Sende Sağol Ömer,cim....Şimdi bir mantık yürütürsek kendi düşünceme göre şöyle bir sonuç çıkıyor....
Ülkenin ekonomik şartları ve insanların alım gücüne göre ve % 10,11 enflasyon olan bir ülkede bu tür yeni otomobilleri almak her geçen gün
zorlaştığı gibi ve bunun yanında bu otomobili satan firmada zaten benim sattığım otomobil tutuluyor bende fiyat artışını biraz istediğim gibi
yönlendireyim düşüncesine girip örnek (DSG yi 6500 tl,den 12.700 e çıkarırsa) veya donanımlarda ,renklerde hep yüksek fiyat uygularsa bu nereye
kadar gidecek???Tabiki bir yerde tıkanacak...
Şimdi şöyle örnek vermem gerekirse bakıyorum 1.6 diezel full higlein 135.000 tl veya 1.4 tsı higlein full diyelim oda 120.000 tl....
Şimdi bu arabaları alıp kullanan ve eskisi gibi 1,1.5 sene kullanayımda (Örnek tdı)..yine eskisi gibi paramı alayım yani 135 i geri alayım demesi için
otomobilin yeni fiyatının 145,147 falan olması lazımki,,,135 e aldığı otomobili aynı paraya satabilsin....Bu nereye kadar gidecek?
Yani aynı düşünce ile 145 e alan bir kişininde yine parasını çıkarabilmesi için 1 yıl sonra veya 1.5 yıl sonra yeni fiyatının en az 155,157 olması lazım gelir...
Yani kısacası Türkiye piyasasında (kendi düşüncem)....95,,100 bini geçen bir passat illaki tıkanıp,satılması zor olacaktır....Satılacak,satılacak,ta öyle
eskisi gibi paramı geri alacam düşüncesi kesinlikle olmayacak....Aynı öbür otomobiller gibi bir değer kaybı illaki olacaktır....
Bu piyasayı iyi anlayan satış firmalarıda bunu uzun zamandır gördükleri ve iyi analiz ettikleri için,,,,vayyyy benim otomobilimi alan
parasını kullandıktan sonra geri alıyor yaaa...Diye bunu görüp,,,Tüketici kazanacağına ben kazanayım düşüncesi ve fiyat politikasına girmişlerdir...
Bu benim analiz ve kendi kişisel düşüncelerimdir....Yani kısacası bir otomobil Türkiyede 90,95 binin üstünde ise illaki değer kaybı olacaktır....
Hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır....Bak Ömer,,5 ay önce sahibinden.com da satılan passat sayısı 6.000 civarı iken,,,şu an 8.500 ü geçmiş durumda...
Şimdi sen diyeceksinki,,,B8 çıktı abi,,çoğu kişi otomobilini satıp,B8 e geçmeye çalışıyor herhalde ondandır...Tamam doğru,da buda B7 için
iyi bir şey değildir....Yani ne kadar çok olursa, o kadar çok rekabet olacaktır ve satışlar yavaşlayacaktır....Yani anlatmak istediğim piyasada çok olmasıyla
tıkanmalara sebep olacaktır....Bu düşünceler benim kendi şahsi kanaatim ve düşüncelerimdir....

...