2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Ford 2015 model yılı fiyatlarını açıklamış. Yaklaşık 3bin TL fark var.
    Ford 2015 model yılı fiyatlarını açıklamış. Yaklaşık 3bin TL fark var.

3. offline
    drzafer.dd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    zafer
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    34JB3434

madem44 Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaslar 1.4 tsi 125 ps manuel comfortline mi yoksa 1.6 tdi manuel tendline mi almaliyim. Cok kararsizim. Yilda 15.000-20.000 km yapiyorum. Ikisinin farki 5.200 tl. 1.4 alirsam aradaki 5.200 tl farkla ortalama 20.000 km yapiyorum. Sizce hangisi mantikli.
    ben de yaklaşık bir ikilemde B8 1.4 TSİ trend-comf manuel mi kampanyalı B7 2014 TDİ trend DSG mi düşünceside dizel yönünde kullandım memnunum.
    Arkadaslar 1.4 tsi 125 ps manuel comfortline mi yoksa 1.6 tdi manuel tendline mi almaliyim. Cok kararsizim. Yilda 15.000-20.000 km yapiyorum. Ikisinin farki 5.200 tl. 1.4 alirsam aradaki 5.200 tl farkla ortalama 20.000 km yapiyorum. Sizce hangisi mantikli.
    ben de yaklaşık bir ikilemde B8 1.4 TSİ trend-comf manuel mi kampanyalı B7 2014 TDİ trend DSG mi düşünceside dizel yönünde kullandım memnunum.

5. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

aracın faturası adıma. bayide teslim alıp sattığım kişiye noterde devir edilecektr.
    aracın faturası adıma. bayide teslim alıp sattığım kişiye noterde devir edilecektr.

7. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam müşteriyi sen mi buldun nasıl gelişti bu süreç?
    Hocam müşteriyi sen mi buldun nasıl gelişti bu süreç?

9. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

işte bu mantık vw ni şımartıyor. adamlar bize az bile yapıyor. sırf aracı alabilmek için kar teklif ederek satılmış aracı alıyor. bekle kardeşim bekle ya. hatta işine gelmiyorsa bekleme. bu acele nedir bu kadar. b8 passata bir ay önce binince başın göğe mi erecek. .
    işte bu mantık vw ni şımartıyor. adamlar bize az bile yapıyor. sırf aracı alabilmek için kar teklif ederek satılmış aracı alıyor. bekle kardeşim bekle ya. hatta işine gelmiyorsa bekleme. bu acele nedir bu kadar. b8 passata bir ay önce binince başın göğe mi erecek. .

11. offline
    hakan1981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen katiliyorum hocam adamlar böyle kar ediyor adamlar 3 tane siparis ediyo ondan sonra kariyla devr ediyor ayip sey bunlar bekle kardesim ondan sonra fiyatlar ucuyor doguş tabi zam yapar 70 binlik arabayi 80 bine aliyoruz ise bak adamlar galeriden cikmadan karina araba satiyor böyle birşey yok ya gecen gun adam opsiyonlattigi arabayi 1000 tl karina sana veriyim diyor bunub onune gecmek icin en az 30.000 pesinat alacaksin vazgecersen paran yanar diye sozlesme yapacaksin adamin cebinde 10 binlira yok 130 binlik passat sipariş etmis bu cikarciliktan baska birsey degil arkadaslar boyle oyunlara gelmeyin en geç biray sonra istediginiz passata binersiniz yaziktir paraniza böyle oyunlara gelmeyin o arac zaten boşa cikacak araç yogunluk oldugu icin yeni oldugu icin ilgi goruyor o yuzden sabir edin paraniz cebinizde kalsin bosuna para vermeyin firsatcilara ...
       atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    Aynen katiliyorum hocam adamlar böyle kar ediyor adamlar 3 tane siparis ediyo ondan sonra kariyla devr ediyor ayip sey bunlar bekle kardesim ondan sonra fiyatlar ucuyor doguş tabi zam yapar 70 binlik arabayi 80 bine aliyoruz ise bak adamlar galeriden cikmadan karina araba satiyor böyle birşey yok ya gecen gun adam opsiyonlattigi arabayi 1000 tl karina sana veriyim diyor bunub onune gecmek icin en az 30.000 pesinat alacaksin vazgecersen paran yanar diye sozlesme yapacaksin adamin cebinde 10 binlira yok 130 binlik passat sipariş etmis bu cikarciliktan baska birsey degil arkadaslar boyle oyunlara gelmeyin en geç biray sonra istediginiz passata binersiniz yaziktir paraniza böyle oyunlara gelmeyin o arac zaten boşa cikacak araç yogunluk oldugu icin yeni oldugu icin ilgi goruyor o yuzden sabir edin paraniz cebinizde kalsin bosuna para vermeyin firsatcilara ...

13. offline
    yasin3866 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    zimbabwe
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

amacım kar etmek değil arkadaşlar. dinlemeden yargılayarak konusuyorsunuz . aracım trend dizel oldugu için içime sinmedi. faturası kesildiği için satmaktan başka çarem yoktu. kimse yanlış anlamasın ama zararına sıfır araç satılmaz. liste fiyatına verdim aracı. kimseyede zorla satmadım. müşteri çıkmasaydı seve seve de binerdim aracıma
    amacım kar etmek değil arkadaşlar. dinlemeden yargılayarak konusuyorsunuz . aracım trend dizel oldugu için içime sinmedi. faturası kesildiği için satmaktan başka çarem yoktu. kimse yanlış anlamasın ama zararına sıfır araç satılmaz. liste fiyatına verdim aracı. kimseyede zorla satmadım. müşteri çıkmasaydı seve seve de binerdim aracıma

15. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: Re: Cevap: Re: 2015 Passat yeni kasa

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Ben ölçümlerimi hep öyle yaparım MFA verileri anlık değişiyor kalibrasyon sapması muhakkak oluyor bu sadece Passat için değil tüm araçlar için geçerlidir aslında. Bu nedenle gerçek verilerin ne olduğunu anlamak istiyorsan eski ama güvenilir olan bu yöntemi kullanmanı tavsiye ediyorum.
    Anlaşılmıştır,Sağol....
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Ben ölçümlerimi hep öyle yaparım MFA verileri anlık değişiyor kalibrasyon sapması muhakkak oluyor bu sadece Passat için değil tüm araçlar için geçerlidir aslında. Bu nedenle gerçek verilerin ne olduğunu anlamak istiyorsan eski ama güvenilir olan bu yöntemi kullanmanı tavsiye ediyorum.
    Anlaşılmıştır,Sağol....

17. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Omer Nickli Üyeden Alıntı
    15 Bin Km'yi Geçiyorsan Kii Geçiyormuşsun Dizel Daha Mantıklı Ve Uzun Süre'de Kalacaksa Kesinlike Dizel,Yoğun Kullanıyorsan Sadece Ev iş Değilse Dizel Alın Derim.Eğer Gücünüz El Veriyorsa Comfort'an Aşağı Almayın. .
    Söylediklerinizin yanısıra aracın kaç sene kullanılacağı da önemli, yani 3 sene sonunda satılması planlanan bir aracın kendini amorti etmesi zor...
    15 Bin Km'yi Geçiyorsan Kii Geçiyormuşsun Dizel Daha Mantıklı Ve Uzun Süre'de Kalacaksa Kesinlike Dizel,Yoğun Kullanıyorsan Sadece Ev iş Değilse Dizel Alın Derim.Eğer Gücünüz El Veriyorsa Comfort'an Aşağı Almayın. .
    Söylediklerinizin yanısıra aracın kaç sene kullanılacağı da önemli, yani 3 sene sonunda satılması planlanan bir aracın kendini amorti etmesi zor...

19. offline
    Omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Onuda Belirttim Zaten Eğer Uzun Sürede Kalacaksa Kesinlikle Dizel Alınmalı 2 Senede Tutarsa Ve 20 Bin Km'den Hesaplasak Parasını Çıkarır Diye Düşünüyorum. .
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    Onuda Belirttim Zaten Eğer Uzun Sürede Kalacaksa Kesinlikle Dizel Alınmalı 2 Senede Tutarsa Ve 20 Bin Km'den Hesaplasak Parasını Çıkarır Diye Düşünüyorum. .

21. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

Arkadaşlar pazartesi fiyatlar güncellenecek deniyor. Hadi hayırlısı. ..
    Arkadaşlar pazartesi fiyatlar güncellenecek deniyor. Hadi hayırlısı. ..

23. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

yasin3866 Nickli Üyeden Alıntı
    yasin kardeşim; bizim sana sözümüz yok ama bu işi ticarete dökenler var. arkadaşın da dediği gibi 120bin lik araca 1 tl kapora verip aracı bağlıyor. ondan sonra kar payıyla satmaya çalışıyor filan. bu tarz satış yapan insanlardan araç almayın. bizim sırtımızdan fırsatçılık yaparak kazanmasınlar. paşa paşa beklemek istiyorsanız bekleyin. o arada paranızda bankada durduğu yerden 3-5 para kazansın.
       yasin3866 Nickli Üyeden Alıntı
    yasin kardeşim; bizim sana sözümüz yok ama bu işi ticarete dökenler var. arkadaşın da dediği gibi 120bin lik araca 1 tl kapora verip aracı bağlıyor. ondan sonra kar payıyla satmaya çalışıyor filan. bu tarz satış yapan insanlardan araç almayın. bizim sırtımızdan fırsatçılık yaparak kazanmasınlar. paşa paşa beklemek istiyorsanız bekleyin. o arada paranızda bankada durduğu yerden 3-5 para kazansın.

25. offline
    Rexistance - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Akin
    Yer
    Manisa
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

Arkdaslar Merhabalar;

1.4 TSI Highline DSG almak istiyorum. Bir sure once ST ye sordugumda bana arabanin ne zaman gelecegini bilmedigini belkide gelmeyecegini soyledi. Bu konuda bir bilgisi olan var mi acaba ? Tesekkurler.
    Arkdaslar Merhabalar;

1.4 TSI Highline DSG almak istiyorum. Bir sure once ST ye sordugumda bana arabanin ne zaman gelecegini bilmedigini belkide gelmeyecegini soyledi. Bu konuda bir bilgisi olan var mi acaba ? Tesekkurler.

27. offline
    özgür barış - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür barış
    Yer
    d.bakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Araç siparişi vermek istedim St onbeşbin kapora yatırmam gerekir dedi
    Araç siparişi vermek istedim St onbeşbin kapora yatırmam gerekir dedi

29. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam hangi bayii bu 15000 isteyen? Opsiyon çok ekletirseniz isteyebiliyorlar..

31. offline
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Rexistance Nickli Üyeden Alıntı
    Arkdaslar Merhabalar;

ST'ye Bak Belki Gelmeyecek Demesi Nedemek Oluyor!!Bu adam Niye O Koltukta Oturuyor!. .
       Rexistance Nickli Üyeden Alıntı
    Arkdaslar Merhabalar;

ST'ye Bak Belki Gelmeyecek Demesi Nedemek Oluyor!!Bu adam Niye O Koltukta Oturuyor!. .

33. offline
    Adı
    özgür barış
    Yer
    d.bakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Ankara pursaklar istediğim 1.6 tdı dizel hıglıne navig. Dijital ekran panoramik cam.
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Ankara pursaklar istediğim 1.6 tdı dizel hıglıne navig. Dijital ekran panoramik cam.

35. offline
    Adı
    özgür barış
    Yer
    d.bakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Vw çok oldu, tlflaara bile cevap vermiyorlar . Cla 180 veya a3 sedan nasıl
    Vw çok oldu, tlflaara bile cevap vermiyorlar . Cla 180 veya a3 sedan nasıl

37. offline
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

özgür barış Nickli Üyeden Alıntı
    Ağzına Kadar Dolu Olsun En fazla 1500 Tl İstenir!. .

39. offline
    HAKAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    HAKKI
    Yer
    BOLU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007
    14BC006

Denizlicell Nickli Üyeden Alıntı
    Benim araç 1.4 125 bg. Confortline harvard mavi.. önümüzdeki hafta netleşmesse iptal etmeyi düşünüyorum. . Bu kadar gecikmesinden bende supheleniyirum, acaba bi sorun vardi da ondan mi gecikti..
    gecikme yasanan araclar tek renk yada aynı donanım yada aynı motor secenegıne ait değil.benımkısı hınglıne sen confort beklıyorsun.bı arkadas trdlıne beklıyor.uretım bandında değil sanırım sorun.üretimden sonra yasanan bı olay.buda transfer esnasında dıye dusunuyorum.tren kazası olabılır.fabrikadan gemıye kmlerce tasınıyorlar..yada gemıde bı aksaklık oluşmuş olabılır.benım sipariş 4 aralıkta verıldı.arac 47. hafta uretıme baslanmalı yazıyor.yani arac uretım asamasında olmalıydı.4 hafta sonraya 51. haftaya yetişsin.bence tekrar uretildiler.boyle ıse ıyı fakat tadilat yapılırsa sıkıntı.onun için bu arabaları cok ıyı kontrol etmemız gerekıyor.daha sonrada bırbırımızı bılgılendırelım.ocak 15 demışlerdı. kaldı 12
       Denizlicell Nickli Üyeden Alıntı
    Benim araç 1.4 125 bg. Confortline harvard mavi.. önümüzdeki hafta netleşmesse iptal etmeyi düşünüyorum. . Bu kadar gecikmesinden bende supheleniyirum, acaba bi sorun vardi da ondan mi gecikti..
    gecikme yasanan araclar tek renk yada aynı donanım yada aynı motor secenegıne ait değil.benımkısı hınglıne sen confort beklıyorsun.bı arkadas trdlıne beklıyor.uretım bandında değil sanırım sorun.üretimden sonra yasanan bı olay.buda transfer esnasında dıye dusunuyorum.tren kazası olabılır.fabrikadan gemıye kmlerce tasınıyorlar..yada gemıde bı aksaklık oluşmuş olabılır.benım sipariş 4 aralıkta verıldı.arac 47. hafta uretıme baslanmalı yazıyor.yani arac uretım asamasında olmalıydı.4 hafta sonraya 51. haftaya yetişsin.bence tekrar uretildiler.boyle ıse ıyı fakat tadilat yapılırsa sıkıntı.onun için bu arabaları cok ıyı kontrol etmemız gerekıyor.daha sonrada bırbırımızı bılgılendırelım.ocak 15 demışlerdı. kaldı 12

41. offline
    HAKAYDIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    HAKKI
    Yer
    BOLU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007
    14BC006

kürşatmurat Nickli Üyeden Alıntı
    banada 52. hafta dediler aracınız geldi diye parayı dahi yatıtdırdılar ,ama başka bir ilde olduğum için görmedim... aracın plakasını dahi ayarladılar,şimdi siz böyle yazınca bende biraz ürktüm..
    sizin arcınız gelmiş hocam.faturası kesilmiş.bızım arabalardan eser yok.yalandan bı site var.oraya bakıyoruz.hıkaye yanı.sizde sıkıntı olmaz.
    benı arasa geldı aracın dıye kalkar gıderım eskışehire.300 km. kaldı 12
       kürşatmurat Nickli Üyeden Alıntı
    banada 52. hafta dediler aracınız geldi diye parayı dahi yatıtdırdılar ,ama başka bir ilde olduğum için görmedim... aracın plakasını dahi ayarladılar,şimdi siz böyle yazınca bende biraz ürktüm..
    sizin arcınız gelmiş hocam.faturası kesilmiş.bızım arabalardan eser yok.yalandan bı site var.oraya bakıyoruz.hıkaye yanı.sizde sıkıntı olmaz.
    benı arasa geldı aracın dıye kalkar gıderım eskışehire.300 km. kaldı 12

43. offline
    madem44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    adem
    Yer
    malatya
    Model
    A3
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    44 ADEM 44

Arkadaslar bugun nerdeyse vw bayilerinin %70 ini aradim. Hemen teslim edilecek araba cok. Manuel vitesli arac bulmak zor 1 tane falan 1.6 dti buldum o kadar bayiden. 1.4 125 ps comfortline bulmak ise imkansiz. 1.6 tdi trendline comfortline dsg cok var bayilerde.hemen teslim hemde.Fiyatlarin degismedigini ama pazarttesi gunu indirim verebilecekmiyiz vermeyecekmiyiz gorecegiz dedi. Eger opsiyonlarsaniz subat ve mart 1. Haftalara araciniz gelir diyorlar. Bazi bayiler bastan savma cevaplarla bazilarida hic cevap vermeyerek başlarindan savdilar.
    Arkadaslar bugun nerdeyse vw bayilerinin %70 ini aradim. Hemen teslim edilecek araba cok. Manuel vitesli arac bulmak zor 1 tane falan 1.6 dti buldum o kadar bayiden. 1.4 125 ps comfortline bulmak ise imkansiz. 1.6 tdi trendline comfortline dsg cok var bayilerde.hemen teslim hemde.Fiyatlarin degismedigini ama pazarttesi gunu indirim verebilecekmiyiz vermeyecekmiyiz gorecegiz dedi. Eger opsiyonlarsaniz subat ve mart 1. Haftalara araciniz gelir diyorlar. Bazi bayiler bastan savma cevaplarla bazilarida hic cevap vermeyerek başlarindan savdilar.

45. offline
    Adı
    özgür barış
    Yer
    d.bakır
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

haklısın p.tesi fiyatlar netleşir, ötv ye zam geleceğini sanmıyorum.paranla rezil olmak bu olmalı.on beş bin tl isteyen St yi pazartesi şikayet edecem.
    haklısın p.tesi fiyatlar netleşir, ötv ye zam geleceğini sanmıyorum.paranla rezil olmak bu olmalı.on beş bin tl isteyen St yi pazartesi şikayet edecem.

47. offline
    Adı
    adem
    Yer
    malatya
    Model
    A3
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    44 ADEM 44

Tsk omer bey dizelden yana tercih kullanacagim galiba.
    Tsk omer bey dizelden yana tercih kullanacagim galiba.

49. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Ben gerçekten anlamıyorum, Bugun yine bayiindeydim özellikle TDI,TSI 20-25 adet Passat araç gördüm, satıldığınıda düşünmüyorum. En garip olanı araç çıkısında 2 adet passat vardı ama plaka yoktu ve bugun C.tesi geç saatte aracın çıkması artık mümkün değil, show amaçlı orada duruyordur diye düşündüm.
    Stokları o kadar doluki araçları koyacak yer bulamamışlar her yer araç. Eğer bunların hepsi satılmış ise aşkı başka birşey diyeceğim.
    Ben gerçekten anlamıyorum, Bugun yine bayiindeydim özellikle TDI,TSI 20-25 adet Passat araç gördüm, satıldığınıda düşünmüyorum. En garip olanı araç çıkısında 2 adet passat vardı ama plaka yoktu ve bugun C.tesi geç saatte aracın çıkması artık mümkün değil, show amaçlı orada duruyordur diye düşündüm.
    Stokları o kadar doluki araçları koyacak yer bulamamışlar her yer araç. Eğer bunların hepsi satılmış ise aşkı başka birşey diyeceğim.

51. offline
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Kesinlikle Edin Kayıtsız Kalmayın Bunlara Kii Hadlerini Bilsinler!. . Fiyat Güncellenecektir Elbet O zaman Fiyatları Göreceğiz. .Bakalım Doğuş Stratejisi Ne Olacak Bu Sefer. .
    Kesinlikle Edin Kayıtsız Kalmayın Bunlara Kii Hadlerini Bilsinler!. . Fiyat Güncellenecektir Elbet O zaman Fiyatları Göreceğiz. .Bakalım Doğuş Stratejisi Ne Olacak Bu Sefer. .

53. offline
    okyanus34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Okyanus
    Yer
    İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2005
    34 NAZ 79

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Ben bunu anlamıyorum ?
    Dizel araç alınca, ikinci elde satarken benzinli araçla aynı fiyata mı satıyoruz da dizelin kendini amorti etmesinden bahsediliyor ?
    Ben bunu anlamıyorum ?
    Dizel araç alınca, ikinci elde satarken benzinli araçla aynı fiyata mı satıyoruz da dizelin kendini amorti etmesinden bahsediliyor ?

55. offline
    Adı
    adem
    Yer
    malatya
    Model
    A3
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    44 ADEM 44

Arkadaslar acaba dogus zam yapacagi icin mi araclari teslim etmiyor gelmedi veya sevkiyat halinde diyor. Fiyatlar artarsa satin alanlar fark odemeyecekmi ben mi yanlis dusunuyor veya biliyorum. Faturasi kesilenler haric tabi.
    Arkadaslar acaba dogus zam yapacagi icin mi araclari teslim etmiyor gelmedi veya sevkiyat halinde diyor. Fiyatlar artarsa satin alanlar fark odemeyecekmi ben mi yanlis dusunuyor veya biliyorum. Faturasi kesilenler haric tabi.

57. offline
    Adı
    adem
    Yer
    malatya
    Model
    A3
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    44 ADEM 44

Ne zaman aldiniz b7 yi.
    Ne zaman aldiniz b7 yi.

59. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Taner abi ,
    Sizin tecrübenizi ,ilginizi ve yardımseverliğinizi iyi bildiğim için bir konuda yardımınızı isteyebilirmiyim. Trendline yada Comfortline 1.4 TSİ 125-manuel araç bulmak için bana yardımcı olabilirmisiniz. En erken nereden buluruz . Sizin isminizle daha çabuk olur. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Saygılar.
    Tel: 0.533 544 9282 BARIŞ YILMAZ
    Taner abi ,
    Sizin tecrübenizi ,ilginizi ve yardımseverliğinizi iyi bildiğim için bir konuda yardımınızı isteyebilirmiyim. Trendline yada Comfortline 1.4 TSİ 125-manuel araç bulmak için bana yardımcı olabilirmisiniz. En erken nereden buluruz . Sizin isminizle daha çabuk olur. Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Saygılar.
    Tel: 0.533 544 9282 BARIŞ YILMAZ