Selamlar...... aracı alan gezmekten tozmaktan vakit bulupta forma girmiyorlar tenezül etmiyor işi düşüncede yardım yardım diye inliyorlar..... birde öz eleştiri yapayım burada demirbaş devamlı her gün forma bakan yazan yorum yapan toplasan 40 50 üyeyi geçmez ne zaman problem ne zaman arıza ve nezaman spariş verip te nette passat yazıp bu formu buluyor işi görülüp gerekeni ve aracı alan bir daha selam vermiyor ama devamlı yazanlar dediğimde tam passat aşıgı olan aracı doğuştan vw denden daha fazla bilen ve araçla yatıp kalkan kişilerin arkadaşların da hakkınıda yememek lazım.zaten sorulara bakarsan anlarsın gelenler yeni üyeler yaklaşık 300 yakın sayfayı bile okumadan göz gezdirmeden direk soruyla başlıyorlar bizlerde onlara yazmaktan cevap vermekten başka bir iş yapmıyoruz b8 10 gün içinde gelecek alıcaz ama burayı terk etmiyeceğiz çünkü passat hastalığı evrim gecirdi passat türkiye hastalına çeviridi bizi 5 aydır passatım yok sattım hala yazıyorum deli gibi 5 aydır arac bekliyoruz
(BU HASTALIK DEYİLDE NEDİR) ..Gelelim sizin soruna vaktin bol oldugu zaman aracı almaya gideceksin hiç bir şeye imza atmadan 1 2 saat her şeye yerine bakıcaksın elle gözle kısacası bir konu vardı esesli hemşerim konu açmış
http://www.passatturkiye.com/havadan...-ana-konu.html burayı sonuna kadar oku ben sıkılırım onun kadar sabırlı deyilim yazamam.....