varidat Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar benim passat da yılan hikayesine döndü, aracı ötvsiz alacağız, annemin üstüne olacak, fakat araç 5 yıl satılamayacağı için bankalar kredi vermiyorlar çünkü rehin koyamıyorlarmış, ben de ihtiyaç kredisi şeklinde kendi adıma başvurdum. Bakalım yarın sabah çözülürse aracı akşama doğru alabileceğim. Bir de ötvsiz araç alan arkadaşlardan yorum istiyorum, bana anahtar teslimi fiyat verilmiş idi fakat bu akşam benimle ilgilenen arkadaş anneme ait orijinal damgalı raporun bir suretini noterden çıkarmam gerektiğini söyledi, böyle bir şey var mı bir de hemen sonrasında madem notere gideceksiniz aracın teknik belgesi var bunun da noter sureti lazım diyerek bir kağıt parçası teknik bilgiler var onu verdi bunun benle alakası ne dedim siz çıkarıyorsunuz dedi, böyle bir şey var mı ben kabul etmedim geri verdim her şey size ait dedim, raporu vermedim rapor neticede anneme ait ama anlamadığım ilk araba için başvurduğumda raporun fotokopisini almıştı, şimdi ise orijinalini verdiğim halde bunun noterden iki suretini istedi böyle bir şey var mı lütfen yazarsanız sevinirim... Bir de dün yine doğuştayken benim araç servis kısmında idi ve bi sürü kablolar bağlıydı içinde de iki kişi vardı, ne iş dedim güncelleme falan yapılıyormuş...Fikirleriniz?
Abi nerden alıyorsun aracı. Bir haftadır yazıyorum. Takip edemedim sanırım. O Kablolar bir yerler seküler takılıyor. Bende aynı problemler dergliyim. Aracın vites i değişti. 5 yıl garanti ve 2000 nakit indirim boya koruma havuz paspas verelim dediler.tabi pazarlık yaklaşık 1 gun surdu. Sakın aracı teslim alma.bak bin kontrol et.benim gibi sende yanma