Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
Değerli dostum,
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanmak nasip olur inşallah. Şu anda kullandığım B7 aracımdaki 230V ve elektrikli arka cam ve manüel arka yan cam perdeleri benim için olmazsa olmazdır. Beni kemikten tanıyanlar şu anda kullandığım aracı (ve CC'yi) sırf bu elektrikli arka cam perdesinden ötürü aldığımı iddia etseler doğruyu söylemiş olurlar. Bu benim için takıntı, saplantı haline geldi çünkü. Comfortline aracımda yoktu, yetkili servis beni kazıklamaya çalıştı, 25 TL'lik arka cam perdesini 350 TL'ye satmaya çalıştı, onu bile kabul etmiştim, ama montajdan sonra perde yelkenli gibi oynamaya başladı, hemen geri söktürdüm ve paramı geri aldım. Sonra ABD'den aynısını aldım, onu da PTT Paket Postanesi memurları kasten ve bilerek ucunu kırdılar, bir işe yaramadan 3 yıl depoda durdu, aracı satarken yeni sahibine onu da verdim.
B8 kasa PASSAT'ta HIGHLINE'da Cam Tavan, Perdeler, 230V, Geri Görüş Kamerası, Easy Open, Isıtmalı Ön Cam gibi çok gerekli/az gerekli donanımlar bulunmadığından B8 için aracağım adımda bunlar kesinlikle olmak zorunda, o nedenle yılbaşı, model yılı değişikliği, zamlar, vergiler, teslimatların kaldıracağı tozun dinmesinden sonra tekrar bir araştırma ve inceleme içine gireceğim ama benim için B8 olursa mutlaka özel sipariş olacak, donanımlı gelecek, 1.4 TSI veya 1.6 TDI de olabilir.
Adana'ya gelirseniz daima beklerim, kapım açık, baştacısınız.
Selam ve sevgiler,
Taner Göde
Abicim ilgin için teşekkür ederim. Bu benim ilk sıfır aracım olacak. Bahsettiğiniz donanımlar içerisinden benim istediklerim var. Ancak zamanım yok. O yuzden bu aracın beni fazlasıyla tatmin edeceğini düşünüyorum. Bi dahaki sefere bende senin gibi şahsi zevk ve ihtiyaçlarıma özel donanımlar sipariş ederim.
Saygılar
Seçkin Özdemir