2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    Omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Herkese Merhaba,Araçlarını alanlara hayırlı olsun, Bekleyenlerde Şimdiden Hayırlı Olsun Allah Kazadan Beladan Korusun. . Öncellikle Bir kez daha Yanılmadık Doğuş Yaptı yapacağını. Gri Panelle Aracın Kalitesinide İç ambiyansınıda Bittirmiş. Piano Black'te O kadar Hoş değilmiş Öyle'de Araç Çok Boş Durmuş Beim Şahsi Fikrim Gri Panelle b6 Olmuş,Direksiyon piano Black'le Golf 7 Olmuş. Bu araçla Uzun yolculuk yapsam Sıkılırım çok sade Olmuş. . Resimlerde Ve fuardan Gördüğümüz resimler Hep eksiksiz'di Aracın Hiçbir eksiği Yoktu dekordan,kromlardan Tuttun Hayalet göstergeye kadar. Hele Bu araç Led'siz Bir hiç. . Atilla Abinin dediği Gibi Bu b8 Olmamış Bildiğin b7,5. . Yani Bu fiyatlar Bu araç Için Çok. . Umarım Sesler Ve Kalite Biraz Daha iyileştirilmiştir. .
    Konu Omer tarafından (03 12 2014 Saat 12:36 ) değiştirilmiştir.
    Herkese Merhaba,Araçlarını alanlara hayırlı olsun, Bekleyenlerde Şimdiden Hayırlı Olsun Allah Kazadan Beladan Korusun. . Öncellikle Bir kez daha Yanılmadık Doğuş Yaptı yapacağını. Gri Panelle Aracın Kalitesinide İç ambiyansınıda Bittirmiş. Piano Black'te O kadar Hoş değilmiş Öyle'de Araç Çok Boş Durmuş Beim Şahsi Fikrim Gri Panelle b6 Olmuş,Direksiyon piano Black'le Golf 7 Olmuş. Bu araçla Uzun yolculuk yapsam Sıkılırım çok sade Olmuş. . Resimlerde Ve fuardan Gördüğümüz resimler Hep eksiksiz'di Aracın Hiçbir eksiği Yoktu dekordan,kromlardan Tuttun Hayalet göstergeye kadar. Hele Bu araç Led'siz Bir hiç. . Atilla Abinin dediği Gibi Bu b8 Olmamış Bildiğin b7,5. . Yani Bu fiyatlar Bu araç Için Çok. . Umarım Sesler Ve Kalite Biraz Daha iyileştirilmiştir. .

3. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

endernur Nickli Üyeden Alıntı
    Eklenti 17211Eklenti 17212Eklenti 17213

Arkadaşlar, bu da benim aracım 1.4 TSI ACT 150 ps Highline Manuel Harvard Blue, yeni aracını alan herkese hayırlısı olsun.
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürmek nasip olsun.

Arkadaşlar, bu da benim aracım 1.4 TSI ACT 150 ps Highline Manuel Harvard Blue, yeni aracını alan herkese hayırlısı olsun.
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürmek nasip olsun.

5. offline
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

tuncel79 Nickli Üyeden Alıntı
    Yeni passatın 79000.-TL olduğunu görünce, 4 ay önce aldığım sıfır km 1.4tsi manuel comf. b7 aracımı verip b8 kasa almak istedim birden ama doğuş 2000km de ki 4 aylık aracımı kaçtan alır. Birde içi çok kötü denmiş b8 için. B7 'ye devam etmek mi daha mantıklı olur?
    B7 ye Devam edin Bence. .
    Yeni passatın 79000.-TL olduğunu görünce, 4 ay önce aldığım sıfır km 1.4tsi manuel comf. b7 aracımı verip b8 kasa almak istedim birden ama doğuş 2000km de ki 4 aylık aracımı kaçtan alır. Birde içi çok kötü denmiş b8 için. B7 'ye devam etmek mi daha mantıklı olur?

7. offline
    beyaz güvercin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 T
    Yılı
    2006

Hayırlı,Uğurlu olsun Arkadaşım! Bence renk,te güzel,donanım,da güzel......

Hayırlı,Uğurlu olsun Arkadaşım! Bence renk,te güzel,donanım,da güzel......

9. offline
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Yeni passatın 79000.-TL olduğunu görünce, 4 ay önce aldığım sıfır km 1.4tsi manuel comf. b7 aracımı verip b8 kasa almak istedim birden ama doğuş 2000km de ki 4 aylık aracımı kaçtan alır. Birde içi çok kötü denmiş b8 için. B7 'ye devam etmek mi daha mantıklı olur?Passat Turkiye
    aracına 63,000 TL - 66,000 tl civarında verebilirler
    Yeni passatın 79000.-TL olduğunu görünce, 4 ay önce aldığım sıfır km 1.4tsi manuel comf. b7 aracımı verip b8 kasa almak istedim birden ama doğuş 2000km de ki 4 aylık aracımı kaçtan alır. Birde içi çok kötü denmiş b8 için. B7 'ye devam etmek mi daha mantıklı olur?Passat Turkiye

11. offline
    av.omerustundag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ÖMER FARUK ÜSTÜNDAĞ
    Yer
    ADANA
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    01AGF21

Omer Nickli Üyeden Alıntı
    B7 ellerinde kalmamış zaten bir de dolu yemiş araçlardı son partidekiler.Zaten bayiler ellerinde kalan araç varsa güzel bir indirimle kendilerine fatura ediyorlar. sonra aracı ikinci el 0 km araç olarak satıyorlar yine kar ediyorlar.Anlayacağın üstadım her halükarda olan bize oluyor
    B7 ellerinde kalmamış zaten bir de dolu yemiş araçlardı son partidekiler.Zaten bayiler ellerinde kalan araç varsa güzel bir indirimle kendilerine fatura ediyorlar. sonra aracı ikinci el 0 km araç olarak satıyorlar yine kar ediyorlar.Anlayacağın üstadım her halükarda olan bize oluyor

13. offline
    Adı
    ÖMER FARUK ÜSTÜNDAĞ
    Yer
    ADANA
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    01AGF21

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

KadirMert Nickli Üyeden Alıntı
    kesinlikle kendiniz satın aracınızı.Doğuş inanılmaz fiyat kırıyor.Ben bizzat yaşadım yaklaşık olarak 5 bin ile 7 bin arasında fark olur
    kesinlikle kendiniz satın aracınızı.Doğuş inanılmaz fiyat kırıyor.Ben bizzat yaşadım yaklaşık olarak 5 bin ile 7 bin arasında fark olur

15. offline
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

av.omerustundag Nickli Üyeden Alıntı
    o detay benim kafama çok takılmıştı
    aldığınız aracın dolu tamiri olup olmadığını bence Gümrük giriş tarihi ve fatura tarihinden anlayabilirsiniz eğerki zaman aralığı fazla ise dolu tamiri görmüş olabilir diye mantık güdüyorum ama, diğer bir belgeye detay yazılıyorsa bilmiyorum .
    aldığınız aracın dolu tamiri olup olmadığını bence Gümrük giriş tarihi ve fatura tarihinden anlayabilirsiniz eğerki zaman aralığı fazla ise dolu tamiri görmüş olabilir diye mantık güdüyorum ama, diğer bir belgeye detay yazılıyorsa bilmiyorum .

17. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

B7 sahibi olup b8 almayı düşünen kişinin eğer çok fazla bir km si yoksa aracın dışında ve içinde çok fazla bir değişiklik görmesi düşüncesindeyim. Bu farklılığı görebiliyorsa tabi ki alınabilir. Tamamen kişisel beğeniye kalıyor. Fakat daha yeni alınmış bir b7, b8 ile değiştirilirse yazık olur düşüncesindeyim.
    B7 sahibi olup b8 almayı düşünen kişinin eğer çok fazla bir km si yoksa aracın dışında ve içinde çok fazla bir değişiklik görmesi düşüncesindeyim. Bu farklılığı görebiliyorsa tabi ki alınabilir. Tamamen kişisel beğeniye kalıyor. Fakat daha yeni alınmış bir b7, b8 ile değiştirilirse yazık olur düşüncesindeyim.

19. offline
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Merhaba Adaş,Arkadaşımız zaten b7 ye sahip Belirtmiş Zaten. B8 le takas etmek istiyormuş bende önermedim. . Dediğin gibi Her Halükarda Doğuş Ve Vw bayileri Zarara Girmez. .
    Merhaba Adaş,Arkadaşımız zaten b7 ye sahip Belirtmiş Zaten. B8 le takas etmek istiyormuş bende önermedim. . Dediğin gibi Her Halükarda Doğuş Ve Vw bayileri Zarara Girmez. .

21. offline
    Adı
    ÖMER FARUK ÜSTÜNDAĞ
    Yer
    ADANA
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    01AGF21

Aynı fikirdeyiz adaşım
    Aynı fikirdeyiz adaşım

23. offline
    tuncel79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İhsan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34HD8358

Ooo okadar fark olursa hiç değmez. Passatımdan memnunum. B8 'in içi de hiç güzel değilmiş zaten
    Ooo okadar fark olursa hiç değmez. Passatımdan memnunum. B8 'in içi de hiç güzel değilmiş zaten

25. offline
    Adı
    ÖMER FARUK ÜSTÜNDAĞ
    Yer
    ADANA
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    01AGF21

Zaten b7 için eğer dolu kaydı olsun diyorsanız ekstra %3 indirim yapıyorlar ve artık arabanızın servis kayıtlarında dolu yediği ve serviste tamir edildiği görünüyor.yok ekstra %3 indirim istemiyorum derseniz o takdirde kayıtlara girmiyorlar. Dolu tamirini vakumla yaptıklarını bunun için almanya ve italyadan özel ekip geldiğini vs anlattılar.hiç kimse anlayamazmış vs falan. Siz bir holding düşünün ki müşterisi ile ekstra indirim için kayda yazarım yazmam pazarlığı yapsın. Neden böyle çünkü kimse patronlara hesap soramıyor da ondan. Böyle bir mantık olabilir mi?
    Zaten b7 için eğer dolu kaydı olsun diyorsanız ekstra %3 indirim yapıyorlar ve artık arabanızın servis kayıtlarında dolu yediği ve serviste tamir edildiği görünüyor.yok ekstra %3 indirim istemiyorum derseniz o takdirde kayıtlara girmiyorlar. Dolu tamirini vakumla yaptıklarını bunun için almanya ve italyadan özel ekip geldiğini vs anlattılar.hiç kimse anlayamazmış vs falan. Siz bir holding düşünün ki müşterisi ile ekstra indirim için kayda yazarım yazmam pazarlığı yapsın. Neden böyle çünkü kimse patronlara hesap soramıyor da ondan. Böyle bir mantık olabilir mi?

27. offline
    cemo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Pina Carolina Ahşap iç dekor resimi olan varmı

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Pina Carolina Ahşap iç dekor resimi olan varmı

29. offline
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Sonrası Türkiye'deki kalite ödüllerini Doğuş'a yağdırıyorlar.
    Olay baştan sona düzmece.
    Ama bizim kullanıclar 80,000 TL verdiği sıfır araçta dekor değiştiririm, koltuklar güzel değilmiş koltukları değiştiririm mantığı ile Doğuşa her türlü toleransı veriyoruz.
    Şöyle bir düşünmek lazım,
    Doğuş 95,000 TL değerinde Dizelleri acaba %50 sini 95,000 TL den satabiliyormu en büyük alıcı resmi kurumlar
    Ötv yok, filo indirimi, özel inidirim buradan kaçırdığı parayıda dizel farkını 16,000 TL yapıp biz resmi olmayan vatandaşdan alıyor.
    Çünkü herkes kapısında araç almak için yarışıyor aşkına
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat.jpg
Görüntüleme: 365
Büyüklüğü:  58.3 KB (Kilobyte)
ID:	17223
    Dizel ve DSG fiyatındaki saçmalığı yukarıdaki resim gayet net anlatıyor.
    Konu KadirMert tarafından (03 12 2014 Saat 13:14 ) değiştirilmiştir.
    Sonrası Türkiye'deki kalite ödüllerini Doğuş'a yağdırıyorlar.
    Olay baştan sona düzmece.
    Ama bizim kullanıclar 80,000 TL verdiği sıfır araçta dekor değiştiririm, koltuklar güzel değilmiş koltukları değiştiririm mantığı ile Doğuşa her türlü toleransı veriyoruz.
    Şöyle bir düşünmek lazım,
    Doğuş 95,000 TL değerinde Dizelleri acaba %50 sini 95,000 TL den satabiliyormu en büyük alıcı resmi kurumlar
    Ötv yok, filo indirimi, özel inidirim buradan kaçırdığı parayıda dizel farkını 16,000 TL yapıp biz resmi olmayan vatandaşdan alıyor.
    Çünkü herkes kapısında araç almak için yarışıyor aşkına
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  passat.jpg
Görüntüleme: 365
Büyüklüğü:  58.3 KB (Kilobyte)
ID:	17223
    Dizel ve DSG fiyatındaki saçmalığı yukarıdaki resim gayet net anlatıyor.

31. offline
    Passait - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    H.Sait
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

Dün servisteydim ve danışman arkadaş sadece tek bir satış temsilcisinin 70 tane Passat sırası olduğunu söyleyince tek bir söz bile söyleyemedim.Herkese hayırlı olsun demekten başka...
    Dün servisteydim ve danışman arkadaş sadece tek bir satış temsilcisinin 70 tane Passat sırası olduğunu söyleyince tek bir söz bile söyleyemedim.Herkese hayırlı olsun demekten başka...

33. offline
    ecd110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Ben de iki konuda görüşümü belirtmek istiyorum.
    Dünkü resimlerden sonra comfortline ve trendline donanımlar beni de hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Buradaki bir çok eleştiriye katılıyorum fakat bu donanımları yerin dibine sokarken highline araçların da fiyatının yaklaşık 14-15.000 TL daha yüksek olduğunu unutuyorsunuz.
    Bazı arkadaşlar comfort ve trendleri bu şekilde kabullenenlerin tüketici mantığını sorgulamış. Highline dışındakileri Passat'tan saymamış. Herşey bütçe ve tercihlere bağlı. Tabi ki gönül ister en dolusuna binmek fakat bana da 1.4 125 hp benzinli düz bir araca sırf donanımı yüksek diye 95-100.000 TL verilmesi, bu fiyatın kabul edilmesi çok mantıklı gelmiyor. Bunlar dediğim gibi kişiel tercihlere bağlı.
    Sonuçta 70.000 bütçesi olan bir kişi için tredline Passat'tan, 80.000 TL bütçesi olan bir kişi için comfortline Passat'tan daha iyi bir aletrnatif bulamıyorum ben. Ama 100.000 TL gibi rakamlara çıkıldığında opsiyonlar artıyor.
    İkinci oalrak da araçları görmeden sipariş verenlerin kumar oynadığı, risk aldığı yazılmış. Bence asıl riski kapora yatırmayanlar almış oldu çünkü aracı çok beğenseler de uzun bir süre beklemek, fiyat/ötv artışını kabullenmek durumunda kalabilirler. Kaporayı yatıran risk almadı aksine seçme şansına sahip oldu. Beğenmeyen kaporasını geri alır, konu kapanır.
    Herkese araçları hayırlı olun. Trendline alıp da hevesi kursağında kalan arkadaşarımızın fiyat performans olarak bakıldığında çok memnun kalacaklarını düşünüyorum.
    Ben de iki konuda görüşümü belirtmek istiyorum.
    Dünkü resimlerden sonra comfortline ve trendline donanımlar beni de hayal kırıklığına uğrattı açıkçası. Buradaki bir çok eleştiriye katılıyorum fakat bu donanımları yerin dibine sokarken highline araçların da fiyatının yaklaşık 14-15.000 TL daha yüksek olduğunu unutuyorsunuz.
    Bazı arkadaşlar comfort ve trendleri bu şekilde kabullenenlerin tüketici mantığını sorgulamış. Highline dışındakileri Passat'tan saymamış. Herşey bütçe ve tercihlere bağlı. Tabi ki gönül ister en dolusuna binmek fakat bana da 1.4 125 hp benzinli düz bir araca sırf donanımı yüksek diye 95-100.000 TL verilmesi, bu fiyatın kabul edilmesi çok mantıklı gelmiyor. Bunlar dediğim gibi kişiel tercihlere bağlı.
    Sonuçta 70.000 bütçesi olan bir kişi için tredline Passat'tan, 80.000 TL bütçesi olan bir kişi için comfortline Passat'tan daha iyi bir aletrnatif bulamıyorum ben. Ama 100.000 TL gibi rakamlara çıkıldığında opsiyonlar artıyor.
    İkinci oalrak da araçları görmeden sipariş verenlerin kumar oynadığı, risk aldığı yazılmış. Bence asıl riski kapora yatırmayanlar almış oldu çünkü aracı çok beğenseler de uzun bir süre beklemek, fiyat/ötv artışını kabullenmek durumunda kalabilirler. Kaporayı yatıran risk almadı aksine seçme şansına sahip oldu. Beğenmeyen kaporasını geri alır, konu kapanır.
    Herkese araçları hayırlı olun. Trendline alıp da hevesi kursağında kalan arkadaşarımızın fiyat performans olarak bakıldığında çok memnun kalacaklarını düşünüyorum.

35. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

23. dakika comfortline canlı görmek isteyenler için

37. offline
    immortal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kemal Güllü
    Yer
    Kocaeli
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Bu araçtaki multimedia sistemi trendline ile sunulan 5" lik versiyon. Comfortline ile gelen 6.5" lik model.
    Bu araçtaki multimedia sistemi trendline ile sunulan 5" lik versiyon. Comfortline ile gelen 6.5" lik model.

39. offline
    sefayildiz46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    sefa
    Yer
    elbistan
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    46EL868

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    HIGHLINE fiyatları

Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Highline 92.900 TL
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Highline 105.600 TL

Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS Highline 100.600 TL
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline 113.300 TL

Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Highline 108.600 TL
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Highline 121.300 TL

Belki ilgilenen olur diye bu yetimleri de ekliyorum:

Yeni Passat 2.0 TDI BMT 150 PS DSG Highline 150.000 TL
    Yeni Passat 2.0 TDI BMT 190 PS DSG Highline 161.700 TL
    Taner abim bunlar 2014 model fiyatları değilmi 2015 için fiyat veremiyoruz diyor hiç bir bayii
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    HIGHLINE fiyatları

Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Highline 92.900 TL
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Highline 105.600 TL

Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS Highline 100.600 TL
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline 113.300 TL

Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Highline 108.600 TL
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Highline 121.300 TL

Belki ilgilenen olur diye bu yetimleri de ekliyorum:

Yeni Passat 2.0 TDI BMT 150 PS DSG Highline 150.000 TL
    Yeni Passat 2.0 TDI BMT 190 PS DSG Highline 161.700 TL
    Taner abim bunlar 2014 model fiyatları değilmi 2015 için fiyat veremiyoruz diyor hiç bir bayii

41. offline
    cemo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Passait Nickli Üyeden Alıntı
    Onlara inanmayın ben bugun buldum her bayiye telefon açın güncel Değişiyor

Passait Nickli Üyeden Alıntı

43. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

cemo Nickli Üyeden Alıntı

müşteriyi araç bulamıcam psikolojisine sokup,ne varsa almaya ikna ediyorlar....
       cemo Nickli Üyeden Alıntı

müşteriyi araç bulamıcam psikolojisine sokup,ne varsa almaya ikna ediyorlar....

45. offline
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

İsmail Abi Yakıt Kapağın Yanında Küçük Bi kapak Var O ne işe yarıyor. .

47. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Arkadaşlar dun bayıye gıttım trendline aracın ıcını resım cekemedım.Bugun gidicek olan olursa ayrıca ımkanında olursa ıcten resım cekerse cok sevınırım
    Arkadaşlar dun bayıye gıttım trendline aracın ıcını resım cekemedım.Bugun gidicek olan olursa ayrıca ımkanında olursa ıcten resım cekerse cok sevınırım

49. offline
    Adı
    ÖMER FARUK ÜSTÜNDAĞ
    Yer
    ADANA
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    01AGF21

Heralde arabayı alan forumu terk etti
    B9 zamanı geldiğinde bekleriz arkadaşlar
    Heralde arabayı alan forumu terk etti
    B9 zamanı geldiğinde bekleriz arkadaşlar

51. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Şimdi gördüm araçları,o kadar moralinizi bozmayın..

53. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

immortal Nickli Üyeden Alıntı
    Doğrudur dekoru çok kötü buna dikkat çekmek istemiştim comfortline da öyle
       immortal Nickli Üyeden Alıntı
    Doğrudur dekoru çok kötü buna dikkat çekmek istemiştim comfortline da öyle

55. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam bayıde ısenız trendline ıc resım cekersenız sevınırım.
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam bayıde ısenız trendline ıc resım cekersenız sevınırım.

57. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Kaçıncı dakika Ömer?
    Kaçıncı dakika Ömer?

59. offline
    viperking - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Çanakkale
    Model
    Octavia
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Bence kaçırdığımız çok önemli birşey var

KDV ve ÖTV,

highline TDI DSG 121.300 TL evet çok para ama bu aracın vergisiz çıplak fiyatı 70.362 TL. bu kadar donanıma sizce çok mu?

veya içinde birşey yok diye eleştirdiğimiz Trendline ın çıplak fiyatı 46,926 Comfortline ın 62bin tL

Şimdi kimse çıkıp da bu fiyatların çok olduğunuz söylemesin. Aracın güvenlik donanımları yeter. Ama sağolsun devletimiz parti hükümet vs farketmeksizin vatandaşına kaz gözüyle bakıp orta çağdaki derebeyleri gibi verginin vergisini aldıklarından otomobil fiyatları bu seviyelere çıkıyor.

Biraz bilinçli bir tolum olup da yaptırım gücümüzün farkında olsak bu fiyatlar hemen aşağı çekilir. 2-3 yıl boyunca bireysel ve özel sektör olarak 0km araç alımlarını durdursak, filolarca araç satılmasa bakın nasıl Doğuş ve bunun gibi firmalar hükümetlere vergi indirimi için yanaşıyor. Zatn böyle bir durum olduğunda, devletin otomotiv sektöründen aldığı ÖTV ve KDV 2-3 yıl boyunca sekteye uğradığında bakın nasıl vergi indirimleri geliyor.

ama bizde nerdeee böyle bilinç. O yüzden zaten doğuş un önünde kuyruk oluyor. Durum buyken Doğuş niye kendini yorup da Türkiye ye gelecek araçlara daha dolu olsun diye 1-2 opsiyon koydurarak standard paketler içinde satsın.
    Bence kaçırdığımız çok önemli birşey var

KDV ve ÖTV,

highline TDI DSG 121.300 TL evet çok para ama bu aracın vergisiz çıplak fiyatı 70.362 TL. bu kadar donanıma sizce çok mu?

veya içinde birşey yok diye eleştirdiğimiz Trendline ın çıplak fiyatı 46,926 Comfortline ın 62bin tL

Şimdi kimse çıkıp da bu fiyatların çok olduğunuz söylemesin. Aracın güvenlik donanımları yeter. Ama sağolsun devletimiz parti hükümet vs farketmeksizin vatandaşına kaz gözüyle bakıp orta çağdaki derebeyleri gibi verginin vergisini aldıklarından otomobil fiyatları bu seviyelere çıkıyor.

Biraz bilinçli bir tolum olup da yaptırım gücümüzün farkında olsak bu fiyatlar hemen aşağı çekilir. 2-3 yıl boyunca bireysel ve özel sektör olarak 0km araç alımlarını durdursak, filolarca araç satılmasa bakın nasıl Doğuş ve bunun gibi firmalar hükümetlere vergi indirimi için yanaşıyor. Zatn böyle bir durum olduğunda, devletin otomotiv sektöründen aldığı ÖTV ve KDV 2-3 yıl boyunca sekteye uğradığında bakın nasıl vergi indirimleri geliyor.

ama bizde nerdeee böyle bilinç. O yüzden zaten doğuş un önünde kuyruk oluyor. Durum buyken Doğuş niye kendini yorup da Türkiye ye gelecek araçlara daha dolu olsun diye 1-2 opsiyon koydurarak standard paketler içinde satsın.