beyaz güvercin Nickli Üyeden Alıntı
Ben kazanıyorum,,,Benim param var ,,,Banane ya,,,ben alırım havası yaratmak kişinin sadece kendini düşünmesinden ibarettir...
Önemli olan bu otomobil şimdiye kadar hangi kesime hitap ettiyse,,,yine o kesimin çoğunluğuna hitap edecek makul fiyatlar,da olması gerekirdi diyoruz...
90,95 bin tl ye alınan dsg tdı higlein,,, şimdi 120.bin olmaması lazımdı diyoruz...
80,85 bin tl ye alınan dsg tsı higlein,,, şimdi 113 bin olmaması lazımdı diyoruz....
Biz sistem standartlarının gerisinde kalmış 69.000 tl lik Passat,tan bahsetmiyoruz...
İnsanlar parayı kolay kazanmıyor...Heleki birçok insan sıfır alamadığı için yıllarca hayal ettiği Passat sahibi olma özlemini 2. el alarak tamamlıyor...
Onun için toplumun çoğunluğunu düşünerek konuşmak,fikir yürütmek gerekir....
Duyarsız olmak kişiye kaybettirir...Dolayısı ile genelinde toplum kaybeder...
Bu otomobili şu anda alman formlarında,,,bilhassa iç dizayn olarak yerden,yere vuruluyor....Kaldıki orda onların alım gücü bizden katbekat üstün...
Reno 80.bin olmuş neden??? Çünkü birinci derece,de çok satılıyorda ondan,,,yani nasıl olsa alacak insanlar diye düşünülüyor...
Linea 60 bin olmuş neden??? Çünkü yine aynı şekilde insanların çoğu taksi olarak alacaklarından....İşte bunlar düşünülerek fiyat politikası yapılıyor...
Alan alacak tabiki,,,biz kimseye almada demiyoruz...Herkesin parası kendini bağlar ama eleştirmek ve bunun hakkında fikir yürütmek en doğal hak,tır...
Abi herşeye tepkisiz kalırsak gün gelecek bugün 120.000 lira olan passat 2 sene sonra 140.000 lira olacak.Hem otomotiv firmaları hemde hükümet araçlar nasıl olsa satılıyor deyip fiyatlara ve ötv ye yüklendikçe yüklendi.Hala aramızda ötv zammı konuşuyoruz,ne kadar normal gelmeye başladı artık.Bu gidişle b9 kasa passatı bu forumda alabilecek insan sayısı birhayli az olacak,passat forumundan jetta forumuna doğru geçmeye başlayacağız.Benim şahsen tüm eleştirim ondan.Olaya bugünü kurtardık diye bakmamak lazım.