Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
Ara sıra hatırlatıyorum. TREND veya COMFORT donanım paketine ne eklerseniz ekleyin, araç nasıl doğmuşsa o soyadıyla anılacak, adı ve göbek adı değişmeyecek, özellikle hatırlatırım.
Adı, göbek adı, soyadı!
VOLKSWAGEN PASSAT TRENDLINE
VOLKSWAGEN PASSAT COMFORTLINE
VOLKSWAGEN PASSAT HIGHLINE
Çok basit bir örnek vereyim. B8 kasa HIGHLINE alıp 18" jant yerine 17" jant takar ve yollara düşerseniz uzaktan aracınızı gören "Bak, HIGHLINE'a 17" London takmış" demeyecek, "Back, COMFORTLINE'a LED far takmış" diyecek. Çünkü önce jantı görecek, janttan yola çıkarak arabaya ne eklettiğine bakacak. Capito? Bu nedenle aracı çeyizi ile birlikte alın, siz kendiniz ona birşey hediye etmeyin. Kullanırken faydasını görürsünüz, satarken ilanda TREND-COMFORT-HIGH yazabilirsiniz, "Özel yaptırdım, Almanya'da fabrikaya telefon açtım, sipariş ettim, Doğuş'ta abim çalışıyor..." kimse dinlemez.
TRENDLINE'a 2800 TL'lik LED HIGH ön farlar ekletmek için ödemeniz gereken para 4790 TL, bu durumda araç LED HIGH farlı TRENDLINE kalacak, ama jantlar, sensörler, diğer opsiyonlar gelmeyecek, PASSAT'tan ödenen paraya karşı beklenen faydayı TRENDLINE'a LED HIGH far ekleterek elde etmeye çalışmak Doğuş Otomotiv nedeni ile Cruise Control dahi bulunmayan ve gözümde PASSAT'ı PASSAT yapan bazı donanımları (iç ve dış) "eksik" araçla yola çıkmak demek kanaatimce.
Size tavsiyem, COMFORTLINE'dan başlayın, LED HIGH far + Cam Tavan opsiyonlarını açık bırakın, ondan fazla ne isteyecekseniz HIGHLINE'da isteyin, asla pişman olmayacaksınız. Herşey bir yana 17" London jantı bu aracın tacı, onu ondan mahrum bırakmayın.
Taner Hocam
Yukarıdaki söyledikleriniz sadece trendline için geçerli degilki comfortline içinde geçerli..
Sizin söylediklerinizden anladıgım kadarıyla confort + led + cam tavan diyuorsunuz ama satarkende yine araç confortline görünecek, bu eklediginiz donanımı 2. elde yarısını ancak alırsınız. Ha surasıda var highline donanımda benim fazla kullanmayacagım donanımlarda mevcut o donnanımlarada para verilmiş olacak
bu konu gerçekten çok karışık ... Higline da az degil 110.000 tl bu paraya ev alınır