Eskişehirden selamlar 26NR969
Konuyu Değerlendir:
Güncel Değerlendirme :
-
-
Bu da bizim yakışıklı 

2 Egzoz'da aktiftir ...
-
Cevap: Eskişehirden selamlar 26NR969
bozcurt Nickli Üyeden Alıntı
Bu da bizim yakışıklı
2 Egzoz'da aktiftir ...
hoşgeldiniz.. 3 sene eskişehirde görev yaptım ve hemen asıl soruma geçeyim çift çıkış egzozu nerde yaptırdınız ve kaça mal oldu :D detaylı resim varsa yollayabilir misiniz?
-
bozcurt Nickli Üyeden Alıntı
Bu da bizim yakışıklı
2 Egzoz'da aktiftir ...
hoşgeldiniz.. 3 sene eskişehirde görev yaptım ve hemen asıl soruma geçeyim çift çıkış egzozu nerde yaptırdınız ve kaça mal oldu :D detaylı resim varsa yollayabilir misiniz?
-
selamlar ....... aracın hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın eses de trafikte tesadüfen karşılaşırsam kornaya basarım plakayı yazdım hafızaya ........( alamadık daha bekliyoruz aracı trenden inip binemedi gemiye)
-
selamlar ....... aracın hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullanın eses de trafikte tesadüfen karşılaşırsam kornaya basarım plakayı yazdım hafızaya ........( alamadık daha bekliyoruz aracı trenden inip binemedi gemiye)
-
Eralp bey foruma hoşgeldiniz. Aracınız gayt hoş görünüyor. Çift eksoz da ayrı bir hava katmış
-
Eralp bey foruma hoşgeldiniz. Aracınız gayt hoş görünüyor. Çift eksoz da ayrı bir hava katmış
-
Foruma hoşgeldiniz..Aracınızın maşallahı var
-
Foruma hoşgeldiniz..Aracınızın maşallahı var
-
-
-
firatciftci44 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim herkese ben aracı yeni aldım aldığım arkdaş yaptırmış bana üzerinde geldi ama 800 TL mal olmuş o şekilde soyledı
-
firatciftci44 Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim herkese ben aracı yeni aldım aldığım arkdaş yaptırmış bana üzerinde geldi ama 800 TL mal olmuş o şekilde soyledı
-
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun aracınız
-
Hoşgeldiniz, hayırlı olsun aracınız
-
Hoşgeldiniz . Kazasız sürüşler iyi forumlar..
-
Hoşgeldiniz . Kazasız sürüşler iyi forumlar..