2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

KOMŞUYUZ GALİBA...))) EVET Capacity SİZDEMİ BAKIRKÖYDE OTURUYORSUNUZ?
       SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Capacity mi orası
    KOMŞUYUZ GALİBA...))) EVET Capacity SİZDEMİ BAKIRKÖYDE OTURUYORSUNUZ?
       SELÇUK Nickli Üyeden Alıntı
    Capacity mi orası

3. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

adamlar biz pahalı dedikçi hadi len deyip yeni zam yapıyorlar. parası olmayan almasın arkadaşım . allahhh allahhh.
    adamlar biz pahalı dedikçi hadi len deyip yeni zam yapıyorlar. parası olmayan almasın arkadaşım . allahhh allahhh.

5. offline
    Omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen Sanki Formu Takip Ediyorlar inadımıza Yapıyorlar. .Haziran'a Kadar Bir zam Daha'da Yapılacak. .(Kaynak St)
    Aynen Sanki Formu Takip Ediyorlar inadımıza Yapıyorlar. .Haziran'a Kadar Bir zam Daha'da Yapılacak. .(Kaynak St)

7. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Aynı zam olayını bana da söylediler geçen seneki gibi Kademeli yapılacakmış Şubat Ayında bir zam daha gelecek denildi..3000 TL civarında
    Aynı zam olayını bana da söylediler geçen seneki gibi Kademeli yapılacakmış Şubat Ayında bir zam daha gelecek denildi..3000 TL civarında

9. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

ilk ve son resme bir şey diyemeyeceğim ama ortada ki resimdeki kessik normal. b7 lerde de mevcut. montajdan mı yoksa şase no sunun yazıldığı bölüm mü tam olarak bilmiyorum. eski araçlarım da da yaklaşık o bölümlerde aynı kesitler vardı.
    O kesik showrumda bir araçta daha gördüm ... Ancak yine o 2 resimdeki büyük delik nerdeyse elim içine girer hiç bir yerde görmedim.... Bir şey denemişler olmamış ( sanki bir Parça takılmış olmadı deyip sökmüşler gibi...). bir ara gri paneli takıyorduk şimdi uğraştığımız şeye bak...
    Tabi bunlar küçük Şeyler gibi görünse de.... Benim Görebildiğim yerde bu tip sıkıntıları olan araçta göremediğimiz motor elektronik aksamlarda da problemlemlerin olma ihtimalini yükseltiyor.... Belki yanlış düşünüyorumdur... Ama insanı soğutuyorlar.... Memleketime selamlar...
    ilk ve son resme bir şey diyemeyeceğim ama ortada ki resimdeki kessik normal. b7 lerde de mevcut. montajdan mı yoksa şase no sunun yazıldığı bölüm mü tam olarak bilmiyorum. eski araçlarım da da yaklaşık o bölümlerde aynı kesitler vardı.
    O kesik showrumda bir araçta daha gördüm ... Ancak yine o 2 resimdeki büyük delik nerdeyse elim içine girer hiç bir yerde görmedim.... Bir şey denemişler olmamış ( sanki bir Parça takılmış olmadı deyip sökmüşler gibi...). bir ara gri paneli takıyorduk şimdi uğraştığımız şeye bak...
    Tabi bunlar küçük Şeyler gibi görünse de.... Benim Görebildiğim yerde bu tip sıkıntıları olan araçta göremediğimiz motor elektronik aksamlarda da problemlemlerin olma ihtimalini yükseltiyor.... Belki yanlış düşünüyorumdur... Ama insanı soğutuyorlar.... Memleketime selamlar...

11. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Led basé farlar 3700tl
    Led basé farlar 3700tl

13. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Zam iyi oluyor bir yandan, çünkü zam demek araçların 2. el piyasasında da fiyatlarının yükselmesi demek.
    Zam iyi oluyor bir yandan, çünkü zam demek araçların 2. el piyasasında da fiyatlarının yükselmesi demek.

15. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

High farlar ne kadar artmış hocam?

17. offline
    özgür barış - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür barış
    Yer
    d.bakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    sertan bey merhaba passat hıglıne için opsiyon listesi ve fiyatlarını nasıl görebilirm.sipariş verecem st aradı yarın netleştirip vermeliyim.şu an 1.6 tdı dsg higline beyaz renk cam tavan,d.pro dijital ekran.bunun dışındakilerin listesi ve fiyatı lazım bana.easy open,arka cam perdeleri vs.
    sertan bey merhaba passat hıglıne için opsiyon listesi ve fiyatlarını nasıl görebilirm.sipariş verecem st aradı yarın netleştirip vermeliyim.şu an 1.6 tdı dsg higline beyaz renk cam tavan,d.pro dijital ekran.bunun dışındakilerin listesi ve fiyatı lazım bana.easy open,arka cam perdeleri vs.

19. offline
    Berker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Tekirdağ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Fiyatlar açıklanmış ama tam opsiyon listesi ve fiyatları eklenmemiş hala .
    Fiyatlar açıklanmış ama tam opsiyon listesi ve fiyatları eklenmemiş hala .

21. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Arkadaşlar instegram sayfasından sorun bana ordan cevap verdiler.ışık ve görüş peketi 1500tl
    Arkadaşlar instegram sayfasından sorun bana ordan cevap verdiler.ışık ve görüş peketi 1500tl

23. offline
    HAKAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    HAKKI
    Yer
    BOLU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007
    14BC006

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    burada herşey konuşuldu ancak b8 in ambiyans aydınlatması hakkında hiç birşey konuşulmadı . ambiyans aydınlatma paketi olanlar ve highline olanlar resim yükleyebilirler mi acaba?
    BU KONUYU bırkac kez dıle getirmiştim.fakat ilgilenen olmadı.
       passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    burada herşey konuşuldu ancak b8 in ambiyans aydınlatması hakkında hiç birşey konuşulmadı . ambiyans aydınlatma paketi olanlar ve highline olanlar resim yükleyebilirler mi acaba?
    BU KONUYU bırkac kez dıle getirmiştim.fakat ilgilenen olmadı.

25. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Bu arada Şubat 15 teslim diğer araç üretime girmiş. Bu daha üretime planlanmadi sertan hocam sizin aracın durumu değişimi ?
    Konu @uiksilver tarafından (07 01 2015 Saat 13:29 ) değiştirilmiştir.
    Bu arada Şubat 15 teslim diğer araç üretime girmiş. Bu daha üretime planlanmadi sertan hocam sizin aracın durumu değişimi ?

27. offline
    CNGZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cengiz
    Yer
    Elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    46V.

Teşekkürler. Evet biz seçtik, adı St. Tropez beji çok güzel görünüyor ancak bakımı zor . Şu ST' leri neden çalıştırılar anlamak güç bişey bildikleri yok belkide sizin istediğiniz şekilde ellerinde araç yok diğerlerini satmak için bir manevrada olabilir bu söylenen, neyse uzatmayalım istediğiniz dış renk ne olursa olsun bu iç döşeme rengini fiyat farkı olmadan alabilirsiniz. Ayrıca unutmadan şunuda belirteyim bu iç renkte ön kol dayama deri kaplama ama siyah döşemede kumaş kaplama böyle enteresan bir durumda var.

drawtime Nickli Üyeden Alıntı
    Hayırlı olsun hocam bunic dosemenin rengini sizmi seçtiniz bende böyle istiyorum. St ye sordum o aracin rengine göre değişiyor dedi bana
    Teşekkürler. Evet biz seçtik, adı St. Tropez beji çok güzel görünüyor ancak bakımı zor . Şu ST' leri neden çalıştırılar anlamak güç bişey bildikleri yok belkide sizin istediğiniz şekilde ellerinde araç yok diğerlerini satmak için bir manevrada olabilir bu söylenen, neyse uzatmayalım istediğiniz dış renk ne olursa olsun bu iç döşeme rengini fiyat farkı olmadan alabilirsiniz. Ayrıca unutmadan şunuda belirteyim bu iç renkte ön kol dayama deri kaplama ama siyah döşemede kumaş kaplama böyle enteresan bir durumda var.

drawtime Nickli Üyeden Alıntı
    Hayırlı olsun hocam bunic dosemenin rengini sizmi seçtiniz bende böyle istiyorum. St ye sordum o aracin rengine göre değişiyor dedi bana

29. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Merhaba hocam ben de zamsız opsiyon listesi var bugün gideceğim bayiye ordan aldığımda foruma yüklerim...
    Merhaba hocam ben de zamsız opsiyon listesi var bugün gideceğim bayiye ordan aldığımda foruma yüklerim...

31. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Aynen öyle 2015 araçlar Mart sonu Nisan başı gelecek,
    şubatta 3000 TL, Martta 3000 TL yani yeni araçlara kadar kademeli olarak toplam 10000 TL zammı yavaş yavaş yapacaklar.
    2015 araç bekleleyenlere Allah yardımcısı olsun
    şubatta 3000 TL, Martta 3000 TL yani yeni araçlara kadar kademeli olarak toplam 10000 TL zammı yavaş yavaş yapacaklar.

33. offline
    Adı
    Cengiz
    Yer
    Elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    46V.

1. Menü tuşu klima kontrolünün tek kişi veya çoklu olarak vb. composition mediadan ayarı için.
    2. O sol kol oturma minderini kriko gibi aşağı yukarı kaldırmak için yani aşağı yukar, aşağı yukarı hareket ettirirseniz kriko gibi çalıştığını görürsünüz.
    arkadaşlar 2 şey sormak istiyorum.
    1. si klima panelinde ki menü tuşu ne işe yarıyor
    2. si confortline sürücü koltuğunun önünde 2 adet kol var. bunlardan sağ tarafta olanı koltuğu ileri geri hareket ettiriyor. bunu biliyorum .
    ama sol tarafta olan kol ne işe yarıyor anlamadım. aşağı yukarı kaldırdım ama değişen bir şey olmadı. bilen varmı?
    Konu CNGZ tarafından (07 01 2015 Saat 13:59 ) değiştirilmiştir.
    1. Menü tuşu klima kontrolünün tek kişi veya çoklu olarak vb. composition mediadan ayarı için.
    2. O sol kol oturma minderini kriko gibi aşağı yukarı kaldırmak için yani aşağı yukar, aşağı yukarı hareket ettirirseniz kriko gibi çalıştığını görürsünüz.
    2. si confortline sürücü koltuğunun önünde 2 adet kol var. bunlardan sağ tarafta olanı koltuğu ileri geri hareket ettiriyor. bunu biliyorum .
    ama sol tarafta olan kol ne işe yarıyor anlamadım. aşağı yukarı kaldırdım ama değişen bir şey olmadı. bilen varmı?

35. offline
    koray02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    koray
    Yer
    adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

ayıptır günahtır ya...
    ayıptır günahtır ya...

37. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    HOCAM NAPTIN SEN YA HER AY 3000 TL ZAMMI OLUR. KUR DEĞİŞMEZSE BU ZAM 6 AY GİDER.. 3000 TL MODEL FARKI İÇİN NORMAL BENCE...
    HOCAM NAPTIN SEN YA HER AY 3000 TL ZAMMI OLUR. KUR DEĞİŞMEZSE BU ZAM 6 AY GİDER.. 3000 TL MODEL FARKI İÇİN NORMAL BENCE...

39. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Araci aldim aksam zam geldigini gordum...istemsizce sirittim... bu araci almadan zam muhabbetinden ve opsiyon konularindan hiç kullanim zevkine sira gelmemişti...ama araci alinca deri direksiyonu tutunca ve arac yol almaya başlayinca .....yemişim zammi !!!....valla iyiki almisim dedim ...
    Araci aldim aksam zam geldigini gordum...istemsizce sirittim... bu araci almadan zam muhabbetinden ve opsiyon konularindan hiç kullanim zevkine sira gelmemişti...ama araci alinca deri direksiyonu tutunca ve arac yol almaya başlayinca .....yemişim zammi !!!....valla iyiki almisim dedim ...

41. offline
    FearlessKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Arkadaslar ben mart ta passat variant almayi dusunuyorum marta kadar ne kadar zam gelir

Bide highline ustune opsiyonel olarak neler eklettirilmeli donanimi seven birisi olarak
    Arkadaslar ben mart ta passat variant almayi dusunuyorum marta kadar ne kadar zam gelir

Bide highline ustune opsiyonel olarak neler eklettirilmeli donanimi seven birisi olarak

43. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

klimanın fonksiyonlarını composition media üzerinde görmeye yarıyor menü tuşu
    klimanın fonksiyonlarını composition media üzerinde görmeye yarıyor menü tuşu

45. offline
    no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çağrı
    Yer
    Manisa
    Model
    Golf
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Gerçekten çok memnun oluruz. Opsiyonlar ne civarda artmış görmüş oluruz.
    Gerçekten çok memnun oluruz. Opsiyonlar ne civarda artmış görmüş oluruz.

47. offline
    no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Çağrı
    Yer
    Manisa
    Model
    Golf
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Bu arada arkadaşlar dsg farkı 13.200 TL, benzinli-dizel farkı da 16.300 TL olmuş çaktırmadan...
    Bu arada arkadaşlar dsg farkı 13.200 TL, benzinli-dizel farkı da 16.300 TL olmuş çaktırmadan...

49. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Ben konyadan ayirttigim 125 tsi comfort arabayi iptal ettirdim. Onumuzdeki hafta teslim edebileceklerini soylemislerdi.
    Ben konyadan ayirttigim 125 tsi comfort arabayi iptal ettirdim. Onumuzdeki hafta teslim edebileceklerini soylemislerdi.

51. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

5 yılda DSG farkı 3 katından fazla artmış. Bakınız 5 yıl önceki fiyatlar:

Passat Turkiye

no_name Nickli Üyeden Alıntı
    Konu Taner Göde tarafından (07 01 2015 Saat 17:10 ) değiştirilmiştir.
    5 yılda DSG farkı 3 katından fazla artmış. Bakınız 5 yıl önceki fiyatlar:

Passat Turkiye

no_name Nickli Üyeden Alıntı

53. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Neden iptal ettiniz hocam?
    Neden iptal ettiniz hocam?

55. offline
    Adı
    Cengiz
    Yer
    Elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    46V.

2015 model zamı araç fiyatına göre %3.55 civarı yapılmış ve euro 2.77 civarı olmasına karşın euro 3 lira olursa %3 daha gelir bu çok açık şekilde görülüyor. İnşallah euro yükselmez araç bekleyenlere Allah sabır versin.
    2015 model zamı araç fiyatına göre %3.55 civarı yapılmış ve euro 2.77 civarı olmasına karşın euro 3 lira olursa %3 daha gelir bu çok açık şekilde görülüyor. İnşallah euro yükselmez araç bekleyenlere Allah sabır versin.

57. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

Hakkımı peki bu aracın 2 ay içinde 6.000 lira daha zam yemesi?Çok normal birşeymiş gibi söyleyince şaşırıyorum doğrusu.
    Hakkımı peki bu aracın 2 ay içinde 6.000 lira daha zam yemesi?Çok normal birşeymiş gibi söyleyince şaşırıyorum doğrusu.

59. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Vw yapabilecgi Max zam 3000 tl idi onuda yaptı zaten
    bunada ocak ayinda gelicek bir sürü 2014 model araçlar olucak .aradaki fark 1 000tl olsa kimse almaz.bakınız aynı Leon daki taktik.audi ye 1000 tl gelirken Leona ne oluyorsa 3000 tl zam geldi??? Çünkü elindeki 2014 bitmedi.şimdide kademeli zam muhabbeti başladı. Kusura bakmayın ama daha araç da ne olduğunu bilmeyen st martaki zammı nerden öğrenmiş? ?? Bunlar hikaye mart eğer uero zam gelmez ise bu aracın fiyatı duser benden soylemesi
    Vw yapabilecgi Max zam 3000 tl idi onuda yaptı zaten
    bunada ocak ayinda gelicek bir sürü 2014 model araçlar olucak .aradaki fark 1 000tl olsa kimse almaz.bakınız aynı Leon daki taktik.audi ye 1000 tl gelirken Leona ne oluyorsa 3000 tl zam geldi??? Çünkü elindeki 2014 bitmedi.şimdide kademeli zam muhabbeti başladı. Kusura bakmayın ama daha araç da ne olduğunu bilmeyen st martaki zammı nerden öğrenmiş? ?? Bunlar hikaye mart eğer uero zam gelmez ise bu aracın fiyatı duser benden soylemesi