Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
COMFORTLINE olup gri olanı da gördüm, ama dekor eklendiği için piyanı black olanı da gördüm. Araç güzel olmuş, ama daha iyi olduğunu söylemek için henüz biraz erken. Araçla ancak bütünleşen birisi bunu kesin olarak söyleyebilir. Unutmamak gerek ki üreticinin hal ve hareketlerini, tutum ve davranışlarını araçta birebir görebiliriz, çalmak vya eklemek, hepsini görmemiz mümkün, forumda bilgi paylaşım amacı da bu. Araç "çekici" olmuş, "cazibeli" olmuş, fakat göreceli olarak daha iyi veya daha kötü hangi tarafa gitmiş, ancak kullandıktan sonra söylemek mümkün. Bagaj kapağının kollarının şimdikinden daha geri bir teknoloji olmasını ve bagaj ağzının daralmasını tasvip etmedim. Ayrıca ergoComfort koltuktan inerken (araçtan çıkarken) kenar kısım bacak baldırını sıyırıyor, çok fena bir durum, B6/B7/CC'de bu başıma gelmedi ama B8'de geldi. Resim çekip gösterceğim. Araç farklı, değişik, alıştığımız ve bildiğimiz marka, bir PASSAT, eskisinden sadece adını almış, iç dikiz aynası, tavandaki tutamaklar, A sütün kaplamaları, kapıların kapanma davranışı, herkeş değişmiş ama illaki ileriye doğru değil. Elbette bazı şeyler ileri gitmiş ama herşey değil.
Taner bey geriye gidenleri vede b7 ye göre eksilerini beğenmediğiniz yerlerini açık olarak yazarmısınız.