2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    ozturkburakk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak Öztürk
    Yer
    ordu
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Arkadaslar merhaba ben de yaklasik 1 ay once aracsiparis verdim. Siparis takibini referans no ile mi yapiyoruz siparis no yazmiyor ...
    Arkadaslar merhaba ben de yaklasik 1 ay once aracsiparis verdim. Siparis takibini referans no ile mi yapiyoruz siparis no yazmiyor ...

3. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

Mtlcet Nickli Üyeden Alıntı
    S.a . İyi geceler herkese . Bu gün Bursa doğuşa passat görmek ve sipariş vermek için gittim . Ellerinde TDI highline manuel refleks gümüş araç varmış boşta. Aklımda 2014 almak yoktu fakat 107 bin artı bagaj havuzu ve paspas hediye ettiler. 2015 lerinde haziran gelirler deyince arabayı aldım . Yarın ödemesini yapıp plaka işlemlerini bekliyecem . Araç standart ek özellik yok. İst den araştırttım . Manuel istediğim için sadece Bursa da olduğu ve ist bayisi 111 bin istediği için cazip geldi . Fikirleriniz bekliyorum. herkese iyi gecele.
    HAYIRLI OLSUN, normalde ben hesapladığımda 107600 çıkıyor iyi indirim yapmış bence...
       Mtlcet Nickli Üyeden Alıntı
    S.a . İyi geceler herkese . Bu gün Bursa doğuşa passat görmek ve sipariş vermek için gittim . Ellerinde TDI highline manuel refleks gümüş araç varmış boşta. Aklımda 2014 almak yoktu fakat 107 bin artı bagaj havuzu ve paspas hediye ettiler. 2015 lerinde haziran gelirler deyince arabayı aldım . Yarın ödemesini yapıp plaka işlemlerini bekliyecem . Araç standart ek özellik yok. İst den araştırttım . Manuel istediğim için sadece Bursa da olduğu ve ist bayisi 111 bin istediği için cazip geldi . Fikirleriniz bekliyorum. herkese iyi gecele.
    HAYIRLI OLSUN, normalde ben hesapladığımda 107600 çıkıyor iyi indirim yapmış bence...

5. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Çok iyi fiyata almışınız yaklaşık %6 indirim.Çok fazla indirim yapmışlar neden acaba ? .Hayırlı olsun
    indirimi net fiyat üzerinden yapıyorlar tam olarak yüzde beş yapmışlar ama çok iyi denk getirmişsiniz
    Çok iyi fiyata almışınız yaklaşık %6 indirim.Çok fazla indirim yapmışlar neden acaba ? .Hayırlı olsun
    indirimi net fiyat üzerinden yapıyorlar tam olarak yüzde beş yapmışlar ama çok iyi denk getirmişsiniz

7. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Sythel Nickli Üyeden Alıntı
    Kapora yanmiyor mu? Belirli bir suresi olmali arac bayiye geldikten sonra iptal etsek kaporayi geri veriyorlar mi? Mesela ben bir kac opsiyonlu farkli bir siparis gecsem bayi nasil iptal edecek ?Bir de ne kadar veriliyor kapora miktari olarak bilgisi olan aydinlatabilir mi?
    Senin kaporan yanmaz ama senin belirttigin opsiyonlarda arac gelir ve almaktan vazgecersen o arac satilincaya kadar sana kaporani vermezler ancak satildiktan sonra alirsin
       Sythel Nickli Üyeden Alıntı
    Kapora yanmiyor mu? Belirli bir suresi olmali arac bayiye geldikten sonra iptal etsek kaporayi geri veriyorlar mi? Mesela ben bir kac opsiyonlu farkli bir siparis gecsem bayi nasil iptal edecek ?Bir de ne kadar veriliyor kapora miktari olarak bilgisi olan aydinlatabilir mi?
    Senin kaporan yanmaz ama senin belirttigin opsiyonlarda arac gelir ve almaktan vazgecersen o arac satilincaya kadar sana kaporani vermezler ancak satildiktan sonra alirsin

9. offline
    Mtlcet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MUTLU
    Yer
    bursa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    16 HDC 84

Saol teşekkürer cümlemize hayırlı olsun inş. Bende anlaadım net 110 dan yaptılr indirimi. Araca baktım bi eksik göremedim. forumdaöncede okuduğum sorunlara baktım hep. çıtalara, döşmelere falan. benimde içime kurt düştü . Belkide acemi şansıdır.
    Saol teşekkürer cümlemize hayırlı olsun inş. Bende anlaadım net 110 dan yaptılr indirimi. Araca baktım bi eksik göremedim. forumdaöncede okuduğum sorunlara baktım hep. çıtalara, döşmelere falan. benimde içime kurt düştü . Belkide acemi şansıdır.

11. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

varidat Nickli Üyeden Alıntı
    Benım hatam Ben 2015 fiyatına göre hesapladım.%6 cıktı.Bu nasıl bir indirim oranı diye şaşırdım.2014 fiyatına göre aslında %2.5-%3 arası bir indirim yapılmış
    Konu @uiksilver tarafından (28 01 2015 Saat 00:02 ) değiştirilmiştir.
    Benım hatam Ben 2015 fiyatına göre hesapladım.%6 cıktı.Bu nasıl bir indirim oranı diye şaşırdım.2014 fiyatına göre aslında %2.5-%3 arası bir indirim yapılmış

13. offline
    Mtlcet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MUTLU
    Yer
    bursa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    16 HDC 84

Saol tşk . Hepimze hayırlı olur inş.
    Saol tşk . Hepimze hayırlı olur inş.

15. offline
    leon_1279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Passat Turkiye
    Passat Turkiye

17. offline
    14BC006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    bolu
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007
    14bc006

arkadaşlar benim passat da yılan hikayesine döndü, aracı ötvsiz alacağız, annemin üstüne olacak, fakat araç 5 yıl satılamayacağı için bankalar kredi vermiyorlar çünkü rehin koyamıyorlarmış, ben de ihtiyaç kredisi şeklinde kendi adıma başvurdum. Bakalım yarın sabah çözülürse aracı akşama doğru alabileceğim. Bir de ötvsiz araç alan arkadaşlardan yorum istiyorum, bana anahtar teslimi fiyat verilmiş idi fakat bu akşam benimle ilgilenen arkadaş anneme ait orijinal damgalı raporun bir suretini noterden çıkarmam gerektiğini söyledi, böyle bir şey var mı bir de hemen sonrasında madem notere gideceksiniz aracın teknik belgesi var bunun da noter sureti lazım diyerek bir kağıt parçası teknik bilgiler var onu verdi bunun benle alakası ne dedim siz çıkarıyorsunuz dedi, böyle bir şey var mı ben kabul etmedim geri verdim her şey size ait dedim, raporu vermedim rapor neticede anneme ait ama anlamadığım ilk araba için başvurduğumda raporun fotokopisini almıştı, şimdi ise orijinalini verdiğim halde bunun noterden iki suretini istedi böyle bir şey var mı lütfen yazarsanız sevinirim... Bir de dün yine doğuştayken benim araç servis kısmında idi ve bi sürü kablolar bağlıydı içinde de iki kişi vardı, ne iş dedim güncelleme falan yapılıyormuş...Fikirleriniz?
    Abi nerden alıyorsun aracı. Bir haftadır yazıyorum. Takip edemedim sanırım. O Kablolar bir yerler seküler takılıyor. Bende aynı problemler dergliyim. Aracın vites i değişti. 5 yıl garanti ve 2000 nakit indirim boya koruma havuz paspas verelim dediler.tabi pazarlık yaklaşık 1 gun surdu. Sakın aracı teslim alma.bak bin kontrol et.benim gibi sende yanma
    arkadaşlar benim passat da yılan hikayesine döndü, aracı ötvsiz alacağız, annemin üstüne olacak, fakat araç 5 yıl satılamayacağı için bankalar kredi vermiyorlar çünkü rehin koyamıyorlarmış, ben de ihtiyaç kredisi şeklinde kendi adıma başvurdum. Bakalım yarın sabah çözülürse aracı akşama doğru alabileceğim. Bir de ötvsiz araç alan arkadaşlardan yorum istiyorum, bana anahtar teslimi fiyat verilmiş idi fakat bu akşam benimle ilgilenen arkadaş anneme ait orijinal damgalı raporun bir suretini noterden çıkarmam gerektiğini söyledi, böyle bir şey var mı bir de hemen sonrasında madem notere gideceksiniz aracın teknik belgesi var bunun da noter sureti lazım diyerek bir kağıt parçası teknik bilgiler var onu verdi bunun benle alakası ne dedim siz çıkarıyorsunuz dedi, böyle bir şey var mı ben kabul etmedim geri verdim her şey size ait dedim, raporu vermedim rapor neticede anneme ait ama anlamadığım ilk araba için başvurduğumda raporun fotokopisini almıştı, şimdi ise orijinalini verdiğim halde bunun noterden iki suretini istedi böyle bir şey var mı lütfen yazarsanız sevinirim... Bir de dün yine doğuştayken benim araç servis kısmında idi ve bi sürü kablolar bağlıydı içinde de iki kişi vardı, ne iş dedim güncelleme falan yapılıyormuş...Fikirleriniz?
    Abi nerden alıyorsun aracı. Bir haftadır yazıyorum. Takip edemedim sanırım. O Kablolar bir yerler seküler takılıyor. Bende aynı problemler dergliyim. Aracın vites i değişti. 5 yıl garanti ve 2000 nakit indirim boya koruma havuz paspas verelim dediler.tabi pazarlık yaklaşık 1 gun surdu. Sakın aracı teslim alma.bak bin kontrol et.benim gibi sende yanma

19. offline
    plateau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

Yanlış hesapladınız sanırım;2014 listesi 108600+1500=110100TL...%2.8 indirim...%2'si zaten Doğuş kampanyası...Bayi %0.8 kendinden yapmış...
    Yanlış hesapladınız sanırım;2014 listesi 108600+1500=110100TL...%2.8 indirim...%2'si zaten Doğuş kampanyası...Bayi %0.8 kendinden yapmış...

21. offline
    mozturk98 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Murat
    Yer
    Mersin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    33P9359

ÇOK ÜZÜLEREK 2 OCAK 2015 DE MERSİN OPATTAN TESLİM ALDIĞIM PASSAT 1.6 TDI DSG COMFORTLINE ARACIM BUGÜN SERVİSE GİRDİ. ARACIM HARAKET HALİNDEYKEN "ŞANZIMAN HATASI" UYARISI VERDİ. 10 SANİYE SONRA KAYBOLDU VE YAKLAŞIK 20 DAKİKA SONRA YENİDEN AYNI HATAYI VERDİ VE ARDINDAN HEMEN SERVİSE GÖTÜRDÜM. ARACIMI ALIP GEÇİCİ BİR JETTA 1.2 TSI DSG VERDİLER ARACIMLA İLGİLİ SONUCU YARIN BİLDİRECEKLER. UMARIM CİDDİ BİR SORUN ÇIKMAZ.

Birde dün Doğuş Otomotiv'den telefon aldım. Mirrorlink için servise gidip kod tanımlatabilirsiniz. Ancak her telefonda çalışmamaktadır. Çalışan cihazlar için HTC ONE M8, Samsung NOte 4 ve Note Edge dediler. Ben Samsung S5 kullanıyorum. Bu bahsedilen cihazlarla aynı özellikle. Bakalım onunda sonucu yarın belli olacak.
    ÇOK ÜZÜLEREK 2 OCAK 2015 DE MERSİN OPATTAN TESLİM ALDIĞIM PASSAT 1.6 TDI DSG COMFORTLINE ARACIM BUGÜN SERVİSE GİRDİ. ARACIM HARAKET HALİNDEYKEN "ŞANZIMAN HATASI" UYARISI VERDİ. 10 SANİYE SONRA KAYBOLDU VE YAKLAŞIK 20 DAKİKA SONRA YENİDEN AYNI HATAYI VERDİ VE ARDINDAN HEMEN SERVİSE GÖTÜRDÜM. ARACIMI ALIP GEÇİCİ BİR JETTA 1.2 TSI DSG VERDİLER ARACIMLA İLGİLİ SONUCU YARIN BİLDİRECEKLER. UMARIM CİDDİ BİR SORUN ÇIKMAZ.

Birde dün Doğuş Otomotiv'den telefon aldım. Mirrorlink için servise gidip kod tanımlatabilirsiniz. Ancak her telefonda çalışmamaktadır. Çalışan cihazlar için HTC ONE M8, Samsung NOte 4 ve Note Edge dediler. Ben Samsung S5 kullanıyorum. Bu bahsedilen cihazlarla aynı özellikle. Bakalım onunda sonucu yarın belli olacak.

23. offline
    cemo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı
    Kaç gündür yazacam unuttum
    Bende Saint Gobain
    Duraglass
    Bir başka marka daha vardi hepsi VW armali yani hepsi 3 ayri marka
    Ben fazla takilmiyorum
    Bana bluetooth icin video istemistiniz video çektim ama bir turlu yukleyemedim
    Özetle Mfa Ekranda rehber cikmiyor sadece son aramalar cikiyor ama teyb ekraninda rehber cikiyor rehber arti rehber arama bul ekrani cikiyor teybte son olarak ekranda 4 tane favori arama ekliyebiliyoruz iki telefon ayni anda aktif edemedim araca girişlerde tanimli telefonu direk buluyor bluetooth aadi verebiliyoruz benimki plakam
    Yardimci olabildi isem tesekkur ederim

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Hızlı arama ayarlarında resim göster seçeneği var acaba resim eklenebiliyormu kişilere

Sent from my iPhone using Tapatalk
       zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı
    Kaç gündür yazacam unuttum
    Bende Saint Gobain
    Duraglass
    Bir başka marka daha vardi hepsi VW armali yani hepsi 3 ayri marka
    Ben fazla takilmiyorum
    Bana bluetooth icin video istemistiniz video çektim ama bir turlu yukleyemedim
    Özetle Mfa Ekranda rehber cikmiyor sadece son aramalar cikiyor ama teyb ekraninda rehber cikiyor rehber arti rehber arama bul ekrani cikiyor teybte son olarak ekranda 4 tane favori arama ekliyebiliyoruz iki telefon ayni anda aktif edemedim araca girişlerde tanimli telefonu direk buluyor bluetooth aadi verebiliyoruz benimki plakam
    Yardimci olabildi isem tesekkur ederim

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Hızlı arama ayarlarında resim göster seçeneği var acaba resim eklenebiliyormu kişilere

25. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

cemo Nickli Üyeden Alıntı

Telefon rehberinizde o kişi resimli ise arabada da aynı resim çıkıyor
       cemo Nickli Üyeden Alıntı

27. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

evet net fiyat yani çıplak fiyat üzerinden yüzde beş anahtar teslimi fiyat üzerinden de yüzde 2,8 indirim yapmışlar...
    evet net fiyat yani çıplak fiyat üzerinden yüzde beş anahtar teslimi fiyat üzerinden de yüzde 2,8 indirim yapmışlar...

29. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

14BC006 Nickli Üyeden Alıntı
    eyvallah kardeşim, araca binip kontrol etsem de nasıl anlayacağım ki, normalde dün, aracım araç teslim yerindeydi, daha sonra ben vdf için kredi başvuru sonucunu beklerken baktım camekandan aşağı servise benim aracın kaputu açıktı jenaratör gibi bir alet kabloları sanırım aküye takılmıştı, ön kapılar açıktı ön koltuklarda da iki kişi vardı, satış temsilcisine sordum abi sana göstermek için yukarı çıkarmıştım, güncelleme normalde 4-5 saat sürüyor güncellemeye devam ediyorlar dedi, bu araç ilk gelenlerdenmiş yaklaşık 2,5 ay önce gelmiş, izmitteyim ben...
       14BC006 Nickli Üyeden Alıntı
    eyvallah kardeşim, araca binip kontrol etsem de nasıl anlayacağım ki, normalde dün, aracım araç teslim yerindeydi, daha sonra ben vdf için kredi başvuru sonucunu beklerken baktım camekandan aşağı servise benim aracın kaputu açıktı jenaratör gibi bir alet kabloları sanırım aküye takılmıştı, ön kapılar açıktı ön koltuklarda da iki kişi vardı, satış temsilcisine sordum abi sana göstermek için yukarı çıkarmıştım, güncelleme normalde 4-5 saat sürüyor güncellemeye devam ediyorlar dedi, bu araç ilk gelenlerdenmiş yaklaşık 2,5 ay önce gelmiş, izmitteyim ben...

31. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

ozdemiray Nickli Üyeden Alıntı
    Bende bazı kişilerde resim olmasına rağmen arabadaki ekranda çıkmıyor. Discover prolu araç
       ozdemiray Nickli Üyeden Alıntı
    Bende bazı kişilerde resim olmasına rağmen arabadaki ekranda çıkmıyor. Discover prolu araç

33. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat Turkiye karton kağıt gibi yırtılmış

35. offline
    Mmtoruc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mehmet oruç
    Yer
    gaziantep
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    27HY038

Bilgisi olan bir arkadaşımız varsa eğer yardımcı olabilir mi bana.
    Şuanda Ötv indirimi ile aldıgım 2012 model opel astra sedan var. Araç gerçekten çok güzel ama çok agır kanlı ve tatmin etmiyor (belkide yaşım itibariyle) o yüzden satmak istiyorum tsı 150 act için.
    Asıl sorum şu: Ben bu aracı 2012 Agustos ayında engelli ötv indirimi ile aldım ve şimdi de bu aracın ötvsini ödeyip kendi üzerime alıcam. Yeniden bi araç alırken ötv indiriminden yararlanabilirmiyim?
    Şuanda Ötv indirimi ile aldıgım 2012 model opel astra sedan var. Araç gerçekten çok güzel ama çok agır kanlı ve tatmin etmiyor (belkide yaşım itibariyle) o yüzden satmak istiyorum tsı 150 act için.
    Asıl sorum şu: Ben bu aracı 2012 Agustos ayında engelli ötv indirimi ile aldım ve şimdi de bu aracın ötvsini ödeyip kendi üzerime alıcam. Yeniden bi araç alırken ötv indiriminden yararlanabilirmiyim?

37. offline
    madem44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    adem
    Yer
    malatya
    Model
    A3
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    44 ADEM 44

Mmtoruc Nickli Üyeden Alıntı
    Hayir. 5 yil beklemelisin. 2017 den once alamassin.
       Mmtoruc Nickli Üyeden Alıntı

39. offline
    Batuhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Batuhan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011

lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı

Çok geçmiş olsun hocam sizin araçta göz varmış en dolu passattı o

41. offline
    tezcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hüseyin
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

mozturk98 Nickli Üyeden Alıntı

Mirrorlink kod tanımlatabilmek içinherhangi bir ücret ödeniyormu pro navi olmayan araçlarada oluyormu tşk
       mozturk98 Nickli Üyeden Alıntı

Mirrorlink kod tanımlatabilmek içinherhangi bir ücret ödeniyormu pro navi olmayan araçlarada oluyormu tşk

43. offline
    Mmtoruc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mehmet oruç
    Yer
    gaziantep
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    27HY038

madem44 Nickli Üyeden Alıntı
    İlk başta düşününce dediğiniz mantıklı yalnız daha sonra aklıma şu geldi. Bana bu hak 5 yılda bir veriliyor dimi. Ben bunu 2012'de kullandım ve şimdi o hakkı geri vermek istiyorum. Ötv'nin tamamını ödedim. Bu hakkı kullanmamış olurum o zaman? 2017'ye kadar beklemem gerekmiyor diye düşünüyorum. Forumları araştırdım kimisi alırsın diyor kimisi alamazsın. Ama alırsın diyenler mahkeme belgesi filan gösteriyorlar. Çelişkiye düştüm
       madem44 Nickli Üyeden Alıntı
    İlk başta düşününce dediğiniz mantıklı yalnız daha sonra aklıma şu geldi. Bana bu hak 5 yılda bir veriliyor dimi. Ben bunu 2012'de kullandım ve şimdi o hakkı geri vermek istiyorum. Ötv'nin tamamını ödedim. Bu hakkı kullanmamış olurum o zaman? 2017'ye kadar beklemem gerekmiyor diye düşünüyorum. Forumları araştırdım kimisi alırsın diyor kimisi alamazsın. Ama alırsın diyenler mahkeme belgesi filan gösteriyorlar. Çelişkiye düştüm

45. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye
    sms zarf gözüküyor cep tele gelen msjları okunabiliyor mu bende gözükmüyor göremedim bi yerden açmak mı gerekiyor
       leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    Passat Turkiye
    sms zarf gözüküyor cep tele gelen msjları okunabiliyor mu bende gözükmüyor göremedim bi yerden açmak mı gerekiyor

47. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

Cevap: Re: Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

engn Nickli Üyeden Alıntı
    ben bütün işlemleri 1 günde bitirdim.Bayiyi 1 gün önce arayıp işlemlerin bir günde bitmesini istedim.Sabah 10'da orda oldum,aynı gün saat 5' te işlemler bitti...
    üstadım ben de harward mavi alıcam inş. ilk izlenimin sürüş falan nasıl
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    ben bütün işlemleri 1 günde bitirdim.Bayiyi 1 gün önce arayıp işlemlerin bir günde bitmesini istedim.Sabah 10'da orda oldum,aynı gün saat 5' te işlemler bitti...
    üstadım ben de harward mavi alıcam inş. ilk izlenimin sürüş falan nasıl

49. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Batuhan06 Nickli Üyeden Alıntı
    Bana geçmiş olsun diyorsanız bu araç benim değil forumdan başka bir arkadaşım benimki refleks gümüş.
       Batuhan06 Nickli Üyeden Alıntı
    Bana geçmiş olsun diyorsanız bu araç benim değil forumdan başka bir arkadaşım benimki refleks gümüş.

51. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

53. offline
    uglymore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MUSTAFA YEŞİLYURT
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    34BMT13

Ayni aractan bende aralik ayinda teslim aldim. Erel servisinden teslim alirken sordugumda suan icin mumkun olmadigini soylemislerdi. Sizin arastirmaniz ve yaziniz sonucunda durumu bende yakindan takip etmeye basladim. Netice geldiginde beni de bilgilendirirseniz cok memnun olurum. Bende mirrorlink i mi aktif olarak kullanmak istiyorum. Heyecan yaptim. Umarim kullanabiliriz.
    Ayni aractan bende aralik ayinda teslim aldim. Erel servisinden teslim alirken sordugumda suan icin mumkun olmadigini soylemislerdi. Sizin arastirmaniz ve yaziniz sonucunda durumu bende yakindan takip etmeye basladim. Netice geldiginde beni de bilgilendirirseniz cok memnun olurum. Bende mirrorlink i mi aktif olarak kullanmak istiyorum. Heyecan yaptim. Umarim kullanabiliriz.

55. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

Bu araca ne çarpmış çok merak ettim.Bu kapının bu hale gelmesi büyük mesele.

Bu araca ne çarpmış çok merak ettim.Bu kapının bu hale gelmesi büyük mesele.

57. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Buyuk ihtimal tır ın dorsesi carpmistir .. cok gecmis olsun
    Buyuk ihtimal tır ın dorsesi carpmistir .. cok gecmis olsun

59. offline
    14BC006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    bolu
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007
    14bc006

Yarın teslimat gerçekleşiyor bakalım. Hayirlisi diyelim.uyku yok tabi yine
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1422401537863.jpg   uploadfromtaptalk1422401656655.jpg  
    Yarın teslimat gerçekleşiyor bakalım. Hayirlisi diyelim.uyku yok tabi yine
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1422401537863.jpg   uploadfromtaptalk1422401656655.jpg