2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    yusufi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Doğuş ve vw ile bir kötü anida ben anlatayım ;
    2012 jetta aldım Doğuş maslaktan. Geçen 12.ayda sattım. Arabaya boyasina çok iyi baktım. Vuruk çizik ariza vs hiç bisey yoktu. Neyse ilana bakan biri aradi beni. Fiyatta anlaştık. Vw servisine gittik. Adam hakli olarak expertizini alacak aracın.expetiz için 450 tl para istediler. Adamda servis müdürünü taniyorum dedi gitti konuştu. 5 dk sonra servis müdürü geldi elinde boya kalınlığıni ölçen alet var. Motor kaputuna tuttu ilk boya vae dedi geçti çamurluk boyali,kapi boyalı, tavan boyalı dedi. Ama beni bir görün halimi. Yerin dibine battim ateşim çıktı. Dedim ki senin aletin bozuk.bu aracin ilk sahibi benim. Allaha Şükür kazam boyam yok. Olsada kimseyi kandirmam ben.
    Alacak olan adam bana güvendi abi sanayiye gidelim dedi. Gittik sanayiye 3 tane kapirtaci gordu bakti inceledi. Sonuç arabanın boya kalınlığı 250 mikron,kapi içleri 1,6 mikron. Yani fabrika çıkışlı böyle. Orjinal sıkıntı yok.
    Adam ben bunu almam dedi ve almadı. Servisi aradim müdürü istedim. Dedim sen boyali dedin adamin midesi bulandi almadi benim aracımda boya yok dedim. Ben yarın geleceğim yanına. Gittim ertesi gün halen bana senin araç komple boyalı diyor. Tartıştık kavga edecektik neredeyse. Dedim ki arkadaş senin kaporta ustan yok mu? Var. Ee al incelet bakalım. Neyse ustalar aldi arabayi gitti. Bu mudur halen ben kimler kimler gordum ne arabalar gördüm diyor. Dedim alnim ak olmasaydi peşine dusmezdim. Geldim benide gör arabayida gör. Aradan 20dk geçti. Kaporta ustalari dedi ki arabada vuruk kirik degisen boya vs yok.
    Döndüm Müdüre ne oldu şimdi dedim.benden 50 defa Özür diledi.sevimli adam ama kimseye sikayet etmedim. Aabayi sattim sonra baskasina daha düşük fiyata. Mudurede dedim passat aliyorum ama bu jettadan sen beni zarara ugrattin. Passat gelince fiyati kircam. Denem o ki Doğuş ve çalışanları bayileri gercekten şımarık.
    Doğuş ve vw ile bir kötü anida ben anlatayım ;
    2012 jetta aldım Doğuş maslaktan. Geçen 12.ayda sattım. Arabaya boyasina çok iyi baktım. Vuruk çizik ariza vs hiç bisey yoktu. Neyse ilana bakan biri aradi beni. Fiyatta anlaştık. Vw servisine gittik. Adam hakli olarak expertizini alacak aracın.expetiz için 450 tl para istediler. Adamda servis müdürünü taniyorum dedi gitti konuştu. 5 dk sonra servis müdürü geldi elinde boya kalınlığıni ölçen alet var. Motor kaputuna tuttu ilk boya vae dedi geçti çamurluk boyali,kapi boyalı, tavan boyalı dedi. Ama beni bir görün halimi. Yerin dibine battim ateşim çıktı. Dedim ki senin aletin bozuk.bu aracin ilk sahibi benim. Allaha Şükür kazam boyam yok. Olsada kimseyi kandirmam ben.
    Alacak olan adam bana güvendi abi sanayiye gidelim dedi. Gittik sanayiye 3 tane kapirtaci gordu bakti inceledi. Sonuç arabanın boya kalınlığı 250 mikron,kapi içleri 1,6 mikron. Yani fabrika çıkışlı böyle. Orjinal sıkıntı yok.
    Adam ben bunu almam dedi ve almadı. Servisi aradim müdürü istedim. Dedim sen boyali dedin adamin midesi bulandi almadi benim aracımda boya yok dedim. Ben yarın geleceğim yanına. Gittim ertesi gün halen bana senin araç komple boyalı diyor. Tartıştık kavga edecektik neredeyse. Dedim ki arkadaş senin kaporta ustan yok mu? Var. Ee al incelet bakalım. Neyse ustalar aldi arabayi gitti. Bu mudur halen ben kimler kimler gordum ne arabalar gördüm diyor. Dedim alnim ak olmasaydi peşine dusmezdim. Geldim benide gör arabayida gör. Aradan 20dk geçti. Kaporta ustalari dedi ki arabada vuruk kirik degisen boya vs yok.
    Döndüm Müdüre ne oldu şimdi dedim.benden 50 defa Özür diledi.sevimli adam ama kimseye sikayet etmedim. Aabayi sattim sonra baskasina daha düşük fiyata. Mudurede dedim passat aliyorum ama bu jettadan sen beni zarara ugrattin. Passat gelince fiyati kircam. Denem o ki Doğuş ve çalışanları bayileri gercekten şımarık.

3. offline
    tezcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hüseyin
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

dr.yek Nickli Üyeden Alıntı
    polo:A1
    GOLF:A3 HB
    JETTA:A3 SEDAN
    PASSAT:A4 LIMUZİN
    PHAETON:A6
    daha uygun olur zannımca
    vw ve audinin almanya sitelerini ziyaret etmenizi öneririm. bu arada phaeton la a6 eşitmeniz passat a4 den daha acımasız olmuş
       dr.yek Nickli Üyeden Alıntı
    polo:A1
    GOLF:A3 HB
    JETTA:A3 SEDAN
    PASSAT:A4 LIMUZİN
    PHAETON:A6
    daha uygun olur zannımca
    vw ve audinin almanya sitelerini ziyaret etmenizi öneririm. bu arada phaeton la a6 eşitmeniz passat a4 den daha acımasız olmuş

5. offline
    tezcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hüseyin
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

almanya fiyatı

passat 2.0 tdi 39.350 euro
    a6 2.0 tdi 38.350 euro
    pheaton 72.000 euro
    a8 73.000 euro

bu yeterli olur sanırım
    Konu tezcan07 tarafından (26 01 2015 Saat 00:25 ) değiştirilmiştir.
    almanya fiyatı

passat 2.0 tdi 39.350 euro
    a6 2.0 tdi 38.350 euro
    pheaton 72.000 euro
    a8 73.000 euro

bu yeterli olur sanırım

7. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Yok ya valla bugun gerçekten vw den iyice tiksindim.En çok da şu zoruma gidiyor hep fedakarlık yapan bizler.Açık konusuyorum mart ayında alacagım passat güncel kur indirim olmaz ise açıkcası kesınlıkle almayacağım.Bile bile 5000tl(kur)+3000(model zammı) kazıklanmak adamın zoruna gidiyor
    Yok ya valla bugun gerçekten vw den iyice tiksindim.En çok da şu zoruma gidiyor hep fedakarlık yapan bizler.Açık konusuyorum mart ayında alacagım passat güncel kur indirim olmaz ise açıkcası kesınlıkle almayacağım.Bile bile 5000tl(kur)+3000(model zammı) kazıklanmak adamın zoruna gidiyor

9. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: 2015 Passat yeni kasa

tezcan07 Nickli Üyeden Alıntı
    Dogrusu Audi A8
    gerci phateon bence gereksiz bir model.
    Dogrusu Audi A8
    gerci phateon bence gereksiz bir model.

11. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    SATILIK YENİ KASA 1.4 Tsi - COMFORTLİNE

Arkadaşlar, aylardır beklediğim aracım geldi ve 10 günlük aracımı hiç istemesemde satmam gerekiyor. 1.4 Tsi Manuel COMFORTLİNE- Harvard Mavi- İçi Bej.
    İsteyen olursa bana ulaşabileceği tel: 0.533.544 92 82
    Eklenti 18565 Eklenti 18566Eklenti 18567
    İlgilenenler arkadaşlarım için : sahibinden . com ilan no 198099415
       EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    SATILIK YENİ KASA 1.4 Tsi - COMFORTLİNE

Arkadaşlar, aylardır beklediğim aracım geldi ve 10 günlük aracımı hiç istemesemde satmam gerekiyor. 1.4 Tsi Manuel COMFORTLİNE- Harvard Mavi- İçi Bej.
    İsteyen olursa bana ulaşabileceği tel: 0.533.544 92 82
    Eklenti 18565 Eklenti 18566Eklenti 18567
    İlgilenenler arkadaşlarım için : sahibinden . com ilan no 198099415

13. offline
    berbertoni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bertan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Arkadaşlar Selamlar, 125 ya da 150 bg DSG'nin Türkiye'ye geliş tarihi hakkında bir duyum bir dedikodu duyan bilen var mıdır? Bekleyecem de nereye kadar yaa
    Arkadaşlar Selamlar, 125 ya da 150 bg DSG'nin Türkiye'ye geliş tarihi hakkında bir duyum bir dedikodu duyan bilen var mıdır? Bekleyecem de nereye kadar yaa

15. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

adamlar harbigüzel araba getirmiş b8 aldıgıma hiç pişman olmadım iyiki ucuz diye b7 almamışım...
    adamlar harbigüzel araba getirmiş b8 aldıgıma hiç pişman olmadım iyiki ucuz diye b7 almamışım...

17. offline
    karasedir06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    kaan
    Yer
    istanbul
    Model
    Polo
    Motor
    2.0 T
    Yılı
    2010
    34mnb98

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    kesinlikle katılıyorum...insanlar aptal koyun yerıne koymaktan baska bırsey değil..bu hafta euro 2.5 leri görecek ama doğuşun olmayan ticari ahlakı değişmeyecek...insanın zoruna gıdıyor euro 2.6 lardayken doğuşun 2.74 kur belirlemesi...benımde sparişim var ama bu aymazlık devam ederse kesınlıkle iptal edip c 180 yada audiye dönerim..en azından aptal yerıne konmus olmam..
       @uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    kesinlikle katılıyorum...insanlar aptal koyun yerıne koymaktan baska bırsey değil..bu hafta euro 2.5 leri görecek ama doğuşun olmayan ticari ahlakı değişmeyecek...insanın zoruna gıdıyor euro 2.6 lardayken doğuşun 2.74 kur belirlemesi...benımde sparişim var ama bu aymazlık devam ederse kesınlıkle iptal edip c 180 yada audiye dönerim..en azından aptal yerıne konmus olmam..

19. offline
    Batuhan06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Batuhan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011

karasedir06 Nickli Üyeden Alıntı
    Passat şu anda 10.000 tl daha fazla fiyata satılıyor . Kuyruga girilerek Mayıs ayına Doğuş sıra veriyorsa fiyatta da indirim yapmaz. Talep zaten aşırı şekilde varken neden alacağı kârı düşürsün
       karasedir06 Nickli Üyeden Alıntı
    Passat şu anda 10.000 tl daha fazla fiyata satılıyor . Kuyruga girilerek Mayıs ayına Doğuş sıra veriyorsa fiyatta da indirim yapmaz. Talep zaten aşırı şekilde varken neden alacağı kârı düşürsün

21. offline
    plateau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

Mercedes henüz indirim yapmadı ...BMW listede biraz indirim var ama o da iskontoyla oynayarak alacağını yine alıyor;320i ed sport plus 133000₺ kur ne olursa olsun...Audi a4 kasa yenileyeceğinden 2.0a rağmen oldukça cazip;Eskişehir Asil yılbaşında 125000₺e standart 150hp aracı bırakmıştı...

Ama baharda kurun da düşük seyretmesi+seçim öncesi durgunlukla talep düşecek ve keainlikle indirimler olacaktır...
    Konu plateau tarafından (26 01 2015 Saat 01:21 ) değiştirilmiştir.
    Mercedes henüz indirim yapmadı ...BMW listede biraz indirim var ama o da iskontoyla oynayarak alacağını yine alıyor;320i ed sport plus 133000₺ kur ne olursa olsun...Audi a4 kasa yenileyeceğinden 2.0a rağmen oldukça cazip;Eskişehir Asil yılbaşında 125000₺e standart 150hp aracı bırakmıştı...

Ama baharda kurun da düşük seyretmesi+seçim öncesi durgunlukla talep düşecek ve keainlikle indirimler olacaktır...

23. offline
    varidat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  IMG_7325.jpg
Görüntüleme: 370
Büyüklüğü:  79.6 KB (Kilobyte)
ID:	18572

arkadaşlar 2014 model almayı düşündüğüm passat bu fikirleriniz nedir?
    Konu varidat tarafından (26 01 2015 Saat 01:35 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: resim ekleme

25. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

varidat Nickli Üyeden Alıntı

hocam ne zaman gelecek araç?

27. offline
    okyanus34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Okyanus
    Yer
    İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2005
    34 NAZ 79

Arkadaşlar fiyat listesinde görünen ACT 150 beygirlik motor için dsg şanzıman ne zaman gelecek veya sipariş verilebilecek acaba ?
    Arkadaşlar fiyat listesinde görünen ACT 150 beygirlik motor için dsg şanzıman ne zaman gelecek veya sipariş verilebilecek acaba ?

29. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    araç bayide zaten adıma opsiyonlu leonumun devrini yarın yapıcam inş. hayırlısı bakalım...
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    araç bayide zaten adıma opsiyonlu leonumun devrini yarın yapıcam inş. hayırlısı bakalım...

31. offline
    Salih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Salih
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011
    41NJ016

Aracı 1 ay kadar önce incelemiştim bence donanım olarak gayet iyi bir tek cam tavan yok oda çok önemli değil bence. Kocaelinde kullanıcaksanız manuel olmasının da pek önemi yok. Bu renk ve kombinasyondaki araba kaçmaz derim. Son rakam olarak kaç dediler ?
    Aracı 1 ay kadar önce incelemiştim bence donanım olarak gayet iyi bir tek cam tavan yok oda çok önemli değil bence. Kocaelinde kullanıcaksanız manuel olmasının da pek önemi yok. Bu renk ve kombinasyondaki araba kaçmaz derim. Son rakam olarak kaç dediler ?

33. offline
    Adı
    vedat
    Yer
    kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34DV707

Salih Nickli Üyeden Alıntı
    ötv indirimiyle alıcam inş.
    Konu varidat tarafından (26 01 2015 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir.
       Salih Nickli Üyeden Alıntı
    ötv indirimiyle alıcam inş.

35. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Size katilmakla beraber Kalite ve motor kısmını birkenara bırakırsak vw ve Audi karsilastirmalari şöyle
    Polo=A1
    Golf=A3
    Jetta=A4
    Passat=A6
    Pheaton = a8

Bunu passat la A4 karşılaştırılması yapılmamalı diye paylaştım vw grubunun fiyat politikası bu karsilastirmaya göre yapılıyor
    Bu orantiys gore gidersek

Beetle=a5.
    Size katilmakla beraber Kalite ve motor kısmını birkenara bırakırsak vw ve Audi karsilastirmalari şöyle
    Polo=A1
    Golf=A3
    Jetta=A4
    Passat=A6
    Pheaton = a8

Bunu passat la A4 karşılaştırılması yapılmamalı diye paylaştım vw grubunun fiyat politikası bu karsilastirmaya göre yapılıyor
    Bu orantiys gore gidersek

Beetle=a5.

37. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Güle Gül'e kullan hocam hayırlı olsun...
    Konu sertan78 tarafından (26 01 2015 Saat 09:11 ) değiştirilmiştir.
    Güle Gül'e kullan hocam hayırlı olsun...

39. offline
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

Kullanım kitapçığında DSGli aracı park yada stop ederken iki farklı ifade mevcut.Sanırım çeviriden kaynaklı."Park etme" başlığında önce el freni,sonra P konumu ve stop derken; "motorun durdurulması" başlığında önce P,ardından el freni ve stop diyor...Ben bu ikinci şekilde yapıyorum ama bilenler bilgi verirse sevinirim...
    Kullanım kitapçığında DSGli aracı park yada stop ederken iki farklı ifade mevcut.Sanırım çeviriden kaynaklı."Park etme" başlığında önce el freni,sonra P konumu ve stop derken; "motorun durdurulması" başlığında önce P,ardından el freni ve stop diyor...Ben bu ikinci şekilde yapıyorum ama bilenler bilgi verirse sevinirim...

41. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Yük binmemesi için önce el freni çekilir diye biliyorum ve senelerdir bu şekilde kullanıyorum.Bu şekilde kullanıldığında zaten hareket ederken d ye alındığında vites geçişi daha kolay oluyor.
    Yük binmemesi için önce el freni çekilir diye biliyorum ve senelerdir bu şekilde kullanıyorum.Bu şekilde kullanıldığında zaten hareket ederken d ye alındığında vites geçişi daha kolay oluyor.

43. offline
    anilbiyik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Anıl Bıyık
    Yer
    Edirne
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    22 AN 526

plateau Nickli Üyeden Alıntı
    4 yıldır kullandığım dsg jettam var. park etmeden önce her zaman önce N ye alıp ayağımı frenden çekip el frenini çekiyorum. Daha sonra P ye alıp aracı stop ediyorum. Önce Pye alıp sonra el freni çektiğimde tüm yük şanzımana biniyor. daha sonra P den almak biraz zorlaşıyor.
       plateau Nickli Üyeden Alıntı
    4 yıldır kullandığım dsg jettam var. park etmeden önce her zaman önce N ye alıp ayağımı frenden çekip el frenini çekiyorum. Daha sonra P ye alıp aracı stop ediyorum. Önce Pye alıp sonra el freni çektiğimde tüm yük şanzımana biniyor. daha sonra P den almak biraz zorlaşıyor.

45. offline
    Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Anıl EREN
    Yer
    Sivas
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

CC alırken ÖZSA'da incelemiştim gerçekten hoşuma gitti.
    CC alırken ÖZSA'da incelemiştim gerçekten hoşuma gitti.

47. offline
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

Park ederken önce el freni,sonra P,ardından stop anladığım kadarıyla.Kalkarken de çalıştırdıktan sonra D'ye alıp el frenini en son bırakıyorum...Doğtu değil mi?
    Park ederken önce el freni,sonra P,ardından stop anladığım kadarıyla.Kalkarken de çalıştırdıktan sonra D'ye alıp el frenini en son bırakıyorum...Doğtu değil mi?

49. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

anilbiyik Nickli Üyeden Alıntı
    Peki bizim gibi tumsekte park etme zorunda kalanlar napsin N ye alsam arac geri kayar oldumu simdi bu😊
       anilbiyik Nickli Üyeden Alıntı
    Peki bizim gibi tumsekte park etme zorunda kalanlar napsin N ye alsam arac geri kayar oldumu simdi bu😊

51. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Cok guzel,renk harikulade uymuş
    Bomba bomba,harikulade bir renk

Bomba bomba,harikulade bir renk

53. offline
    Shepidy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat
    Yer
    Rize
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

Alıntı
    Peki bizim gibi tumsekte park etme zorunda kalanlar napsin N ye alsam arac geri kayar oldumu simdi bu��
    Eğimli yerlerde ayağımızı frenden çekmeden el frenini çekmek lazım bence. Bu sayede aracı P konumuna getirince hareket etmeyecek ve şanzumana yük binmemiş olacak. En azından ben öyle düşünüyorum:D
       Alıntı
    Peki bizim gibi tumsekte park etme zorunda kalanlar napsin N ye alsam arac geri kayar oldumu simdi bu��
    Eğimli yerlerde ayağımızı frenden çekmeden el frenini çekmek lazım bence. Bu sayede aracı P konumuna getirince hareket etmeyecek ve şanzumana yük binmemiş olacak. En azından ben öyle düşünüyorum:D

55. offline
    Shepidy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat
    Yer
    Rize
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

Alıntı
    Passat Turkiyevaridat Nickli Üyeden Alıntı Passat TurkiyePassat Turkiye

Şimşek gibi Maşallah
       Alıntı
    Passat Turkiyevaridat Nickli Üyeden Alıntı Passat TurkiyePassat Turkiye

Şimşek gibi Maşallah

57. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

araç kafanıza göreyse hiç kaçırmayın. kısa vade de satmadıktan sonra 1 model yılı pek bir şey değiştirmez.
    araç kafanıza göreyse hiç kaçırmayın. kısa vade de satmadıktan sonra 1 model yılı pek bir şey değiştirmez.

59. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

arkadaşlar bu euro ya ne oluyor böyle. zam yapmaz doğuş inşallah yükselişi bahane edip
    arkadaşlar bu euro ya ne oluyor böyle. zam yapmaz doğuş inşallah yükselişi bahane edip