[QUOTE=osman hamdi;322524]
yasin3866 Nickli Üyeden Alıntı
Hocam geçen sene için söylediklerin de haklısın ancak, bu sene otomotiv piyasalarında ekseri ikinci ele yaradı ötv zammı, unutmaki Türkiyedeki tüm otomotiv distrübütörleri baronlardan oluşuyor ve bunların hükümet üstünde yaptırımı var, artı gelecek seçimleri sence hükümet riske etmek istermi, az önce 2014 mali yılı açısından bir haber okudum, tüm kötü çıkan verilere rağmen iç piyasayı canlı tutmak zorundalar ve olası bir zamla bu mümkün olamaz, neyse bunları tartışmanın yeri burası değil, ben açıkçası olası bir ötv zammı beklemiyorum, şahsi görüşüm tabiki, burası Türkiye, sokağa çıkınca bile canımız garanti değil, zam olur olmaz bunlar illaki anlık işler bu ülkede, umalım da zam falan olmasın.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ötv zammı değil, indirimi yapmaları lazım.Otomobil firmaları belli etmiyor ancak satış temsilcisi arkadaşlardan aldığım bilgiler birçok firmanın kan ağladığı yönünde.Yapılan satışlar showroomların masrafını karşılamıyormuş.Filo satışıyla ve servisle ayakta duruyoruz diyorlar.2012 temmuzun da 1.4 tsi led farlı,interlagoslu cc'yi 79.000 liraya almıştım.Şimdi fluence olmuş 79.000 lira.Kim verecek bu paraları fluence'e.Ancak en boşunu şirketlere satarlar.