2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    kemancigan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Bekir
    Yer
    Kayseri
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Bu eklenmiş resimleri nasıl açabiliriz benim telde mi sorun var acaba
    Bu eklenmiş resimleri nasıl açabiliriz benim telde mi sorun var acaba

3. offline
    fakazlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34kl1007

Özülerek evet
    Özülerek evet

5. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Emre_4758 Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar,acele davranmayıp keşke araba geldiği sırada oturup uzun uzadıya inceleseydiniz. Kurnaz VW tabii ki de full arabaları sergiler.
    Ayrıca dekorlar o kadar kafaya takılacak şeyler değil,verirsiniz kaplamaya piano black kaplatırsınız.Veya üzerine baskı yapan başka firmalar da var mükemmel dekorlar çıkarıyorlar isterseniz maun yaptırırsınız.Bu kadar kafaya takmayın dekoru.Tek derdiniz dekor olsun.Keza koltukları da yaptırırsınız en kralından deri..Allah kaza bela vermesin gerisi önemli değil.
    Ne demek sıfır araç alacaksın sonrasında bir yerlerde piano black kaplatacaksın !! bir yerlerde koltukları deri yaptıracaksın !!!
    Böyle yaklaşımmı olur, kusura bakmayın becerememişsiniz beğenmedim diyip siparişi iptal edeksin bu kadar basit çünkü o kadar para veriyorsun.
    Bu kadarda fanatik olmayın lütfen.
    Harvard mavideki jantlar bana göre tam fiyasko bu arabanın şimdiye kadar sergilediği tarz ile o jantlar hiç olmamış. İş fiyaskoya gidiyor galiba.
    Alan varsa şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
    Arkadaşlar,acele davranmayıp keşke araba geldiği sırada oturup uzun uzadıya inceleseydiniz. Kurnaz VW tabii ki de full arabaları sergiler.
    Ayrıca dekorlar o kadar kafaya takılacak şeyler değil,verirsiniz kaplamaya piano black kaplatırsınız.Veya üzerine baskı yapan başka firmalar da var mükemmel dekorlar çıkarıyorlar isterseniz maun yaptırırsınız.Bu kadar kafaya takmayın dekoru.Tek derdiniz dekor olsun.Keza koltukları da yaptırırsınız en kralından deri..Allah kaza bela vermesin gerisi önemli değil.
    Ne demek sıfır araç alacaksın sonrasında bir yerlerde piano black kaplatacaksın !! bir yerlerde koltukları deri yaptıracaksın !!!
    Böyle yaklaşımmı olur, kusura bakmayın becerememişsiniz beğenmedim diyip siparişi iptal edeksin bu kadar basit çünkü o kadar para veriyorsun.
    Harvard mavideki jantlar bana göre tam fiyasko bu arabanın şimdiye kadar sergilediği tarz ile o jantlar hiç olmamış. İş fiyaskoya gidiyor galiba.

7. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar...... yalan yok araca baktıktan sonra honda Toyota huyundai ford 4 tane bayii daha gezdim size şunu söyleyeyim huyundai i20 dizel 4 tane markanın üst segment araçlarından görel olarak daha iyi olmuş aklım kaydı diyebilirim ama test etmedim ....siparişim ocak 15 gelecek 15 20 gün içinde karar vericem büyük ihtimal pasattan vaz geçicem gibi bu rakamlara bu araç bu donanım bu görsellik hiç haketetmiyor haketmiyecek diyebilirim bu sınıfta araba üretecekin jetta ile golf le kopyala yapıştır yapacakın ......olmadı vosvos olmadı kullanımı kolaylatırmak varken niye herşeyi dağlara taşlara bayıra sürersin...... enine boyuna genişleyen arabada kol dayama bardaklık ları niye küçültün...arka koldayamada bardaklıkların orda ne işivar kolmu koyacaz bardakmı birde carparsan her yer kola gazoz ayran su cd çaların deyiştiriciinin sd kart okuyucunun ne işi var torpidoda.istedmenin sabitlendiği dikmenin ne işi var . araç kasilerde zıpladımmı alsana takırtı tukurtu gümleme sesi
    selamlar...... yalan yok araca baktıktan sonra honda Toyota huyundai ford 4 tane bayii daha gezdim size şunu söyleyeyim huyundai i20 dizel 4 tane markanın üst segment araçlarından görel olarak daha iyi olmuş aklım kaydı diyebilirim ama test etmedim ....siparişim ocak 15 gelecek 15 20 gün içinde karar vericem büyük ihtimal pasattan vaz geçicem gibi bu rakamlara bu araç bu donanım bu görsellik hiç haketetmiyor haketmiyecek diyebilirim bu sınıfta araba üretecekin jetta ile golf le kopyala yapıştır yapacakın ......olmadı vosvos olmadı kullanımı kolaylatırmak varken niye herşeyi dağlara taşlara bayıra sürersin...... enine boyuna genişleyen arabada kol dayama bardaklık ları niye küçültün...arka koldayamada bardaklıkların orda ne işivar kolmu koyacaz bardakmı birde carparsan her yer kola gazoz ayran su cd çaların deyiştiriciinin sd kart okuyucunun ne işi var torpidoda.istedmenin sabitlendiği dikmenin ne işi var . araç kasilerde zıpladımmı alsana takırtı tukurtu gümleme sesi

9. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Trend ve comforttaki bu sıkıntılar bence highline Araçları daha önceki senelere oranla daha gözde ve kıymetli yapıcak...Çünkü daha önceki senelerde b6 ve b7 comfort sürücüsünü tatmin ederdi,highline pek aklımıza gelmezdi .Şimdi Passat'a Gönül rahatlığı ile binmek için en az Highline...
    Trend ve comforttaki bu sıkıntılar bence highline Araçları daha önceki senelere oranla daha gözde ve kıymetli yapıcak...Çünkü daha önceki senelerde b6 ve b7 comfort sürücüsünü tatmin ederdi,highline pek aklımıza gelmezdi .Şimdi Passat'a Gönül rahatlığı ile binmek için en az Highline...

Emre_4758

Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

KadirMert Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam benim önceki yorumlarımı okudunuz mu bilmiyorum ama bu forumda en son fanatik olacak kişilerden biriyim ve Passat'ı yerden yere vuruyorum her yazımda.Zevki olan yaptırır ben BMW de alsam dekorunu kendi zevkime göre kaplarım,koltuk yüzünü değiştiririm istersem tavanı da değiştiririm.Bu arabaya bu kadar para veren insan 300-500 hesabını da yapmaz değil mi ??
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

KadirMert Nickli Üyeden Alıntı
    Hocam benim önceki yorumlarımı okudunuz mu bilmiyorum ama bu forumda en son fanatik olacak kişilerden biriyim ve Passat'ı yerden yere vuruyorum her yazımda.Zevki olan yaptırır ben BMW de alsam dekorunu kendi zevkime göre kaplarım,koltuk yüzünü değiştiririm istersem tavanı da değiştiririm.Bu arabaya bu kadar para veren insan 300-500 hesabını da yapmaz değil mi ??

13. offline
    fakazlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    murat
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34kl1007

Hayır deyil confort
    Hayır deyil confort

15. offline
    ecd110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Ilk gelen araçlardan 125 hp comfortline bulmak için baya uğraştım, bu araçların en erken 52. Hafta geleceği söylendi. Yazılanlardan anladığım kadarıyla bugün gelenler arasında 125 hp comfortline var.
    Bu araçlarla ilgili bugün ekran çevresinin gri olduğunu yazan da olmuş, piano black olduğunu yazan da. Net, kesin bilgisi olan var mıdır? Gtiyse büyük hayalkırıklığı olacak...
    Ilk gelen araçlardan 125 hp comfortline bulmak için baya uğraştım, bu araçların en erken 52. Hafta geleceği söylendi. Yazılanlardan anladığım kadarıyla bugün gelenler arasında 125 hp comfortline var.
    Bu araçlarla ilgili bugün ekran çevresinin gri olduğunu yazan da olmuş, piano black olduğunu yazan da. Net, kesin bilgisi olan var mıdır? Gtiyse büyük hayalkırıklığı olacak...

17. offline
    Ceylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Kütahya
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2008

1.6 TDİ comfortta teyip ve göüs çevresi gri mi arkadaşlar
    1.6 TDİ comfortta teyip ve göüs çevresi gri mi arkadaşlar

19. offline
    etki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

B7 nin gözünü seveyim.Passat Turkiye
    B7 nin gözünü seveyim.Passat Turkiye

21. offline
    Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Bayrampaşa/İstanbul
    Model
    Polo
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Bugün gittim gördüm aracı. Highline çok güzel olmuş lafım yok ama bence Highline harici olmamış araba. 2005 hatta onu geçtim 2003 model bir Passatta bile Mercekli far varken bu arabada halojen far kullamış olmalarını ben kabul edemiyorum. Araba çok heybetli druyor ama 18 jant bile küçük kalmış 19 istiyor araba. 17 jant zaten bisiklet tekeri gibi kalmış. İç mekanda da Highline güzel olmuş ama dediğim gibi alt donanımlar çok basit duruyor,bir kaç ufak tefek dokunuşla adam olur gerçi..

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye
    Bugün gittim gördüm aracı. Highline çok güzel olmuş lafım yok ama bence Highline harici olmamış araba. 2005 hatta onu geçtim 2003 model bir Passatta bile Mercekli far varken bu arabada halojen far kullamış olmalarını ben kabul edemiyorum. Araba çok heybetli druyor ama 18 jant bile küçük kalmış 19 istiyor araba. 17 jant zaten bisiklet tekeri gibi kalmış. İç mekanda da Highline güzel olmuş ama dediğim gibi alt donanımlar çok basit duruyor,bir kaç ufak tefek dokunuşla adam olur gerçi..

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

23. offline
    flatron45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    emre
    Yer
    erzurum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Emre hocam dediklerinize aynen katiliyorum. Bu dekor isini ozelden konusabilirmyz size tlf. No. Gondryorum ozel mesajdan whtssupdan konusalim olur mu
    Emre hocam dediklerinize aynen katiliyorum. Bu dekor isini ozelden konusabilirmyz size tlf. No. Gondryorum ozel mesajdan whtssupdan konusalim olur mu

Emre_4758

flatron45 Nickli Üyeden Alıntı
    Tabi buyrun konuşalım
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

flatron45 Nickli Üyeden Alıntı
    Tabi buyrun konuşalım

27. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Olay budur, iç mekan böyle olmalı, böyle olmak zorunda....

Can Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye

Can Nickli Üyeden Alıntı

Passat Turkiye

29. offline
    etki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Can Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün gittim gördüm aracı. Highline çok güzel olmuş lafım yok ama bence Highline harici olmamış araba. 2005 hatta onu geçtim 2003 model bir Passatta bile Mercekli far varken bu arabada halojen far kullamış olmalarını ben kabul edemiyorum. Araba çok heybetli druyor ama 18 jant bile küçük kalmış 19 istiyor araba. 17 jant zaten bisiklet tekeri gibi kalmış. İç mekanda da Highline güzel olmuş ama dediğim gibi alt donanımlar çok basit duruyor,bir kaç ufak tefek dokunuşla adam olur gerçi..Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Aklın yolu bir....B8 Highline dan başka hikaye...en baştana beri söyleyegeldik bunu.Highline a gücü yetip alana hayırlı olsun ne diyelim.
       Can Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün gittim gördüm aracı. Highline çok güzel olmuş lafım yok ama bence Highline harici olmamış araba. 2005 hatta onu geçtim 2003 model bir Passatta bile Mercekli far varken bu arabada halojen far kullamış olmalarını ben kabul edemiyorum. Araba çok heybetli druyor ama 18 jant bile küçük kalmış 19 istiyor araba. 17 jant zaten bisiklet tekeri gibi kalmış. İç mekanda da Highline güzel olmuş ama dediğim gibi alt donanımlar çok basit duruyor,bir kaç ufak tefek dokunuşla adam olur gerçi..Passat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat TurkiyePassat Turkiye
    Aklın yolu bir....B8 Highline dan başka hikaye...en baştana beri söyleyegeldik bunu.Highline a gücü yetip alana hayırlı olsun ne diyelim.

31. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Doğuş Otomotiv'de neden bir PASSAT sahibi çalışmaz, anlamıyorum. Neden orada oturan, son kararı veren adam veya kadın bir PASSAT sahibi değil, Almanca bilmez, internetteki araç sahipleri sitelerini okumaz, araştırmaz, incelemez, fikir üretmez, düşünce geliştirmez, neden, neden, neden...???
    Taner Bey çok haklısınız. Türkiyede Passatın nabzını tutan hertürlü artı ve eksileri paylaşan bu sitedeki yorumları okumamaları , hiç görmüyor olmaları sizce mümkün mü? Sizcede bütün yazılan eleştirileri bildikleri halde işlerine nasıl geliyorsa öyle yapmıyorlar mı? Yeterki para kazansında Doğuş gerisi hikaye. Yazık Doğuş , çok yazık. Keşke 10 eleştiriden 1 tanesine duyarlılık gösterebilsen .Ama nasıl olsa satıyor W.araçlar değil mi? Sanane millet çokta memnun olmuş olmamış. Wolkswageni sevsekte Doğuşun satış politikasını kınıyorum .
    Doğuş Otomotiv'de neden bir PASSAT sahibi çalışmaz, anlamıyorum. Neden orada oturan, son kararı veren adam veya kadın bir PASSAT sahibi değil, Almanca bilmez, internetteki araç sahipleri sitelerini okumaz, araştırmaz, incelemez, fikir üretmez, düşünce geliştirmez, neden, neden, neden...???
    Taner Bey çok haklısınız. Türkiyede Passatın nabzını tutan hertürlü artı ve eksileri paylaşan bu sitedeki yorumları okumamaları , hiç görmüyor olmaları sizce mümkün mü? Sizcede bütün yazılan eleştirileri bildikleri halde işlerine nasıl geliyorsa öyle yapmıyorlar mı? Yeterki para kazansında Doğuş gerisi hikaye. Yazık Doğuş , çok yazık. Keşke 10 eleştiriden 1 tanesine duyarlılık gösterebilsen .Ama nasıl olsa satıyor W.araçlar değil mi? Sanane millet çokta memnun olmuş olmamış. Wolkswageni sevsekte Doğuşun satış politikasını kınıyorum .

33. offline
    drbilal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

İç dizayn da koltuklar dışında highlan comfort fark ne arkadaşlar...
    İç dizayn da koltuklar dışında highlan comfort fark ne arkadaşlar...

35. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Comfortta Klima ve composition media etrafındaki gri renk ol-ma-mışş...

37. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

HIGHLINE fiyatları

Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Highline 92.900 TL
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Highline 105.600 TL

Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS Highline 100.600 TL
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline 113.300 TL

Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Highline 108.600 TL
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Highline 121.300 TL

Belki ilgilenen olur diye bu yetimleri de ekliyorum:

Yeni Passat 2.0 TDI BMT 150 PS DSG Highline 150.000 TL
    Yeni Passat 2.0 TDI BMT 190 PS DSG Highline 161.700 TL
    HIGHLINE fiyatları

Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS Highline 92.900 TL
    Yeni Passat 1.4 TSI BMT 125 PS DSG Highline 105.600 TL

Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS Highline 100.600 TL
    Yeni Passat 1.4 TSI ACT BMT 150 PS DSG Highline 113.300 TL

Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS Highline 108.600 TL
    Yeni Passat 1.6 TDI BMT 120 PS DSG Highline 121.300 TL

Belki ilgilenen olur diye bu yetimleri de ekliyorum:

Yeni Passat 2.0 TDI BMT 150 PS DSG Highline 150.000 TL
    Yeni Passat 2.0 TDI BMT 190 PS DSG Highline 161.700 TL

39. offline
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Comfort türkiye siyah geleceğini söylediler o gri olanlar trend miş... Yanlış mı biliyorum acaba
    Comfort türkiye siyah geleceğini söylediler o gri olanlar trend miş... Yanlış mı biliyorum acaba

41. offline
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Bu arada ben de comfort sipariş verdim içi gri gelirse vazgeçebiliriz

43. offline
    passathastası - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    d
    Yer
    izmit
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

95000 TL VERİP 1.6 TDI COMFORTLİNE DE BUNU GÖRMEK MİDEMİ BULANRDI GECE GECE

Passat Turkiye
    95000 TL VERİP 1.6 TDI COMFORTLİNE DE BUNU GÖRMEK MİDEMİ BULANRDI GECE GECE

Passat Turkiye

45. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

drbilal Nickli Üyeden Alıntı
    2-3 sayfa geride comfort iç mekan resimleri var.orda gri maalesef
       drbilal Nickli Üyeden Alıntı
    2-3 sayfa geride comfort iç mekan resimleri var.orda gri maalesef

47. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Üstad sen kınıyorsun, ben dümdüz gidiyorum, ben onları değil, onlar beni arayıp konuşuyorlar, E. hanım ile görüşüyorum, geçen ay 45 dakika konuştuk, TSI-DÜZ ve TDI-DSG fakrının 29.000 TL (!) olmasının sebebini uzun uzun soru-cevap şeklinde tartıştık, en kısa özeti şu: "Doğuş Grubunun PASSAT'tan ekonomik ve ticari beklentileri belli, onları gerçekleştirmeyi amaçlıyor". PASSAT ve GOLF ve belki bir nebze JETTA ve CADDY, POLO bu şirkete en çok parayı bırakan araçlar, SCIROCCO, CC, VARIANT, GTI ve R ile ticariler bu binekler kadar para bırakmıyordur Doğuş'a ama ürün gami mecburiyeti nedeni ile getiriyor.

13.000 TL DSG ve 16.000 TL TDI farkının saçmalığına ve terbiyesizliğine ben o zamandan bu yana dikkat çektim, müşteri temsilcisine de defalarca tekrarladım, açık açık "biz PASSAT'tan bu parayı kazanacağız" dediler, aklı başında ve yabancı dil bilen internete girip araştıran müşteri sayısı belki araç sattıkları müşteriler içinde %1 bile değildir.

Hepimiz defalarca showroom'lara gittik, bizim gibi internet düşkünü ve forum üyesi kaç kişi gördünüz? Gelenler CarrefourSA'ya gidip ONA Yağ alıyormuş, aylık gıda ürünlerinizi alıyormuş gibi gidiyor, "Ne var...?" diye gidenler bu canavarı yarattı. Araçlar kendini satıyor. Siz belki farkında değilsiniz ama bu araçlar yarından itibaren trafikte, ve her araç markanın ve modelin reklamını yapacak, görenler showroom'lara koşacak, görenler dediğim foruma girmeyen, interneti araştırmayan, günün tarihini bilmeden yaşayan, paraya "madde" olarak bakan, dişlerini haftada 1 fırçalayan, ayda 1 sakal traşı olan, takım elbisesi içinde yatağa giren tipler, gerçekten de vahşi doğada nasıl her türlü yırtıcı hayvan varsa onlar da var çünkü piyasaya onlar (da) yön veriyor, aldıkları araçlar ve harcadıkları parayla.

Gelecek haftadan itibaren PASSAT karaborsa.

EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    Konu Taner Göde tarafından (03 12 2014 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.
    Üstad sen kınıyorsun, ben dümdüz gidiyorum, ben onları değil, onlar beni arayıp konuşuyorlar, E. hanım ile görüşüyorum, geçen ay 45 dakika konuştuk, TSI-DÜZ ve TDI-DSG fakrının 29.000 TL (!) olmasının sebebini uzun uzun soru-cevap şeklinde tartıştık, en kısa özeti şu: "Doğuş Grubunun PASSAT'tan ekonomik ve ticari beklentileri belli, onları gerçekleştirmeyi amaçlıyor". PASSAT ve GOLF ve belki bir nebze JETTA ve CADDY, POLO bu şirkete en çok parayı bırakan araçlar, SCIROCCO, CC, VARIANT, GTI ve R ile ticariler bu binekler kadar para bırakmıyordur Doğuş'a ama ürün gami mecburiyeti nedeni ile getiriyor.

13.000 TL DSG ve 16.000 TL TDI farkının saçmalığına ve terbiyesizliğine ben o zamandan bu yana dikkat çektim, müşteri temsilcisine de defalarca tekrarladım, açık açık "biz PASSAT'tan bu parayı kazanacağız" dediler, aklı başında ve yabancı dil bilen internete girip araştıran müşteri sayısı belki araç sattıkları müşteriler içinde %1 bile değildir.

Hepimiz defalarca showroom'lara gittik, bizim gibi internet düşkünü ve forum üyesi kaç kişi gördünüz? Gelenler CarrefourSA'ya gidip ONA Yağ alıyormuş, aylık gıda ürünlerinizi alıyormuş gibi gidiyor, "Ne var...?" diye gidenler bu canavarı yarattı. Araçlar kendini satıyor. Siz belki farkında değilsiniz ama bu araçlar yarından itibaren trafikte, ve her araç markanın ve modelin reklamını yapacak, görenler showroom'lara koşacak, görenler dediğim foruma girmeyen, interneti araştırmayan, günün tarihini bilmeden yaşayan, paraya "madde" olarak bakan, dişlerini haftada 1 fırçalayan, ayda 1 sakal traşı olan, takım elbisesi içinde yatağa giren tipler, gerçekten de vahşi doğada nasıl her türlü yırtıcı hayvan varsa onlar da var çünkü piyasaya onlar (da) yön veriyor, aldıkları araçlar ve harcadıkları parayla.

Gelecek haftadan itibaren PASSAT karaborsa.

EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı

49. offline
    enes444 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bazı resimlerde comfort giri bazılarında siyah. Anlamadım gitti Kendi gözümüzle görmeden içimiz rahat etmicek anlasılan.
    Konu enes444 tarafından (03 12 2014 Saat 00:53 ) değiştirilmiştir.
    Bazı resimlerde comfort giri bazılarında siyah. Anlamadım gitti Kendi gözümüzle görmeden içimiz rahat etmicek anlasılan.

51. offline
    KadirMert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Kadir Mert
    Yer
    Balıkesir
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Re: Cevap: Re: Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Bizim buralarda o dediklerini Şahin lere yapıyorlar 80,000 TL verip alacağın sıfır 'lere değil.
    Forumda yazdıklarını elbette okuyorum, okuduklarından edindiğim izlenim Passat fanatiği olduğun, bunda da bir sıkıntı yok bu forumdaki ben dahil bir çok kişinin
    Passat ve VW fanatiği olduğunu düşünüyorum.
    Fanatik olmaynın bu forumda işi ne?
    Bizim buralarda o dediklerini Şahin lere yapıyorlar 80,000 TL verip alacağın sıfır 'lere değil.
    Forumda yazdıklarını elbette okuyorum, okuduklarından edindiğim izlenim Passat fanatiği olduğun, bunda da bir sıkıntı yok bu forumdaki ben dahil bir çok kişinin
    Passat ve VW fanatiği olduğunu düşünüyorum.
    Fanatik olmaynın bu forumda işi ne?

53. offline
    Adı
    emre
    Yer
    erzurum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadslar gri renk gelirse gelsin ben internette piano black folyo buldum kendimiz yapistrabilyruz maliyeti 10 tl ye geliyor. http://www.hepsiburada.com/m/autofol...0-cm-p-OTMTR30
    Arkadslar gri renk gelirse gelsin ben internette piano black folyo buldum kendimiz yapistrabilyruz maliyeti 10 tl ye geliyor. http://www.hepsiburada.com/m/autofol...0-cm-p-OTMTR30

55. offline
    Adı
    bilal
    Yer
    konya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

enes444 Nickli Üyeden Alıntı
    Bazı resimlerde comfort giri bazılarında
    siyah. Anlamdım gitti Kendi gözümüzle görmeden içimiz rahat etmicek anlasılam
    Ben de hiç bir şey anlamadım kimin dediği doğru kimisi siyah kimisi gri diyor sayfa 120 de resim koydular arka koltuktan çekim diye siyah görünüyor
       enes444 Nickli Üyeden Alıntı
    Bazı resimlerde comfort giri bazılarında
    siyah. Anlamdım gitti Kendi gözümüzle görmeden içimiz rahat etmicek anlasılam
    Ben de hiç bir şey anlamadım kimin dediği doğru kimisi siyah kimisi gri diyor sayfa 120 de resim koydular arka koltuktan çekim diye siyah görünüyor

57. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Dosemenın rengine göre değişiyor herhalde.Beyaz renk koltuk ile siyah ,siyah renk koltuk ile gri
    Dosemenın rengine göre değişiyor herhalde.Beyaz renk koltuk ile siyah ,siyah renk koltuk ile gri

59. offline
    Adı
    emre
    Yer
    erzurum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Benim anladigim kadaryla ic doseme rengi bej olanlar piano black geliyor, ic doseme rengi titanym siyah olanlar gri geliyor. InsAllah bu genel degildir
    Benim anladigim kadaryla ic doseme rengi bej olanlar piano black geliyor, ic doseme rengi titanym siyah olanlar gri geliyor. InsAllah bu genel degildir