2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

aminnn..
    aminnn..

3. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar..... şase nonun içinde ....
       murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı
    kod için nereye bakıcaz??
    selamlar..... şase nonun içinde ....
       murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı
    kod için nereye bakıcaz??

5. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Yalnız şuda bir gercekkı ben ilerde bu 16.000tl lik dizel benzınlı farkının ilerde benzınlılere zam yaparak kapanacagına ınanıyorum.Dolaysıla benzınlı arac alan yıne karlı olucak.Sadece bir tahmın bakalım.
    aksine bende bu kadar dizel araç satışının yapıldığı bir ülkede dizel ile benzin arasındaki makasın daha da daralacağını düşünüyorum.
    Yalnız şuda bir gercekkı ben ilerde bu 16.000tl lik dizel benzınlı farkının ilerde benzınlılere zam yaparak kapanacagına ınanıyorum.Dolaysıla benzınlı arac alan yıne karlı olucak.Sadece bir tahmın bakalım.
    aksine bende bu kadar dizel araç satışının yapıldığı bir ülkede dizel ile benzin arasındaki makasın daha da daralacağını düşünüyorum.

7. offline
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ogüst Nickli Üyeden Alıntı
    **arkadaşlar ortak bir dilekçe oluşturup mirrorlink içingerekli merciilere bireysel ayrı veya toplu başvuru yapalım o zaman .birelin nesi var vura vura alalım hakkımızı...
    Bu olay cidden saçmalık. Özellik varsa kullandırın neyin engellemesi neyin güncellemesi.
    Bulgaristan hala 1950 leri yaşıyor gidin bakın inan ki oradaki b8 lerde çalışıyordur bu.
    En basitinden dün arkadaş şirketin clio su ile geldi, teybi anında araç içindeki iphoneları tanıyıp müziği çalıyor.
    **arkadaşlar ortak bir dilekçe oluşturup mirrorlink içingerekli merciilere bireysel ayrı veya toplu başvuru yapalım o zaman .birelin nesi var vura vura alalım hakkımızı...
    Bu olay cidden saçmalık. Özellik varsa kullandırın neyin engellemesi neyin güncellemesi.
    Bulgaristan hala 1950 leri yaşıyor gidin bakın inan ki oradaki b8 lerde çalışıyordur bu.
    En basitinden dün arkadaş şirketin clio su ile geldi, teybi anında araç içindeki iphoneları tanıyıp müziği çalıyor.

9. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Trendline modelinde Bulgaristanda yağmur ve far sensörü var.Burda ise doğuş bunu çok gördü.
    Trendline modelinde Bulgaristanda yağmur ve far sensörü var.Burda ise doğuş bunu çok gördü.

11. offline
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bulgar highlineları görmek lazım aslında

13. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Highline - oyle çok fark göremedim. Ve jantlar 17'' adamlar demek istediğim temel ihtiyaçlara cevap vermişler.
    Highline - oyle çok fark göremedim. Ve jantlar 17'' adamlar demek istediğim temel ihtiyaçlara cevap vermişler.

15. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Benzin yazın dizelden daha ucuz.É böyle olunca aradaki dizel benzin farki 3000 tl cik
    Benzin yazın dizelden daha ucuz.É böyle olunca aradaki dizel benzin farki 3000 tl cik

17. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Bu arada çok yakında aşağıdaki durumu görmekten gına gelen klübü açacağım Passat Turkiye
    Bu arada çok yakında aşağıdaki durumu görmekten gına gelen klübü açacağım Passat Turkiye

19. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

[QUOTE=@uiksilver;326385]Bu arada çok yakında aşağıdaki durumu görmekten gına gelen klübü açacağım Passat Turkiye[/QUOTE

]
    Beterin beteri var hocam benim daha siparişiniz iletildi aşamasında hem de 2.5 haftadır..
    [QUOTE=@uiksilver;326385]Bu arada çok yakında aşağıdaki durumu görmekten gına gelen klübü açacağım Passat Turkiye[/QUOTE

]
    Beterin beteri var hocam benim daha siparişiniz iletildi aşamasında hem de 2.5 haftadır..

21. offline
    taner-87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Taner
    Yer
    Bursa
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    16 LBM 94

Gidip Bulgaristan danmi alsak napsak araclari Oradaki fiyat listesine bi baksaniza
    Highline -

en dolusu hingline 2.0 4 motion bile 73.000 leva yaklaşik 100.000 tl civari. Kafayi yememek mümkün degil.
    Gidip Bulgaristan danmi alsak napsak araclari Oradaki fiyat listesine bi baksaniza
    Highline -

en dolusu hingline 2.0 4 motion bile 73.000 leva yaklaşik 100.000 tl civari. Kafayi yememek mümkün degil.

23. offline
    leon_1279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Kesinlikle katılıyorum
    Kesinlikle katılıyorum

25. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

ben simdi baktim uretim asamasinda diyor, dun baktigimda sizinki ile ayni durumdaydi.
    ben simdi baktim uretim asamasinda diyor, dun baktigimda sizinki ile ayni durumdaydi.

27. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Taner Bey acaba bu highline da gelen arka led farlar.hangi opsiyon ile alınıyor bilginiz var mı ? neye göre geliyor ?Ben daha önce high led farlar ile birlikte geldiğini düşünüyordum fakat dun youtube da led base farlarla bırlıkte arka led farlı bır araç gördüm ?
    Konu ile ilgili bilginiz var mı acaba ?
    Merhaba Mustafa Bey,

Aşağıda az önce Alman Passat Konfigüratöründeki opsiyonları ekledim. HIGHLINE'de gelen arka LED stoplar Almanya'da "Koyu Kırmızı" olarak geçiyor ve listeden de görebildiğiniz gibi Trendline'da eklenemiyor, Comfortline'da eklenebiliyor, Highline'da seri donanıma dahil.

Almanya Konfigüratöründe

- TRENDLINE için far opsiyonları
    LED-Scheinwerfer 1.070,00 € / LED-Farlar
    LED-Scheinwerfer mit Kurvenfahrlicht und LED-Tagfahrlicht 1.630,00 € / Viraj Aydınlatmalı LED-Farlar ve LED-Gündüz Farları
    Nebelscheinwerfer und Abbiegelicht, mit Chromeinfassung 185,00 € / Krom Çerçeveli Sis Farları ve Dönüş Aydınlatması

- COMFORTLINE için far opsiyonları
    LED-Scheinwerfer mit Kurvenfahrlicht und LED-Tagfahrlicht 1.630,00 € / Viraj Aydınlatmalı LED-Farlar ve LED-Gündüz Farları
    Nebelscheinwerfer und Abbiegelicht, mit Chromeinfassung Serie / Krom Çerçeveli Sis Farları ve Dönüş Aydınlatması
    Rückleuchten in LED-Technik, dunkelrot 225,00 € / Arka LED Stoplar, koyu kırmızı

- HIGHLINE için far opsiyonları
    LED-Scheinwerfer mit Kurvenfahrlicht und LED-Tagfahrlicht 560,00 € / Viraj Aydınlatmalı LED-Farlar ve LED-Gündüz Farları
    Nebelscheinwerfer und Abbiegelicht, mit Chromeinfassung Serie / Krom Çerçeveli Sis Farları ve Dönüş Aydınlatması
    Rückleuchten in LED-Technik, dunkelrot Serie / Arka LED Stoplar, koyu kırmızı
    Taner Bey acaba bu highline da gelen arka led farlar.hangi opsiyon ile alınıyor bilginiz var mı ? neye göre geliyor ?Ben daha önce high led farlar ile birlikte geldiğini düşünüyordum fakat dun youtube da led base farlarla bırlıkte arka led farlı bır araç gördüm ?
    Konu ile ilgili bilginiz var mı acaba ?
    Merhaba Mustafa Bey,

Aşağıda az önce Alman Passat Konfigüratöründeki opsiyonları ekledim. HIGHLINE'de gelen arka LED stoplar Almanya'da "Koyu Kırmızı" olarak geçiyor ve listeden de görebildiğiniz gibi Trendline'da eklenemiyor, Comfortline'da eklenebiliyor, Highline'da seri donanıma dahil.

Almanya Konfigüratöründe

- TRENDLINE için far opsiyonları
    Nebelscheinwerfer und Abbiegelicht, mit Chromeinfassung 185,00 € / Krom Çerçeveli Sis Farları ve Dönüş Aydınlatması

- COMFORTLINE için far opsiyonları
    Rückleuchten in LED-Technik, dunkelrot 225,00 € / Arka LED Stoplar, koyu kırmızı

- HIGHLINE için far opsiyonları
    LED-Scheinwerfer mit Kurvenfahrlicht und LED-Tagfahrlicht 560,00 € / Viraj Aydınlatmalı LED-Farlar ve LED-Gündüz Farları
    Rückleuchten in LED-Technik, dunkelrot Serie / Arka LED Stoplar, koyu kırmızı

29. offline
    sezat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

alnescafe Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar....... bu dizel benzinli tartışmasına neden çoğunlugun aklında dizel almanın oldunu yazmak istedim.2013 yılı mayıs ayının son günleri caddy yada jetta almaya mevcut aracımı deyiştirmek için gittigimde passat aklımda bile yoktu.caddy fiyatı ve jetta dizel fiyatlarını karşılaştırıken jetta 1.6 dizel dsg 69.000 tl verdiler indirim yok caddy 2 plandaydı bu hız meselesi yüzünden oda 50 55.000 tl cıvarı dsg yanlış hatırlamıyorsam jettayla neredeyse pazarlık peşinat ödeme bitti tamam dedik demedik son birkez bir sigara molası verdim dışarı cıktım hanım içerde araclara bakıyordu 2 tane passat yan yana bir ona bir diyerine bakıyor jettanın yanına bile gitmiyordu sigara bitti içeri girdim tamamı dedim dur dedi bana ne oldu dedim passat lara bak dedi jettayla passat ların arasında 4000 tl fark var alacaksan passat aldedi filim koptu 73300 tl 1.6 tdı düz vites bluemotion beyaz...73000 tl 1.4 dsg beyaz passat o zaman dizel olsun dsg olmasın dedik aldık ... şimdi sah... com sitesine bakıyorum dizel düz vites passatlar 76 000 83 000 bn tl aralıgında satılıyor 1.4 tsı dsg passatlar 65.000 73.000 tl satılıyor nerden bakarsanız bakın benzinli passatlar 2 elde extarada 5 ile 8 bn tl fazladan kayıp yaşıyor bu dizel arac alacak ihtiyacım cıkarda hemen nakite çevirrim yada 1 2 sene sonra eve işe yada yatırıma çevirrim diyen alıcılara çok ama çok avantaj veriyor birde taner bey bir öz eleştiri yapmış 1.6 tdı cıktı benzinliler gözden düştü arkadaşlar birde bu act teknoloji olanlar tutarda normal tsı üretim dışına çıkarsa 1 2 yıl içinde alanın kayıpları dahada büyüyecek 2010 2011 yılında aynı kasa deyişik motorlarla geçiş yapmıştı vosvos düz tsı alacak olan arkadaşlarda da bu riski göz ardı etmeyin vosvos bu şakayı yaparmı yapar......
    Beyefendi okurken yoruldum valla, bir kelime bile anlamadım. Aralara bir virgül, nokta falan serpiştirseydiniz keşke.
    selamlar....... bu dizel benzinli tartışmasına neden çoğunlugun aklında dizel almanın oldunu yazmak istedim.2013 yılı mayıs ayının son günleri caddy yada jetta almaya mevcut aracımı deyiştirmek için gittigimde passat aklımda bile yoktu.caddy fiyatı ve jetta dizel fiyatlarını karşılaştırıken jetta 1.6 dizel dsg 69.000 tl verdiler indirim yok caddy 2 plandaydı bu hız meselesi yüzünden oda 50 55.000 tl cıvarı dsg yanlış hatırlamıyorsam jettayla neredeyse pazarlık peşinat ödeme bitti tamam dedik demedik son birkez bir sigara molası verdim dışarı cıktım hanım içerde araclara bakıyordu 2 tane passat yan yana bir ona bir diyerine bakıyor jettanın yanına bile gitmiyordu sigara bitti içeri girdim tamamı dedim dur dedi bana ne oldu dedim passat lara bak dedi jettayla passat ların arasında 4000 tl fark var alacaksan passat aldedi filim koptu 73300 tl 1.6 tdı düz vites bluemotion beyaz...73000 tl 1.4 dsg beyaz passat o zaman dizel olsun dsg olmasın dedik aldık ... şimdi sah... com sitesine bakıyorum dizel düz vites passatlar 76 000 83 000 bn tl aralıgında satılıyor 1.4 tsı dsg passatlar 65.000 73.000 tl satılıyor nerden bakarsanız bakın benzinli passatlar 2 elde extarada 5 ile 8 bn tl fazladan kayıp yaşıyor bu dizel arac alacak ihtiyacım cıkarda hemen nakite çevirrim yada 1 2 sene sonra eve işe yada yatırıma çevirrim diyen alıcılara çok ama çok avantaj veriyor birde taner bey bir öz eleştiri yapmış 1.6 tdı cıktı benzinliler gözden düştü arkadaşlar birde bu act teknoloji olanlar tutarda normal tsı üretim dışına çıkarsa 1 2 yıl içinde alanın kayıpları dahada büyüyecek 2010 2011 yılında aynı kasa deyişik motorlarla geçiş yapmıştı vosvos düz tsı alacak olan arkadaşlarda da bu riski göz ardı etmeyin vosvos bu şakayı yaparmı yapar......
    Beyefendi okurken yoruldum valla, bir kelime bile anlamadım. Aralara bir virgül, nokta falan serpiştirseydiniz keşke.

31. offline
    gokalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    alp
    Yer
    MERSİN
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    xxANAxx

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  aaa.jpg
Görüntüleme: 372
Büyüklüğü:  55.7 KB (Kilobyte)
ID:	18340

Resmin ismi:  bbb.jpg
Görüntüleme: 357
Büyüklüğü:  28.1 KB (Kilobyte)
ID:	18341
    Passat alınmazda ne yapılır.

Resmin ismi:  aaa.jpg
Görüntüleme: 372
Büyüklüğü:  55.7 KB (Kilobyte)
ID:	18340

Resmin ismi:  bbb.jpg
Görüntüleme: 357
Büyüklüğü:  28.1 KB (Kilobyte)
ID:	18341
    Passat alınmazda ne yapılır.

33. offline
    drzafer.dd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    zafer
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    34JB3434

plateau Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün bir dostumun 1.6TDI DSG HIGHLINE aracını kullandım...Dikkatimi çeken ilk durum aracın 18" jantlardan dolayı Comfortline'a kıyasla "sertliği" oldu...Spor süspansiyona sahip 18" interlagoslu VW CC kadar sert olmadığını söyleyebilirim,o neredeyse hiç esnemiyordu...

Ayrıca uzun soluklu yokuşta çekişi umduğumdan kötüydü...sanırım DSG ile alakalı bir durumdu,manuel viteste sorun olmazdı yoksa...

En büyük korkumu da forumda gördüm ki ne desem boş...Manuel vites 2.elde zor satılır diyor herkes,1.6tdi manuel satarken ciddi sıkıntı yaşanır mı sizce?

http://www.passatturkiye.com/sanzima...tml#post326239
    Kesinlikle sıkıntı yaşamazsın...
       plateau Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün bir dostumun 1.6TDI DSG HIGHLINE aracını kullandım...Dikkatimi çeken ilk durum aracın 18" jantlardan dolayı Comfortline'a kıyasla "sertliği" oldu...Spor süspansiyona sahip 18" interlagoslu VW CC kadar sert olmadığını söyleyebilirim,o neredeyse hiç esnemiyordu...

Ayrıca uzun soluklu yokuşta çekişi umduğumdan kötüydü...sanırım DSG ile alakalı bir durumdu,manuel viteste sorun olmazdı yoksa...

En büyük korkumu da forumda gördüm ki ne desem boş...Manuel vites 2.elde zor satılır diyor herkes,1.6tdi manuel satarken ciddi sıkıntı yaşanır mı sizce?

http://www.passatturkiye.com/sanzima...tml#post326239
    Kesinlikle sıkıntı yaşamazsın...

35. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    volkswagenim sitesi açilmiyor.nereden baktiniz acaba?

37. offline
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    aciliyor hocam az once baktim tekrar
       passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    aciliyor hocam az once baktim tekrar

39. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

1.4 TSI Trendline BlueMotion Technology 92 125 3G2 2BX 22.431,73 28.200,00
    1.4 TSI Comfortline BlueMotion Technology ACT 110 150 3G2 3EX 24.972,72 31.300,00
    1.6 TDI Trendline BlueMotion Technology 88 120 3G2 22X 23.620,26 29.650,00
    1.6 TDI Comfortline BlueMotion Technology 88 120 3G2 32X 25.177,64 31.550,00
    1.6 TDI Comfortline BlueMotion Technology DSG 88 120 3G2 32Z 27.226,82 34.050,00
    2.0 TDI Comfortline BlueMotion Technology 110 150 3G2 35X 26.366,16 33.000,00
    2.0 TDI Comfortline BlueMotion Technology DSG 110 150 3G2 35Y 28.415,34 35.500,00
    2.0 TDI Highline BlueMotion Technology 110 150 3G2 45X 27.595,67 34.500,00
    2.0 TDI Highline BlueMotion Technology DSG 110 150 3G2 45Y 29.644,85 37.000,00
    2.0 TDI Highline BlueMotion Technology DSG* 140 190 3G2 48Y 31.284,19 39.000,00
    2.0 BiTDI Highline BlueMotion Technology DSG 4MOTION 176 240 3G2 49T 36.284,19 45.100,00
    1.4 TSI Trendline BlueMotion Technology 92 125 3G2 2BX 22.431,73 28.200,00
    1.4 TSI Comfortline BlueMotion Technology ACT 110 150 3G2 3EX 24.972,72 31.300,00
    1.6 TDI Trendline BlueMotion Technology 88 120 3G2 22X 23.620,26 29.650,00
    1.6 TDI Comfortline BlueMotion Technology 88 120 3G2 32X 25.177,64 31.550,00
    1.6 TDI Comfortline BlueMotion Technology DSG 88 120 3G2 32Z 27.226,82 34.050,00
    2.0 TDI Comfortline BlueMotion Technology 110 150 3G2 35X 26.366,16 33.000,00
    2.0 TDI Comfortline BlueMotion Technology DSG 110 150 3G2 35Y 28.415,34 35.500,00
    2.0 TDI Highline BlueMotion Technology 110 150 3G2 45X 27.595,67 34.500,00
    2.0 TDI Highline BlueMotion Technology DSG 110 150 3G2 45Y 29.644,85 37.000,00
    2.0 TDI Highline BlueMotion Technology DSG* 140 190 3G2 48Y 31.284,19 39.000,00
    2.0 BiTDI Highline BlueMotion Technology DSG 4MOTION 176 240 3G2 49T 36.284,19 45.100,00

41. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

italya fiyatları. bir doktorun maaşının 8000 bin eurodan başladıgını düşününce fiyatlar çok manidar. vergi manyagı olduk. ağzımı bozacagım şu fiyatları görünce
    italya fiyatları. bir doktorun maaşının 8000 bin eurodan başladıgını düşününce fiyatlar çok manidar. vergi manyagı olduk. ağzımı bozacagım şu fiyatları görünce

43. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

sezat Nickli Üyeden Alıntı
    Selamlar.......arkadaşım ben cahillim onun için her yazdigim yazının hemen başında ve sonunda noktaları bırakıyorum......
       sezat Nickli Üyeden Alıntı
    Selamlar.......arkadaşım ben cahillim onun için her yazdigim yazının hemen başında ve sonunda noktaları bırakıyorum......

45. offline
    sezat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Siz öyle diyorsanız...
    Siz öyle diyorsanız...

47. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

bende aynen...
    bende aynen...

49. offline
    RunForrest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Servet
    Yer
    Ankara
    Model
    Beetle
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2013

B8 Variant ile ilgili ne bir yazı, ne sipariş veren, ne fotoğraf gözüme çarpmadı. Showroomlara geldi mi variant? Daha önce konuşuldu mu bu konu bilmiyorum ama bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
    B8 Variant ile ilgili ne bir yazı, ne sipariş veren, ne fotoğraf gözüme çarpmadı. Showroomlara geldi mi variant? Daha önce konuşuldu mu bu konu bilmiyorum ama bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

51. offline
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

RunForrest Nickli Üyeden Alıntı
    ben varim hocam 1.6 tdi dsg comfort, saf beyaz+cam tavan+katlanir ayna+karartilmis arka cam siparisim var, canli olarakta tunsten gri comfort variant inceledim, gercekten cok hos olmus yeni variant.
    ben varim hocam 1.6 tdi dsg comfort, saf beyaz+cam tavan+katlanir ayna+karartilmis arka cam siparisim var, canli olarakta tunsten gri comfort variant inceledim, gercekten cok hos olmus yeni variant.

53. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Demekki araçlar teslim tarihinden 5 hafta önce üretim aşamasına giriyor.sizinki 8 hafta teslim 3 haftada girdi.Şubat 6 hafta teslim araçta ocak 1 haftada girmişti. Bu arada diğer aracın takibini kaybettim.Başkasına satıldı herhalde En Son 12 gün oldu hala üretim aşaması devam ediyordu
    Demekki araçlar teslim tarihinden 5 hafta önce üretim aşamasına giriyor.sizinki 8 hafta teslim 3 haftada girdi.Şubat 6 hafta teslim araçta ocak 1 haftada girmişti. Bu arada diğer aracın takibini kaybettim.Başkasına satıldı herhalde En Son 12 gün oldu hala üretim aşaması devam ediyordu

55. offline
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Masallah hocam, bu ne hafiza , aslinda bayi 4. hafta uretime girecegini soylemisti ancak 3.hafta son gun uretim asamasina girdigini gordum, bu sistem acaba ne kadar guncel. o da var. bakalim erken gelme durumu olabilir mi bilmiyorum.
    Masallah hocam, bu ne hafiza , aslinda bayi 4. hafta uretime girecegini soylemisti ancak 3.hafta son gun uretim asamasina girdigini gordum, bu sistem acaba ne kadar guncel. o da var. bakalim erken gelme durumu olabilir mi bilmiyorum.

57. offline
    inventor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT YALÇIN
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

Etimesgutta 1 tane beyaz var
    Etimesgutta 1 tane beyaz var

59. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Adana AYKAN'da 1 adet beyaz B8 Yeni PASSAT Comfortline Variant var, cam tavansız, içi siyah. Şahsi fikrim, B8 Sedan çok güzel ve etkileyici ama B8 Variant çizgileri ve havası alınmış balon görüntüsünden ötürü şişik balon gibi duran B7 Variant kadar dikkat çekici olmamış, şahsi kanaatim.

Adana AYKAN'da 1 adet beyaz B8 Yeni PASSAT Comfortline Variant var, cam tavansız, içi siyah. Şahsi fikrim, B8 Sedan çok güzel ve etkileyici ama B8 Variant çizgileri ve havası alınmış balon görüntüsünden ötürü şişik balon gibi duran B7 Variant kadar dikkat çekici olmamış, şahsi kanaatim.