Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
Hakan kardeşim,
Doğuş denilen bu anlayışsız şirket maalesef üretici Volkswagen ile tüketici bizlerin arasında acımasız ve ortadan zor kalkacak bir kurum, yetkili distribütör, ve herkese söylüyorum, Doğuş için müşterinin kendisi önemli değil, müşterinin parası önemli. Sattığı her araçtan kâr etse de esas kârı o araçların tüketimleriden kâr etmektedir. Müşteri için üzülmek, menfaatini korumak, hakkını savunmak gibi bir yaklaşım beklemeyiniz Doğuş'tan. Siz almazsanız aracı anında başkasına satar. Bunu bayi toplantılarında satış temsilcilerine üzerine basa basa öğretiyorlar, "Ticaret yapıyoruz, Hayır değil" diyorlar. Sizin gibi 50-100 kişi daha olsa Doğuş için ne yazar? Gitmiş "teslimat anındaki güncel fiyat listesi" geçerlidir demiş. Öyle bir şirket ki tabi olduğu ülkenin ekonomisine zerre kadar güvenmiyor, ya araç gelene kadar kriz çıkar, Euro fırlarsa...??? Dostum, sen ve senin gibi 50-100 kişi Doğuş için ne yazık ki hiçbirşey ifade etmiyorsunuz, adınız bile geçmiyor, devlet bile dövlzle borçlananlar için bir düzenleme yaparken Doğuş 2015 zamlarından ve ÖTV zammından etkilenmesi kaçınılmaz olan sizler için kılını bile kıprdamayacaktır. Doğuş'un düşüncesi: "Madem Volkswagen istiyorsun, bana tabisin...!"
Bu arada Aralık ve Ocak ayları Avrupa'da daima tatil, Noel Bayramı ve Yılbaşı Tatili ile geçer, küçük bir yaz tatili gibi herkes hediyeler, gezmeler ve para harcamayla geçirir, bu nedenle teslimat, yükleme, taşıma ve lojistik de kesintiye uğrar, Volkswagen neden gitti B8 kasa PASSAT'ı 1 Aralık'ta satışa verdi, anlaşılması güç, belki 2015 model damgası yemesi için ama Türkiye'de bizim yöneticilerimiz gerizekalı oldukları için model damgasını takvime bakarak basıyorlar, yani yeni kasa PASSAR bizde 1 Şubat'ta lanse edilseydi çok daha iyi olurdu ama nerede o akıl, nerede o düşünce.
Taner bey bu guzel samımı ve dogru söylemlerınız ıcın sıze tesekkur edıyorum.bu dogustan ıkıncı arabam olacak.ıkısındede akıl almaz sorunlar yasadım.yasıyorum.51 hafta olan aracımdan halen teslım tarihi ile ilgili haber yok.st muhtemelen ocak ıcınde dıyor.su cok muzor taner bey.fabrikayı arayıp uretım programındakı durumu ogrenıp bılgı vermek.bu karaktersız fırma bunu bıle beceremıyor.sanırım almanlarda bunlardan bıktı.pek muhattap olmuyorlar dogusla.dogusu öven arkadaslr sanırım yılbası takvımı ve kalem aldınız