2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Araba çıplak gözle daha güzel. Resim ve videolarda heybetini sport duruşunu göstermiyor bence.
    Araba çıplak gözle daha güzel. Resim ve videolarda heybetini sport duruşunu göstermiyor bence.

3. offline
    osman hamdi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Osman H. Saraç
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

2015 Passat yeni kasa

murat mahmut Nickli Üyeden Alıntı
    st temsilcisi ocak ayında ötv yi bilmem ama bizimkiler iyi bir bindirme yapacaklar dedi...
    St ler bu konuda pek bişey bilmiyorlar, elbette zam olur ama bence %3 civarı olur, bunlar hep satış stratejisi gibi geliyor bana, ben şahsen öyle ötv hariç abuk bir zam gelirse vazgeçerim siparişimden, Doğuş bunu göze alabilir mi? Sonuçta bir çok insanda vazgeçecek saçma bir zam durumunda. Araç zaten şu anda bile pahalı, kimse Passat uğruna fahiş zamlara arabayı almaz diye düşünüyorum, bunu Doğuş da gayet iyi biliyor. Şayet bu tarz bir zam gelirse gözümü kırpmadan gider BMW alırım, adı premium olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Konu osman hamdi tarafından (25 12 2014 Saat 20:05 ) değiştirilmiştir.
    st temsilcisi ocak ayında ötv yi bilmem ama bizimkiler iyi bir bindirme yapacaklar dedi...
    St ler bu konuda pek bişey bilmiyorlar, elbette zam olur ama bence %3 civarı olur, bunlar hep satış stratejisi gibi geliyor bana, ben şahsen öyle ötv hariç abuk bir zam gelirse vazgeçerim siparişimden, Doğuş bunu göze alabilir mi? Sonuçta bir çok insanda vazgeçecek saçma bir zam durumunda. Araç zaten şu anda bile pahalı, kimse Passat uğruna fahiş zamlara arabayı almaz diye düşünüyorum, bunu Doğuş da gayet iyi biliyor. Şayet bu tarz bir zam gelirse gözümü kırpmadan gider BMW alırım, adı premium olur.

Sent from my iPhone using Tapatalk

5. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

en kısa zamanda park etmiş bir siyah b8 in yanına aracımı parkedip fotoğrafını çekeceğim. özellikle arka çarprazdan çekeceğim.
    en kısa zamanda park etmiş bir siyah b8 in yanına aracımı parkedip fotoğrafını çekeceğim. özellikle arka çarprazdan çekeceğim.

7. offline
    pulpa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    serhat
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2017

her şey bir yere kadar araç eğer iyi zam gelirse bende arkamı döner giderim bütün hevesim kaçar bununda bir sınırı var çokta abartmamak lazım..
    yanlız söyle bir konu var inanın meganede toyotada 75-80 gibi rakamları gördükten sonra kimse kızmasın ama vw bana inanın ucuz geliyor gidin bakın mllet araba diye nelere para veriyor hele o toyota denen cihaz tam bir felaket bir camın kapanması için elini devamlı basılı tutmak kadar saçma birşey görmedim hayatımda....
    her şey bir yere kadar araç eğer iyi zam gelirse bende arkamı döner giderim bütün hevesim kaçar bununda bir sınırı var çokta abartmamak lazım..
    yanlız söyle bir konu var inanın meganede toyotada 75-80 gibi rakamları gördükten sonra kimse kızmasın ama vw bana inanın ucuz geliyor gidin bakın mllet araba diye nelere para veriyor hele o toyota denen cihaz tam bir felaket bir camın kapanması için elini devamlı basılı tutmak kadar saçma birşey görmedim hayatımda....

9. offline
    Burockth - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Ama zam tüm markalara geliyor. BMW ile vw arasındaki fark aynı kalır sonuçta.
    Ama zam tüm markalara geliyor. BMW ile vw arasındaki fark aynı kalır sonuçta.

11. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

bindirmeleri 2015 modelleri için olur muhtemelen.2014 lerde değişen çok olmaz sanırım.
    bindirmeleri 2015 modelleri için olur muhtemelen.2014 lerde değişen çok olmaz sanırım.

13. offline
    alikagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Arkadaşlar merhaba comfortline modellerinde arka kapı altlarında aydınlatma yok sanırım ayrıca highline modelerinde de arka koltuk altlarında aydınlatma yok gibi geldi bana yada showroom un ışığından dolayı göremedim ankara etimesgut doğuş ta 1 adet derin siyah 1.4 tsi act var fiyatı 102 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ama alacak arkadaş sağ arka kapı altına dikkatli baksın ��
    Arkadaşlar merhaba comfortline modellerinde arka kapı altlarında aydınlatma yok sanırım ayrıca highline modelerinde de arka koltuk altlarında aydınlatma yok gibi geldi bana yada showroom un ışığından dolayı göremedim ankara etimesgut doğuş ta 1 adet derin siyah 1.4 tsi act var fiyatı 102 bin civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ama alacak arkadaş sağ arka kapı altına dikkatli baksın ��

15. offline
    alikagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Ayrıca arac manuel siyah iç döşeme resimlerini birazdan yüklerim
    Ayrıca arac manuel siyah iç döşeme resimlerini birazdan yüklerim

17. offline
    murat mahmut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  10863608_10153045452739474_1304145311_n.jpg
Görüntüleme: 424
Büyüklüğü:  64.1 KB (Kilobyte)
ID:	17773reno fiyatları ucurmuş...
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi 10881460_10153045435849474_496072938_n.jpg  
    Konu murat mahmut tarafından (25 12 2014 Saat 21:56 ) değiştirilmiştir.

Resmin ismi:  10863608_10153045452739474_1304145311_n.jpg
Görüntüleme: 424
Büyüklüğü:  64.1 KB (Kilobyte)
ID:	17773reno fiyatları ucurmuş...
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi 10881460_10153045435849474_496072938_n.jpg  

19. offline
    Alper5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Alper
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat Variant
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2014

kazım Nickli Üyeden Alıntı
    sadece marka olarak üstündür A3 sedanla b8 passat kıyaslanamaz hatta a4 bile.
    A3 Ce segmenti ama bir A4 kesinlikle daha kaliteli ve güzel b8 den. Audi volswagenden çok üstün. Bende passat sahibiyim. Türkiyede satılan araçlar o kadar kalitesiz passat bize çok üst bir araç gibi geliyor fakat öyle değil. Audi Bmw veya Mercedes kullanmayan birisi araba kullandım diyemez. Biraz gerçekçi olalım. B8 kötü bir araç demiyorum fakat Audi ile kıyaslanmaz.
    Konu Alper5 tarafından (25 12 2014 Saat 23:09 ) değiştirilmiştir.
    sadece marka olarak üstündür A3 sedanla b8 passat kıyaslanamaz hatta a4 bile.
    A3 Ce segmenti ama bir A4 kesinlikle daha kaliteli ve güzel b8 den. Audi volswagenden çok üstün. Bende passat sahibiyim. Türkiyede satılan araçlar o kadar kalitesiz passat bize çok üst bir araç gibi geliyor fakat öyle değil. Audi Bmw veya Mercedes kullanmayan birisi araba kullandım diyemez. Biraz gerçekçi olalım. B8 kötü bir araç demiyorum fakat Audi ile kıyaslanmaz.

21. offline
    sertan78 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam ANLAŞILAN en az 5-6 bin liralık Artış olacak..

23. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

sertan78 Nickli Üyeden Alıntı
    3 bin TL üstüne direk sipariş iptali yaparım.
    3 bin TL üstüne direk sipariş iptali yaparım.

25. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam sen ben iptal ederiz de herkes böyle düşünmüyor geçen sene 10 bin ila 50 bin TL Arasında artışlar oldu segmentlerine göre ama yine de satışlar diplerde değil.. Bir de diğer Açıdan bak zam gelse bile Araçları satacağımızda biz de Zamlı satacağız sonuçta..
    Konu sertan78 tarafından (25 12 2014 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.
    Hocam sen ben iptal ederiz de herkes böyle düşünmüyor geçen sene 10 bin ila 50 bin TL Arasında artışlar oldu segmentlerine göre ama yine de satışlar diplerde değil.. Bir de diğer Açıdan bak zam gelse bile Araçları satacağımızda biz de Zamlı satacağız sonuçta..

27. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Sipariş numaranızı aldınız mı?
    Sipariş numaranızı aldınız mı?

29. offline
    CNGZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cengiz
    Yer
    Elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    46V.

Abi bugün maraş vw bayisine gittim ordaki elemanların birine sordum yeni passatın farlarının üstünde ki çıtaları taktırabiliyormuyuz diye adam bana dikret passatın ön farında çıtamı var demesin mi sonra parça bölümüne gittim orda ki de demesin mi o çıta fara yapışık ön ızgarayı değiştiririz oda 1500 bunlar servis elemanı düşün işte araçlarını millet kimlere teslim ediyor.
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Cengizim b8 Passat satıldığına göre Doğuşun depolarında yavaş yavaş yedek parçalar stok ediliyordur. Tabiki servise gidip bu parçaları sipariş vermen lazım. Ama Halojen farlara bu nikelajların adapte olabileceğinden çok emin değilim.
    Konu CNGZ tarafından (26 12 2014 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.
    Abi bugün maraş vw bayisine gittim ordaki elemanların birine sordum yeni passatın farlarının üstünde ki çıtaları taktırabiliyormuyuz diye adam bana dikret passatın ön farında çıtamı var demesin mi sonra parça bölümüne gittim orda ki de demesin mi o çıta fara yapışık ön ızgarayı değiştiririz oda 1500 bunlar servis elemanı düşün işte araçlarını millet kimlere teslim ediyor.
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Cengizim b8 Passat satıldığına göre Doğuşun depolarında yavaş yavaş yedek parçalar stok ediliyordur. Tabiki servise gidip bu parçaları sipariş vermen lazım. Ama Halojen farlara bu nikelajların adapte olabileceğinden çok emin değilim.

31. offline
    okyanus34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Okyanus
    Yer
    İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2005
    34 NAZ 79

A4 ün nesi çok üstün ? Arka koltuk diz mesafesi mi ? Motoru mu ?
    A4 ün, BMW3 serisinin Mercedesin C serisinin arka koltuklarında yolculuk yapmak, inmek binmek düpedüz işkence.
    A4 ün nesi çok üstün ? Arka koltuk diz mesafesi mi ? Motoru mu ?
    A4 ün, BMW3 serisinin Mercedesin C serisinin arka koltuklarında yolculuk yapmak, inmek binmek düpedüz işkence.

33. offline
    kazım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    KAZIM
    Yer
    ALANYA
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    07 E 7535

Alper5 Nickli Üyeden Alıntı
    audı'nın vw'den daha üstün olduğu konusunda haklısın biri markanın amiral gemisi durumda iken diğerinin en uygun modelleri a3 ve a4 ancak onlarla kıyaslayabiliriz ama şunu çok samimiyetle söyleyebilirim a4 'le arasındaki fiyat farkınıda geçiyorum aynı olsa bile benim tercihim kesinlikle b8'den yana olurdu.Ambleminde 4'tane halka var diye a4 almam.
       Alper5 Nickli Üyeden Alıntı
    audı'nın vw'den daha üstün olduğu konusunda haklısın biri markanın amiral gemisi durumda iken diğerinin en uygun modelleri a3 ve a4 ancak onlarla kıyaslayabiliriz ama şunu çok samimiyetle söyleyebilirim a4 'le arasındaki fiyat farkınıda geçiyorum aynı olsa bile benim tercihim kesinlikle b8'den yana olurdu.Ambleminde 4'tane halka var diye a4 almam.

35. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ST yeni passatlara 10 000 TL kadar zam gelebileceğini söyledi. Tabiiki doğru olup olmadığını bekleyip göreceğiz.
    Ama bir artış olacağını artık herkes bekliyor.Umarım artışlar az olur. Araba bekleyenlere sabır.
    ST yeni passatlara 10 000 TL kadar zam gelebileceğini söyledi. Tabiiki doğru olup olmadığını bekleyip göreceğiz.
    Ama bir artış olacağını artık herkes bekliyor.Umarım artışlar az olur. Araba bekleyenlere sabır.

37. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam sipariş numaramı daha alamadım doğuş yeni onaylamış siparişimi.. Ama yarın bayiye gidip hem Araçları inceleyeceğim hem de diğer aracım gelinceye Kadar b7 kasa passat alacağım eğer ellerinde varsa hem arabasız kalmam hem de biraz kar edebilirsem iyi olur.. Malum zam gelecek diyorlar...
    Hocam sipariş numaramı daha alamadım doğuş yeni onaylamış siparişimi.. Ama yarın bayiye gidip hem Araçları inceleyeceğim hem de diğer aracım gelinceye Kadar b7 kasa passat alacağım eğer ellerinde varsa hem arabasız kalmam hem de biraz kar edebilirsem iyi olur.. Malum zam gelecek diyorlar...

39. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

Şuan itibariyle 1.6TDİ COMFORTLİNE DERİN SİYAH aracım ME-TUR firması ile yola çıktı geliyor.ADANA AYKAN'DA 51.HAFTA TESLİM EDİLMESİ GEREKEN HİGHLİNE ARACIM HALEN TRANSPORT KONUMUNDA OLDUĞU İÇİN VAZGEÇTİM. NİYETİ OLAN VARSA DEVREDEBİLİRİM.
    Şuan itibariyle 1.6TDİ COMFORTLİNE DERİN SİYAH aracım ME-TUR firması ile yola çıktı geliyor.ADANA AYKAN'DA 51.HAFTA TESLİM EDİLMESİ GEREKEN HİGHLİNE ARACIM HALEN TRANSPORT KONUMUNDA OLDUĞU İÇİN VAZGEÇTİM. NİYETİ OLAN VARSA DEVREDEBİLİRİM.

41. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Şakası bile kötü.yazmayin böyle yorumlar
       Aşkın AKPULAT Nickli Üyeden Alıntı
    Şakası bile kötü.yazmayin böyle yorumlar

43. offline
    Adı
    Sertan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06ELA06

Hocam her şakanın Altın'da bir gerçek vardır. Haftaya tam da bugün yeni fiyat listeleri için yorum yapmaya başlayacağız...ve bu saatlerde yeni bir yılda olacağız... Hadi Hayırlısı...
    Hocam her şakanın Altın'da bir gerçek vardır. Haftaya tam da bugün yeni fiyat listeleri için yorum yapmaya başlayacağız...ve bu saatlerde yeni bir yılda olacağız... Hadi Hayırlısı...

45. offline
    CNGZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cengiz
    Yer
    Elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    46V.

Senin adanada ki araba daha 15-20 gün gelmez heralde neyse hayırlısı buymuş demek ki sağlık olsun.
       mertpro Nickli Üyeden Alıntı
    Senin adanada ki araba daha 15-20 gün gelmez heralde neyse hayırlısı buymuş demek ki sağlık olsun.
       mertpro Nickli Üyeden Alıntı

47. offline
    Dehşetabdül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mithat
    Yer
    İzmir
    Model
    Polo
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Taner Bey 2015 yılında özel siparişler verilebileceğinden bahsetmiştiniz daha önce.Acaba 1.4 tsi lere R-line paketi ilave edilebilecek mi? Bu konuda bir bilginiz var mı?
    Taner Bey 2015 yılında özel siparişler verilebileceğinden bahsetmiştiniz daha önce.Acaba 1.4 tsi lere R-line paketi ilave edilebilecek mi? Bu konuda bir bilginiz var mı?

49. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar...... opel lpg li insignia gelmiş inceleyen yada bir fikri olan varmı....

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı.jpg
Görüntüleme: 372
Büyüklüğü:  87.3 KB (Kilobyte)
ID:	17774Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Ekran Alıntısı1.jpg
Görüntüleme: 371
Büyüklüğü:  67.9 KB (Kilobyte)
ID:	17775 kanpanyada güzel indirimleri var......
    selamlar...... opel lpg li insignia gelmiş inceleyen yada bir fikri olan varmı....

51. offline
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

alnescafe Nickli Üyeden Alıntı

ama cosmo paket seçemiyorsun. edition elegance paket standart diye biliyorum.
       alnescafe Nickli Üyeden Alıntı

ama cosmo paket seçemiyorsun. edition elegance paket standart diye biliyorum.

53. offline
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

CNGZ Nickli Üyeden Alıntı
    bencede bu araba ancak ocak sonu teslim edilir. En baştan beri bu niyetle gittim bayiye kısmette bu var demekki. Teşekkürler
       CNGZ Nickli Üyeden Alıntı
    bencede bu araba ancak ocak sonu teslim edilir. En baştan beri bu niyetle gittim bayiye kısmette bu var demekki. Teşekkürler

55. offline
    Stones - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cihan
    Yer
    Ankara
    Model
    Jetta
    Motor
    1.6 MPI
    Yılı
    2009

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    76.200 TL'ye şahıs kendine aldı, yılbaşından hemen sonra plakası ile birlikte teslim.
    Taner abi benzinli, dsg siparişleri başladı mı? Highline bulabilir miyim sunrooflu?
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    76.200 TL'ye şahıs kendine aldı, yılbaşından hemen sonra plakası ile birlikte teslim.
    Taner abi benzinli, dsg siparişleri başladı mı? Highline bulabilir miyim sunrooflu?

57. offline
    drawtime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2000
    41 ev 315

A3 sedanda çok iyi duruyor. Ebat olarakta o kadar abartilacak bir fark yok aralarında 33 cm daha uzun passat ama suda bir gerçek arkaya bakar bakmaz passatla arasındaki arka koltuk diz mesafesi farkı göze çarpıyor.
    Ben bu ikisinden birine karar vericem test suruslerinden sonra...
    A3 sedanda çok iyi duruyor. Ebat olarakta o kadar abartilacak bir fark yok aralarında 33 cm daha uzun passat ama suda bir gerçek arkaya bakar bakmaz passatla arasındaki arka koltuk diz mesafesi farkı göze çarpıyor.
    Ben bu ikisinden birine karar vericem test suruslerinden sonra...

59. offline
    akif119 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    AKİF
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06AKF06

Akşam biraz gezdim passattan inmek istemedim süpeeeer
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi IMG_0280[1].jpg   IMG_0278[1].jpg   IMG_0277[1].jpg   IMG_0275[1].jpg   IMG_0274[1].jpg   IMG_0273[1].jpg   IMG_0272[1].jpg  
    Akşam biraz gezdim passattan inmek istemedim süpeeeer
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi IMG_0280[1].jpg   IMG_0278[1].jpg   IMG_0277[1].jpg   IMG_0275[1].jpg   IMG_0274[1].jpg   IMG_0273[1].jpg   IMG_0272[1].jpg