5 aylık aracta donanım ve farklı motor secenklerinden bahsediyor birde passatın bluemotion modelinden.sırf bunun için beklemek lazım. alsak bir dert almasak...

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  2015-01-29-01-45-46.jpg
Görüntüleme: 326
Büyüklüğü:  56.4 KB (Kilobyte)
ID:	18696 Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı.jpg
Görüntüleme: 331
Büyüklüğü:  80.9 KB (Kilobyte)
ID:	18697 Neptune thelısıs de indirmeye başlamış hayırlı olsun alcak arkadaşlara bekleyenlere....
    Konu alnescafe tarafından (29 01 2015 Saat 03:17 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: resim ekleme
    böyle haberleri okudukca canım sıkılıyor nedir bu şimdi 4 5 aylık aracta donanım ve farklı motor secenklerinden bahsediyor birde passatın bluemotion modelinden.sırf bunun için beklemek lazım. alsak bir dert almasak...

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  2015-01-29-01-45-46.jpg
Görüntüleme: 326
Büyüklüğü:  56.4 KB (Kilobyte)
ID:	18696 Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı.jpg
Görüntüleme: 331
Büyüklüğü:  80.9 KB (Kilobyte)
ID:	18697 Neptune thelısıs de indirmeye başlamış hayırlı olsun alcak arkadaşlara bekleyenlere....

33. offline
    hakan1981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Taner abi nerde fotolar?fotolari merakla bekliyoruz b8 hakkinda yorumlarini heyecanla aciklamani bekliyoruz ne zaman yukluycen abi fotolari ve yorumlarini ?
    Taner abi nerde fotolar?fotolari merakla bekliyoruz b8 hakkinda yorumlarini heyecanla aciklamani bekliyoruz ne zaman yukluycen abi fotolari ve yorumlarini ?

35. offline
    hakan1981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Abi fotolari ve yorumlarini bekliyoruz...

37. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

hakan1981 Nickli Üyeden Alıntı
    Taner abi kendi sayfasına yükledi fotoları.
       hakan1981 Nickli Üyeden Alıntı
    Taner abi kendi sayfasına yükledi fotoları.

39. offline
    funky34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2015

Şu anda uygulanan kampanyalar 31 Ocak'ta sona eriyor. VW'e talepte bulunmak lazım yeni araç alacaklar olarak, Passat 2015 lere de indirim uygulanması için.

Aralık 2014'den Ocak 2015'e kurlarda gevşeme de oldu, birkaç kişi VW Diyalog'u arayıp konuşursak belki etkili olur.
    Şu anda uygulanan kampanyalar 31 Ocak'ta sona eriyor. VW'e talepte bulunmak lazım yeni araç alacaklar olarak, Passat 2015 lere de indirim uygulanması için.

Aralık 2014'den Ocak 2015'e kurlarda gevşeme de oldu, birkaç kişi VW Diyalog'u arayıp konuşursak belki etkili olur.

41. offline
    berbertoni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bertan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

[QUOTE=sertan78;330306]
       @uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Hala 2014 model gelicek araç var mı? Bu arada kesinlikle indirim yapmazlarsa almayın arkadaşlar. En azindan mart ayi beklenmeli Bu nedir ya sırf 2015 oldu diye 3000+%2 fazla para vermek saçmalık.İstediğimiz araç vardı da sanki biz almadık. Sonuç olarak
    İndirim şart [/QUOTE

Mustafa hocam kesin indirim olacak merak etmeyin euro 3 TL ye çıktığında fiyatlar şu anki listeyle (2014) aynıydı. Şu an 2.69 da seyrediyor ama uzun ( 1 ay içinde) vadede euro 2.50 lere inecek.. Bu dediğimi yazın bir kenara en az 2000 TL indirim olacak olması da Lazım...ayrıca kafama takılan bir şey var Mustafa hocam yardımcı Olursan sevinirim; dün itibariyle teklif formunu aldım rakam 91000 civarında işte bu noktada şöyle bir düşünce sardı Kafamı: hocam benim alacağım araç comfortline+cam tavan+high led far+230 volt soket+katlanır yan aynalar+bej döşeme şimdi bu eklemelerle araç indirimli 91000tl (2015) rakam böyle olunca ben de higline a yöneldim 2014 model cam tavanlı higline beyaz renk 92000 TL siz olsanız ne yapardınız...?
    Bir kenara yazmamıza gerek yok. Burada yazıyor zaten.. Şaka bir yana da dualarımız o yönde..
    [QUOTE=sertan78;330306]
       @uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Hala 2014 model gelicek araç var mı? Bu arada kesinlikle indirim yapmazlarsa almayın arkadaşlar. En azindan mart ayi beklenmeli Bu nedir ya sırf 2015 oldu diye 3000+%2 fazla para vermek saçmalık.İstediğimiz araç vardı da sanki biz almadık. Sonuç olarak
    İndirim şart [/QUOTE

Mustafa hocam kesin indirim olacak merak etmeyin euro 3 TL ye çıktığında fiyatlar şu anki listeyle (2014) aynıydı. Şu an 2.69 da seyrediyor ama uzun ( 1 ay içinde) vadede euro 2.50 lere inecek.. Bu dediğimi yazın bir kenara en az 2000 TL indirim olacak olması da Lazım...ayrıca kafama takılan bir şey var Mustafa hocam yardımcı Olursan sevinirim; dün itibariyle teklif formunu aldım rakam 91000 civarında işte bu noktada şöyle bir düşünce sardı Kafamı: hocam benim alacağım araç comfortline+cam tavan+high led far+230 volt soket+katlanır yan aynalar+bej döşeme şimdi bu eklemelerle araç indirimli 91000tl (2015) rakam böyle olunca ben de higline a yöneldim 2014 model cam tavanlı higline beyaz renk 92000 TL siz olsanız ne yapardınız...?
    Bir kenara yazmamıza gerek yok. Burada yazıyor zaten.. Şaka bir yana da dualarımız o yönde..

43. offline
    berbertoni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bertan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Passait Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar o değilde bu TSİ DSG siparişlerini açmamalarının altında ne var acaba ? Ya bir sıkıntı var,yada bol bol manuel satma peşindeler
    Arkadaşlar, Almanya VW'nin sipariş konfiguratör sayfasını yaklaşık 2 aydır takip ediyordum TSI DSG için. Sonunda bugün açmışlar. Bence birkaç güne kadar bayiler TSI DSG siparişi almaya başlarlar.. Bilginize..
       Passait Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar o değilde bu TSİ DSG siparişlerini açmamalarının altında ne var acaba ? Ya bir sıkıntı var,yada bol bol manuel satma peşindeler
    Arkadaşlar, Almanya VW'nin sipariş konfiguratör sayfasını yaklaşık 2 aydır takip ediyordum TSI DSG için. Sonunda bugün açmışlar. Bence birkaç güne kadar bayiler TSI DSG siparişi almaya başlarlar.. Bilginize..

45. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Bizi bilgilendirirsen fena olmaz yazimsal veya gorsel 😊

Bizi bilgilendirirsen fena olmaz yazimsal veya gorsel 😊

47. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Yunanlar da bizim kadar passati seviyormus 😊
    Yunanlar da bizim kadar passati seviyormus 😊

49. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

ler derince limanına inmez. dilovasında ki efesan limanına iner...
    ler derince limanına inmez. dilovasında ki efesan limanına iner...

51. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

aracımı 9 ocakta aldıgımda euro kuru 2.76. bugun 2.71 yükselmiş. 2015 model araçlarda sanırım fiyatlar geri çekilmez. sadece yüzde 2 gibi bir kampanya yapılabilir
    aracımı 9 ocakta aldıgımda euro kuru 2.76. bugun 2.71 yükselmiş. 2015 model araçlarda sanırım fiyatlar geri çekilmez. sadece yüzde 2 gibi bir kampanya yapılabilir

53. offline
    BMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.8
    Yılı
    1970 öncesi

Doğuş holdingin kurucusu olan Ayhan Şahenk 1 Nisan 2001 yılında sizlere ömür olmuş.Onu saygıyla anıyor ve Allahtan rahmet diliyoruz.Şuan ki doğuş holding yönetim kurulu başkanı ve sahibi aynı zamanda Ayhan Şahenk'in öz oğlu olan Ferit Şahenk'i ise indirim yapmadığından dolayı nefretle,öfkeyle,kinle kınıyoruz.2,1 milyar dolar servetin var daha ne istiyorsun doyumsuz herif.Şimdi bu da faturayı devlete kesmeye kalkar: ''Bizim cebimize alt tarafı 70 bin liracık giriyor gerisi devlete gidiyor bizimle zerre ilgisi yok tüm suç devletin ve yapımcınındır.Biz satıcılar,bayiler ve distribütörler asla sorumlu tutulamaz.Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.İlginize teşekkürler ederiz arkadaşlar.'' deyip işin içinden sıyrılır olur biter.Bu ülkede parası olmayanın lüks araç binmesi haramdır açık ve net başka hiç bir açıklaması yoktur...
    Doğuş holdingin kurucusu olan Ayhan Şahenk 1 Nisan 2001 yılında sizlere ömür olmuş.Onu saygıyla anıyor ve Allahtan rahmet diliyoruz.Şuan ki doğuş holding yönetim kurulu başkanı ve sahibi aynı zamanda Ayhan Şahenk'in öz oğlu olan Ferit Şahenk'i ise indirim yapmadığından dolayı nefretle,öfkeyle,kinle kınıyoruz.2,1 milyar dolar servetin var daha ne istiyorsun doyumsuz herif.Şimdi bu da faturayı devlete kesmeye kalkar: ''Bizim cebimize alt tarafı 70 bin liracık giriyor gerisi devlete gidiyor bizimle zerre ilgisi yok tüm suç devletin ve yapımcınındır.Biz satıcılar,bayiler ve distribütörler asla sorumlu tutulamaz.Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.İlginize teşekkürler ederiz arkadaşlar.'' deyip işin içinden sıyrılır olur biter.Bu ülkede parası olmayanın lüks araç binmesi haramdır açık ve net başka hiç bir açıklaması yoktur...

55. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

57. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat TurkiyePassat Turkiye

Passat TurkiyePassat Turkiye

59. offline
    mozturk98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Murat
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    33P9359

varidat Nickli Üyeden Alıntı
    Mirrorlink; bluetooth veya usb kablo araciligiyla telefonunuzun ekranini ve tum fonksiyonlarini ( oyun, navigasyon, video , fotograf vs) aracinizda bulunan medya etkraninizda gormenizi ve oradan mudahale edebilmenizi yani aracinizdaki medya ekraninizdan telefonunuza dair hersey kumanda etmenizi saglayan bir sistemdir.
       varidat Nickli Üyeden Alıntı
    Mirrorlink; bluetooth veya usb kablo araciligiyla telefonunuzun ekranini ve tum fonksiyonlarini ( oyun, navigasyon, video , fotograf vs) aracinizda bulunan medya etkraninizda gormenizi ve oradan mudahale edebilmenizi yani aracinizdaki medya ekraninizdan telefonunuza dair hersey kumanda etmenizi saglayan bir sistemdir.