2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Ayrıca tekrar yazıyorum eklediği opsiyonun fiyatını öğrenmek isteyen vwturkiye instegram hesabına mesaj yazarsan cevapliyorlar
    Ayrıca tekrar yazıyorum eklediği opsiyonun fiyatını öğrenmek isteyen vwturkiye instegram hesabına mesaj yazarsan cevapliyorlar

3. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Merhaba hocam ben de zamsız opsiyon listesi var bugün gideceğim bayiye ordan aldığımda foruma yüklerim...
    Sertan hocam birde araç teklif formunu isteyin .veriyorsa bakın bakalım halojen farlarin fiyatını düşmüs mü?
    Konu @uiksilver tarafından (07 01 2015 Saat 14:43 ) değiştirilmiştir.
    Merhaba hocam ben de zamsız opsiyon listesi var bugün gideceğim bayiye ordan aldığımda foruma yüklerim...
    Sertan hocam birde araç teklif formunu isteyin .veriyorsa bakın bakalım halojen farlarin fiyatını düşmüs mü?

5. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

CNGZ Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkürler. Evet biz seçtik, adı St. Tropez beji çok güzel görünüyor ancak bakımı zor . Şu ST' leri neden çalıştırılar anlamak güç bişey bildikleri yok belkide sizin istediğiniz şekilde ellerinde araç yok diğerlerini satmak için bir manevrada olabilir bu söylenen, neyse uzatmayalım istediğiniz dış renk ne olursa olsun bu iç döşeme rengini fiyat farkı olmadan alabilirsiniz. Ayrıca unutmadan şunuda belirteyim bu iç renkte ön kol dayama deri kaplama ama siyah döşemede kumaş kaplama böyle enteresan bir durumda var.

Beni araç beyaz iç döşeme siyah. Ön kol dayama da siyah deri kaplı.
    Teşekkürler. Evet biz seçtik, adı St. Tropez beji çok güzel görünüyor ancak bakımı zor . Şu ST' leri neden çalıştırılar anlamak güç bişey bildikleri yok belkide sizin istediğiniz şekilde ellerinde araç yok diğerlerini satmak için bir manevrada olabilir bu söylenen, neyse uzatmayalım istediğiniz dış renk ne olursa olsun bu iç döşeme rengini fiyat farkı olmadan alabilirsiniz. Ayrıca unutmadan şunuda belirteyim bu iç renkte ön kol dayama deri kaplama ama siyah döşemede kumaş kaplama böyle enteresan bir durumda var.

7. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen öyle 2015 araçlar Mart sonu Nisan başı gelecek,
    şubatta 3000 TL, Martta 3000 TL yani yeni araçlara kadar kademeli olarak toplam 10000 TL zammı yavaş yavaş yapacaklar.
    2015 araç bekleleyenlere Allah yardımcısı olsun
    Hocam 2014 aracım beş on güne kadar gelecek.Yalnız bu zamları görünce 2015 mi alsam diye düşünmeye başladım. dediğiniz gibi kademeli zamlar gelirmi gerçekten. Gelirse eğer elimizdekindende olmayalım. 😟😟
       Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen öyle 2015 araçlar Mart sonu Nisan başı gelecek,
    şubatta 3000 TL, Martta 3000 TL yani yeni araçlara kadar kademeli olarak toplam 10000 TL zammı yavaş yavaş yapacaklar.
    2015 araç bekleleyenlere Allah yardımcısı olsun
    Hocam 2014 aracım beş on güne kadar gelecek.Yalnız bu zamları görünce 2015 mi alsam diye düşünmeye başladım. dediğiniz gibi kademeli zamlar gelirmi gerçekten. Gelirse eğer elimizdekindende olmayalım. 😟😟

9. offline
    mamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    veli
    Yer
    şırnak
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

burelam Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam 2014 aracım beş on güne kadar gelecek.Yalnız bu zamları görünce 2015 mi alsam diye düşünmeye başladım. dediğiniz gibi kademeli zamlar gelirmi gerçekten. Gelirse eğer elimizdekindende olmayalım. [emoji45][emoji45]
    2014 modeller eski fiyat mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hocam 2014 aracım beş on güne kadar gelecek.Yalnız bu zamları görünce 2015 mi alsam diye düşünmeye başladım. dediğiniz gibi kademeli zamlar gelirmi gerçekten. Gelirse eğer elimizdekindende olmayalım. [emoji45][emoji45]

11. offline
    CNGZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cengiz
    Yer
    Elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    46V.

Ben farklı bayilerde 4 tane içi siyah comfortline araç inceledim onların ki hep kumaştı, sizde şimdi böyle söylemişsiniz bunları ne yaptığı bellirsiz o zaman
       Bugra Nickli Üyeden Alıntı
    Ben farklı bayilerde 4 tane içi siyah comfortline araç inceledim onların ki hep kumaştı, sizde şimdi böyle söylemişsiniz bunları ne yaptığı bellirsiz o zaman
       Bugra Nickli Üyeden Alıntı

13. offline
    enes444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Az önce jettanın fiyatlarına göz gezdirdim. Trend-comfort ve comfort-high donanım fiyat farkı 4000 tl. DSG farkı ise 7000 tl. Passat gerçekten donanım, dsg olarak o kadar farkı hak eden bir araba mı insan düşünmeden edemiyor.. Üstüne gelen zam, olmayan arabalar için siparişlerinin alınıp günlerce bekletilmesi ve araba gelince içinde veya dışında çıkan hasarlar da cabası
    Az önce jettanın fiyatlarına göz gezdirdim. Trend-comfort ve comfort-high donanım fiyat farkı 4000 tl. DSG farkı ise 7000 tl. Passat gerçekten donanım, dsg olarak o kadar farkı hak eden bir araba mı insan düşünmeden edemiyor.. Üstüne gelen zam, olmayan arabalar için siparişlerinin alınıp günlerce bekletilmesi ve araba gelince içinde veya dışında çıkan hasarlar da cabası

15. offline
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

mamo Nickli Üyeden Alıntı

Evet aynı kaldı. 2015 ler belli olunca artık başka soru işaretleri ortaya çıktı. ..😨
       mamo Nickli Üyeden Alıntı

Evet aynı kaldı. 2015 ler belli olunca artık başka soru işaretleri ortaya çıktı. ..😨

17. offline
    mamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    veli
    Yer
    şırnak
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Evet aynı kaldı. 2015 ler belli olunca artık başka soru işaretleri ortaya çıktı. ..[emoji32]
    Teşekkürler.peki 2015 modellere yapılan zamlar,2014 modelleri etkilemez mi?

Evet aynı kaldı. 2015 ler belli olunca artık başka soru işaretleri ortaya çıktı. ..[emoji32]
    Teşekkürler.peki 2015 modellere yapılan zamlar,2014 modelleri etkilemez mi?

19. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

1. Menü tuşu klima kontrolünün tek kişi veya çoklu olarak vb. composition mediadan ayarı için.
    2. O sol kol oturma minderini kriko gibi aşağı yukarı kaldırmak için yani aşağı yukar, aşağı yukarı hareket ettirirseniz kriko gibi çalıştığını görürsünüz.
    aslında denedim ama değişen bir şey olmamıştı. demek yetersiz bir kuvvet uygulamışım. ön minder (baldır desteği) yükseklik ayarı yanılmıyorsam
    1. Menü tuşu klima kontrolünün tek kişi veya çoklu olarak vb. composition mediadan ayarı için.
    2. O sol kol oturma minderini kriko gibi aşağı yukarı kaldırmak için yani aşağı yukar, aşağı yukarı hareket ettirirseniz kriko gibi çalıştığını görürsünüz.
    aslında denedim ama değişen bir şey olmamıştı. demek yetersiz bir kuvvet uygulamışım. ön minder (baldır desteği) yükseklik ayarı yanılmıyorsam

21. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

millet zam yemeye ne kadar alışmış . gördükçe şok şok oluyorum. ben araba alırken 1000 tl fazla ödesem içime oturur. hazmetmem 1 senemi alırdı . nedir buya böyle zam da zam zam da zam. allah cc. bizi size mecbur eden tekelcilerin, vatan hainlerinin belasını versin de onlarda kurtulsun bizde.
    ben b8 e yaklaştıkça , ısındıkça doğuş ne yapacağını şaşırıyor. . gerekirse 2. el almalı ama vw almamalı. 320 mi olur c180 mi bilmem. bu fiyatlar düşmedikçe vw almamak lazım. bu zihniyetini değiştirmesi lazım doğuşun.
    biz ne dersek diyelim ferit efendinin işleri tıkırın da gidecektir ama olsun, safımızı belli edelim.
    millet zam yemeye ne kadar alışmış . gördükçe şok şok oluyorum. ben araba alırken 1000 tl fazla ödesem içime oturur. hazmetmem 1 senemi alırdı . nedir buya böyle zam da zam zam da zam. allah cc. bizi size mecbur eden tekelcilerin, vatan hainlerinin belasını versin de onlarda kurtulsun bizde.
    ben b8 e yaklaştıkça , ısındıkça doğuş ne yapacağını şaşırıyor. . gerekirse 2. el almalı ama vw almamalı. 320 mi olur c180 mi bilmem. bu fiyatlar düşmedikçe vw almamak lazım. bu zihniyetini değiştirmesi lazım doğuşun.
    biz ne dersek diyelim ferit efendinin işleri tıkırın da gidecektir ama olsun, safımızı belli edelim.

23. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Yok hocam o zam meraklılar genelde araç alanlar yapıcak bişey yok her fırsatta her yerde bu zam muahbeti için vw ye igneliyici mail yazı yazdim ama tinlayan yok.herneyse aracı alacağım ama mart ayına kadar benden çekecekleri var.facebook da yazmaya devam
    Yok hocam o zam meraklılar genelde araç alanlar yapıcak bişey yok her fırsatta her yerde bu zam muahbeti için vw ye igneliyici mail yazı yazdim ama tinlayan yok.herneyse aracı alacağım ama mart ayına kadar benden çekecekleri var.facebook da yazmaya devam

25. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Aslında çoğu firma kurumsal olarak twitter da varlar, Doğuş Vw Türkiye olarak neden twitter da yok doğrusu çok merak ediyorum.

@uiksilver Nickli Üyeden Alıntı
    Aslında çoğu firma kurumsal olarak twitter da varlar, Doğuş Vw Türkiye olarak neden twitter da yok doğrusu çok merak ediyorum.

27. offline
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

[QUOTE=mamo;324138]Teşekkürler.peki 2015 modellere yapılan zamlar,2014
    modelleri etkilemez mi?

Etkilemez.artık 2015 ler boy gösterecek.fiyatların ileriki değişecek zamandada 2014 ler kalmaz diye düşünüyorum😴😕. volkswagen insanlarda her zaman bir soru işareti bırakıyor dimi .Bu yüzden galiba hep ilgi görüyor.
    [QUOTE=mamo;324138]Teşekkürler.peki 2015 modellere yapılan zamlar,2014
    modelleri etkilemez mi?

Etkilemez.artık 2015 ler boy gösterecek.fiyatların ileriki değişecek zamandada 2014 ler kalmaz diye düşünüyorum😴😕. volkswagen insanlarda her zaman bir soru işareti bırakıyor dimi .Bu yüzden galiba hep ilgi görüyor.

29. offline
    maviilii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    emin
    Yer
    mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06 EMN

taner abi, zam yiğidin kamçısıdır diyorsun yani....
    ve böylece ilk mesajımıda yazmış olayım....
    doğuş bizim milleti çözmüş...
    üstüne kuş pisleyince piyango bileti alan bir milletiz...
    ,doğuş üstümüzü pislettikçe dahada asılıyoruz.... yazık... çok yazık....
    bu arabalara verilen paralara.... asgari ücretle çalışan bu kadar insan varken,
    bu arabalara bu kadar para verilmesini anlamıyorum... emekli maaşı 24 tl zamlanıyor...
    doğuç 3000 tl zamdan bahsediyor.... ALLAH sonumuzu hayır etsin.... saygılarımla...
    taner abi, zam yiğidin kamçısıdır diyorsun yani....
    ve böylece ilk mesajımıda yazmış olayım....
    doğuş bizim milleti çözmüş...
    üstüne kuş pisleyince piyango bileti alan bir milletiz...
    ,doğuş üstümüzü pislettikçe dahada asılıyoruz.... yazık... çok yazık....
    bu arabalara verilen paralara.... asgari ücretle çalışan bu kadar insan varken,
    bu arabalara bu kadar para verilmesini anlamıyorum... emekli maaşı 24 tl zamlanıyor...
    doğuç 3000 tl zamdan bahsediyor.... ALLAH sonumuzu hayır etsin.... saygılarımla...

31. offline
    Bugra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Ben highline araçta gördüm.. Comfortline araçta haklı olabilirsin..
    Ben highline araçta gördüm.. Comfortline araçta haklı olabilirsin..

33. offline
    gokalp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    alp
    Yer
    MERSİN
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    xxANAxx

1.6 TDI DSG için yakıt önerisi yapabilecek arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim,

TotalExcellium
    Shell FullSave

ne dersiniz?
    1.6 TDI DSG için yakıt önerisi yapabilecek arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim,

TotalExcellium
    Shell FullSave

ne dersiniz?

35. offline
    drzafer.dd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    zafer
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    34JB3434

gokalp Nickli Üyeden Alıntı

TotalExcellium
    Shell FullSave

ne dersiniz?
    Shell dizel nitro kullanıyorum memnunum.
       gokalp Nickli Üyeden Alıntı

TotalExcellium
    Shell FullSave

ne dersiniz?
    Shell dizel nitro kullanıyorum memnunum.

37. offline
    BoraSigorta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    halil
    Yer
    denizli
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

schell nitro plus en iyisi
    schell nitro plus en iyisi

39. offline
    Berker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Tekirdağ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Biraz önce 4-5 bayiyi aradım 1.6 tdi highline manuel için . Öncelikle bilmeme rağmen 2015 model fiyatları belli mi diye sordum fiyatları verdiler 1 bayi şaşırttı beni belli değil dedi kendilerinden haberleri yok daha.

Bunun dışında 1 bayi o kadar sert davrandı ki sipariş verebiliyor muyuz diye soruyorum yok diyor almıyoruz 1 tane gelecek gri veya beyaz renk olarak onu opsiyonlayabilirsiniz dedi , dedim bu arabadan almak istiyorum başka araç alamayacağım mı ileri ki tarihlerde sipariş verebilirim sorun değil yok diyor bir o kadarda sert konuşuyor üstelik tamam dedim kapattım yüzüne .s

2 bayi 1 hafta 10 gün içerisinde siparişler açılacak verebilirsiniz dedi.
    1 bayi şuan açık değil ama biz liste tutuyoruz sıraya yazıyoruz siparişler açıldığında listede ki sıraya göre siparişleri geçeceğiz dedi geç kalırsanız teslim tarihi bir o kadar daha uzar dedi.

Şimdi bunlara göre ne yapmalıyız bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

1 hafta 10 gün daha bekleyip sipariş alımı açılınca mı sipariş vermek için bayiye gitmeliyim ? ( Bu arada yakınımda bayi yok hiç en yakını 45dk uzaklıkta. Sürekli git gel yapmak istemiyorum boşuna . )
    Liste tutan bayiye sıraya mı yazılmalıyım ?

Şuanda mart nisan aylarından bahsediyorlar teslim için geç kaldıkça haziran temmuz aylarına kalacağız bu gidişle.

Ekstra opsiyon listesini tam bilmiyorum ama zaten highline olduğundan fazla bir şey eklemeye gerek yok . Siyah olarak düşünüyorum ekstra pan. cam tavan ekleyeceğim. Sizce başka eklenmesi gereken bir şeyler var mıdır ?
    Biraz önce 4-5 bayiyi aradım 1.6 tdi highline manuel için . Öncelikle bilmeme rağmen 2015 model fiyatları belli mi diye sordum fiyatları verdiler 1 bayi şaşırttı beni belli değil dedi kendilerinden haberleri yok daha.

Bunun dışında 1 bayi o kadar sert davrandı ki sipariş verebiliyor muyuz diye soruyorum yok diyor almıyoruz 1 tane gelecek gri veya beyaz renk olarak onu opsiyonlayabilirsiniz dedi , dedim bu arabadan almak istiyorum başka araç alamayacağım mı ileri ki tarihlerde sipariş verebilirim sorun değil yok diyor bir o kadarda sert konuşuyor üstelik tamam dedim kapattım yüzüne .s

2 bayi 1 hafta 10 gün içerisinde siparişler açılacak verebilirsiniz dedi.
    1 bayi şuan açık değil ama biz liste tutuyoruz sıraya yazıyoruz siparişler açıldığında listede ki sıraya göre siparişleri geçeceğiz dedi geç kalırsanız teslim tarihi bir o kadar daha uzar dedi.

Şimdi bunlara göre ne yapmalıyız bilgisi olan arkadaşlar cevaplarlarsa sevinirim.

1 hafta 10 gün daha bekleyip sipariş alımı açılınca mı sipariş vermek için bayiye gitmeliyim ? ( Bu arada yakınımda bayi yok hiç en yakını 45dk uzaklıkta. Sürekli git gel yapmak istemiyorum boşuna . )
    Liste tutan bayiye sıraya mı yazılmalıyım ?

Şuanda mart nisan aylarından bahsediyorlar teslim için geç kaldıkça haziran temmuz aylarına kalacağız bu gidişle.

Ekstra opsiyon listesini tam bilmiyorum ama zaten highline olduğundan fazla bir şey eklemeye gerek yok . Siyah olarak düşünüyorum ekstra pan. cam tavan ekleyeceğim. Sizce başka eklenmesi gereken bir şeyler var mıdır ?

41. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar 2 şey sormak istiyorum.
    1. si klima panelinde ki menü tuşu ne işe yarıyor
    2. si confortline sürücü koltuğunun önünde 2 adet kol var. bunlardan sağ tarafta olanı koltuğu ileri geri hareket ettiriyor. bunu biliyorum .
    ama sol tarafta olan kol ne işe yarıyor anlamadım. aşağı yukarı kaldırdım ama değişen bir şey olmadı. bilen varmı?
    Baldir desteğini yukari asagiya hareket ettiriyor

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
       atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    arkadaşlar 2 şey sormak istiyorum.
    1. si klima panelinde ki menü tuşu ne işe yarıyor
    2. si confortline sürücü koltuğunun önünde 2 adet kol var. bunlardan sağ tarafta olanı koltuğu ileri geri hareket ettiriyor. bunu biliyorum .
    ama sol tarafta olan kol ne işe yarıyor anlamadım. aşağı yukarı kaldırdım ama değişen bir şey olmadı. bilen varmı?
    Baldir desteğini yukari asagiya hareket ettiriyor

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

43. offline
    berbertoni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bertan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Merhaba herkese, Öncelikle çok teşekkür ederim. Sizlerin sayesinde bayağı bir bilgi öğrendim. Ben de ne zamandır yeni passat'ı satın almayı düşünüyorum. Önce sipariş verdim sonra 2015 model olsun diye beklemeyi tercih ettim. Fakat bugün gelen zamla yanlış yapmışım diyorum. Sizlere bir sorum olacak. Benzinli otomatik sahibi olan varmı? Varsa yakıtı nasıl? Açıkçası son gelen zamla TDI yerine benzinli almayı düşünüyorum. Ayrıca 125 bg mi 150 bg mi tercih edilmeli? VW web sayfasında 150 bg nin daha az yaktığı yazıyor. sizler ne dersiniz? Alan arkadaşlara hayırlı olmasını ve kazasız belasız kullanmayı, benim gibi bekleyen arkadaşlara da Allah sabır versin diyorum..
    Merhaba herkese, Öncelikle çok teşekkür ederim. Sizlerin sayesinde bayağı bir bilgi öğrendim. Ben de ne zamandır yeni passat'ı satın almayı düşünüyorum. Önce sipariş verdim sonra 2015 model olsun diye beklemeyi tercih ettim. Fakat bugün gelen zamla yanlış yapmışım diyorum. Sizlere bir sorum olacak. Benzinli otomatik sahibi olan varmı? Varsa yakıtı nasıl? Açıkçası son gelen zamla TDI yerine benzinli almayı düşünüyorum. Ayrıca 125 bg mi 150 bg mi tercih edilmeli? VW web sayfasında 150 bg nin daha az yaktığı yazıyor. sizler ne dersiniz? Alan arkadaşlara hayırlı olmasını ve kazasız belasız kullanmayı, benim gibi bekleyen arkadaşlara da Allah sabır versin diyorum..

45. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Ağustos 2009'da 2010 model araçlar için buyurun B6 kasa PASSAT fiyatları, tabi saraylarda büyümüş çıt kırıldım nadide prensesimiz ekselansları 1.6 TDI 7-DSG daha yok, ortada bile yok, 2,5 yıl daha da olmayacak.

Araç 50.000 TL'den 70.000 TL'ye çıkmış, DSG 4.300 TL'den 13.200 TL'ye çıkmış.

4.300 TL'lik 7-DSG olmuş 13.200 TL

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    5 yılda DSG farkı 3 katından fazla artmış. Bakınız 5 yıl önceki fiyatlar:

Passat Turkiye
    Ağustos 2009'da 2010 model araçlar için buyurun B6 kasa PASSAT fiyatları, tabi saraylarda büyümüş çıt kırıldım nadide prensesimiz ekselansları 1.6 TDI 7-DSG daha yok, ortada bile yok, 2,5 yıl daha da olmayacak.

Araç 50.000 TL'den 70.000 TL'ye çıkmış, DSG 4.300 TL'den 13.200 TL'ye çıkmış.

4.300 TL'lik 7-DSG olmuş 13.200 TL

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    5 yılda DSG farkı 3 katından fazla artmış. Bakınız 5 yıl önceki fiyatlar:

Passat Turkiye

47. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

berbertoni Nickli Üyeden Alıntı
    Henüz benzinli dsg ler üretilmedi ve ne zaman da ülkemize geleceği tam belli değil

berbertoni Nickli Üyeden Alıntı
    Henüz benzinli dsg ler üretilmedi ve ne zaman da ülkemize geleceği tam belli değil

49. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Arkadaşlar bayiden yeni geldim 2015 opsiyon listesini sizler için istedim..işte 1.4 TSI ve 1.6 TDI İÇİN OPSIYON LISTELERI

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  image.jpg
Görüntüleme: 399
Büyüklüğü:  89.4 KB (Kilobyte)
ID:	18198Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 383
Büyüklüğü:  75.2 KB (Kilobyte)
ID:	18199Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 367
Büyüklüğü:  103.0 KB (Kilobyte)
ID:	18200Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Görüntüleme: 372
Büyüklüğü:  108.2 KB (Kilobyte)
ID:	18201
    Arkadaşlar bayiden yeni geldim 2015 opsiyon listesini sizler için istedim..işte 1.4 TSI ve 1.6 TDI İÇİN OPSIYON LISTELERI

51. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Hocam 2014 aracım beş on güne kadar gelecek.Yalnız bu zamları görünce 2015 mi alsam diye düşünmeye başladım. dediğiniz gibi kademeli zamlar gelirmi gerçekten. Gelirse eğer elimizdekindende olmayalım. 
    Arkadaşlar kim ne derse desin B8 tuttu ve tutacak fırsat varken 2014 ya da 2015 önemli değil önemli olan ne kadar ucuza aldığın önemli
    Hocam 2014 aracım beş on güne kadar gelecek.Yalnız bu zamları görünce 2015 mi alsam diye düşünmeye başladım. dediğiniz gibi kademeli zamlar gelirmi gerçekten. Gelirse eğer elimizdekindende olmayalım. 
    Arkadaşlar kim ne derse desin B8 tuttu ve tutacak fırsat varken 2014 ya da 2015 önemli değil önemli olan ne kadar ucuza aldığın önemli

53. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam teklif formu şu an açılmıyor dedi açılınca mail atacak..
    Hocam teklif formu şu an açılmıyor dedi açılınca mail atacak..

55. offline
    ufuk6565 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ufuk
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

2015 opsiyon fiyatlarında bir değişiklik yok galiba yoksa ben mi yanlış anladım

2015 opsiyon fiyatlarında bir değişiklik yok galiba yoksa ben mi yanlış anladım

57. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Hocam teklif formunu veriyor mu sistem
    Hocam teklif formunu veriyor mu sistem

59. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Yok ama opsiyon listesine eklenenler var hocam...
    Yok ama opsiyon listesine eklenenler var hocam...