2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

MeSHeD Nickli Üyeden Alıntı
    araçta kilitli herhangi bir bölme var mı? mesela torpido
    Torpido var anahtarla kilitlenen
    araçta kilitli herhangi bir bölme var mı? mesela torpido
    Torpido var anahtarla kilitlenen

3. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

bugun acil cıkmam lazımdı aracı çalıstırı çalıstırmaz hemen yola koyuldum...hava soguk motor ısınmadan kalkınca bilgisayarın göstergesi km de 25 lt falan gösteriyordu sapıttı yavrucak...sonra 5.5 ile 8 lt arası göstermeye başladı..
    bugun acil cıkmam lazımdı aracı çalıstırı çalıstırmaz hemen yola koyuldum...hava soguk motor ısınmadan kalkınca bilgisayarın göstergesi km de 25 lt falan gösteriyordu sapıttı yavrucak...sonra 5.5 ile 8 lt arası göstermeye başladı..

5. offline
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  030.jpg
Görüntüleme: 311
Büyüklüğü:  40.2 KB (Kilobyte)
ID:	18286 kesinlikle katılıyorum...

yusufK Nickli Üyeden Alıntı
    passatın yanında bi hiç eğer bu tipte gelecekse passatın rakibi olamaz gönül ister ki rakipleri artsın b8 in ancak bu tasarımla gelecekse olmaz
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  030.jpg
Görüntüleme: 311
Büyüklüğü:  40.2 KB (Kilobyte)
ID:	18286 kesinlikle katılıyorum...

passatın yanında bi hiç eğer bu tipte gelecekse passatın rakibi olamaz gönül ister ki rakipleri artsın b8 in ancak bu tasarımla gelecekse olmaz

7. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

[QUOTE=Siyah;325471]

öyle düşünmüyorum, passat ın çok geniş bir pörtföyü var... Marka bağlılığı nispeten daha düşük ve fiyat/kalite hassasiyeti daha yüksek potansiyel passat müşterilerinin yeni mondeo ya çok kolay kayabileceğini düşünüyorum... VW grubunun marka algısını yüksek tutması ve satış sonrası hizmetlerin memnuniyetinde bir tık önde olması dışında Ford ile aman aman büyük farklılıklar yok bence... Mercedes, BMW ve Audi'de yapılmak istenen ise biraz daha kaliteli üreterek daha profesyonelce hedeflenen nispeten daha dar kitleye yapılandan daha yüksek kalite algısı oluşturarak çok daha yüksek fiyatlarla araç satabilmek ve farklı hissettirebilmek...

Kim herkesle aynı aracı kullanmak ister? Herkesin imrendiği birşeyler olmalı... Piyasa da olup bitenin gizlenen noktası da burada...
    abdussamed bey yazdıklarınızın bir kısmına katılmamakla birlikte şunu belirtmek isterim bence b8 ile passat passat olmaktan çıktı kanaatimce passat b7 ile son buldu bu başka bir model mondeonun rakibi falan diğil zaten mondeo gelsin yanyana görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız.
    [QUOTE=Siyah;325471]

öyle düşünmüyorum, passat ın çok geniş bir pörtföyü var... Marka bağlılığı nispeten daha düşük ve fiyat/kalite hassasiyeti daha yüksek potansiyel passat müşterilerinin yeni mondeo ya çok kolay kayabileceğini düşünüyorum... VW grubunun marka algısını yüksek tutması ve satış sonrası hizmetlerin memnuniyetinde bir tık önde olması dışında Ford ile aman aman büyük farklılıklar yok bence... Mercedes, BMW ve Audi'de yapılmak istenen ise biraz daha kaliteli üreterek daha profesyonelce hedeflenen nispeten daha dar kitleye yapılandan daha yüksek kalite algısı oluşturarak çok daha yüksek fiyatlarla araç satabilmek ve farklı hissettirebilmek...

Kim herkesle aynı aracı kullanmak ister? Herkesin imrendiği birşeyler olmalı... Piyasa da olup bitenin gizlenen noktası da burada...
    abdussamed bey yazdıklarınızın bir kısmına katılmamakla birlikte şunu belirtmek isterim bence b8 ile passat passat olmaktan çıktı kanaatimce passat b7 ile son buldu bu başka bir model mondeonun rakibi falan diğil zaten mondeo gelsin yanyana görünce ne demek istediğimi anlayacaksınız.

9. offline
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

dostum için rahat olsun ...ben ölçtüm bagajım 3 çeset rahat alıyor...yeterince işlevsel..

yusufi Nickli Üyeden Alıntı
    Bak bagaj dedin ya orda kal işte
    Jetta vardı bende yeni sattım.
    Passat siparisi verdim
    Geçen gün b8 bagajina baktım jettadan daha basık. Tamam litre olarak geniş ama yüksekliği az.
    dostum için rahat olsun ...ben ölçtüm bagajım 3 çeset rahat alıyor...yeterince işlevsel..

Bak bagaj dedin ya orda kal işte
    Jetta vardı bende yeni sattım.
    Passat siparisi verdim
    Geçen gün b8 bagajina baktım jettadan daha basık. Tamam litre olarak geniş ama yüksekliği az.

11. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı
    Kes kes koy az istif yaparsa bibyarim daha alir

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Kes kes koy az istif yaparsa bibyarim daha alir

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

13. offline
    yusufK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çalakalem
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

töbe töbe
    töbe töbe

15. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Mondeo diyen arkadaşlar rakip rakiptir tamam ama adamlar Avrupaya iki yildan fazla oldu kasa değiseli daha gelmedi ne zaman geleceği de belli değil aslında
    Arabayi alacagim 3 Yil sonra yenisi gelecek

Mondeo diyen arkadaşlar rakip rakiptir tamam ama adamlar Avrupaya iki yildan fazla oldu kasa değiseli daha gelmedi ne zaman geleceği de belli değil aslında

17. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Renault 1 Ford 2 bu ikisi Ferrari gibi araba yapsa yine almam.burdan çıkan sonuç herkese göre değişir. Dolayısıyla passat forumunda mondeo nun yeri yok
    Renault 1 Ford 2 bu ikisi Ferrari gibi araba yapsa yine almam.burdan çıkan sonuç herkese göre değişir. Dolayısıyla passat forumunda mondeo nun yeri yok

19. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

Aynen yahu.Böyle saçma bir lansman görmedim.1 seneye kalmaz makyaj yiyecek,biz burda hala mondeo göreceğiz.Rakipler böyle saçmalıklar yapınca Vw tabiki tek kalır piyasada.Sonrada Doğuş istediği gibi fiyat yazar tabi.
       zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

Aynen yahu.Böyle saçma bir lansman görmedim.1 seneye kalmaz makyaj yiyecek,biz burda hala mondeo göreceğiz.Rakipler böyle saçmalıklar yapınca Vw tabiki tek kalır piyasada.Sonrada Doğuş istediği gibi fiyat yazar tabi.

21. offline
    fatihkan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Fatih Kan
    Yer
    Gümüşhane
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    61 VU 533

canek Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese iyi haftalar. B8 uyumlu kauçuk paspas nereden ve kaça aldınız arkadaşlar?
    Hocam bende bunu merak ediyorum mutlaka alan vardır servis dışında kaça ve nerden aldıklarını yazarlarsa çok seviniriz walla.
       canek Nickli Üyeden Alıntı
    Herkese iyi haftalar. B8 uyumlu kauçuk paspas nereden ve kaça aldınız arkadaşlar?
    Hocam bende bunu merak ediyorum mutlaka alan vardır servis dışında kaça ve nerden aldıklarını yazarlarsa çok seviniriz walla.

23. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

fatihkan33 Nickli Üyeden Alıntı
    Ben aldım ama servisten gayet güzel oldu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
       fatihkan33 Nickli Üyeden Alıntı
    Ben aldım ama servisten gayet güzel oldu.

25. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

ismail abi aşşa yukarı hd videodan gördüğümüz gibi ise yeni mondeo bu araç passatla boy ölçüşdüremez.ön ızgarada dahil fiestasından tut mondeosuna kadar hep benzer açık ve net söylüyorum b8 kasıp kavurur 2015 i..
    Kardeş ızgara şekli artık tüm arabalar için anonim oldu aynı aileye ait bireylerin yansıtmasıdır; bak şöyle vw ye hepsi bir marangozdan çıkma gibi yani ona takılma. Tabi beğeniler değişir ben ne kadar güzel desem de sen değil diyebilirsin çünkü kriterlerimiz farklı olabilir o yüzden bir çıksın bir dokunalım test edelim ortaya ne türlü farklılıklar çıkacak donanım performans ve kasa olarak o zaman daha sıkı tartışırız
    ismail abi aşşa yukarı hd videodan gördüğümüz gibi ise yeni mondeo bu araç passatla boy ölçüşdüremez.ön ızgarada dahil fiestasından tut mondeosuna kadar hep benzer açık ve net söylüyorum b8 kasıp kavurur 2015 i..
    Kardeş ızgara şekli artık tüm arabalar için anonim oldu aynı aileye ait bireylerin yansıtmasıdır; bak şöyle vw ye hepsi bir marangozdan çıkma gibi yani ona takılma. Tabi beğeniler değişir ben ne kadar güzel desem de sen değil diyebilirsin çünkü kriterlerimiz farklı olabilir o yüzden bir çıksın bir dokunalım test edelim ortaya ne türlü farklılıklar çıkacak donanım performans ve kasa olarak o zaman daha sıkı tartışırız

27. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    ABD de Fusion olarak üretildi. Oradan AB ülkelerine geçişi 2014 son yarısında Mondeo olarak oldu çok yakında çıkacak zaten kendilerine göre muhakkak bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
       gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    ABD de Fusion olarak üretildi. Oradan AB ülkelerine geçişi 2014 son yarısında Mondeo olarak oldu çok yakında çıkacak zaten kendilerine göre muhakkak bir sebebi vardır diye düşünüyorum.

29. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

iyi günler. yeni kasa passat b8 1.6 tdı comfort MANUEL gece mavisi araç bir bayide boşa çıkmıştır.bu arada gece mavisi mükemmel bir renk. öyle parlament mavisi gibi değil. düşünen olursa özelden iletişime geçebilir. şu an türkiyede tek. bir meslektaşım için bakıyorduk ama vazgeçti.şimdi buldum aracı. kendisine bilgi verdim. pahalı dedi. isteyene bilgilerini veririm. 94700 +1500 fiyatı. pazarlık size kalmış.
    iyi günler. yeni kasa passat b8 1.6 tdı comfort MANUEL gece mavisi araç bir bayide boşa çıkmıştır.bu arada gece mavisi mükemmel bir renk. öyle parlament mavisi gibi değil. düşünen olursa özelden iletişime geçebilir. şu an türkiyede tek. bir meslektaşım için bakıyorduk ama vazgeçti.şimdi buldum aracı. kendisine bilgi verdim. pahalı dedi. isteyene bilgilerini veririm. 94700 +1500 fiyatı. pazarlık size kalmış.

31. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

2 hafta önceye kadar sahibinden.com da galeriler yeni passat ilanlarıyla doluydu.kimi arabalar için 10.000 tl fazlasına kadar ilanlar bile vardı.şimdi hiçbiri yok.yani hepsi satılmış....helal olsun adamlara kolay para böyle kazanılır işte...
    2 hafta önceye kadar sahibinden.com da galeriler yeni passat ilanlarıyla doluydu.kimi arabalar için 10.000 tl fazlasına kadar ilanlar bile vardı.şimdi hiçbiri yok.yani hepsi satılmış....helal olsun adamlara kolay para böyle kazanılır işte...

33. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    evet haklısınız. ilk araç bakarken bende araştırdım. özellikle bolu da satış yapan birisi var. sahibinden.com üzerinde. hatta şu an 1.6 tdı b8 highline dsg araca 146bin yazmış ilk araştırdığımda 1.4 tsı 150 ps trend aracın liste fiyatı 77500 adam 87bin yazmış. aradım kendisini sordum aracı. dediği cevap 3 ay bayilerde yok. bayileri aradım aynı araç kaynıyor. ADAMCAGIZ da haklı kuş kadar beyni galerici olmuş. ÇAPA tıp ta okul okumuş cahil devlet memuruna 10 bin tl pahalıya araç satmaya çalışıyor.
    evet haklısınız. ilk araç bakarken bende araştırdım. özellikle bolu da satış yapan birisi var. sahibinden.com üzerinde. hatta şu an 1.6 tdı b8 highline dsg araca 146bin yazmış ilk araştırdığımda 1.4 tsı 150 ps trend aracın liste fiyatı 77500 adam 87bin yazmış. aradım kendisini sordum aracı. dediği cevap 3 ay bayilerde yok. bayileri aradım aynı araç kaynıyor. ADAMCAGIZ da haklı kuş kadar beyni galerici olmuş. ÇAPA tıp ta okul okumuş cahil devlet memuruna 10 bin tl pahalıya araç satmaya çalışıyor.

35. offline
    serdarsancak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

plakayı sıradan alacaksan bayiye vekalet verirsin, sen gitmeden her işini hallederler.
    Eğer plaka seçeceksen, proforma fatura ile emniyete gidip seçtiğin plakaya arabanın şase nosunu kaydettiriyorsun, onlar yine verdiğin vekalet ile kalan tüm işlemlerini hallediyor.

tesekkür ederim bilgilendirdiğiniz için
    plakayı sıradan alacaksan bayiye vekalet verirsin, sen gitmeden her işini hallederler.
    Eğer plaka seçeceksen, proforma fatura ile emniyete gidip seçtiğin plakaya arabanın şase nosunu kaydettiriyorsun, onlar yine verdiğin vekalet ile kalan tüm işlemlerini hallediyor.

tesekkür ederim bilgilendirdiğiniz için

37. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Passat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye

39. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı

ilk yıkama galiba..aman fırça sürdürme...

41. offline
    yusufi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yunus
    Yer
    Dalaman
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Bu araç tungsten gri mi avukat bey?

43. offline
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

yıkamalarda dikkat edilecek hususlardan birisi tabancanın araca çok fazla yanaştırılmamasıdır,zira çok kuvvetli basınca sahip tabancalar ve motorlar var.Bunu yıkayana belirtmek lazım.

İkincisi ve daha önemlisi yıkattığınız yer.Yerin güzelliği çirkinliği değil tabii.Yıkama yapılan bazı yerlerde kuyu suyu kullanılır,kuyu suyu içerisinde kuyudan alınmasından sebeple bir takım küçük partiküller bulunur.Tabancanın basıncı ile bu partiküller araca mermi gibi değer ve sizin ve yıkamacının dahi haberi olmadan aracınızı çizer bazen kapartoda göcük oluşturur.O nedenle yıkamacı ya şehir suyu kullanmalı yada kuyu suyunu tankda dinlendirip ondan sonra yıkamaya veren yer tercih edilmeli ama doğruyu söyleyecek çok az bu konuda.Varsa bir tanıdık en iyisi o.

Üçüncüsüde kullanılan malzemenin kaliteli olması ki bu da masrafa bindiğinden kimse en kalitelimalzemeyi kullanmaz.En kaliteli diyenin ki bile çoğu yerde orta sınıf malzemedir.İstinalar ve bu işikaliteli yapan yerler tabiki vardır onları bulmak lazım ama çoğunluk genelde bu şekilde.

yıkayan kendiside önemli tabi.Bu liste dahada uzayabilir ama İstasyon bilgisi ile şimdilik bu kadar.

yıkamalarda dikkat edilecek hususlardan birisi tabancanın araca çok fazla yanaştırılmamasıdır,zira çok kuvvetli basınca sahip tabancalar ve motorlar var.Bunu yıkayana belirtmek lazım.

İkincisi ve daha önemlisi yıkattığınız yer.Yerin güzelliği çirkinliği değil tabii.Yıkama yapılan bazı yerlerde kuyu suyu kullanılır,kuyu suyu içerisinde kuyudan alınmasından sebeple bir takım küçük partiküller bulunur.Tabancanın basıncı ile bu partiküller araca mermi gibi değer ve sizin ve yıkamacının dahi haberi olmadan aracınızı çizer bazen kapartoda göcük oluşturur.O nedenle yıkamacı ya şehir suyu kullanmalı yada kuyu suyunu tankda dinlendirip ondan sonra yıkamaya veren yer tercih edilmeli ama doğruyu söyleyecek çok az bu konuda.Varsa bir tanıdık en iyisi o.

Üçüncüsüde kullanılan malzemenin kaliteli olması ki bu da masrafa bindiğinden kimse en kalitelimalzemeyi kullanmaz.En kaliteli diyenin ki bile çoğu yerde orta sınıf malzemedir.İstinalar ve bu işikaliteli yapan yerler tabiki vardır onları bulmak lazım ama çoğunluk genelde bu şekilde.

yıkayan kendiside önemli tabi.Bu liste dahada uzayabilir ama İstasyon bilgisi ile şimdilik bu kadar.

45. offline
    yunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yunus
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Arakadaşlar İlgilenen'ler Olursa
    Aracımı Aldığım Bayi'de
    Ay Sonu Teslim Edilecek
    HIGHLINE - 1.6 TDI - DSG - REFLEKS GÜMÜŞ - FİYATI 135.000 TL İMİŞ ( Dijital Gösterge Paneli ve Navigasyon Fiyata Dahildir )
    Ciddi Düşünen Olursa Bayi'ye Yönlendirebilirim...
    Konu yunsel tarafından (13 01 2015 Saat 12:19 ) değiştirilmiştir.
    Arakadaşlar İlgilenen'ler Olursa
    Aracımı Aldığım Bayi'de
    Ay Sonu Teslim Edilecek
    HIGHLINE - 1.6 TDI - DSG - REFLEKS GÜMÜŞ - FİYATI 135.000 TL İMİŞ ( Dijital Gösterge Paneli ve Navigasyon Fiyata Dahildir )
    Ciddi Düşünen Olursa Bayi'ye Yönlendirebilirim...

47. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

1.6 tdi highline on cam yansitmali ekrani opsiyon olarak veriyormu bayi ?

49. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

refleks gümüş
    refleks gümüş

51. offline
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

İlk su tutturma diyelilim yollar hala ıslak kar eriyor. Yerler kurusun öyle ilk yıkamayı yaptırrık artık
    İlk su tutturma diyelilim yollar hala ıslak kar eriyor. Yerler kurusun öyle ilk yıkamayı yaptırrık artık

53. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Değerli arkadaşlar,
    Composition Media üzerinde bluemotion ekranı var. Üzerindeki veriler tam olarak ne anlama geliyor?
    Özellikle ekran ortasındaki eco. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
    Değerli arkadaşlar,
    Composition Media üzerinde bluemotion ekranı var. Üzerindeki veriler tam olarak ne anlama geliyor?
    Özellikle ekran ortasındaki eco. Bilgi verebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

55. offline
    yunsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yunus
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

medemed Nickli Üyeden Alıntı
    özelden mail adresini gönderirseniz
    özellikleri içeren araç kartı'nı size mail atabilirim
       medemed Nickli Üyeden Alıntı
    özelden mail adresini gönderirseniz
    özellikleri içeren araç kartı'nı size mail atabilirim

57. offline
    medemed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    medemedd
    Yer
    diyarbakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Yunset mail adresi attm tskler
    Yunset mail adresi attm tskler

59. offline
    Adı
    serdar
    Yer
    çorum
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

refleks gümüş
    Tungsten gri bekleyip duruyordum ta ki sizin aracı görünceye kadar.ST de dün sabah refleks gümüş var tungsten nisana kalır deyince aklımda hiç tereddüt kalmadan yolladım kaporayı.Sizin araca bakıp keyif oluyorum şimdilik Allah güle güle binmek nasip etsin aracınızı kazasız belasız .
    refleks gümüş
    Tungsten gri bekleyip duruyordum ta ki sizin aracı görünceye kadar.ST de dün sabah refleks gümüş var tungsten nisana kalır deyince aklımda hiç tereddüt kalmadan yolladım kaporayı.Sizin araca bakıp keyif oluyorum şimdilik Allah güle güle binmek nasip etsin aracınızı kazasız belasız .