2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

leon_1279 Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar servisten mirrorlink aktivasyonu yaptıran oldu mu? Nasıl oluyor bu işlem?
    Bu konuda gerçekten bir eksiklik var
    Bende merak ediyorum arabasini alan arkadaşlar arabasinin keyfini sürüyor sanirim
    Mirrorlink benim en çok merak ettiğim ozellik

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
    Arkadaşlar servisten mirrorlink aktivasyonu yaptıran oldu mu? Nasıl oluyor bu işlem?
    Bende merak ediyorum arabasini alan arkadaşlar arabasinin keyfini sürüyor sanirim

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

3. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

Bilgi paylaşımında forumda sıkıntı var.Sorulanlarda aralarda kaynıyor.Şuan yeni bir araç gelmiş biz bu aracı keşfetmeye yönelik yorumlar ve bilgi araştırması yapmamız gerekirken hala yok trend yok high alınmaz gibi kişiden kişiye değişen yorumları kabullendırmeye çalışıyoruz
       zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

Bilgi paylaşımında forumda sıkıntı var.Sorulanlarda aralarda kaynıyor.Şuan yeni bir araç gelmiş biz bu aracı keşfetmeye yönelik yorumlar ve bilgi araştırması yapmamız gerekirken hala yok trend yok high alınmaz gibi kişiden kişiye değişen yorumları kabullendırmeye çalışıyoruz

5. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

bgr.clf Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar benim aracım gelmiş darısı bekleyenlerin başına Passat Turkiye
    güle güle kullanın.ne zaman sipariş vermiştiniz acaba..
       bgr.clf Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar benim aracım gelmiş darısı bekleyenlerin başına Passat Turkiye
    güle güle kullanın.ne zaman sipariş vermiştiniz acaba..

7. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

.

Bir önceki gün bugünden daha güzel ise bugünün kiymetini bil yarin daha kötü olabilir
    .

Bir önceki gün bugünden daha güzel ise bugünün kiymetini bil yarin daha kötü olabilir

9. offline
    koray02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    koray
    Yer
    adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

biraz da aracı alan kullananlar bilgi verirse seviniriz..iç kalite ,aracın kullanımı ,yakıtı ,uzun yola gidişi vb...
    biraz da aracı alan kullananlar bilgi verirse seviniriz..iç kalite ,aracın kullanımı ,yakıtı ,uzun yola gidişi vb...

11. offline
    akif119 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    AKİF
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06AKF06

Arkadaşlar benim araç 18/12/2015 saat 01:40 'ta Tıra yüklenmiş.ST söyledi. Ama hala gelmedi kaç Saat'te geliyor.Bilen vırmı?
    Arkadaşlar benim araç 18/12/2015 saat 01:40 'ta Tıra yüklenmiş.ST söyledi. Ama hala gelmedi kaç Saat'te geliyor.Bilen vırmı?

13. offline
    eskişehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    eskişehir
    Model
    Polo
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2015
    26 ESES 26

Merhaba arkadaşlar.. Bu eski yeni comfortlıne passat ın farkları eksileri artıları

B7 de olmayan B8 olan donanımlar Comfortlıne ..........

1..anahtarsız çalıştırma...2...lastik basınc sistemi...3...Renkli ekran göterge...4...compozit medya buletude telefon destegi ve Usb girişi...
    5...17 jant patlamaya dirençli lastik...6...Orj alm alş jant ve istedme...7...Ön taraf ayak aydınlatma...8...Spor drekiyon ve cc kontrol lü...
    9...öne kayar kapaklı kol dayama...10...yaylı küllük kapağının yerine sürgülü küllük kapağı...11... deyişen anahtarlık...12... led stop farları...

B7 den B8 gelmeyenler.......
    1...Arka kol dayamada olan acılan kapanan bardaklık...2... torpidodaki kullanım klavuzun kondugu 2 torpido gözü...3...geniş iç hacimli kol dayama yükeklik ayarlı...
    4...bagaj da istedmenin yerindeki köpük ve plastik kaplamalar...

Şimdilik bunlar 10 15 günde bu formda okuduğum vede Volkswagen şhowroom da gördügüm test ettiğim b8 passat ın bende bıraktığı izlenimler (Fiyat vede donanım fazla abartılmadan alınabilecek tepe tepe kullanılacak verdinin karşılını alabileceginiz bir araç olmuş alanların vede kullananların yorumlarınında eklendiği zaman bu konu amacına ulaşır inşallah...(15 günde kullanmadan passatcı olduk)
    Konu eskişehir tarafından (19 12 2014 Saat 16:27 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: düzeltme
    Merhaba arkadaşlar.. Bu eski yeni comfortlıne passat ın farkları eksileri artıları

B7 de olmayan B8 olan donanımlar Comfortlıne ..........

1..anahtarsız çalıştırma...2...lastik basınc sistemi...3...Renkli ekran göterge...4...compozit medya buletude telefon destegi ve Usb girişi...
    5...17 jant patlamaya dirençli lastik...6...Orj alm alş jant ve istedme...7...Ön taraf ayak aydınlatma...8...Spor drekiyon ve cc kontrol lü...
    9...öne kayar kapaklı kol dayama...10...yaylı küllük kapağının yerine sürgülü küllük kapağı...11... deyişen anahtarlık...12... led stop farları...

B7 den B8 gelmeyenler.......
    1...Arka kol dayamada olan acılan kapanan bardaklık...2... torpidodaki kullanım klavuzun kondugu 2 torpido gözü...3...geniş iç hacimli kol dayama yükeklik ayarlı...
    4...bagaj da istedmenin yerindeki köpük ve plastik kaplamalar...

Şimdilik bunlar 10 15 günde bu formda okuduğum vede Volkswagen şhowroom da gördügüm test ettiğim b8 passat ın bende bıraktığı izlenimler (Fiyat vede donanım fazla abartılmadan alınabilecek tepe tepe kullanılacak verdinin karşılını alabileceginiz bir araç olmuş alanların vede kullananların yorumlarınında eklendiği zaman bu konu amacına ulaşır inşallah...(15 günde kullanmadan passatcı olduk)

15. offline
    KİLİSLİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    kilisli
    Yer
    gaziantep
    Model
    Leon
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    27ABO38

vw nin online chatine katıldım...led ve c control eklenmediğini söylediler...

comfortline na led ekletsen olur sana 84000 ...çok para....

17. offline
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

akif119 Nickli Üyeden Alıntı
    hayırlısı olsun.hangi şehir .high galiba
    hayırlısı olsun.hangi şehir .high galiba

19. offline
    Adı
    AKİF
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06AKF06

Ankara. Evet high.
    Ankara. Evet high.

21. offline
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

Ankara. Evet high.
    sevindim.inşallah hayrını görürsünüz.TL ne oldu.??
    Ankara. Evet high.

23. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

KİLİSLİ Nickli Üyeden Alıntı

cc ekletmek zaten opsiyon olamaz çünkü trendlinenın özünde yok öyle olsa kimse comfort almaz o zaman. Ama belki dışarıdan alıp taktırabilirsin başka bir sistem

cc ekletmek zaten opsiyon olamaz çünkü trendlinenın özünde yok öyle olsa kimse comfort almaz o zaman. Ama belki dışarıdan alıp taktırabilirsin başka bir sistem

25. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    şekil aynı ama bu farlalar 10 mt mesafeyi anca aydınlatır beyler....
    Dediğiniz doğru.Eğer bu ürün uzakdoğu ürünü ise aydınlatması çok çok kötü oluyor.Mitsubishi l200 pickup aracıma sonradan angel farlı mercekli xenon far taktırdım,ilk başlarda aydınlatma idare ediyordu ancak sonralarında farın camları sararmaya ve soyulmaya başlayınca aydınlatma yok denecek kadar azaldı.
       passathastası Nickli Üyeden Alıntı
    şekil aynı ama bu farlalar 10 mt mesafeyi anca aydınlatır beyler....
    Dediğiniz doğru.Eğer bu ürün uzakdoğu ürünü ise aydınlatması çok çok kötü oluyor.Mitsubishi l200 pickup aracıma sonradan angel farlı mercekli xenon far taktırdım,ilk başlarda aydınlatma idare ediyordu ancak sonralarında farın camları sararmaya ve soyulmaya başlayınca aydınlatma yok denecek kadar azaldı.

27. offline
    Adı
    AKİF
    Yer
    ANKARA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06AKF06

burelam Nickli Üyeden Alıntı
    Panoramik cam tavan
    Discover pro.navi.
    dijital gösterge

135.505,00tl oldu
       burelam Nickli Üyeden Alıntı
    Panoramik cam tavan
    Discover pro.navi.
    dijital gösterge

135.505,00tl oldu

29. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Onlarin hicbirsey bildiği yok.peki neler ekleyebilecegim diye bir soysaydin alacağın cevap git bayiye sor olacakti

Onlarin hicbirsey bildiği yok.peki neler ekleyebilecegim diye bir soysaydin alacağın cevap git bayiye sor olacakti

31. offline
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

Aslında en önemli fonksiyon ancak daha kimse bunun üstüne detaylı konuşmadı.

33. offline
    drzafer.dd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    zafer
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    34JB3434

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Trendlıne a da orjinal CC opsiyon olmasa bile orjinali takılabilir. Direksiyon modülü+sinyal kolu B7 için Ebay da 159 dolar, Ender elektronikte 1000 tl. B8 de direksiyon üzerinde nasıl olur değerlendirmek gerek
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Trendlıne a da orjinal CC opsiyon olmasa bile orjinali takılabilir. Direksiyon modülü+sinyal kolu B7 için Ebay da 159 dolar, Ender elektronikte 1000 tl. B8 de direksiyon üzerinde nasıl olur değerlendirmek gerek

35. offline
    firatciftci44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Fırat ÇİFTÇİ
    Yer
    Adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    06 EZ 2187

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    bluetooth veya kablo bağlantısı üzerinden telefon ve araç içi multimedya arabiriminin senkrnizasyonu değil mi bu olay?
    RNS-RCD serisinin biraz daha geliştirilmiş hali... (RNS ve RCD multimedya birimlerinde rehber+müzikler+mesajlar+arama uygulamaları mevcuttu)
    yavaş yavaş yaygınlaşan, gelişen bir teknoloji... ve bence artık standart olması gereken bir şey...(önümüzdeki 5-10 sene içinde olur tabi)

google play üzerinden indirilen android uygulaması:
    https://play.google.com/store/apps/d...rrorlink.sport
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  sdf.jpg
Görüntüleme: 301
Büyüklüğü:  29.5 KB (Kilobyte)
ID:	17551

tanıtım videosu:

diğer VW AG google play android uygulamalarından biri:
    https://play.google.com/store/apps/d...luemotioncheck
    Konu firatciftci44 tarafından (19 12 2014 Saat 17:36 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: ekleme
    bluetooth veya kablo bağlantısı üzerinden telefon ve araç içi multimedya arabiriminin senkrnizasyonu değil mi bu olay?
    RNS-RCD serisinin biraz daha geliştirilmiş hali... (RNS ve RCD multimedya birimlerinde rehber+müzikler+mesajlar+arama uygulamaları mevcuttu)
    yavaş yavaş yaygınlaşan, gelişen bir teknoloji... ve bence artık standart olması gereken bir şey...(önümüzdeki 5-10 sene içinde olur tabi)

google play üzerinden indirilen android uygulaması:
    https://play.google.com/store/apps/d...rrorlink.sport
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  sdf.jpg
Görüntüleme: 301
Büyüklüğü:  29.5 KB (Kilobyte)
ID:	17551

tanıtım videosu:

diğer VW AG google play android uygulamalarından biri:
    https://play.google.com/store/apps/d...luemotioncheck

37. offline
    fat304h - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yyyt
    Yer
    kkk
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2012

100bin lira 130bin lira falan cok para.Elbette zevk meselesi kisisel gorus kimsenin işine karışma gibi bir hakkim yok parasi olan adam isterse gider sahin alir 50 bin liraya o kendi dusuncesi ama bu kadar parada çok.Sirf bu satis politikasi yuzunden sogudum ben yeni Passatdan.

Tüketicide artik bu fiyatlari kabul etmis durumda,boyle oluncada Turkiyede fahiş fiyata yok satarlar.

Bu arada alan arkadaslar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Siyah rengi cok guzel duruyor.Ben hala B6 kasa alamadım [emoji1] insallah B6 dan sonra CC ile devamm
    100bin lira 130bin lira falan cok para.Elbette zevk meselesi kisisel gorus kimsenin işine karışma gibi bir hakkim yok parasi olan adam isterse gider sahin alir 50 bin liraya o kendi dusuncesi ama bu kadar parada çok.Sirf bu satis politikasi yuzunden sogudum ben yeni Passatdan.

Tüketicide artik bu fiyatlari kabul etmis durumda,boyle oluncada Turkiyede fahiş fiyata yok satarlar.

Bu arada alan arkadaslar hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.Siyah rengi cok guzel duruyor.Ben hala B6 kasa alamadım [emoji1] insallah B6 dan sonra CC ile devamm

39. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

drzafer.dd Nickli Üyeden Alıntı
    Muhtemelen evet Ender bu işe koyulacaktır eminim çünkü çok talep olacak
       drzafer.dd Nickli Üyeden Alıntı
    Muhtemelen evet Ender bu işe koyulacaktır eminim çünkü çok talep olacak

41. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Bana bıkkınlık geldi artık. Vw türkiye opsiyonlar var diyor şimdi herhangi bir bayi aradım opsiyonlar hala ayni.artık bırakıyorum bu araştırma işini şubatta ki aracımı bekliyorum
    Bana bıkkınlık geldi artık. Vw türkiye opsiyonlar var diyor şimdi herhangi bir bayi aradım opsiyonlar hala ayni.artık bırakıyorum bu araştırma işini şubatta ki aracımı bekliyorum

43. offline
    ali729 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ALİ
    Yer
    AKSARAY
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    07 MRT 40
  44. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

trendline alan arkadaşlar cc ve ışık görüş paketi varsa yani yağmur ve far sensörü ekletirlerse araçları çok daha albenili olur. üstelik 500 tl civarına takılan bir paket. cc ise serviste 550 tl ye yanılmıyorsam takılıyor. direksiyon golf direksiyonu olsuğundan passat içinde aynı paralara takıyorlardır. cc için sadece direksiyonun sol yanındaki tuş takımı değişiyor.
    trendline alan arkadaşlar cc ve ışık görüş paketi varsa yani yağmur ve far sensörü ekletirlerse araçları çok daha albenili olur. üstelik 500 tl civarına takılan bir paket. cc ise serviste 550 tl ye yanılmıyorsam takılıyor. direksiyon golf direksiyonu olsuğundan passat içinde aynı paralara takıyorlardır. cc için sadece direksiyonun sol yanındaki tuş takımı değişiyor.

46. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

burad kimse confortline alınmaz demediki , confortline hatta benim beklediğimden çok daha iyi çıktı. sadece içi bej olursa gri kaplamalar sönük kalıyor. buralara da benim kendi b7 me yaptığım gibi 10 tl ye ahşap görünümlü folyo alıp uygulayabilirler. ben 2 seneden beri kullanıyorum . araca yeni binenler ve servisdeki ustalar dahi abi çok güzel olmuş nerede yaptırdın diye soruyorlar. biraz işçilik istiyor ama b8 de bu b7 den çok daha kolay.
    yeni c 180 de olduğu gibi media etrafı ve klima paneli etrafındaki gri alan ve kapı panelleri ahşepla veya farklı zevke hitab edecek bir desenle kaplanırsa çok daha şık bir görsel oluşturacaktır.. resimde yükleyecektim ama beceremedim.
    burad kimse confortline alınmaz demediki , confortline hatta benim beklediğimden çok daha iyi çıktı. sadece içi bej olursa gri kaplamalar sönük kalıyor. buralara da benim kendi b7 me yaptığım gibi 10 tl ye ahşap görünümlü folyo alıp uygulayabilirler. ben 2 seneden beri kullanıyorum . araca yeni binenler ve servisdeki ustalar dahi abi çok güzel olmuş nerede yaptırdın diye soruyorlar. biraz işçilik istiyor ama b8 de bu b7 den çok daha kolay.
    yeni c 180 de olduğu gibi media etrafı ve klima paneli etrafındaki gri alan ve kapı panelleri ahşepla veya farklı zevke hitab edecek bir desenle kaplanırsa çok daha şık bir görsel oluşturacaktır.. resimde yükleyecektim ama beceremedim.

48. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Passat Turkiye vwturkiye nin trendline donanıma eklenebilir dediği ışık ve görüş paketi ile gelenler.bence bu bile yeterli ama bayiye aradım hala eklenmiyor diyor😬
    Passat Turkiye vwturkiye nin trendline donanıma eklenebilir dediği ışık ve görüş paketi ile gelenler.bence bu bile yeterli ama bayiye aradım hala eklenmiyor diyor😬

50. offline
    keremsahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    kerem
    Yer
    istanbul
    Model
    Golf
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Arkadaşlar bu mirrorlink nedenini Anlamadığım şekilde 4g teknolojisi ile mümkünmüş. Dolayısıyla bizim ülkemizde henüz olmayacak, alt Yapımız yok.

Bende duyduğumda çok Saçma bulmuştum, Bluetooth ile olur diyordum ama eğer olmuyorsa, kötü oldu..
    Arkadaşlar bu mirrorlink nedenini Anlamadığım şekilde 4g teknolojisi ile mümkünmüş. Dolayısıyla bizim ülkemizde henüz olmayacak, alt Yapımız yok.

Bende duyduğumda çok Saçma bulmuştum, Bluetooth ile olur diyordum ama eğer olmuyorsa, kötü oldu..

52. offline
    dr.yek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yek
    Yer
    Türkiye
    Model
    Golf
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2013

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

En kötü ihtimal 65 bin çıkarmayı göze alan bir müşterinin en az comforta gücü yeter.Bence esas mesele o insanların arabaya yada Passat a yüzbin lirayı çok görmesi.şahsen ben ve biçok tanıdıklarım bu felsefeyle Passata bakıyoruz.120 binin Passat gibi orta-üst sınıf arabanın haketmediğini düşünüyorum.herkes aracını sever.Bem ilk arabam 1997 model polo classic sedandı.Araç on yaşında ikinci eldi.Sadece kliması vardı ayna ayarı orta konsolun göbeğindeydi.Ondan sonra çok güzel aracım oldu ama hiçbirini o araç kadar sevmedim hiçbirine o kadar titizlikle binmedim.O araca binerken başka arabalara da imrenmedim.Şu andaki VW sevgimde ondan kalmadır.yani kısaca şunu diym trendline yada highline ne farkeder.Gelini damadı sever.herkes için kendi arabası en iyisidir ve herkesin tercihinde mutlaka bi açıklaması vardır.
    En kötü ihtimal 65 bin çıkarmayı göze alan bir müşterinin en az comforta gücü yeter.Bence esas mesele o insanların arabaya yada Passat a yüzbin lirayı çok görmesi.şahsen ben ve biçok tanıdıklarım bu felsefeyle Passata bakıyoruz.120 binin Passat gibi orta-üst sınıf arabanın haketmediğini düşünüyorum.herkes aracını sever.Bem ilk arabam 1997 model polo classic sedandı.Araç on yaşında ikinci eldi.Sadece kliması vardı ayna ayarı orta konsolun göbeğindeydi.Ondan sonra çok güzel aracım oldu ama hiçbirini o araç kadar sevmedim hiçbirine o kadar titizlikle binmedim.O araca binerken başka arabalara da imrenmedim.Şu andaki VW sevgimde ondan kalmadır.yani kısaca şunu diym trendline yada highline ne farkeder.Gelini damadı sever.herkes için kendi arabası en iyisidir ve herkesin tercihinde mutlaka bi açıklaması vardır.

54. offline
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

keremsahin Nickli Üyeden Alıntı

Şimdi bunlar olmayan birşeyi varmış gibi gösterdilerse çok ayıp olur.
       keremsahin Nickli Üyeden Alıntı

Şimdi bunlar olmayan birşeyi varmış gibi gösterdilerse çok ayıp olur.

56. offline
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

Şu ana kadar gördüğüm en dolu b8 ancak fiyat dudak uçuklatan cinsten.
    Şu ana kadar gördüğüm en dolu b8 ancak fiyat dudak uçuklatan cinsten.

58. offline
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Beyaz passat teslim alan yok mu hala biraz daha resim olsa çok güzel olur