2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    zkncdr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Kilis
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Araç siparişi verdikten sonra aracımızın üretim aşaması ile ilgili bilgileri takip edebileceğimiz bir internet sayfası var mı acaba... Siparişle ilgili gelişmeleri sadece satış temsilcisinden mi alabiliriz...
    Araç siparişi verdikten sonra aracımızın üretim aşaması ile ilgili bilgileri takip edebileceğimiz bir internet sayfası var mı acaba... Siparişle ilgili gelişmeleri sadece satış temsilcisinden mi alabiliriz...

3. offline
    leon_1279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

ogüst Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar 2014 model yeni passat alanlar camın altında yazan şasi nosunda 404 Sayfa bulunamadı... şeklindeki harflerde ilk harfineyeni araç alanlar bakıp yazabilir mi?. biliyorsunuz F :2015 MODEL YILI,E :İSE 2014
    Benimki 2014 sase FE
       ogüst Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar 2014 model yeni passat alanlar camın altında yazan şasi nosunda 404 Sayfa bulunamadı... şeklindeki harflerde ilk harfineyeni araç alanlar bakıp yazabilir mi?. biliyorsunuz F :2015 MODEL YILI,E :İSE 2014
    Benimki 2014 sase FE

5. offline
    sefayildiz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    sefa
    Yer
    elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    46EL868

karasedir06 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar ocak 7 de kaporamı verdim mart sonu nisan başı teslim dediler ama hala spariş numaram verilmedi ..aradığımda henüz spariş açılmadı sıra var deniyor..tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum sizce normal mi bu durum..şayet değilse kaporamı çekip başka bir bayiden spariş vermek istiyorum..( ankara eskihisar)
    20/12/2014 te verdim kaporayı halen ne sipariş numarası var ne arayan var bir hafta içinde girdi girdi girmedi kaporamın iadesini isteyeceğim

Sent from my iPhone using Tapatalk
       karasedir06 Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar ocak 7 de kaporamı verdim mart sonu nisan başı teslim dediler ama hala spariş numaram verilmedi ..aradığımda henüz spariş açılmadı sıra var deniyor..tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum sizce normal mi bu durum..şayet değilse kaporamı çekip başka bir bayiden spariş vermek istiyorum..( ankara eskihisar)
    20/12/2014 te verdim kaporayı halen ne sipariş numarası var ne arayan var bir hafta içinde girdi girdi girmedi kaporamın iadesini isteyeceğim

7. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

2015 Passat yeni kasa

ABY Nickli Üyeden Alıntı
    Merhabalar arkadaşlar 5 aralık 2014 te sipariş vermiştim. 1.6 tdi dsg highline + lcd ön panel + sunroof + discovery pro navigasyon + alarm şeklinde.

Araç için bugun gemi ile sevkiyat aşamasında diyor. Aynı tarihlerde sipariş veren ve 2015 araç bekleyen arkadaşlara duyurulur.

Hangi gemi ile geldiğini canlı yardımdan öğrenemedim, öğrenebileceğim bir yer var mı? Ve ismi öğrenirsem takibi nereden yapabilirim?
    Aracınız büyük ihtimal Neptune Galene gemisinde ve şu anda Efesan a yanaşmış durumda

Konu osman hamdi tarafından (28 01 2015 Saat 18:53 ) değiştirilmiştir.
       ABY Nickli Üyeden Alıntı
    Merhabalar arkadaşlar 5 aralık 2014 te sipariş vermiştim. 1.6 tdi dsg highline + lcd ön panel + sunroof + discovery pro navigasyon + alarm şeklinde.

Araç için bugun gemi ile sevkiyat aşamasında diyor. Aynı tarihlerde sipariş veren ve 2015 araç bekleyen arkadaşlara duyurulur.

Hangi gemi ile geldiğini canlı yardımdan öğrenemedim, öğrenebileceğim bir yer var mı? Ve ismi öğrenirsem takibi nereden yapabilirim?
    Aracınız büyük ihtimal Neptune Galene gemisinde ve şu anda Efesan a yanaşmış durumda

9. offline
    serdarsancak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    Aracınız büyük ihtimal Neptune Galene be şu anda Efesan a yanaşmış durumda

Osmanhamdi hocam sizce 6. Hafta teslimler bu gemilerden birinde olabilirmi ? St ler bilmiyorlar gemide olsa sistemde yazar diyorlar ama 10 gündür limana sevk yazıyor
       osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    Aracınız büyük ihtimal Neptune Galene be şu anda Efesan a yanaşmış durumda

Osmanhamdi hocam sizce 6. Hafta teslimler bu gemilerden birinde olabilirmi ? St ler bilmiyorlar gemide olsa sistemde yazar diyorlar ama 10 gündür limana sevk yazıyor

11. offline
    DUZO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Düzgün AŞKIN
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    Henüz çıkmadı.

Iş bankasiyla görüşmenizi öneririm, bir arkadaşım babasının adına olan ÖTV indirimli aracı kendi adina taşıt kredisi kullanarak aldı.
    Iş bankasiyla görüşmenizi öneririm, bir arkadaşım babasının adına olan ÖTV indirimli aracı kendi adina taşıt kredisi kullanarak aldı.

13. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

sadikcafer Nickli Üyeden Alıntı
    s.a.
    arkadaşlar bu başlık altında 373 sayfa yorum yapılmış, sizden ricam yeni araç alacağım. bütçemiz sağlam dükkan sattı babam en fazla 150.000 TL kadar çıkabiliriz dedi. 2011 comfotline 1.6 DSI düz vites kullanıyoduk. 2015 Model 1.6 TDI DSG şanzıman ve highline model istiyorum. Sizden en çok istediğim yardımınız;
    1. Renk (2011 aracımız gri renk, renkten çok memnunuz , ama bu kasada değişiklik yapabiliriz, grinin tonları veya beyaz renk)
    2. İç donanım (kadranları elektronik istiyorum, deri koltuk renk tavsiyeleriniz, sanroof olabilir)
    3. 2011 aracımız higline modele göre boş sayılır donanım olarak ama higline alıp tamam highline aldım demek istemiyorum, siz tecrübeli passat kullanan abiler, neleri ekletiyim aracıma olmazsa olmaz, mesela bluetooth cihazı şuan aklıma geldi, kullanılıyor mu ekletiyim mi?
    Cvp yazan yazmayan herkeze teşekkürü bir borç bilirim..
    Renk refleks gumus veya saf beyaz tavsiye edrrim ayrica discover pro bide cam tavan tavsiye ederim
       sadikcafer Nickli Üyeden Alıntı
    s.a.
    arkadaşlar bu başlık altında 373 sayfa yorum yapılmış, sizden ricam yeni araç alacağım. bütçemiz sağlam dükkan sattı babam en fazla 150.000 TL kadar çıkabiliriz dedi. 2011 comfotline 1.6 DSI düz vites kullanıyoduk. 2015 Model 1.6 TDI DSG şanzıman ve highline model istiyorum. Sizden en çok istediğim yardımınız;
    1. Renk (2011 aracımız gri renk, renkten çok memnunuz , ama bu kasada değişiklik yapabiliriz, grinin tonları veya beyaz renk)
    2. İç donanım (kadranları elektronik istiyorum, deri koltuk renk tavsiyeleriniz, sanroof olabilir)
    3. 2011 aracımız higline modele göre boş sayılır donanım olarak ama higline alıp tamam highline aldım demek istemiyorum, siz tecrübeli passat kullanan abiler, neleri ekletiyim aracıma olmazsa olmaz, mesela bluetooth cihazı şuan aklıma geldi, kullanılıyor mu ekletiyim mi?
    Cvp yazan yazmayan herkeze teşekkürü bir borç bilirim..
    Renk refleks gumus veya saf beyaz tavsiye edrrim ayrica discover pro bide cam tavan tavsiye ederim

15. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Hala 2014 model gelicek araç var mı? Bu arada kesinlikle indirim yapmazlarsa almayın arkadaşlar. En azindan mart ayi beklenmeli Bu nedir ya sırf 2015 oldu diye 3000+%2 fazla para vermek saçmalık.İstediğimiz araç vardı da sanki biz almadık. Sonuç olarak
    İndirim şart
    Marti bekleyin derken .. martta siparis mi verelim yoksa martra gelecek araclari mi bekleyelim
    Hala 2014 model gelicek araç var mı? Bu arada kesinlikle indirim yapmazlarsa almayın arkadaşlar. En azindan mart ayi beklenmeli Bu nedir ya sırf 2015 oldu diye 3000+%2 fazla para vermek saçmalık.İstediğimiz araç vardı da sanki biz almadık. Sonuç olarak
    İndirim şart
    Marti bekleyin derken .. martta siparis mi verelim yoksa martra gelecek araclari mi bekleyelim

17. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

sertan hiç düşünmeden 2014 highline olanı al. aracın keyfine varırsın. ruhsatta 2015 yazmasının 1 sene içinde satmadıktan sonra hiç bir espirisi yok. 2015 aldığında ne donanım koyarsan koy aracın confort olacak.[QUOTE=sertan78;330306]
    İndirim şart [/QUOTE

Mustafa hocam kesin indirim olacak merak etmeyin euro 3 TL ye çıktığında fiyatlar şu anki listeyle (2014) aynıydı. Şu an 2.69 da seyrediyor ama uzun ( 1 ay içinde) vadede euro 2.50 lere inecek.. Bu dediğimi yazın bir kenara en az 2000 TL indirim olacak olması da Lazım...ayrıca kafama takılan bir şey var Mustafa hocam yardımcı Olursan sevinirim; dün itibariyle teklif formunu aldım rakam 91000 civarında işte bu noktada şöyle bir düşünce sardı Kafamı: hocam benim alacağım araç comfortline+cam tavan+high led far+230 volt soket+katlanır yan aynalar+bej döşeme şimdi bu eklemelerle araç indirimli 91000tl (2015) rakam böyle olunca ben de higline a yöneldim 2014 model cam tavanlı higline beyaz renk 92000 TL siz olsanız ne yapardınız...?
    sertan hiç düşünmeden 2014 highline olanı al. aracın keyfine varırsın. ruhsatta 2015 yazmasının 1 sene içinde satmadıktan sonra hiç bir espirisi yok. 2015 aldığında ne donanım koyarsan koy aracın confort olacak.[QUOTE=sertan78;330306]
    İndirim şart [/QUOTE

Mustafa hocam kesin indirim olacak merak etmeyin euro 3 TL ye çıktığında fiyatlar şu anki listeyle (2014) aynıydı. Şu an 2.69 da seyrediyor ama uzun ( 1 ay içinde) vadede euro 2.50 lere inecek.. Bu dediğimi yazın bir kenara en az 2000 TL indirim olacak olması da Lazım...ayrıca kafama takılan bir şey var Mustafa hocam yardımcı Olursan sevinirim; dün itibariyle teklif formunu aldım rakam 91000 civarında işte bu noktada şöyle bir düşünce sardı Kafamı: hocam benim alacağım araç comfortline+cam tavan+high led far+230 volt soket+katlanır yan aynalar+bej döşeme şimdi bu eklemelerle araç indirimli 91000tl (2015) rakam böyle olunca ben de higline a yöneldim 2014 model cam tavanlı higline beyaz renk 92000 TL siz olsanız ne yapardınız...?

19. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

[QUOTE=atitrend;330322]sertan hiç düşünmeden 2014 highline olanı al. aracın keyfine varırsın. ruhsatta 2015 yazmasının 1 sene içinde satmadıktan sonra hiç bir espirisi yok. 2015 aldığında ne donanım koyarsan koy aracın confort olacak.
    Doğru söylüyorsun Atilla bey yarın bayiye bi gidiyim bakıyım kararımı veriyim orda tabi 2014 higline araç kaldıysa...
    [QUOTE=atitrend;330322]sertan hiç düşünmeden 2014 highline olanı al. aracın keyfine varırsın. ruhsatta 2015 yazmasının 1 sene içinde satmadıktan sonra hiç bir espirisi yok. 2015 aldığında ne donanım koyarsan koy aracın confort olacak.
    Doğru söylüyorsun Atilla bey yarın bayiye bi gidiyim bakıyım kararımı veriyim orda tabi 2014 higline araç kaldıysa...

21. offline
    Passait - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    H.Sait
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Arkadaşlar o değilde bu TSİ DSG siparişlerini açmamalarının altında ne var acaba ? Ya bir sıkıntı var,yada bol bol manuel satma peşindeler
    Arkadaşlar o değilde bu TSİ DSG siparişlerini açmamalarının altında ne var acaba ? Ya bir sıkıntı var,yada bol bol manuel satma peşindeler

23. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

Passait Nickli Üyeden Alıntı
    Eldeki manuelleri bitirmek için açmıyolar.

İndirimde öyle 2015 modellere indirim gelecek ama son 2014 ler satılmadan yapmıyolar

Passait Nickli Üyeden Alıntı
    Eldeki manuelleri bitirmek için açmıyolar.

İndirimde öyle 2015 modellere indirim gelecek ama son 2014 ler satılmadan yapmıyolar

25. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

27. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

konficyus Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar.. 2011 Model manuel Tiguanı mı sattım. (neredeyse 4 yıl kullandım)

Hline Manuel aldığımı kime söylesem hemen siparişi iptal et diyorlar..

Gerçekten bu araba manuel olarak alınmaz mı.. Alınır mı... 2.elde satamazsın diyorlar... Ben zaten Allah nasip ederse uzun süre kullanıcam. (Hedefim 3 sene).. 13 bin Tl fark ve Mayıs teslim için değer mi değmez mi...

Araç şu an üretimde mesajı yazıyor.

Bu konuda desteklerinizi bekliyorum..
    150 liklerden alırsanız aracın tadını çıkarırsınız ben dsg kullandım manueldeki tadı alamadım, üstelik yaktınız da artacak...Aracın tadı manuelde çıkar, yaşadığınız yer İstanbul ise ona bir şey diyemem...
       konficyus Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar.. 2011 Model manuel Tiguanı mı sattım. (neredeyse 4 yıl kullandım)

Hline Manuel aldığımı kime söylesem hemen siparişi iptal et diyorlar..

Gerçekten bu araba manuel olarak alınmaz mı.. Alınır mı... 2.elde satamazsın diyorlar... Ben zaten Allah nasip ederse uzun süre kullanıcam. (Hedefim 3 sene).. 13 bin Tl fark ve Mayıs teslim için değer mi değmez mi...

Araç şu an üretimde mesajı yazıyor.

Bu konuda desteklerinizi bekliyorum..
    150 liklerden alırsanız aracın tadını çıkarırsınız ben dsg kullandım manueldeki tadı alamadım, üstelik yaktınız da artacak...Aracın tadı manuelde çıkar, yaşadığınız yer İstanbul ise ona bir şey diyemem...

29. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Benim 8. Hafta teslimdi, 1 haftadır bende de liman sevk yazıyor, şu anda iki tane daha gemi Kopere gidiyor, b. İhtimal bizim arabalar bu gemilerden biriyle gelecek, iki güne durumu anlarız

serdarsancak Nickli Üyeden Alıntı
    Benim 8. Hafta teslimdi, 1 haftadır bende de liman sevk yazıyor, şu anda iki tane daha gemi Kopere gidiyor, b. İhtimal bizim arabalar bu gemilerden biriyle gelecek, iki güne durumu anlarız

31. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Bu gelen gemi sadece 2015 model mi getirdi ? tam bilen var mı ?

33. offline
    BMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.8
    Yılı
    1970 öncesi

Denizli'de olan arkadaşlar hayırına 1 tur verebilirler.Sevaptır.
    Denizli'de olan arkadaşlar hayırına 1 tur verebilirler.Sevaptır.

35. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar...... 2 ci gemide de geldi araçlar bunda olabilir......Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı.jpg
Görüntüleme: 310
Büyüklüğü:  82.9 KB (Kilobyte)
ID:	18676

selamlar...... 2 ci gemide de geldi araçlar bunda olabilir......Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı.jpg
Görüntüleme: 310
Büyüklüğü:  82.9 KB (Kilobyte)
ID:	18676

37. offline
    sadikcafer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    aksaray
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011

medemed Nickli Üyeden Alıntı
    tungsten gri aracı sanki daha lüx göstermiş gibi geldi sahibinden baktım, beyaz renkte sanki passat değil audi bu araba der gibi geldi :S kararsız kaldım aslında
       medemed Nickli Üyeden Alıntı
    tungsten gri aracı sanki daha lüx göstermiş gibi geldi sahibinden baktım, beyaz renkte sanki passat değil audi bu araba der gibi geldi :S kararsız kaldım aslında

39. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

DUZO Nickli Üyeden Alıntı
    hocam bu mümkün değil gibi görünüyor emin misiniz...
       DUZO Nickli Üyeden Alıntı
    hocam bu mümkün değil gibi görünüyor emin misiniz...

41. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

FED faizleri yükseltmedi ve yükseltme konusunda da sabırlı olacagını açıkladı. EURO ve DOLAR düşmeye tekrar başlayacaktır. yeni araç alacak yada araçlarını bekleyen arkadaşlar için indirim konusunda iyi bir gelişme olacaktır.
    FED faizleri yükseltmedi ve yükseltme konusunda da sabırlı olacagını açıkladı. EURO ve DOLAR düşmeye tekrar başlayacaktır. yeni araç alacak yada araçlarını bekleyen arkadaşlar için indirim konusunda iyi bir gelişme olacaktır.

43. offline
    MeSHeD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MEHMET
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34LT9696

telefon özelliğinde mesaj kutusu görünmüyor bende.
    ama kitapçıkta var gorunuyor.
    telefon özelliğinde mesaj kutusu görünmüyor bende.
    ama kitapçıkta var gorunuyor.

45. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

[QUOTE=sertan78;330329]
       atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    sertan hiç düşünmeden 2014 highline olanı al. aracın keyfine varırsın. ruhsatta 2015 yazmasının 1 sene içinde satmadıktan sonra hiç bir espirisi yok. 2015 aldığında ne donanım koyarsan koy aracın confort olacak.
    kardeşim, merhaba, istanbul acarlarda refleks gümüş 150lik highline var içi bej, yanlış hatırlamıyorsam doğuş esenyurtta da siyah içi bej 150lik highline var, ben benzinli alacağım için bunları sormuştum daha bu sabah sordum haberiniz olsun...
    [QUOTE=sertan78;330329]
       atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    sertan hiç düşünmeden 2014 highline olanı al. aracın keyfine varırsın. ruhsatta 2015 yazmasının 1 sene içinde satmadıktan sonra hiç bir espirisi yok. 2015 aldığında ne donanım koyarsan koy aracın confort olacak.
    kardeşim, merhaba, istanbul acarlarda refleks gümüş 150lik highline var içi bej, yanlış hatırlamıyorsam doğuş esenyurtta da siyah içi bej 150lik highline var, ben benzinli alacağım için bunları sormuştum daha bu sabah sordum haberiniz olsun...

47. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam FED sabırlı olma kararını aldı ama bizde sabır kalmadı yeter artık gelsin şu indirimler....
    Hocam FED sabırlı olma kararını aldı ama bizde sabır kalmadı yeter artık gelsin şu indirimler....

49. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

51. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

53. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

arkadaşlar bugün akşam itibariyle aracımı kontrol edip ki boya ölçerle yaptırdım, klime motor falan neyse kontrolünü yaptım ve ödemesini yaptım yarın sabah plaka işi kaldı,
    annemi götürüp mühür bastıracağım, inşaallah öğlene kadar hallolur diye düşünüyorum, bakmışken aracımın fotoğraflarını da çektim paylaşıyorum...Bu arada arkadaşlar bu sabah aynı donanımda refleks gümüş ve siyah hatta içi bej buldum fakat bu rengin aracı ziyadesiyle asil yaptığını düşünüyorum, acabalarım vardı renkle ilgili fakat tam tatminle bu renge karar verdim...
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7358.jpg
Görüntüleme: 361
Büyüklüğü:  90.0 KB (Kilobyte)
ID:	18677Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7359.jpg
Görüntüleme: 332
Büyüklüğü:  88.0 KB (Kilobyte)
ID:	18678Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7360.jpg
Görüntüleme: 316
Büyüklüğü:  84.6 KB (Kilobyte)
ID:	18679Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7436.jpg
Görüntüleme: 312
Büyüklüğü:  104.3 KB (Kilobyte)
ID:	18680Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7437.jpg
Görüntüleme: 295
Büyüklüğü:  81.1 KB (Kilobyte)
ID:	18681Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7438.jpg
Büyüklüğü:  98.3 KB (Kilobyte)
ID:	18682Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7439.jpg
Görüntüleme: 302
Büyüklüğü:  101.6 KB (Kilobyte)
ID:	18683Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7440.jpg
Görüntüleme: 289
ID:	18684Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7442.jpg
Görüntüleme: 299
Büyüklüğü:  113.6 KB (Kilobyte)
ID:	18685Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7445.jpg
Büyüklüğü:  98.2 KB (Kilobyte)
ID:	18686
    arkadaşlar bugün akşam itibariyle aracımı kontrol edip ki boya ölçerle yaptırdım, klime motor falan neyse kontrolünü yaptım ve ödemesini yaptım yarın sabah plaka işi kaldı,
    annemi götürüp mühür bastıracağım, inşaallah öğlene kadar hallolur diye düşünüyorum, bakmışken aracımın fotoğraflarını da çektim paylaşıyorum...Bu arada arkadaşlar bu sabah aynı donanımda refleks gümüş ve siyah hatta içi bej buldum fakat bu rengin aracı ziyadesiyle asil yaptığını düşünüyorum, acabalarım vardı renkle ilgili fakat tam tatminle bu renge karar verdim...
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7358.jpg
Görüntüleme: 361
ID:	18677Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7359.jpg
Görüntüleme: 332
Büyüklüğü:  88.0 KB (Kilobyte)
ID:	18678Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7360.jpg
Görüntüleme: 316
Büyüklüğü:  84.6 KB (Kilobyte)
ID:	18679Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7436.jpg
Görüntüleme: 312
Büyüklüğü:  104.3 KB (Kilobyte)
ID:	18680Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7437.jpg
Büyüklüğü:  81.1 KB (Kilobyte)
ID:	18681Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7438.jpg
Büyüklüğü:  98.3 KB (Kilobyte)
ID:	18682Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7439.jpg
Görüntüleme: 302
Büyüklüğü:  101.6 KB (Kilobyte)
ID:	18683Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7440.jpg
Görüntüleme: 289
ID:	18684Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7442.jpg
Büyüklüğü:  113.6 KB (Kilobyte)
ID:	18685Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7445.jpg
Büyüklüğü:  98.2 KB (Kilobyte)
ID:	18686

55. offline
    14BC006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    bolu
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007
    14bc006

1.6 tdi dsg Hing ilk yakıt deneyimi.ortalama hız 88 km.100km de 5.5 lt.290 kde 58 tl mazot aldı. 58.000/290 : 0.208 krs
    1.6 tdi dsg Hing ilk yakıt deneyimi.ortalama hız 88 km.100km de 5.5 lt.290 kde 58 tl mazot aldı. 58.000/290 : 0.208 krs

57. offline
    canerrr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner kara
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Hayırlı olsun çok güzel.
    Darisi bizim başımıza..
    İçi ne renk?
    Mavi farkli bir renk olmuş, gri -beyaz biraz siradan artık. ..
    Konu canerrr tarafından (28 01 2015 Saat 23:10 ) değiştirilmiştir.
    Hayırlı olsun çok güzel.
    Darisi bizim başımıza..
    İçi ne renk?
    Mavi farkli bir renk olmuş, gri -beyaz biraz siradan artık. ..

59. offline
    aulusoy69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Golf
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010

SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Yaşınız kaç? beyazla arası bayağı uçurum kartelada
    Yaş 45, beyaz mantıklı olanı, ama bu renkte çok güzel, farklı