2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Eklenti 18052Renault da 2015 Araçları 10000 TL artırarak listeyi yayınlamış arkadaşlar..
    Gerçekten çok komik.Bosuna kızıyoruz vw'ye.Rakipçikleri böyle olursa vw ne yapsın.
       sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    Eklenti 18052Renault da 2015 Araçları 10000 TL artırarak listeyi yayınlamış arkadaşlar..
    Gerçekten çok komik.Bosuna kızıyoruz vw'ye.Rakipçikleri böyle olursa vw ne yapsın.

3. offline
    fatihkan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Fatih Kan
    Yer
    Gümüşhane
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    61 VU 533

drbilal Nickli Üyeden Alıntı
    Benim araçta da var arkadaşlar ama sadece Üstte ....
    Hatta sağ ön kapı açılırken sürtünmeye bağlı ses bile yapıyor...
    Bunu çok takmadım ama halı paspasların altındaki Yırtıklar canımı sıktı.. Yaklaşık yarım cm lik ve 1 cm lik. Hiç görünecek bir şey değil ama... Sıvı bir şey döküldüğü zaman alta geçebilir... Bi de araba soğuk iken sabahları) tekleyerek Çalışıyor sanki çalışmayacak gibi oluyor ama Çalışıyor... Ama bu arabaya yakışmıyor bunlar.... Az para değil bu arabalar....
    Hocam bugün inceledim benim araçda paspas altlarında yırttık, delik vs. bir sorun yok fakat bahsettiğim krom cıta dengesizliği baya canımı sıkıyor.
    Benim araçta da var arkadaşlar ama sadece Üstte ....
    Hatta sağ ön kapı açılırken sürtünmeye bağlı ses bile yapıyor...
    Bunu çok takmadım ama halı paspasların altındaki Yırtıklar canımı sıktı.. Yaklaşık yarım cm lik ve 1 cm lik. Hiç görünecek bir şey değil ama... Sıvı bir şey döküldüğü zaman alta geçebilir... Bi de araba soğuk iken sabahları) tekleyerek Çalışıyor sanki çalışmayacak gibi oluyor ama Çalışıyor... Ama bu arabaya yakışmıyor bunlar.... Az para değil bu arabalar....
    Hocam bugün inceledim benim araçda paspas altlarında yırttık, delik vs. bir sorun yok fakat bahsettiğim krom cıta dengesizliği baya canımı sıkıyor.

5. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

fatihkan33 Nickli Üyeden Alıntı
    Üst krom çıtalarsa sıkıntı değil baktıkça batar durur... Biraz zaman geçsin hiç görmezsin ... Benim de canımı o Yırtık lar canımı sıkıyor... Nazar boncuğu olsun diyecem ama yarın bir gün bir şey dökülür içerde Elektriksel donanımlara zarar verir mi delikten dolayı problem oluşturur muki diye düşünüyorum

Normalde o halı sıvıyı tutma özelliği var mı acaba... Daha önce de yazdım kimse yorum yazmadı...
    Üst krom çıtalarsa sıkıntı değil baktıkça batar durur... Biraz zaman geçsin hiç görmezsin ... Benim de canımı o Yırtık lar canımı sıkıyor... Nazar boncuğu olsun diyecem ama yarın bir gün bir şey dökülür içerde Elektriksel donanımlara zarar verir mi delikten dolayı problem oluşturur muki diye düşünüyorum

Normalde o halı sıvıyı tutma özelliği var mı acaba... Daha önce de yazdım kimse yorum yazmadı...

7. offline
    plateau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

@dduymaz
    İndiyum gri güzel duruyor,canlı görmedim ve sanırım görme imkanım da olamayacak.müsait zamanınızda farklı açılardan birkaç foto daha paylaşırsanız çok sevinirim...tungsten gri yerine indiyum gri daha mantıklı gelmeye başladı...
    @dduymaz
    İndiyum gri güzel duruyor,canlı görmedim ve sanırım görme imkanım da olamayacak.müsait zamanınızda farklı açılardan birkaç foto daha paylaşırsanız çok sevinirim...tungsten gri yerine indiyum gri daha mantıklı gelmeye başladı...

9. offline
    dduymaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet Ali
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Dizel manuel araçların hepsi ayırtıldığından bana ancak marta gün verilmişti, sonradan gelen bir telefonla Aralık teslim indiyum gri araç olduğunu öğrendim, internette 3 farklı renk şeklinde görülüyordu bu renk birbirinden alakasız, beklemek istemediğim için tungsten griden vazgeçip bu rengi sipariş ettim şansıma güvenerek, ve gelince gördüm ki olabilecek en iyi ve güzel rengi seçmişim şansımla çok beğendim gerçekten iyi ki de şansıma güvenmişim, tavsiye ederim gerçekten

C6903 cihazımdan gönderildi
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1420133268014.jpg  
    Dizel manuel araçların hepsi ayırtıldığından bana ancak marta gün verilmişti, sonradan gelen bir telefonla Aralık teslim indiyum gri araç olduğunu öğrendim, internette 3 farklı renk şeklinde görülüyordu bu renk birbirinden alakasız, beklemek istemediğim için tungsten griden vazgeçip bu rengi sipariş ettim şansıma güvenerek, ve gelince gördüm ki olabilecek en iyi ve güzel rengi seçmişim şansımla çok beğendim gerçekten iyi ki de şansıma güvenmişim, tavsiye ederim gerçekten

C6903 cihazımdan gönderildi
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1420133268014.jpg  

11. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Aracın altında ne gibi bir elektronik donanım olabilirki, rahat olun, anca kablo geçer o da belki denk gelir, kablo dediğin de kaplamalı zaten, merak etmeyin bir sıkıntı olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aracın altında ne gibi bir elektronik donanım olabilirki, rahat olun, anca kablo geçer o da belki denk gelir, kablo dediğin de kaplamalı zaten, merak etmeyin bir sıkıntı olmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk

13. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

Arkadaşlar b8 ler şuan passatın amiral gemisi.umarım hayırlı uğurlu olur herkese. Benim aracımda ocak 2. hafta gelecek dendi.dedimya hakkımızda hayırlısı. Bu arada 1.4 lerin vergileri ne oldu acaba.hepiniz Allah a emanet olun.
    Arkadaşlar b8 ler şuan passatın amiral gemisi.umarım hayırlı uğurlu olur herkese. Benim aracımda ocak 2. hafta gelecek dendi.dedimya hakkımızda hayırlısı. Bu arada 1.4 lerin vergileri ne oldu acaba.hepiniz Allah a emanet olun.

15. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Servise git taban dosemesini degissinler ueterki değişmek istesinler

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

17. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadaşlar kışlık lastik öneriniz var mı?
    215 55 17 B8 passat comfortline

19. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Eline bir portegü makas ve 3/8 lik 3-0 ipek sütür al dik oraları kafanı da takma o iş için doğuş hicbir şey yapmaz

Sent from Note 2 using Tapatalk

Eline bir portegü makas ve 3/8 lik 3-0 ipek sütür al dik oraları kafanı da takma o iş için doğuş hicbir şey yapmaz

21. offline
    hakan1981 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Karsta yasiyorum ben eniyisi mischlen hocam karda buzda on numara
       Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Karsta yasiyorum ben eniyisi mischlen hocam karda buzda on numara

23. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

B8 de indiyum gri, yukarıdaki resime göre sanki b7 deki izlanda grisi gibi geldi.Tabi yakından görmek lazım.
    B8 de indiyum gri, yukarıdaki resime göre sanki b7 deki izlanda grisi gibi geldi.Tabi yakından görmek lazım.

25. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı
    dostlar şimdi 2014 b8 alarak magdur durumunamı düştük..??? 2 ay bekleyip 2015 model araçmı alsaydım ..yada şubat ayında 2014 model b8 i daha ucuzmu almayımı umut edecektim..böyle yorumlar sadece albea yada linea forumlarında olur zannediyordum...sirkeyle sarmısagı hesaplarsak işkenbe çorbası içemeyiz..b8 passatı alan üsküdarı geçti biz hala ....mutlu yıllar dostlar...
    Ben tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım!!.
       murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı
    dostlar şimdi 2014 b8 alarak magdur durumunamı düştük..??? 2 ay bekleyip 2015 model araçmı alsaydım ..yada şubat ayında 2014 model b8 i daha ucuzmu almayımı umut edecektim..böyle yorumlar sadece albea yada linea forumlarında olur zannediyordum...sirkeyle sarmısagı hesaplarsak işkenbe çorbası içemeyiz..b8 passatı alan üsküdarı geçti biz hala ....mutlu yıllar dostlar...
    Ben tam olarak ne demek istediğinizi anlamadım!!.

27. offline
    supermen5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Karda en iyisi Conti 850 dir ya da goodyear UG 9.
    Karda en iyisi Conti 850 dir ya da goodyear UG 9.

29. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar ......arkadaşlar şu krom dengeizlini bir foto ile renklendirenizde bizde görek ve yorumlasak alırken baksak varmı yokmu....
    selamlar ......arkadaşlar şu krom dengeizlini bir foto ile renklendirenizde bizde görek ve yorumlasak alırken baksak varmı yokmu....

31. offline
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Jetta bin fiyatlari düşmüş

Jetta bin fiyatlari düşmüş

33. offline
    Kazim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    kazım
    Yer
    istanbul
    Model
    Transporter
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2013

Cevap: Re: 2015 Passat yeni kasa

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Aracın kaloriferi 2 derecede dahi çalıştıktan hemen sonra ısıtmaya başlıyor...
    Bu bahsettiğiniz şey çok büyük bir artı değil artık yeni araçlar için ve bu 130binlik bi arabadan bahsediyorsunuz ki normal ... Şahsen kendi mondeo aracımda da bu durum böyle ve 75bin...
    Yanlış anlamayın Engin Bey yani bu fiyatta bi araçta olması lazım zaten
    Konu Kazim tarafından (01 01 2015 Saat 23:34 ) değiştirilmiştir.
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    Aracın kaloriferi 2 derecede dahi çalıştıktan hemen sonra ısıtmaya başlıyor...
    Bu bahsettiğiniz şey çok büyük bir artı değil artık yeni araçlar için ve bu 130binlik bi arabadan bahsediyorsunuz ki normal ... Şahsen kendi mondeo aracımda da bu durum böyle ve 75bin...
    Yanlış anlamayın Engin Bey yani bu fiyatta bi araçta olması lazım zaten

35. offline
    Berker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Tekirdağ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Omer Nickli Üyeden Alıntı
    Türkiye Cumuriyet'i Herhangi Bir Zam Yapmasa Bile Firmalar Yapacaktır. .2014 Modelleri Bittirdiklerinde Fiyatlar Güncellenecektir Diye Düşünüyorum. .Bmw Şimdiden Fiyatları Güncellemeye Başlamış Bile. .
    Herkes vergi zammından korkuyordu firma çok fazla zam yapmaz diye düşünüyorum. 2014 ile 2015 arasında muhakkak biraz fark olacaktır ama 10-15bin lira gibi fark olur mu ? 2014 ile 2015 arasında görüntüde anlaşılır bir farkta olmayacaktır değil mi ? sadece model yılı 2015 olacak
       Omer Nickli Üyeden Alıntı
    Türkiye Cumuriyet'i Herhangi Bir Zam Yapmasa Bile Firmalar Yapacaktır. .2014 Modelleri Bittirdiklerinde Fiyatlar Güncellenecektir Diye Düşünüyorum. .Bmw Şimdiden Fiyatları Güncellemeye Başlamış Bile. .
    Herkes vergi zammından korkuyordu firma çok fazla zam yapmaz diye düşünüyorum. 2014 ile 2015 arasında muhakkak biraz fark olacaktır ama 10-15bin lira gibi fark olur mu ? 2014 ile 2015 arasında görüntüde anlaşılır bir farkta olmayacaktır değil mi ? sadece model yılı 2015 olacak

37. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam öyle diyorsun da Renault bile 10000 tl artırmış geçmiş senelere baktığımızda fikirbirliği yapılmış gibi tüm markalar hemen hemen aynı oranda model zammı yapmışlardır..büyük ihtimal yarın fiyatlar açıklanır bu Arda yarın bayilerde açıkmış arkadaşlar..
    Hocam öyle diyorsun da Renault bile 10000 tl artırmış geçmiş senelere baktığımızda fikirbirliği yapılmış gibi tüm markalar hemen hemen aynı oranda model zammı yapmışlardır..büyük ihtimal yarın fiyatlar açıklanır bu Arda yarın bayilerde açıkmış arkadaşlar..

39. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

zam felan yok rahat olun
    zam felan yok rahat olun

41. offline
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

drozia Nickli Üyeden Alıntı

çok doğru 2 sütürluk işi var aslında... fazla kurcalarsak organ nakline gider bizim araba...

çok doğru 2 sütürluk işi var aslında... fazla kurcalarsak organ nakline gider bizim araba...

43. offline
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Ula hic gulesim yoktu

Ula hic gulesim yoktu

45. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

2015 modelleri de 2014 fiyatlarından mı satacaklar hocam bakarsın 2015 ler daha da ucuzlar...sürümden kazınırlar..
    2015 modelleri de 2014 fiyatlarından mı satacaklar hocam bakarsın 2015 ler daha da ucuzlar...sürümden kazınırlar..

47. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

2014 model
    1.6tdi highline Dsg.
    Renk: Derin siyah.
    Döşeme: tropez beji
    Adana aykanda kaporam var Pazartesi gunu çekecem. Isteyen olursa Devredebilirim.
    2014 model
    1.6tdi highline Dsg.
    Adana aykanda kaporam var Pazartesi gunu çekecem. Isteyen olursa Devredebilirim.

49. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

Yeni arabaya kıyılıp da herşey( tüm koltuklar, orta konsol, yan plastikler, eşikler) sökülürmü bir yırtık için

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

Yeni arabaya kıyılıp da herşey( tüm koltuklar, orta konsol, yan plastikler, eşikler) sökülürmü bir yırtık için

51. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

mertpro Nickli Üyeden Alıntı
    2014 model
    1.6tdi highline Dsg.
    Ne düşünüyorsun yerine?

mertpro Nickli Üyeden Alıntı
    2014 model
    1.6tdi highline Dsg.
    Ne düşünüyorsun yerine?

53. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

Ne düşünüyorsun yerine?

Düşünmüyorum aynısının comfortline paketini aldım.
    Ne düşünüyorsun yerine?

Düşünmüyorum aynısının comfortline paketini aldım.

55. offline
    Berker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Tekirdağ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Normal passatta elektrikli açılır cam tavan var 3.500 lira
    variant modelinde panoromik açılır cam tavan var 3.700 lira

panoromik cam tavanda komple cam oluyor tavan sanırım çok daha iyi bunu normal passat aldığımızda yaptırabiliyor muyuz ? Sadece variantlarda mı yapılıyor panoromik cam tavan ? Bu konuda bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim. Birde tam olarak hiçbir fotoda göremedim net inceleme fırsatım olmadı araç içinde çekilen bir foto yok veya üstten net bir şekilde çekilen foto bulan gören varsa konuya ekleyebilir mi ? Teşekkürler.
    Normal passatta elektrikli açılır cam tavan var 3.500 lira
    variant modelinde panoromik açılır cam tavan var 3.700 lira

panoromik cam tavanda komple cam oluyor tavan sanırım çok daha iyi bunu normal passat aldığımızda yaptırabiliyor muyuz ? Sadece variantlarda mı yapılıyor panoromik cam tavan ? Bu konuda bilgisi olanlar yanıtlarsa sevinirim. Birde tam olarak hiçbir fotoda göremedim net inceleme fırsatım olmadı araç içinde çekilen bir foto yok veya üstten net bir şekilde çekilen foto bulan gören varsa konuya ekleyebilir mi ? Teşekkürler.

57. offline
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Yok ya bi silikon çeker geçerim ....
    Ama ilk üreyi Araçlarda bu tip Şeyler olabiliyormuş unu anladım.... Umarım başka bir şey çıkmaz
    Araçtan genel itibariyle memnunum.....
    1.6 diEl yetiyor bana 2 ye hiç gerek duymuyorum ... Yalnız start stop ya ben alışamadım ya da türkiye şartlarına uygun yapamamışlar istemediğim zaman duruyor şimdi dursun artık diyorum durmuyor.... Otamatik havalandırma diye bir şey var onun da çalışma siatemini çözemedim ... Yapabilmişlerse çok güzel( beklentim önümdeki kamyonun kara dumanını farkedip havalandırmayı kesmesi duman geçince havalandırma tekrar açılması) umarım böyledir....

Yok ya bi silikon çeker geçerim ....
    Ama ilk üreyi Araçlarda bu tip Şeyler olabiliyormuş unu anladım.... Umarım başka bir şey çıkmaz
    Araçtan genel itibariyle memnunum.....
    1.6 diEl yetiyor bana 2 ye hiç gerek duymuyorum ... Yalnız start stop ya ben alışamadım ya da türkiye şartlarına uygun yapamamışlar istemediğim zaman duruyor şimdi dursun artık diyorum durmuyor.... Otamatik havalandırma diye bir şey var onun da çalışma siatemini çözemedim ... Yapabilmişlerse çok güzel( beklentim önümdeki kamyonun kara dumanını farkedip havalandırmayı kesmesi duman geçince havalandırma tekrar açılması) umarım böyledir....

59. offline
    ozdemiray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Merhaba, Allah nasip ederse ben de aranıza katılacağım. 4 Aralık'ta showroom'da yeni passatı görünce çok hoşuma gitti. Zaten arabayı değiştirme hislerim ne zamandır beni dürtüyordu. Bi hesap yaptım ve bir şekilde 80.000 TL çıkarabileceğimi gördüm. Trendline'da klima bile manuel olunca seçimim 125 TSI comfortline oldu. Ocak'ın 2. haftası gelecek bir araç ayırttım. Ama yakıt konusu kafamı biraz kurcalıyor açıkçası. Sizlere danışayım istedim.

7 yıldır 2007 model 1.6 benzinli Corolla kullanıyorum. Teknik verilerine göre şehir içi 9.2, birleşik 6.8 yakıt tüketimi var. Ben de genelde sakin kullanırım. Evimle işim arasında çok trafik olmadığı için yol bilgisayarında yaz ortalamam 7 litre kış ortalamam da 7.5 civarında. Yani nerdeyse birleşik tüketimi tutturuyorum. Bu şartlarda yılda yaklaşık ortalama 17bin km yapıyorum.

B7 TSI 122 kullanan arkadaşlarıma sorduğumda yol bilgisayarı ortalamalarının 8-8.5 litre olduğunu söylüyorlar. Bu da fabrika verileri şehir içi tüketim olan 7.8'in biraz üzerinde. B8'de ise fabrika verilerine göre şehir içi tüketim 6.8. Aslında öncelikle merak ettiğim 2007'den beri bu hesaplama yöntemi mi değişti, yoksa VW değerleri düşük mü gösteriyor ki gerçekte şehir içi tüketimden fazla yakıt tüketiyor? İkinci merak ettiğimse yine benzer bir kullanımla Passat'la da 6 civarı (birleşik tüketim 5.3 gösteriyor) sonuçlar alabilir miyim.

Alternatif olarak 2013 az kilometreli TDI passatlar da 80 bin civarında alınabiliyor. B8'den vazgeçip B7 TDI'a mı yöneleyim.
    Merhaba, Allah nasip ederse ben de aranıza katılacağım. 4 Aralık'ta showroom'da yeni passatı görünce çok hoşuma gitti. Zaten arabayı değiştirme hislerim ne zamandır beni dürtüyordu. Bi hesap yaptım ve bir şekilde 80.000 TL çıkarabileceğimi gördüm. Trendline'da klima bile manuel olunca seçimim 125 TSI comfortline oldu. Ocak'ın 2. haftası gelecek bir araç ayırttım. Ama yakıt konusu kafamı biraz kurcalıyor açıkçası. Sizlere danışayım istedim.

7 yıldır 2007 model 1.6 benzinli Corolla kullanıyorum. Teknik verilerine göre şehir içi 9.2, birleşik 6.8 yakıt tüketimi var. Ben de genelde sakin kullanırım. Evimle işim arasında çok trafik olmadığı için yol bilgisayarında yaz ortalamam 7 litre kış ortalamam da 7.5 civarında. Yani nerdeyse birleşik tüketimi tutturuyorum. Bu şartlarda yılda yaklaşık ortalama 17bin km yapıyorum.

B7 TSI 122 kullanan arkadaşlarıma sorduğumda yol bilgisayarı ortalamalarının 8-8.5 litre olduğunu söylüyorlar. Bu da fabrika verileri şehir içi tüketim olan 7.8'in biraz üzerinde. B8'de ise fabrika verilerine göre şehir içi tüketim 6.8. Aslında öncelikle merak ettiğim 2007'den beri bu hesaplama yöntemi mi değişti, yoksa VW değerleri düşük mü gösteriyor ki gerçekte şehir içi tüketimden fazla yakıt tüketiyor? İkinci merak ettiğimse yine benzer bir kullanımla Passat'la da 6 civarı (birleşik tüketim 5.3 gösteriyor) sonuçlar alabilir miyim.

Alternatif olarak 2013 az kilometreli TDI passatlar da 80 bin civarında alınabiliyor. B8'den vazgeçip B7 TDI'a mı yöneleyim.