2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Cevap: Re: 2015 Passat yeni kasa

KadirMert Nickli Üyeden Alıntı
    Elbetteki zevk meselesi ama ben B8 in önünün böyle olmasını isterdim.
    Eklenti 17465
    Zaten bu araç B8 değilmi. Söylemek istediğinizi anlayamadım galiba. Higline önüne göre Comfort önü daha güzelmi demek istediniz ???
    Elbetteki zevk meselesi ama ben B8 in önünün böyle olmasını isterdim.
    Eklenti 17465
    Zaten bu araç B8 değilmi. Söylemek istediğinizi anlayamadım galiba. Higline önüne göre Comfort önü daha güzelmi demek istediniz ???

3. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

2015 model fiyatları çok fark yaratmazsa EĞER Ö T V' de vereceksek en güzeli 2015 leri mart ve nisanda beklemek daha güzel olur sanırım...
    2015 model fiyatları çok fark yaratmazsa EĞER Ö T V' de vereceksek en güzeli 2015 leri mart ve nisanda beklemek daha güzel olur sanırım...

5. offline
    dr.yek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yek
    Yer
    Türkiye
    Model
    Golf
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2013

EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    Değil yahu
    Değil yahu

7. offline
    burelam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BİROL
    Yer
    tokat
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    60 HB 001

euro fırlamasada volkswagen fırlayacak gibi sanırım.yani her türlü harükar fark açılacak sanırım.hayırlısı...ocak ilk hafta içerisinde netlik kazanır sanırım...
    euro fırlamasada volkswagen fırlayacak gibi sanırım.yani her türlü harükar fark açılacak sanırım.hayırlısı...ocak ilk hafta içerisinde netlik kazanır sanırım...

9. offline
    cemo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Şimdi bugun beyannameyi cuma günkü kurdan verdiler işin enteresan tarafı eski kurdan vermelerine rağmen bize yeni kurdan zam yapmasınlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Şimdi bugun beyannameyi cuma günkü kurdan verdiler işin enteresan tarafı eski kurdan vermelerine rağmen bize yeni kurdan zam yapmasınlar

11. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

Son hafta aracı gelecek arkadaşlar sistemden bi daha kontrol ettirsinler ürwtimi yetişmeyen araçlar var

Son hafta aracı gelecek arkadaşlar sistemden bi daha kontrol ettirsinler ürwtimi yetişmeyen araçlar var

13. offline
    firatciftci44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Fırat ÇİFTÇİ
    Yer
    Adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    06 EZ 2187

Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  4.jpg
Görüntüleme: 349
Büyüklüğü:  29.8 KB (Kilobyte)
ID:	17474

Resmin ismi:  6.jpg
Görüntüleme: 351
Büyüklüğü:  60.0 KB (Kilobyte)
ID:	17475

vwturkiye adminine selamlar
    son mesajda yazdığım gibi doğuş oto da bulunan tepedeki yöneticiler ve VW AG hariç kimsenin burdaki eleştirilere direkt UYGULAMALI yanıt verme yetkisi olmasa da ilgi ve alakaları beni sevindirdi doğrusu...
    inşallah araca gelecek olan bir kaç güncelleme ruhumuzu da biraz olsun okşar.. Passat sevgisi elbet bitmez.. defalarca söyledim yine söylüyorum; B8 hakkında çok şey bekledik, beklentiyi yüksek tuttuk ve haklıydık....
    araç bizlere sunulduğunda hayal kırıklığına uğradık. övgüler yaptığımız gibi eleştirmek de doğal olduğu kadar haklı bir davranış.
    bakarsınız sayfalarca yaptığımız bu eleştiriler, forumdaki (örneğin taner göde) bazı abilerimizin direkt doğuş otoyla iletişim kurması, sosyal medyada müşterilerin yorumları doğuş otoda bir insaf duygusu doğurur da active display gibi aracı premiumlaştıran donanımları ücretsiz sunmasa da %50 indirimli verse bile yeter :D

Resmin ismi:  4.jpg
Büyüklüğü:  29.8 KB (Kilobyte)
ID:	17474

Resmin ismi:  6.jpg
Görüntüleme: 351
Büyüklüğü:  60.0 KB (Kilobyte)
ID:	17475

vwturkiye adminine selamlar
    son mesajda yazdığım gibi doğuş oto da bulunan tepedeki yöneticiler ve VW AG hariç kimsenin burdaki eleştirilere direkt UYGULAMALI yanıt verme yetkisi olmasa da ilgi ve alakaları beni sevindirdi doğrusu...
    inşallah araca gelecek olan bir kaç güncelleme ruhumuzu da biraz olsun okşar.. Passat sevgisi elbet bitmez.. defalarca söyledim yine söylüyorum; B8 hakkında çok şey bekledik, beklentiyi yüksek tuttuk ve haklıydık....
    araç bizlere sunulduğunda hayal kırıklığına uğradık. övgüler yaptığımız gibi eleştirmek de doğal olduğu kadar haklı bir davranış.
    bakarsınız sayfalarca yaptığımız bu eleştiriler, forumdaki (örneğin taner göde) bazı abilerimizin direkt doğuş otoyla iletişim kurması, sosyal medyada müşterilerin yorumları doğuş otoda bir insaf duygusu doğurur da active display gibi aracı premiumlaştıran donanımları ücretsiz sunmasa da %50 indirimli verse bile yeter :D

15. offline
    eskişehir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yasin
    Yer
    eskişehir
    Model
    Polo
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2015
    26 ESES 26

Merhaba arkadaşlar. Onlar kaşıkla verir kepçeyle geri isterler .Aslında bu form amacının karşılını vermiyor .Öz eleştiri yapıyorum kime kırılmasın:Bu kasanın gelecegi Şubat martta belli olmuş bazı arkadaşlar tarihi fiyatı donanımların birebir herkesi haberdar etmiş neden: Birisi veya birileri bir konu acarak Kasım. Aralık.Ocak .Şubat vede daha onra araç alacakları il yada bölge olarak listeleyip örgütleyip toplu spariş toplu bir indirim yaptırma yada ücretsiz opsyon almak için vw zorlamadınız.Düşünün her ilde 15 20 sipariş le yada tr genelinde 200 300 araclık bir sparişle kapıya gidilse neler olurdu. Birde buna bir beyin fırtınası yapın.......Nasıl olurdu....
    Merhaba arkadaşlar. Onlar kaşıkla verir kepçeyle geri isterler .Aslında bu form amacının karşılını vermiyor .Öz eleştiri yapıyorum kime kırılmasın:Bu kasanın gelecegi Şubat martta belli olmuş bazı arkadaşlar tarihi fiyatı donanımların birebir herkesi haberdar etmiş neden: Birisi veya birileri bir konu acarak Kasım. Aralık.Ocak .Şubat vede daha onra araç alacakları il yada bölge olarak listeleyip örgütleyip toplu spariş toplu bir indirim yaptırma yada ücretsiz opsyon almak için vw zorlamadınız.Düşünün her ilde 15 20 sipariş le yada tr genelinde 200 300 araclık bir sparişle kapıya gidilse neler olurdu. Birde buna bir beyin fırtınası yapın.......Nasıl olurdu....

17. offline
    Haluk Gürel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gurel48
    Yer
    Muğla
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadaşlar 52. Hafta teslim aracıma euro farkı gelirmi bilgisi olan varmı acaba?

Sent from my iPad using Tapatalk
    Arkadaşlar 52. Hafta teslim aracıma euro farkı gelirmi bilgisi olan varmı acaba?

Sent from my iPad using Tapatalk

19. offline
    bgr.clf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    buğra
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Herkese iyi akşamlar aracım gümrükte gelmiş ama harita onayı için ne kadar bekler bilen yardımcı olursa çok sevinirim
    Herkese iyi akşamlar aracım gümrükte gelmiş ama harita onayı için ne kadar bekler bilen yardımcı olursa çok sevinirim

21. offline
    lawyeroy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    osman
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    40AV080

bgr.clf Nickli Üyeden Alıntı
    Bende aynı dertteyim ocak 15 gibi, aralık olursa supriz olur dediler benim son bilgi bu?
    Harita Genel Komutanlığı Navigasyon harita onayı vermesi bekleniyormuş. Normalde 15-20 aralık arası teslimdi
       bgr.clf Nickli Üyeden Alıntı
    Bende aynı dertteyim ocak 15 gibi, aralık olursa supriz olur dediler benim son bilgi bu?
    Harita Genel Komutanlığı Navigasyon harita onayı vermesi bekleniyormuş. Normalde 15-20 aralık arası teslimdi

23. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Elimde b7 'ye ait orjinal 2013'te Almanya'dan getirttiğim rüzgarsörfü taşıyıcısı var.Aynı yıl CC almak niyetindeydim.Aynı aparatı Cc' de kullanıp kullanamayacağımı bayiye sordum.Daha öncesinde internette Cc'ye surf taşıyıcısı takıldığını gördüm.Ancak bayide bir kişi bana bu sorunun cevabını veremedi.Diyorumki, benim araç tercihimde Taşıyıcı çok önemli,vereceğiniz cevaba göre aracı alıcam.Soru net, Cc'de Taşıyıcı var mı?Başka bayiye gittim sonuç yok.Hep yuvarlak ifadeler,"olmaması lazım "olabilir" " Cc'ye takılmaz"....Net cvp alamadım.Hadi o anda bilmiyorsun tamam.Asıl kızdığım,işini ciddiye alıp bunu öğren ve sonucunu 10 gün sonra bildir....O gün anladım , bunlardan bir halt olmaz.Bunların işi gömlek satmak,araba değil...
    Konu engn tarafından (15 12 2014 Saat 22:19 ) değiştirilmiştir.
    Elimde b7 'ye ait orjinal 2013'te Almanya'dan getirttiğim rüzgarsörfü taşıyıcısı var.Aynı yıl CC almak niyetindeydim.Aynı aparatı Cc' de kullanıp kullanamayacağımı bayiye sordum.Daha öncesinde internette Cc'ye surf taşıyıcısı takıldığını gördüm.Ancak bayide bir kişi bana bu sorunun cevabını veremedi.Diyorumki, benim araç tercihimde Taşıyıcı çok önemli,vereceğiniz cevaba göre aracı alıcam.Soru net, Cc'de Taşıyıcı var mı?Başka bayiye gittim sonuç yok.Hep yuvarlak ifadeler,"olmaması lazım "olabilir" " Cc'ye takılmaz"....Net cvp alamadım.Hadi o anda bilmiyorsun tamam.Asıl kızdığım,işini ciddiye alıp bunu öğren ve sonucunu 10 gün sonra bildir....O gün anladım , bunlardan bir halt olmaz.Bunların işi gömlek satmak,araba değil...

25. offline
    bgr.clf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    buğra
    Yer
    antalya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Kimse net birşey söylemiyor bizde böyle bekleyeceğiz artık
    Kimse net birşey söylemiyor bizde böyle bekleyeceğiz artık

27. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: Re: 2015 Passat yeni kasa

Kusura bakma aşağıdaki gibi yazsaydım daha doğru ve anlaşılır olacaktı. Dediğim gibi zevk meselesi. Ben 2.resimdekigibi olsun isterdim.

Resmin ismi:  passatb8.jpg
Görüntüleme: 348
Büyüklüğü:  83.4 KB (Kilobyte)
ID:	17477Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  mainpassatb8.jpg
Büyüklüğü:  340.0 KB (Kilobyte)
ID:	17476
    Kusura bakma aşağıdaki gibi yazsaydım daha doğru ve anlaşılır olacaktı. Dediğim gibi zevk meselesi. Ben 2.resimdekigibi olsun isterdim.

29. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Vwturkiye yi aktif bulmuştum trendline opsiyonları artırın diye mesaj yazdim
    Vwturkiye yi aktif bulmuştum trendline opsiyonları artırın diye mesaj yazdim

31. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: 2015 Passat yeni kasa

Ben bu passat tanıtım filmini çok sevdim umarım sizde beğenirsiniz.

33. offline
    Aşkın AKPULAT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Aşkın AKPULAT
    Yer
    Sivas
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

araclara 31 Aralık 2014 tarıhıne kadar zam yok ocak 2015 de bır ayarlama olabılır.
    araclara 31 Aralık 2014 tarıhıne kadar zam yok ocak 2015 de bır ayarlama olabılır.

35. offline
    Tkao - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Onur
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Merhabalar,
    Servisin soyledigine gore 2015 passatlara sonradan xenon takilmiyormus.
    eger servis disinda takilirsa garanti disi kaliyormus.
    orjinal ledli xenon far takan bir yer biliyormusunuz?
    arac komple mi garanti disi kalir yoksa sadece elektrik aksami falan mi?
    teknik olarak neden takmadiklarini bilen varmi acaba?
    yeni kasa 150 beygir trendline aldim. Birde highlineda ki on ve arka aydinlatmalari taktirabilsem super olacak
    Merhabalar,
    yeni kasa 150 beygir trendline aldim. Birde highlineda ki on ve arka aydinlatmalari taktirabilsem super olacak

37. offline
    firatciftci44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Fırat ÇİFTÇİ
    Yer
    Adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    06 EZ 2187

Tkao Nickli Üyeden Alıntı
    Merhabalar,
    :D servis bana B7 passatım için ayak altı aydınlatma takamayacağımı söylemişti :D

servistekiler bişey bilmiyor TAKABİLİRSİNİZ
    !ANCAK:
    taktığınız parça sebebiyle bir arıza yaşarsanız garanti o hasarı veya arızayı karşılamaz...
    siz xenon far takmışsınızdır ancak farla alakasız başka bir parça arızalanmıştır fabrikasyon olarak; servis bunu garanti kapsamına girerse yapar
    atıyorum sonradan led stop veya xenon far taktınız, aracınızda garanti ile çözülebilecek başka bir arıza çıktı... servis size "aa sen far takmışsın bu arızanı da yapmam" diyemez...
    yalnız tavsiyem: xenon işi bu arabalarda biraz sakat. OEM olarak sonradan takmak maliyetli. bazı servisler tamam takarız der ama fiyatı da haliyle yüksek olur... ve zaten henüz passat B8 için replika xenonlar üretilmemiştir... üretilirse alıp takmanızda sakınca yok. arıza yaşarsanız eski farınızı takıp servisin yolunu tutarsınız...
       Tkao Nickli Üyeden Alıntı
    Merhabalar,
    :D servis bana B7 passatım için ayak altı aydınlatma takamayacağımı söylemişti :D

servistekiler bişey bilmiyor TAKABİLİRSİNİZ
    !ANCAK:
    taktığınız parça sebebiyle bir arıza yaşarsanız garanti o hasarı veya arızayı karşılamaz...
    siz xenon far takmışsınızdır ancak farla alakasız başka bir parça arızalanmıştır fabrikasyon olarak; servis bunu garanti kapsamına girerse yapar
    atıyorum sonradan led stop veya xenon far taktınız, aracınızda garanti ile çözülebilecek başka bir arıza çıktı... servis size "aa sen far takmışsın bu arızanı da yapmam" diyemez...
    yalnız tavsiyem: xenon işi bu arabalarda biraz sakat. OEM olarak sonradan takmak maliyetli. bazı servisler tamam takarız der ama fiyatı da haliyle yüksek olur... ve zaten henüz passat B8 için replika xenonlar üretilmemiştir... üretilirse alıp takmanızda sakınca yok. arıza yaşarsanız eski farınızı takıp servisin yolunu tutarsınız...

39. offline
    leon_1279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    türkiye
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Merhabalar,
    mirrolink bağlantısını navigasyon programları ile denediniz mi?
    Yani cep telefonundaki google maps aracın ekranına verilebiliyor mu?
    Birde hangi uygulamaları aktarabildiniz mirrorlink ile. Bilgi verirmisiniz
    Teşekkürler.
    Merhabalar,
    mirrolink bağlantısını navigasyon programları ile denediniz mi?
    Yani cep telefonundaki google maps aracın ekranına verilebiliyor mu?
    Birde hangi uygulamaları aktarabildiniz mirrorlink ile. Bilgi verirmisiniz
    Teşekkürler.

41. offline
    Tkao - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Onur
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Tesekkurler, servisin soyledigine gore 1000 euro civariymis orjinal ledli xenonlar,
    birebir aynisi cikmadigi surece taklit takmayi dusunmuyorum zaten.
    Eger teknik sebeplerden dolayi takilmiyorsa cokta zorlamam takmak icin.
    ama aracin bakisini cok degistirdigi icin hep takipte olacagim
    Tesekkurler, servisin soyledigine gore 1000 euro civariymis orjinal ledli xenonlar,
    birebir aynisi cikmadigi surece taklit takmayi dusunmuyorum zaten.
    Eger teknik sebeplerden dolayi takilmiyorsa cokta zorlamam takmak icin.
    ama aracin bakisini cok degistirdigi icin hep takipte olacagim

43. offline
    CNGZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Cengiz
    Yer
    Elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    46V.

Sami Khedira'nın karısı
    Sami Khedira'nın karısı

45. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

eczaliyavuz Nickli Üyeden Alıntı
    122000 bine siyah içi bej highline araç aldm ve aranıza katıldım herkese selamlar....forumda yeniyim araçta yapabileceğim değişiklikler hakkında önerileriniz oursa cok memnun olurum özelikl mzik sistemini nasıl iyileştirebilirim?
    Helix in vw için tasarladığı plug and play tipi anfi ve kolon seti var.Araçta kesme biçme yapmadan tak çalıştır tarzı bir set ve çok başarılı.Ancak vw'nin orjinal kolonlarıda benim şu ana kullandığım araçlar içinde en başarılı olanıdır.
    Konu gh912 tarafından (15 12 2014 Saat 23:59 ) değiştirilmiştir.
       eczaliyavuz Nickli Üyeden Alıntı
    122000 bine siyah içi bej highline araç aldm ve aranıza katıldım herkese selamlar....forumda yeniyim araçta yapabileceğim değişiklikler hakkında önerileriniz oursa cok memnun olurum özelikl mzik sistemini nasıl iyileştirebilirim?
    Helix in vw için tasarladığı plug and play tipi anfi ve kolon seti var.Araçta kesme biçme yapmadan tak çalıştır tarzı bir set ve çok başarılı.Ancak vw'nin orjinal kolonlarıda benim şu ana kullandığım araçlar içinde en başarılı olanıdır.

47. offline
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Cevap: Re: Cevap: Re: 2015 Passat yeni kasa

1. resim B8 . 2. resim B7 farına benziyor. B7 mi bu B8 mi. B7 de bu renk olmadığına göre B8 i foto hilesiyle B7 yapmışlar
    Konu EFEBADO tarafından (16 12 2014 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir. Düzenleme Nedeni: hatalı yazı

1. resim B8 . 2. resim B7 farına benziyor. B7 mi bu B8 mi. B7 de bu renk olmadığına göre B8 i foto hilesiyle B7 yapmışlar

49. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Far hatlarına bakın
    Far hatlarına bakın

51. offline
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

derin siyah passat b7 Nickli Üyeden Alıntı
    Far hatlarına bakın
    ilk önce fark edemedim.bunu ilk bakışta fark edemediğime göre anlamıyorum ben bu işten.
       derin siyah passat b7 Nickli Üyeden Alıntı
    Far hatlarına bakın
    ilk önce fark edemedim.bunu ilk bakışta fark edemediğime göre anlamıyorum ben bu işten.

53. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

İnsanın gözünden kaçabilir, normal.
    İnsanın gözünden kaçabilir, normal.

55. offline
    Kafam_Rahat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    TAYFUN
    Yer
    istanbuL/Giresun/Ordu
    Model
    A4
    Motor
    1.8 TSI
    Yılı
    2012
    34 JB 5448

Türkiyeye gelen highline modellerinin direksiyonları bu videodakine göre daha ince geldi bana yoksa bu direksiyon ısıtmalı mı acaba 300 gr kangal sucuk kalınlığında görünüyor videoda :D
    Konu Kafam_Rahat tarafından (16 12 2014 Saat 01:12 ) değiştirilmiştir.
    Türkiyeye gelen highline modellerinin direksiyonları bu videodakine göre daha ince geldi bana yoksa bu direksiyon ısıtmalı mı acaba 300 gr kangal sucuk kalınlığında görünüyor videoda :D

57. offline
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Trend yada Comfort HARVARD MAVİ resimleri olan varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.
    Trend yada Comfort HARVARD MAVİ resimleri olan varsa paylaşırsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

59. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

Bugün forum yine durgun. Demek passatı alan forumu unuttu.
    Bugün forum yine durgun. Demek passatı alan forumu unuttu.