2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Benim hanım biraz ileriden, Gavurdağı denilen yerden (Nurdağı, Kömürler, İslahiye, İntilli, Olucak, Fettahlılardan) önceden Osmaniye'den geçiyordum, artık TEM'den basıp gidiyorum. Osmaniye Hükümet Konağı (Vilayet) çok büyük, devasa bir yapı, Adana'dakinden de büyük. Yer fıstığı tarımı daha gelişmesi gerek, çevre yolunun da yapımı yılan hikayesine döndü.
    Aslen Ceyhan kösrelilerdoğma büyüme osmaniyedeler,bende 2 aya bir ordayım ortalama yazları 3,5 gün zorkun yaylası osmaniye ve osmaniyelileri seviyorum yalnız şehir yapı olarak biraz geri kalmış ama yeşiliiği vs çok güzel Kırşehire göre..,
    Benim hanım biraz ileriden, Gavurdağı denilen yerden (Nurdağı, Kömürler, İslahiye, İntilli, Olucak, Fettahlılardan) önceden Osmaniye'den geçiyordum, artık TEM'den basıp gidiyorum. Osmaniye Hükümet Konağı (Vilayet) çok büyük, devasa bir yapı, Adana'dakinden de büyük. Yer fıstığı tarımı daha gelişmesi gerek, çevre yolunun da yapımı yılan hikayesine döndü.
    Aslen Ceyhan kösrelilerdoğma büyüme osmaniyedeler,bende 2 aya bir ordayım ortalama yazları 3,5 gün zorkun yaylası osmaniye ve osmaniyelileri seviyorum yalnız şehir yapı olarak biraz geri kalmış ama yeşiliiği vs çok güzel Kırşehire göre..,

3. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Highline ayni 125 600
    Highline ayni 125 600

5. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

medemed Nickli Üyeden Alıntı
    Tesekkurler taner bey gorsellerini gorursm ona gore siparis vercm ins haftaya
    19 verona
    Olive ash satin
    Cam tavan
    Discover pro (olursa almanyadan ayri getirtme ihtimalim var)
    Aktif havalandirmali kahverengi nappa koltuklar kisa zamanda vizyonda inş.
    Ambientebeleuchtung "Plus":

Ambientebeleuchtung 3-farbig; im Dachhimmel, in Türdekoren, Instrumententafel und
    Mittelkonsole vorn
    Einstiegs-/Warnleuchten in allen Türen, in LED-Technik
    Innenleuchten mit Abschaltverzögerung und Dimmfunktion, je 2 LED-Leseleuchten vorn und hinten mit Chromringen

Çevirisi

Ambiyans Aydınlatma "Plus":

3 Renkli Ambiyans Aydınlatma; Tavanda, Kapı Dekorlarında, Gösterge Panelinde ve
    ön Orta Konsolda
    Tüm kapılarda giriş/uyaru ışıkları, LED teknolojisinde
    İç aydınlatma gecikmeli kapanma ve söümleme, önde ve arkada krom halkalı 2 LED okuma ışığı
       medemed Nickli Üyeden Alıntı
    Tesekkurler taner bey gorsellerini gorursm ona gore siparis vercm ins haftaya
    19 verona
    Olive ash satin
    Cam tavan
    Discover pro (olursa almanyadan ayri getirtme ihtimalim var)
    Aktif havalandirmali kahverengi nappa koltuklar kisa zamanda vizyonda inş.
    Ambientebeleuchtung "Plus":

Ambientebeleuchtung 3-farbig; im Dachhimmel, in Türdekoren, Instrumententafel und
    Mittelkonsole vorn
    Einstiegs-/Warnleuchten in allen Türen, in LED-Technik
    Innenleuchten mit Abschaltverzögerung und Dimmfunktion, je 2 LED-Leseleuchten vorn und hinten mit Chromringen

Çevirisi

Ambiyans Aydınlatma "Plus":

3 Renkli Ambiyans Aydınlatma; Tavanda, Kapı Dekorlarında, Gösterge Panelinde ve
    ön Orta Konsolda
    Tüm kapılarda giriş/uyaru ışıkları, LED teknolojisinde
    İç aydınlatma gecikmeli kapanma ve söümleme, önde ve arkada krom halkalı 2 LED okuma ışığı

7. offline
    merakliseyit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seyit
    Yer
    istanbul
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

inventor Nickli Üyeden Alıntı
    Benim size tavsiyem hayalet gösterge ekletmek yerine standart highline donanım almanız.
    hayalet gösterge ile nav. pro ve tel hazırlığı almanız şart maliyet yaklaşık 10.000 tl bu farkı Highline donanıma vermenizi tavsiye ederim, ben olsam öyle yapardım.
    Cevabınız için teşekkür ederim tavsiyeniz içibde ancak teknoloji hastalığı var bende bu yüzden hayalet gösterge alamassam aracımı inanın değiştirmem.Araç değişikliğimin asıl sebebi hayalet gösterge diyebiliriz.Anladığım kadarıyla comfotline a hayalet gösterge opsiyon olarak istenebiliyor?
       inventor Nickli Üyeden Alıntı
    Benim size tavsiyem hayalet gösterge ekletmek yerine standart highline donanım almanız.
    hayalet gösterge ile nav. pro ve tel hazırlığı almanız şart maliyet yaklaşık 10.000 tl bu farkı Highline donanıma vermenizi tavsiye ederim, ben olsam öyle yapardım.
    Cevabınız için teşekkür ederim tavsiyeniz içibde ancak teknoloji hastalığı var bende bu yüzden hayalet gösterge alamassam aracımı inanın değiştirmem.Araç değişikliğimin asıl sebebi hayalet gösterge diyebiliriz.Anladığım kadarıyla comfotline a hayalet gösterge opsiyon olarak istenebiliyor?

9. offline
    Onurdrdg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Onur
    Yer
    Kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  image.jpg
Görüntüleme: 356
Büyüklüğü:  80.6 KB (Kilobyte)
ID:	18367Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 348
Büyüklüğü:  82.0 KB (Kilobyte)
ID:	18368
    Harvard mavi kesinlikle b8 kasaya en çok yakışan renklerden canlı gördüm volkwagen yetkili satıcısında beni derin siyahtan vazgeçirdi niyetim siyahtı fakat bu rengi canlı görünce vazgeçtim. Bence araca elit ve spor bi hava katmış.

Harvard mavi kesinlikle b8 kasaya en çok yakışan renklerden canlı gördüm volkwagen yetkili satıcısında beni derin siyahtan vazgeçirdi niyetim siyahtı fakat bu rengi canlı görünce vazgeçtim. Bence araca elit ve spor bi hava katmış.

11. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı
    bugün motorla arabama gidiyordum önümde bir merco plakası çok anlamlıydı vicdansızın...
    Eklenti 18362
    Zuhuratbaba
    bugün motorla arabama gidiyordum önümde bir merco plakası çok anlamlıydı vicdansızın...
    Eklenti 18362
    Zuhuratbaba

13. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Onurdrdg Nickli Üyeden Alıntı

Hocam dışardaki araba yalnız gece mavisi harward mavı galerideki araç
       Onurdrdg Nickli Üyeden Alıntı

15. offline
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Aynı araç zaten
    Aynı araç zaten

17. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Ozaman içerdeki de gece mavisi.harvard mavi biraz daha açık renk

19. offline
    umitsancur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    19kr626

Bülent WW Nickli Üyeden Alıntı
    Ümit bey bizde aynısından sipariş vermiştik .Ekranda Kaç litre gösteriyor ?
    Ilk depo 650 km ve yarım depoya yakın benzin var 500 km uzun yol uzun yolda 6 lt şehir içi 9 lt falan yakıyor düşer diye umuyorum 6.4=24 Kuruş uzun yolda. 36 kuruş da şehir içi
       Bülent WW Nickli Üyeden Alıntı
    Ümit bey bizde aynısından sipariş vermiştik .Ekranda Kaç litre gösteriyor ?
    Ilk depo 650 km ve yarım depoya yakın benzin var 500 km uzun yol uzun yolda 6 lt şehir içi 9 lt falan yakıyor düşer diye umuyorum 6.4=24 Kuruş uzun yolda. 36 kuruş da şehir içi

21. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Fiyatlar 19 ocak diye güncellenmiş ama aynı kalmış. Şimdi bunu yapmaktaki amaçları ne acaba? Euro düştü 2015 düşmeyecek gelen 2014 lere %2 indirim yaptık onlardan mi alın diyorlar?
    Fiyatlar 19 ocak diye güncellenmiş ama aynı kalmış. Şimdi bunu yapmaktaki amaçları ne acaba? Euro düştü 2015 düşmeyecek gelen 2014 lere %2 indirim yaptık onlardan mi alın diyorlar?

23. offline
    Onurdrdg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Onur
    Yer
    Kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

İkiside harvard mavi gerçekte açık bir renk değil ortam ışıgına göre ton farkı olabiliyo
    İkiside harvard mavi gerçekte açık bir renk değil ortam ışıgına göre ton farkı olabiliyo

25. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

plateau Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün bir dostumun 1.6TDI DSG HIGHLINE aracını kullandım...Dikkatimi çeken ilk durum aracın 18" jantlardan dolayı Comfortline'a kıyasla "sertliği" oldu...Spor süspansiyona sahip 18" interlagoslu VW CC kadar sert olmadığını söyleyebilirim,o neredeyse hiç esnemiyordu...

Ayrıca uzun soluklu yokuşta çekişi umduğumdan kötüydü...sanırım DSG ile alakalı bir durumdu,manuel viteste sorun olmazdı yoksa...

En büyük korkumu da forumda gördüm ki ne desem boş...Manuel vites 2.elde zor satılır diyor herkes,1.6tdi manuel satarken ciddi sıkıntı yaşanır mı sizce?

http://www.passatturkiye.com/sanzima...tml#post326239
    Biraz sikintili satarsin doğru beni arayanlar dsg olsa alirdik diyorlar bende dsg olsa o fiyata zaten vermem oluyordu

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
       plateau Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün bir dostumun 1.6TDI DSG HIGHLINE aracını kullandım...Dikkatimi çeken ilk durum aracın 18" jantlardan dolayı Comfortline'a kıyasla "sertliği" oldu...Spor süspansiyona sahip 18" interlagoslu VW CC kadar sert olmadığını söyleyebilirim,o neredeyse hiç esnemiyordu...

Ayrıca uzun soluklu yokuşta çekişi umduğumdan kötüydü...sanırım DSG ile alakalı bir durumdu,manuel viteste sorun olmazdı yoksa...

En büyük korkumu da forumda gördüm ki ne desem boş...Manuel vites 2.elde zor satılır diyor herkes,1.6tdi manuel satarken ciddi sıkıntı yaşanır mı sizce?

http://www.passatturkiye.com/sanzima...tml#post326239
    Biraz sikintili satarsin doğru beni arayanlar dsg olsa alirdik diyorlar bende dsg olsa o fiyata zaten vermem oluyordu

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

27. offline
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    Mirrorlink discover pro opsiyonu olmadan alınan standart highline donanımda gelen Composition Media da bulunan bir özellik. Bu sayede Android telefon ekranındaki navigasyon dahil uygulamaları aracın media ekranına USB üzerinden aktarabiliyorsun. Ancak doğuş bu özelliği açmıyor. Telefonu araca bağladığında bu özellik bir kod ile servis tarafından acilması gerekiyor yazıyor. Servistekiler nasıl açılacağını bilmiyor.
    Arkadaşlar Dogus gelecek araçlarda Mirror link i hep kaybedecek demedi demeyin
    RNS 310 da navi sikintili idi sonra hep rcd510 döndü jetta da

leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    Mirrorlink discover pro opsiyonu olmadan alınan standart highline donanımda gelen Composition Media da bulunan bir özellik. Bu sayede Android telefon ekranındaki navigasyon dahil uygulamaları aracın media ekranına USB üzerinden aktarabiliyorsun. Ancak doğuş bu özelliği açmıyor. Telefonu araca bağladığında bu özellik bir kod ile servis tarafından acilması gerekiyor yazıyor. Servistekiler nasıl açılacağını bilmiyor.
    Arkadaşlar Dogus gelecek araçlarda Mirror link i hep kaybedecek demedi demeyin
    RNS 310 da navi sikintili idi sonra hep rcd510 döndü jetta da

29. offline
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

srcn09 Nickli Üyeden Alıntı
    Ben mirrorlink ne olduğunu bilmiyorum dedim adam gibi bir mesaj yazdım size satış temsilcisi olmaya niyetim yok yardımcı olmaya çalıştım sadece ne işe yaradığını düzgün şekilde yazmanız yeterliydi
    Emin ol hepimiz sadece var olduğunu biliyoruz
    Birde android uygulamaları teybin ekranina aktarmaya yarayan uygulama olduğunu biliyorum

srcn09 Nickli Üyeden Alıntı
    Ben mirrorlink ne olduğunu bilmiyorum dedim adam gibi bir mesaj yazdım size satış temsilcisi olmaya niyetim yok yardımcı olmaya çalıştım sadece ne işe yaradığını düzgün şekilde yazmanız yeterliydi
    Emin ol hepimiz sadece var olduğunu biliyoruz
    Birde android uygulamaları teybin ekranina aktarmaya yarayan uygulama olduğunu biliyorum

31. offline
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Benimki de EE
    EE diye nerede yaziyor taner bey

Benimki de EE
    EE diye nerede yaziyor taner bey

33. offline
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Eklenti 18362
    Bu araba yanilmiyorsam Uskudar'a bağli sahibinde flue x5 falan var onlarda ayni plaka emniyetten ayrilip ayrilmadiğıni bilmiyorum güvenlik isi yapiyor ama emniyet mensubu kimliğini bilmiyorum
    Otopark olarak bedavadan bizim otoparki kullaniyor

Eklenti 18362
    Bu araba yanilmiyorsam Uskudar'a bağli sahibinde flue x5 falan var onlarda ayni plaka emniyetten ayrilip ayrilmadiğıni bilmiyorum güvenlik isi yapiyor ama emniyet mensubu kimliğini bilmiyorum
    Otopark olarak bedavadan bizim otoparki kullaniyor

35. offline
    serdarsancak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

alnescafe Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar...... en fazla 4 gün sitede güncelleme hatası olmaz ise......fabrikanın imalatı montajı.....

çok tesekkür ederim valla ben 1 haftayı geçkindir bakıyorum hala üretim aşamasında diyor.İyi oldu verdiğiniz bilgiler sağolun.
       alnescafe Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar...... en fazla 4 gün sitede güncelleme hatası olmaz ise......fabrikanın imalatı montajı.....

çok tesekkür ederim valla ben 1 haftayı geçkindir bakıyorum hala üretim aşamasında diyor.İyi oldu verdiğiniz bilgiler sağolun.

37. offline
    tezcan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hüseyin
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Ben sunu bilirim bir isi ya duzgun yap yada yapana birak dogusa suc bulmuyorum suc bizim biz siraya girersek musteri memnuyeti falan adamlarin umrunda olmaz ferid sahenk amca keser doner sap doner gun gelir hesap doner euro duserken bu zamda ne demek haa bide Almanyada özellikleri aktif edilmeyen sadece navigasyon için 10000 tl bir kişi bile vermez ama biz veririz buda bizim farkımız. .....
    Ben sunu bilirim bir isi ya duzgun yap yada yapana birak dogusa suc bulmuyorum suc bizim biz siraya girersek musteri memnuyeti falan adamlarin umrunda olmaz ferid sahenk amca keser doner sap doner gun gelir hesap doner euro duserken bu zamda ne demek haa bide Almanyada özellikleri aktif edilmeyen sadece navigasyon için 10000 tl bir kişi bile vermez ama biz veririz buda bizim farkımız. .....

39. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam Haklısınız ancak madalyonun diğer yüzünde 2. El araçlar da var eğer çok ciddi indirimler olursa 2. Elini öldürmüş olmaz mı? Volkswagenin marka değerini Koruması için uygulanan fiyat politikası gayet normal.. Öte taraftan insanımız ben de dahil bu etkenden dolayı da sıraya girmiyor muyuz kabul etmeliyiz ki Volkswagenin 2. Eli de değerli....
    Hocam Haklısınız ancak madalyonun diğer yüzünde 2. El araçlar da var eğer çok ciddi indirimler olursa 2. Elini öldürmüş olmaz mı? Volkswagenin marka değerini Koruması için uygulanan fiyat politikası gayet normal.. Öte taraftan insanımız ben de dahil bu etkenden dolayı da sıraya girmiyor muyuz kabul etmeliyiz ki Volkswagenin 2. Eli de değerli....

41. offline
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Ben marka değerine hic önem verdiklerini zannetmiyorum. Sonuçta adam illa ki satiyor. Bayiler belki kendi müşterisini tutma adina güzellikler yapabilir ama zannetmiyorum ki sadece vw bayisinden kazandigi para ile yaşıyor. Çoğunun 4-5-6. işi vw bayiligi
    Ben marka değerine hic önem verdiklerini zannetmiyorum. Sonuçta adam illa ki satiyor. Bayiler belki kendi müşterisini tutma adina güzellikler yapabilir ama zannetmiyorum ki sadece vw bayisinden kazandigi para ile yaşıyor. Çoğunun 4-5-6. işi vw bayiligi

43. offline
    Adı
    hüseyin
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Ok tamam ikinci eli değerini koruyor ama biz galerici değiliz kullaniciyiz zam yapmasini biliyorlar ama verdiğimiz paranın karşılığını almamız gerekmezmi hayalet gosterge navigasyonla beraber aliniyor mesela mirrolink çalışmıyor bunu hesabını kim verecek biz veriyoruz 10000 tl demek istediğim bu...
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Ok tamam ikinci eli değerini koruyor ama biz galerici değiliz kullaniciyiz zam yapmasini biliyorlar ama verdiğimiz paranın karşılığını almamız gerekmezmi hayalet gosterge navigasyonla beraber aliniyor mesela mirrolink çalışmıyor bunu hesabını kim verecek biz veriyoruz 10000 tl demek istediğim bu...

45. offline
    yusufi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

tezcan07 Nickli Üyeden Alıntı
    Peki bu mirorlink discover pro da aktif mi? Yoksa ondada mı çalışmıyor
       tezcan07 Nickli Üyeden Alıntı
    Peki bu mirorlink discover pro da aktif mi? Yoksa ondada mı çalışmıyor

47. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam ben de senin gibi düşünüyorum hayalet ekran kombinasyonu gerçekten can sıkıcı o noktada hem fikiriz benim demek istediğim aracı satarken kim ister zarar etmeyi kardan bahsetmiyorum dediğin gibi galerici ve türevi değiliz. Ancak araçların kasaları yenilenince bizim de aklımız kaymıyor değil bu yüzden aracımızı zarar etmeden satıp yenilemek istiyoruz dolayısıyla aracın değerini koruması bizim lehimize gibi görünüyor...
    Hocam ben de senin gibi düşünüyorum hayalet ekran kombinasyonu gerçekten can sıkıcı o noktada hem fikiriz benim demek istediğim aracı satarken kim ister zarar etmeyi kardan bahsetmiyorum dediğin gibi galerici ve türevi değiliz. Ancak araçların kasaları yenilenince bizim de aklımız kaymıyor değil bu yüzden aracımızı zarar etmeden satıp yenilemek istiyoruz dolayısıyla aracın değerini koruması bizim lehimize gibi görünüyor...

49. offline
    Adı
    hüseyin
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Eskiden ne güzeldi be bayiler arabaları getiriyorlar satmak için indirim yapmak zorunda kaliyorlardi şimdi işi öğrenmişler arabaları siparisle getirip liste fiyatından satıyorlar bizde sanıyoruz araba yok halbuki araçlar biyerde bekliyor özel siparisler haric
    Eskiden ne güzeldi be bayiler arabaları getiriyorlar satmak için indirim yapmak zorunda kaliyorlardi şimdi işi öğrenmişler arabaları siparisle getirip liste fiyatından satıyorlar bizde sanıyoruz araba yok halbuki araçlar biyerde bekliyor özel siparisler haric

51. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Doğuşun politikalarını hepimiz eleştiriyoruz ama şunu da gözden kaçırmayalım ki vw hakikaten çok satıyor ve gerçekten araba yetiştiremiyor olabilirler. 2014 yılında binek otomobil olarak en çok satan markalar açıklanmış ve 1. 90binle renault olurken 2. 84 binle vw, 3. 44binle hyundai olmuş. Renault'un bu rakama kiralama şirketleri tarafından en cok tercih edilen symbol ve fluence ile ulaştığını, ama vw'in daha çok son kullanıcıların tercihi olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle vw'in araba yetiştiremiyor ve siparişle getirtiyor olması bana makul geliyor.
    Doğuşun politikalarını hepimiz eleştiriyoruz ama şunu da gözden kaçırmayalım ki vw hakikaten çok satıyor ve gerçekten araba yetiştiremiyor olabilirler. 2014 yılında binek otomobil olarak en çok satan markalar açıklanmış ve 1. 90binle renault olurken 2. 84 binle vw, 3. 44binle hyundai olmuş. Renault'un bu rakama kiralama şirketleri tarafından en cok tercih edilen symbol ve fluence ile ulaştığını, ama vw'in daha çok son kullanıcıların tercihi olduğunu düşünüyorum. Bu nedenle vw'in araba yetiştiremiyor ve siparişle getirtiyor olması bana makul geliyor.

53. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

yok yok kesinlikle sende bakırköylüsün benimgibi

SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Zuhuratbaba
    yok yok kesinlikle sende bakırköylüsün benimgibi

SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Zuhuratbaba

55. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Görüntüleme: 225
Büyüklüğü:  44.0 KB (Kilobyte)
ID:	18373Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 234
Büyüklüğü:  71.4 KB (Kilobyte)
ID:	18372Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 235
Büyüklüğü:  70.5 KB (Kilobyte)
ID:	18371Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 236
Büyüklüğü:  83.0 KB (Kilobyte)
ID:	18370

Bir yıl böyle bitti
    - Geçen yıl otomobil ve hafif ticari araç pazarında birinciliği Volkswagen aldı. Markanın binek ve hafif ticari araç satışları toplamda 108 bin 647 adet oldu. Volkswagen’i 98 bin 743 adetle Renault, 89 bin 128 adetle Fiat, 86 bin 833 adetle Ford izledi.
    - Binek otomobil satışlarında liderlik, 90 bin 27 adetle Renault’nun oldu. Kasım ayına gelindiğinde, 11 aylık satışlar toplamında sadece 104 otomobille “kılpayı” önde olan Renault, aralık ayında bu farkı açmayı başardı.
    - Hafif ticaride de liderlik için ciddi mücadele vardı. 2014’ün lideri küçük bir farkla Tofaş oldu. Tofaş, 49 bin 586 adet ticari satışı gerçekleştirirken, Ford’un hafif ticari satışları 49 bin 541 adette kaldı.
    - 2014’te lüks otomobil satışları 78 bin 112 adete ulaştı ve bu sınıfta tüm zamanların satış rekoru kırıldı. 2013’te bu rakam 65 bin 509 adetti. Lüks otomobil pazarının lideri BMW oldu. 2014 sonu itibariyle 26 bin 174 adet satış gerçekleştirirken, Mercedes 23 bin 100 adetle ikinci, Audi 17 bin 809 adetle üçüncü ve Volvo 6 bin 60 adetle dördüncü sırada yer aldı.
    Konu sertan78 tarafından (17 01 2015 Saat 13:51 ) değiştirilmiştir.

Görüntüleme: 225
Büyüklüğü:  44.0 KB (Kilobyte)
ID:	18373Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 234
Büyüklüğü:  71.4 KB (Kilobyte)
ID:	18372Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 235
Büyüklüğü:  70.5 KB (Kilobyte)
ID:	18371Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 236
Büyüklüğü:  83.0 KB (Kilobyte)
ID:	18370

Bir yıl böyle bitti
    - Geçen yıl otomobil ve hafif ticari araç pazarında birinciliği Volkswagen aldı. Markanın binek ve hafif ticari araç satışları toplamda 108 bin 647 adet oldu. Volkswagen’i 98 bin 743 adetle Renault, 89 bin 128 adetle Fiat, 86 bin 833 adetle Ford izledi.
    - Binek otomobil satışlarında liderlik, 90 bin 27 adetle Renault’nun oldu. Kasım ayına gelindiğinde, 11 aylık satışlar toplamında sadece 104 otomobille “kılpayı” önde olan Renault, aralık ayında bu farkı açmayı başardı.
    - Hafif ticaride de liderlik için ciddi mücadele vardı. 2014’ün lideri küçük bir farkla Tofaş oldu. Tofaş, 49 bin 586 adet ticari satışı gerçekleştirirken, Ford’un hafif ticari satışları 49 bin 541 adette kaldı.
    - 2014’te lüks otomobil satışları 78 bin 112 adete ulaştı ve bu sınıfta tüm zamanların satış rekoru kırıldı. 2013’te bu rakam 65 bin 509 adetti. Lüks otomobil pazarının lideri BMW oldu. 2014 sonu itibariyle 26 bin 174 adet satış gerçekleştirirken, Mercedes 23 bin 100 adetle ikinci, Audi 17 bin 809 adetle üçüncü ve Volvo 6 bin 60 adetle dördüncü sırada yer aldı.

57. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

[QUOTE=tezcan07;326707]Eskiden ne güzeldi be bayiler arabaları getiriyorlar satmak için indirim yapmak zorunda kaliyorlardi şimdi işi öğrenmişler arabaları siparisle getirip liste fiyatından satıyorlar bizde sanıyoruz araba yok halbuki araçlar biyerde bekliyor özel siparisler haric[/QUO

Istsnbul kartalda pendige giderken citroenin saginda vw marka araclarin oldu bi yer var millet siparis bekliyor ancak orası passat kayniyordu,1980 yillarinin yag stokcuları aklima geldi
    [QUOTE=tezcan07;326707]Eskiden ne güzeldi be bayiler arabaları getiriyorlar satmak için indirim yapmak zorunda kaliyorlardi şimdi işi öğrenmişler arabaları siparisle getirip liste fiyatından satıyorlar bizde sanıyoruz araba yok halbuki araçlar biyerde bekliyor özel siparisler haric[/QUO

Istsnbul kartalda pendige giderken citroenin saginda vw marka araclarin oldu bi yer var millet siparis bekliyor ancak orası passat kayniyordu,1980 yillarinin yag stokcuları aklima geldi

59. offline
    Tkao - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Onur
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

merakliseyit Nickli Üyeden Alıntı

Hayalet sadece highline'larda opsiyon olarak eklenebiliyo demislerdi ben alirken. Bende cok istiyordum ama alt donanimlara eklenemiyormus malesef. Yinede bir sormak lazim tabi..
       merakliseyit Nickli Üyeden Alıntı

Hayalet sadece highline'larda opsiyon olarak eklenebiliyo demislerdi ben alirken. Bende cok istiyordum ama alt donanimlara eklenemiyormus malesef. Yinede bir sormak lazim tabi..