2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    Yine en düzgün çalışanı bizdekiler, görüyoruz testlerde falan, işte her seferinde düğmeye basmak sıkıntı
    Haklısın b6 ve b7 deki s&s ler daha başarılı gibi görünüyor kıyaslandığında
       Arguss Nickli Üyeden Alıntı
    Yine en düzgün çalışanı bizdekiler, görüyoruz testlerde falan, işte her seferinde düğmeye basmak sıkıntı
    Haklısın b6 ve b7 deki s&s ler daha başarılı gibi görünüyor kıyaslandığında

3. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

osman hamdi Nickli Üyeden Alıntı
    engin bey Istanbul trafiginde start/stop yakit tuketimini onemli olcude dusuruyor, Alman bunu emisyon icin yapmis olabilir ancak bizim buradaki trafikte (uzun beklemelerin oldugu) kesinlikle tuketimde faydasi var.
    uzun beklemelerde manuel de kapatabilirsin
    engin bey Istanbul trafiginde start/stop yakit tuketimini onemli olcude dusuruyor, Alman bunu emisyon icin yapmis olabilir ancak bizim buradaki trafikte (uzun beklemelerin oldugu) kesinlikle tuketimde faydasi var.
    uzun beklemelerde manuel de kapatabilirsin

5. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Şimdi anlaşıldı.doğuş defolu Araçları ucuza alıp burda normal fiyatına Satıyor .tesadüf olamaz , bu kaçıncı ?
    defoluları kendi ülkesinde satamaz tabi ondan..
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    Şimdi anlaşıldı.doğuş defolu Araçları ucuza alıp burda normal fiyatına Satıyor .tesadüf olamaz , bu kaçıncı ?
    defoluları kendi ülkesinde satamaz tabi ondan..

7. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

2015 modeller için opsiyon eklenmiş teklif formunu alabilen arkadaşlar varmı acaba, dün sistemleri müsade etmiyordu, sanırım bir arkadaşa st bugün mail atacağını iletmişti yanlış hatırlamıyorsam, bilgi verebilirseniz sevinirim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ben aldım bugün. Resmini ekledim.
    2015 modeller için opsiyon eklenmiş teklif formunu alabilen arkadaşlar varmı acaba, dün sistemleri müsade etmiyordu, sanırım bir arkadaşa st bugün mail atacağını iletmişti yanlış hatırlamıyorsam, bilgi verebilirseniz sevinirim.

Ben aldım bugün. Resmini ekledim.

9. offline
    Berker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Tekirdağ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Berker Nickli Üyeden Alıntı
    Biraz önce 4-5 bayiyi aradım 1.6 tdi highline manuel için . Öncelikle bilmeme rağmen 2015 model fiyatları belli mi diye sordum fiyatları verdiler 1 bayi şaşırttı beni belli değil dedi kendilerinden haberleri yok daha.

Bunun dışında 1 bayi o kadar sert davrandı ki sipariş verebiliyor muyuz diye soruyorum yok diyor almıyoruz 1 tane gelecek gri veya beyaz renk olarak onu opsiyonlayabilirsiniz dedi , dedim bu arabadan almak istiyorum başka araç alamayacağım mı ileri ki tarihlerde sipariş verebilirim sorun değil yok diyor bir o kadarda sert konuşuyor üstelik tamam dedim kapattım yüzüne .s

2 bayi 1 hafta 10 gün içerisinde siparişler açılacak verebilirsiniz dedi.
    1 bayi şuan açık değil ama biz liste tutuyoruz sıraya yazıyoruz siparişler açıldığında listede ki sıraya göre siparişleri geçeceğiz dedi geç kalırsanız teslim tarihi bir o kadar daha uzar dedi.

Şimdi bunlara göre ne yapmalıyız bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

1 hafta 10 gün daha bekleyip sipariş alımı açılınca mı sipariş vermek için bayiye gitmeliyim ? ( Bu arada yakınımda bayi yok hiç en yakını 45dk uzaklıkta. Sürekli git gel yapmak istemiyorum boşuna . )
    Liste tutan bayiye sıraya mı yazılmalıyım ?

Şuanda mart nisan aylarından bahsediyorlar teslim için geç kaldıkça haziran temmuz aylarına kalacağız bu gidişle.

Ekstra opsiyon listesini tam bilmiyorum ama zaten highline olduğundan fazla bir şey eklemeye gerek yok . Siyah olarak düşünüyorum ekstra pan. cam tavan ekleyeceğim. Sizce başka eklenmesi gereken bir şeyler var mıdır ?
    bu mesajımı kimse görmedi sanırım cevap yazan olmadı
       Berker Nickli Üyeden Alıntı
    Biraz önce 4-5 bayiyi aradım 1.6 tdi highline manuel için . Öncelikle bilmeme rağmen 2015 model fiyatları belli mi diye sordum fiyatları verdiler 1 bayi şaşırttı beni belli değil dedi kendilerinden haberleri yok daha.

Bunun dışında 1 bayi o kadar sert davrandı ki sipariş verebiliyor muyuz diye soruyorum yok diyor almıyoruz 1 tane gelecek gri veya beyaz renk olarak onu opsiyonlayabilirsiniz dedi , dedim bu arabadan almak istiyorum başka araç alamayacağım mı ileri ki tarihlerde sipariş verebilirim sorun değil yok diyor bir o kadarda sert konuşuyor üstelik tamam dedim kapattım yüzüne .s

2 bayi 1 hafta 10 gün içerisinde siparişler açılacak verebilirsiniz dedi.
    1 bayi şuan açık değil ama biz liste tutuyoruz sıraya yazıyoruz siparişler açıldığında listede ki sıraya göre siparişleri geçeceğiz dedi geç kalırsanız teslim tarihi bir o kadar daha uzar dedi.

Şimdi bunlara göre ne yapmalıyız bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

1 hafta 10 gün daha bekleyip sipariş alımı açılınca mı sipariş vermek için bayiye gitmeliyim ? ( Bu arada yakınımda bayi yok hiç en yakını 45dk uzaklıkta. Sürekli git gel yapmak istemiyorum boşuna . )
    Liste tutan bayiye sıraya mı yazılmalıyım ?

Şuanda mart nisan aylarından bahsediyorlar teslim için geç kaldıkça haziran temmuz aylarına kalacağız bu gidişle.

Ekstra opsiyon listesini tam bilmiyorum ama zaten highline olduğundan fazla bir şey eklemeye gerek yok . Siyah olarak düşünüyorum ekstra pan. cam tavan ekleyeceğim. Sizce başka eklenmesi gereken bir şeyler var mıdır ?
    bu mesajımı kimse görmedi sanırım cevap yazan olmadı

11. offline
    caneraydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    caner aydın
    Yer
    gümüşhane
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Ben teklif formunu aldım arkadaşlar bu arada 26 aralıkta sipariş verdim.10 hafta teslim edilecek.eger sipariş konusunda sıkıntı çeken varsa yardimci olabilirim.Passat Turkiye
    Rica etsem yardımcı olabilir misiniz
       @uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Ben teklif formunu aldım arkadaşlar bu arada 26 aralıkta sipariş verdim.10 hafta teslim edilecek.eger sipariş konusunda sıkıntı çeken varsa yardimci olabilirim.Passat Turkiye
    Rica etsem yardımcı olabilir misiniz

13. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

deneme...vol.1 darısı sizlere arkadaşlar ...vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı banamısın demiyor...))

Konu murat mahmut tarafından (08 01 2015 Saat 18:36 ) değiştirilmiştir.
    deneme...vol.1 darısı sizlere arkadaşlar ...vuruyorum kırbacı vuruyorum kırbacı banamısın demiyor...))

15. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar....... herkese iyi akşamlar. bugün vosvos a gittim teslimatta beyaz b8 renk 2014 comfort arac vardı üzerindeki örtüyü actırdım bakmak için şok oldum kimeye birşey belirtmedim ifadede etmedim ama kendimi zor hakim oldum kaputta boya çizik hatası vardı bunuda kaput koruma boya koruma ile kapatmaya çalışmışlar ama becerememişlerdi koruma filimi üstünden bile tırnama takılıyordu 3 4 cm derin cizik çok dikkatli bakmanız ve o yan efekti yakalaranız görünüyordu resim cekmeye musade etmediler plaka takılıydı..İş yerine gelince formda bir arkadaş da konu açmış aracım çizik çıktı teslim almadım diyerek??????? işaretleri kafamda çözüm bulamadım ilk üretim 2014 lerde boya döşeme bilya sesi amörtüsör sesi krom cıta hataları kafamı karıştırmaya başladı 2014 model ilk imalatları deneme yanılma ile defolu üretilmiş olabilir diye düşünüyorum ve ocak 3 hafta teslim aracı iptal noktasına kadar geldim 2015 model erken teslimle arac ayırta bilirsem yarın gidip 2014 model aracı iptal edebilirim bir arada derede kaldım kararsızım... YYEETTEERR DDOOGGUUŞŞ YYEETTEERR daha ne diyebilirimki....
    selamlar....... herkese iyi akşamlar. bugün vosvos a gittim teslimatta beyaz b8 renk 2014 comfort arac vardı üzerindeki örtüyü actırdım bakmak için şok oldum kimeye birşey belirtmedim ifadede etmedim ama kendimi zor hakim oldum kaputta boya çizik hatası vardı bunuda kaput koruma boya koruma ile kapatmaya çalışmışlar ama becerememişlerdi koruma filimi üstünden bile tırnama takılıyordu 3 4 cm derin cizik çok dikkatli bakmanız ve o yan efekti yakalaranız görünüyordu resim cekmeye musade etmediler plaka takılıydı..İş yerine gelince formda bir arkadaş da konu açmış aracım çizik çıktı teslim almadım diyerek??????? işaretleri kafamda çözüm bulamadım ilk üretim 2014 lerde boya döşeme bilya sesi amörtüsör sesi krom cıta hataları kafamı karıştırmaya başladı 2014 model ilk imalatları deneme yanılma ile defolu üretilmiş olabilir diye düşünüyorum ve ocak 3 hafta teslim aracı iptal noktasına kadar geldim 2015 model erken teslimle arac ayırta bilirsem yarın gidip 2014 model aracı iptal edebilirim bir arada derede kaldım kararsızım... YYEETTEERR DDOOGGUUŞŞ YYEETTEERR daha ne diyebilirimki....

17. offline
    Haluk Gürel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gurel48
    Yer
    Muğla
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ImageUploadedByTapatalk1420733037.674343.jpg
Görüntüleme: 491
Büyüklüğü:  98.3 KB (Kilobyte)
ID:	18219Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ImageUploadedByTapatalk1420733054.125545.jpg
Görüntüleme: 485
Büyüklüğü:  141.5 KB (Kilobyte)
ID:	18220Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  ImageUploadedByTapatalk1420733066.608638.jpg
Görüntüleme: 490
Büyüklüğü:  127.3 KB (Kilobyte)
ID:	18221
    Arkadaşlar aracım 125 comfortlıne içi tropez bej harika bir araç içini kesinlikle bej ALIN çok şık ve kaliteli duruyor.herşeyiyle yeterli yakıtı çok iyi geldi bana .sadece katlanır ayna olsa ve bagaj Kapağı kendisi kapansa süper olacaktı.emin olun Mercedes BMW kullananlar dahil araca dikkatlice bakıyorlar.

Sent from my iPad using Tapatalk

Arkadaşlar aracım 125 comfortlıne içi tropez bej harika bir araç içini kesinlikle bej ALIN çok şık ve kaliteli duruyor.herşeyiyle yeterli yakıtı çok iyi geldi bana .sadece katlanır ayna olsa ve bagaj Kapağı kendisi kapansa süper olacaktı.emin olun Mercedes BMW kullananlar dahil araca dikkatlice bakıyorlar.

19. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

[QUOTE=inventor;324377]
       lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı

Osman sanırım bu resimlerdeki araç ambians 2 diye geçiyor.
    bu 2. resmi st ne mail atacagım eklesinler yoksa, resmi ekleyen Burak arkadaşımıza teşekkür ederim.
    Burak Bey aracınız Highline mı, özel sipariş mi verdiniz
    Rica ederim.

Benim sipariş biraz sıkıntılı oldu ben filo aldım ilk başta discover pro lu, sunroff lu araç almıştım dğerleri standarttı. Sonra zaten özel sipariş geçicem hepsi standart olsun diye değiştik aracı, sonra pişman oldum biri özel olsun diye zor buldum bunu sağolsun arkadaşım halletti. Tam özel sipariş olmasada yarım özel diyelim Haftasonu sipariş geçicez tam kafama göre bi araç bakalım hayırlısı

[QUOTE=inventor;324377]
       lawyeroy Nickli Üyeden Alıntı

Osman sanırım bu resimlerdeki araç ambians 2 diye geçiyor.
    bu 2. resmi st ne mail atacagım eklesinler yoksa, resmi ekleyen Burak arkadaşımıza teşekkür ederim.
    Burak Bey aracınız Highline mı, özel sipariş mi verdiniz
    Rica ederim.

Benim sipariş biraz sıkıntılı oldu ben filo aldım ilk başta discover pro lu, sunroff lu araç almıştım dğerleri standarttı. Sonra zaten özel sipariş geçicem hepsi standart olsun diye değiştik aracı, sonra pişman oldum biri özel olsun diye zor buldum bunu sağolsun arkadaşım halletti. Tam özel sipariş olmasada yarım özel diyelim Haftasonu sipariş geçicez tam kafama göre bi araç bakalım hayırlısı

21. offline
    ortac023 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    elazığ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

beyaz higline manuel yeni kasa passatımı pazartesi teslim alacam isteyene devredebilirim
    Konu ortac023 tarafından (08 01 2015 Saat 19:26 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: ysnlış
    beyaz higline manuel yeni kasa passatımı pazartesi teslim alacam isteyene devredebilirim

23. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

ortac023 Nickli Üyeden Alıntı
    Ben aracımı pazartesi alacam isterseniz size devredebiliriö

ben alabilirim araç donanım falan ne birde ne kadar para vereceğim size
    Ben aracımı pazartesi alacam isterseniz size devredebiliriö

ben alabilirim araç donanım falan ne birde ne kadar para vereceğim size

25. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Özgür bey siz b7 yi satıp B8 almamış mıydınız? Hatta abiniz teslim almıştı yanlış hatırlamıyorsam..
    Özgür bey siz b7 yi satıp B8 almamış mıydınız? Hatta abiniz teslim almıştı yanlış hatırlamıyorsam..

27. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Arka 3 lüyü değiştirsinler o zaman. Tek cam koyu biraz saçma olur. Ayrıca indirim vs önermediler mi hiç
    3 lüye gerek yok . adam gibi o siyah camı değiştirsinler yeter. arkalara da film yaptırırsın olur biter. haa keşke değiştirseler de arka camları ama zor yapmazlar. isterseniz şansınızı deneyin. olmaz derlerse de hediye olarak arka camlara film isteyin.
       SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Arka 3 lüyü değiştirsinler o zaman. Tek cam koyu biraz saçma olur. Ayrıca indirim vs önermediler mi hiç
    3 lüye gerek yok . adam gibi o siyah camı değiştirsinler yeter. arkalara da film yaptırırsın olur biter. haa keşke değiştirseler de arka camları ama zor yapmazlar. isterseniz şansınızı deneyin. olmaz derlerse de hediye olarak arka camlara film isteyin.

29. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam ben sipariş formunu aldım. Bizim araçlar hala uretime planlanmadi durum aynı hala bu arada benim araç 10 hafta teslim.sizinki de nisanà kalmaz bence teklif formunu alırken sorun bir daha
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam ben sipariş formunu aldım. Bizim araçlar hala uretime planlanmadi durum aynı hala bu arada benim araç 10 hafta teslim.sizinki de nisanà kalmaz bence teklif formunu alırken sorun bir daha

31. offline
    lordorion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cüneyt
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

selamlar

b8 1,4 tsi bmt act 150 ps araç ile İstanbul şehir içi trafiğinde, %80 den fazlası yağmurlu ve karlı havada, sürekli klima açık halde iken yapılan kilometre resmi aşağıya ekledim. yakıt konusunda bilgi vermesi açısından umarım faydalı olur henüz yakıt ışığı yeni yandı bu halde sanırım 75-80 km daha gider toplamında 870-900 km yapmasını bekliyorum

Resmin ismi:  DSC_0006.jpg
Görüntüleme: 440
Büyüklüğü:  60.0 KB (Kilobyte)
ID:	18222
    selamlar

b8 1,4 tsi bmt act 150 ps araç ile İstanbul şehir içi trafiğinde, %80 den fazlası yağmurlu ve karlı havada, sürekli klima açık halde iken yapılan kilometre resmi aşağıya ekledim. yakıt konusunda bilgi vermesi açısından umarım faydalı olur henüz yakıt ışığı yeni yandı bu halde sanırım 75-80 km daha gider toplamında 870-900 km yapmasını bekliyorum

Resmin ismi:  DSC_0006.jpg
Görüntüleme: 440
Büyüklüğü:  60.0 KB (Kilobyte)
ID:	18222

33. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Bugün gidemedim hocam bana da öyle geliyor Nisan'ı bulmaz planlanmış ancak sistemi güncellememiş olabilirler..
    Bugün gidemedim hocam bana da öyle geliyor Nisan'ı bulmaz planlanmış ancak sistemi güncellememiş olabilirler..

35. offline
    bookmark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Adana
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Taner bey bir soru yöneltmiştim size hala cevap vermediniz.bilginiz yoksa cevap beklemeyeyim.
    Taner bey bir soru yöneltmiştim size hala cevap vermediniz.bilginiz yoksa cevap beklemeyeyim.

37. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Osman Güngörmüş Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba arkadaşlar high donanım alan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim comfort donanıma eletronik kapanır ayna ilave ettirmeyi düşünüyorum bu sistem kumanda anahtarına bağlı olarak çalışıyormu yoksa sadece araç içindenmi kapatılıp açılabiliyor
    bugün denedim. anahtardan kapattığında yan aynalar otomatik kapanıyor.
       Osman Güngörmüş Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba arkadaşlar high donanım alan yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim comfort donanıma eletronik kapanır ayna ilave ettirmeyi düşünüyorum bu sistem kumanda anahtarına bağlı olarak çalışıyormu yoksa sadece araç içindenmi kapatılıp açılabiliyor
    bugün denedim. anahtardan kapattığında yan aynalar otomatik kapanıyor.

39. offline
    mamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    veli
    Yer
    şırnak
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Haluk Gürel Nickli Üyeden Alıntı

Hayırlı uğurlu olsun.yakıt değerinizi nedir?

Haluk Gürel Nickli Üyeden Alıntı

Hayırlı uğurlu olsun.yakıt değerinizi nedir?

41. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Euro bugun 2.71 kadar geriledi.Son kura göre Fİyatların ortalama 1500TL düşmesi lazım.Buyuk ıhtımal eger bu kur boyle devam ederse önceden oldugu gibi araçlar gelince fiyatlar dusucek.

Edit:Herkes zam muhabeti yapıyor bende indirim
    Konu @uiksilver tarafından (08 01 2015 Saat 22:26 ) değiştirilmiştir.
    Euro bugun 2.71 kadar geriledi.Son kura göre Fİyatların ortalama 1500TL düşmesi lazım.Buyuk ıhtımal eger bu kur boyle devam ederse önceden oldugu gibi araçlar gelince fiyatlar dusucek.

Edit:Herkes zam muhabeti yapıyor bende indirim

43. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

İndirimden ziyade zam geldi fiyatlara....

İndirimden ziyade zam geldi fiyatlara....

45. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

1.6 tdi dsg yaklaşık 50 km şehir içi dur kalk 250 km uzun yol -15 sıcaklık kış lastiği çoğunlukla buz üzerinde uzun yol ortalama 70 100 hızlarda.... Ortalama 6.4 yaktım.... Aracım 900 km de şu an...
    1.6 tdi dsg yaklaşık 50 km şehir içi dur kalk 250 km uzun yol -15 sıcaklık kış lastiği çoğunlukla buz üzerinde uzun yol ortalama 70 100 hızlarda.... Ortalama 6.4 yaktım.... Aracım 900 km de şu an...

47. offline
    inventor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT YALÇIN
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

drbilal Nickli Üyeden Alıntı
    depoda daha mazot var mı, varsa ortalama kaç km daha gider.
       drbilal Nickli Üyeden Alıntı

49. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

inventor Nickli Üyeden Alıntı
    Aracın kendi Değeri bu dediğim yola çıkmadan sıfırladım....
       inventor Nickli Üyeden Alıntı
    Aracın kendi Değeri bu dediğim yola çıkmadan sıfırladım....

51. offline
    inventor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MURAT YALÇIN
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2016

Arkadaşlar yakıt değerlerini aşağıdaki belirtmiş olduğum konu başlığında paylaşalım, yeni araç alacak arkadaşlara katkımız olsun forum amacına ulaşmış olsun.

http://www.passatturkiye.com/yeni-ar...tml#post324597
    Arkadaşlar yakıt değerlerini aşağıdaki belirtmiş olduğum konu başlığında paylaşalım, yeni araç alacak arkadaşlara katkımız olsun forum amacına ulaşmış olsun.

http://www.passatturkiye.com/yeni-ar...tml#post324597

53. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

Hoca fiyat ne anlaştınız ve Niçin vazgeçtiniz
    Hoca fiyat ne anlaştınız ve Niçin vazgeçtiniz

55. offline
    dost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    yozgat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Arkadaşlar acil yardım Lazım b8 highline'a kışlık 225/50/17 jant lastik taksam olur mu? Lastik basınç göstergesi düzgün Çalışır mı?
    Arkadaşlar acil yardım Lazım b8 highline'a kışlık 225/50/17 jant lastik taksam olur mu? Lastik basınç göstergesi düzgün Çalışır mı?

57. offline
    Mtlcet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MUTLU
    Yer
    bursa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    16 HDC 84

Ağzın bal yesin arkadaş.
    Ağzın bal yesin arkadaş.

59. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Arkadaşlar bişey sorucam: opsiyonel olarak sipariş verdiğim high farlarla beraber led high stop lambaları da gelir mi?
    Arkadaşlar bişey sorucam: opsiyonel olarak sipariş verdiğim high farlarla beraber led high stop lambaları da gelir mi?