Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
4 yıl 1.4 TSI 122 HP 210 NM kullandım, Türkiye'deki ilklerden, Adana'daki ilk 1.4 TSI motorlu PASSAT benimdi, 4 yıl bindim, 4 defa uzun yol yaptım (Antalya-Konya-Diyarbakır-Urfa), hiçbir zaman performans sorunu yaşamadım, hiçbir zaman çekiş sıkıntısı yaşamadım, motorun yakıt tüketimi tamamen gaz pedalına ne kadar bastığım ve vitesin hangi konumda olduğu ile ilgiliydi, 5 litre de yaktım 15 litre de.
1 Yıl 1.6 TDI 105 HP 250 NM kullandım, araç şehiriçinde 1000 km yol yaptırıyordu bana 1 depo ile ve doya doya basıyorum, motora biraz alışmak gerekiyordu, 2. viteste rölantide bile benzinli aracın 3. viteste rölantisinde gibi gidiyordu, dizel olduğunu çalışırken gizleyemiyordu ama az yakıyordu, hem de çok az, 3.8 l/100 km kadar az yakıyordu, onunla da Gaziantep'e gittim, geldim, çok rahat 200 km/h yaptım.
1 yıl 1.4 TSI 160 HP 240 NM 7-DSG kullandım, motor çift şarjlıydı, hem kompresör, hem turbo, gaza basınca ok gibi fırlıyordu, hiç kimse beni kalkışlarda geçemedi, araçta sürekli ESP devreye giriyordu, ama bu hacimden o güç ancak silindire daha fazla yakıt basarak üretiliyordu, çok güzel bir otomobildi, benim PASSAT kitabımda özel bir yeri vardır, bir sevgili, bir aşık, bir kadın gibiydi, severek evlendik, dostça boşandık, içmeyi seviyordu, benzini de, yağı da.
1 yıl 1.4 TSI 122 HP 200 NM kullanıyorum, kürkçü dükkanına geri döndüm, bu motor da öncekiler gibi taş gibi, yağ eksiltmiyor, sorunsuz çalışıyor, görevini yapıyor, hemen ısınıyor, şikayet etmiyor, ucuz akaryakıt, pahalı benzin, ne verirsen sesini çıkarmadan tüketiyor, şehiriçinde yapısı gereği o yakıtı yakmak zorunda olduğu için fazla zorlamaya gelmiyor, uzun yolda kendini dizel zannediyor, bu da hoşuma gidiyor, leblebi kadar turbosu var ama mangal gibi yüreğir var aslanımın.
Şiir gibisin be inan