bana da uyar..
Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Ortaklar olur vallahi, 50 asirlik Necati yeri var Opetin orada yada o yuvarlakta bir cok Cöp Sisci var. Bana uyuyor, peki arkadaslar Ortaklara nediyorsunuz ? Otobanda yakin, Otobandan ciktik tan sonra Ortaklar geliyor !
Murat abim, Lokomotif müzesi degisik etkenlik olur. Iyi bir fikir tebrik ederim
![]()
Ortaklar olur vallahi, 50 asirlik Necati yeri var Opetin orada yada o yuvarlakta bir cok Cöp Sisci var. Bana uyuyor, peki arkadaslar Ortaklara nediyorsunuz ? Otobanda yakin, Otobandan ciktik tan sonra Ortaklar geliyor !
Murat abim, Lokomotif müzesi degisik etkenlik olur. Iyi bir fikir tebrik ederim
![]()
bana da uyar..
Hemen yazalim,
evet tarih 11 Eylül Saat henüz yok, Bulusma yeri Aydin / Ortaklar. Cöp Sis daha sonra ise Lokomotif müzesine gezmeye gitmek. Ayrica yanimda VAG COM getirecegim, aracini Kodlatmak isteyenlere ücretsiz Kodlamalar yapilacaktir !
isteyenler;
- akorkmaz11
- Cornelius
- MHMTPKZ
- VW_Passat
istemeyenler;
Konu VW_Passat tarafından (06 08 2011 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.
Hemen yazalim,
evet tarih 11 Eylül Saat henüz yok, Bulusma yeri Aydin / Ortaklar. Cöp Sis daha sonra ise Lokomotif müzesine gezmeye gitmek. Ayrica yanimda VAG COM getirecegim, aracini Kodlatmak isteyenlere ücretsiz Kodlamalar yapilacaktir !
isteyenler;
- akorkmaz11
- Cornelius
- MHMTPKZ
- VW_Passat
istemeyenler;
şükür kavuşturana.. sonunda bir yer belirlendi..![]()
Evet son durum, haydin hic kimseden ses cikmiyor
Lukunku, Noel Dayi, arslan13 ve Alaca ne oldu sizleri bekliyorum. 11 Eylül Ortaklarda bulusmaya nediyorsunuz ?
Evet son durum, haydin hic kimseden ses cikmiyor
Lukunku, Noel Dayi, arslan13 ve Alaca ne oldu sizleri bekliyorum. 11 Eylül Ortaklarda bulusmaya nediyorsunuz ?
Yasin kardeşim, senin için kısa, benim için ise uzun bir zaman. Yani "daha çoook var" . Allah kerim.Evet son durum, haydin hic kimseden ses cikmiyor
Şu anda bir sorun ve bir programım görünmüyor. Söylediğin tarih; "bayram sonrası" , "okul öncesi" bizim için de. Hayırlısı bakalım...
Ha bu arada; çöp şişler kimden? Alman usulü mü?![]()
![]()
![]()
Yasin kardeşim, senin için kısa, benim için ise uzun bir zaman. Yani "daha çoook var" . Allah kerim.Evet son durum, haydin hic kimseden ses cikmiyor
Şu anda bir sorun ve bir programım görünmüyor. Söylediğin tarih; "bayram sonrası" , "okul öncesi" bizim için de. Hayırlısı bakalım...
![]()
![]()
haydee tarih 11 eylul muydu????
cop sis necati de yenir ortaklar da ama 10 eylul de istanbul da bir dugunumuz var
ucakla donecegim anca ogleden sonra bulusma olursa yetisebilirim diye dusundum bir an
haydee tarih 11 eylul muydu????
cop sis necati de yenir ortaklar da ama 10 eylul de istanbul da bir dugunumuz var
ucakla donecegim anca ogleden sonra bulusma olursa yetisebilirim diye dusundum bir an
Abi Alman usulü olsun yeterki katilim olsunYasin kardeşim, senin için kısa, benim için ise uzun bir zaman. Yani "daha çoook var" . Allah kerim.
![]()
![]()
.
NOT: Alman usülü Domuz etli olur![]()
Abi Alman usulü olsun yeterki katilim olsunYasin kardeşim, senin için kısa, benim için ise uzun bir zaman. Yani "daha çoook var" . Allah kerim.
![]()
![]()
.
NOT: Alman usülü Domuz etli olur![]()
sponsor olmadığına görealman usülü en güzeli maksat tanışmak..
buluşma zaten öğlen olur... ve alman usulu olması en iyisi gibi geliyor bana da..
buluşma zaten öğlen olur... ve alman usulu olması en iyisi gibi geliyor bana da..
Ben sponsor olayım isterseniz size![]()
) Alman usulu olur genelde buluşmalar
İlerde Doğuş oto Sponsor olursa foruma o ayrı
![]()
Ben sponsor olayım isterseniz size![]()
) Alman usulu olur genelde buluşmalar
İlerde Doğuş oto Sponsor olursa foruma o ayrı
![]()
Bulusma ögle olacak, herkez katilabilmesi icin.
Alman Usulü bulusma iyi olmaz size söyliyeyim![]()
Bulusma ögle olacak, herkez katilabilmesi icin.
Alman Usulü bulusma iyi olmaz size söyliyeyim![]()
alman usulu olmazsa kim odicek peki![]()
konu sogumasin unutulmasin arkadaslar...
saat belli mi?_
12.00-13.00 arası bence iyi fikir..
Tamamdir o zaman özet gecelim herkez hem fikirde oldugu icin;
1. Passat Türkiye Ege Bölgesi bulusmasi Tarih 11 Eylül 2011 Pazar Günü, Bulusma Saati 12:00 - 13:00 arasi, Yer Aydin / Ortaklar Cöp Sis Mekaninda.
Tabiki gec gelmek isteyenleri bekleyecegiz, Yemek hep beraber yiyilecek ve oradan neler yapacagimiza karar verecegiz. Ortaklara giriste Yarim Asirlik Necatinin yeri var orada OPET Benzin Istasyonu var. Orada bulusuruz ve hangi Cöp Sis ciye gidecegimizi oradan karar veririz.
Gelecekler Listesi;
- akorkmaz11
- Cornelius (!)
- arslan13
- Lukunku
- MHMTPKZ
- Noel Dayi (!)
- VW_Passat
Gelebilecek olanlar ve daha cevap vermeyenler;
- deserthawk (Izmirde olursa katilacak)
- Alaca (belli degil)
Konu VW_Passat tarafından (13 08 2011 Saat 15:10 ) değiştirilmiştir.
Tamamdir o zaman özet gecelim herkez hem fikirde oldugu icin;
1. Passat Türkiye Ege Bölgesi bulusmasi Tarih 11 Eylül 2011 Pazar Günü, Bulusma Saati 12:00 - 13:00 arasi, Yer Aydin / Ortaklar Cöp Sis Mekaninda.
Tabiki gec gelmek isteyenleri bekleyecegiz, Yemek hep beraber yiyilecek ve oradan neler yapacagimiza karar verecegiz. Ortaklara giriste Yarim Asirlik Necatinin yeri var orada OPET Benzin Istasyonu var. Orada bulusuruz ve hangi Cöp Sis ciye gidecegimizi oradan karar veririz.
Gelecekler Listesi;
- akorkmaz11
- Cornelius (!)
- arslan13
- Lukunku
- MHMTPKZ
- Noel Dayi (!)
- VW_Passat
Gelebilecek olanlar ve daha cevap vermeyenler;
- deserthawk (Izmirde olursa katilacak)
- Alaca (belli degil)
yasinciğim,
50 asırlık değil de onu yarım asırlık yapalım istersen...![]()
Yarim Asirlikmi 50 Asirlik mi ne bileyim iste idare edin isteyasinciğim,
. Sonuc olarak orada OPET var orada bulusup nerede istiyorsaniz oraya gidecegiz Cöp Sis yemege. Yarim Asirlik nasil bilmiyorum ben sizin tavsiyelerinizi dinleyecem. Lukunku ustam mutlaka bir kac yer biliyordur orada
.
Bu arada hepimiz Numaralarimizi degiselim ne olur olmaz. Türkiye de Internet im yok, yani Forumdan uzak kalacagim bunuda yazayim
![]()
Yarim Asirlikmi 50 Asirlik mi ne bileyim iste idare edin isteyasinciğim,
. Sonuc olarak orada OPET var orada bulusup nerede istiyorsaniz oraya gidecegiz Cöp Sis yemege. Yarim Asirlik nasil bilmiyorum ben sizin tavsiyelerinizi dinleyecem. Lukunku ustam mutlaka bir kac yer biliyordur orada
.
Bu arada hepimiz Numaralarimizi degiselim ne olur olmaz. Türkiye de Internet im yok, yani Forumdan uzak kalacagim bunuda yazayim
![]()
Egelilerden ses yok,
haydin Istanbul ve Angara li Passat cilari kiskandiracak güzel bir bulusma olsun(Ankarada ki Passatcilara tas attim
)
Egelilerden ses yok,
haydin Istanbul ve Angara li Passat cilari kiskandiracak güzel bir bulusma olsun(Ankarada ki Passatcilara tas attim
)
Şu şarkıyı çook eskilerde okullarda söylerlerdi. Hani o zamanlar Eylül aylarında bütünleme-kurtarma dersleri olurdu. Eğer okulda bir dersten sınıfta kalırsanız, Eylül ayında tekrar sınav yaparlardı, onda da geçemezsen sınıfta kalırdın. Hocalar, öğrencileri korkutmak için de bu şarkıyı söylerlerdi.
Hey gidi günler. İhtiyarlamışız be.
Şimdi artık Yasin kardeşimiz için de söyleyebiliriz.
Nasip kısmet bakalım, bizim de inşallah son dakikada bir aksilik çıkmaz...
Şu şarkıyı çook eskilerde okullarda söylerlerdi. Hani o zamanlar Eylül aylarında bütünleme-kurtarma dersleri olurdu. Eğer okulda bir dersten sınıfta kalırsanız, Eylül ayında tekrar sınav yaparlardı, onda da geçemezsen sınıfta kalırdın. Hocalar, öğrencileri korkutmak için de bu şarkıyı söylerlerdi.
Nasip kısmet bakalım, bizim de inşallah son dakikada bir aksilik çıkmaz...
Ege buluşması kıskandıracak inşallah..
oooo Lukunku ustam ne yaptin sen böyle yaw, nereden nereye geldikŞu şarkıyı çook eskilerde okullarda söylerlerdi. Hani o zamanlar Eylül aylarında bütünleme-kurtarma dersleri olurdu. Eğer okulda bir dersten sınıfta kalırsanız, Eylül ayında tekrar sınav yaparlardı, onda da geçemezsen sınıfta kalırdın. Hocalar, öğrencileri korkutmak için de bu şarkıyı söylerlerdi.
Nasip kısmet bakalım, bizim de inşallah son dakikada bir aksilik çıkmaz....
Abi bekliyorum ayrica sana Telefon numarami yolluyorum irtibat icin, herkeze tek tek yollayacagim !.
oooo Lukunku ustam ne yaptin sen böyle yaw, nereden nereye geldikŞu şarkıyı çook eskilerde okullarda söylerlerdi. Hani o zamanlar Eylül aylarında bütünleme-kurtarma dersleri olurdu. Eğer okulda bir dersten sınıfta kalırsanız, Eylül ayında tekrar sınav yaparlardı, onda da geçemezsen sınıfta kalırdın. Hocalar, öğrencileri korkutmak için de bu şarkıyı söylerlerdi.
Nasip kısmet bakalım, bizim de inşallah son dakikada bir aksilik çıkmaz....
Abi bekliyorum ayrica sana Telefon numarami yolluyorum irtibat icin, herkeze tek tek yollayacagim !.