2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    firatciftci44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Fırat ÇİFTÇİ
    Yer
    Adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    06 EZ 2187

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Küçük motordaki en kazık zam tabi ki

1.6 TDI BMT 120 PS DSG Comfortline 109.600 TL
    ve
    1.6 TDI BMT 105 PS DSG Comfortline 100.400 TL

arasındaki 9.200 TL'lik fiyat farkı ile ortaya çıkıyor, çünkü herkes bunu almak isteyecek. B7/B8 arasındaki fiyat farkında TSI'lere yapılan az zam ile TDI'lere yapılan fahiş zam kolayca görünüyor. Doğuş Otomotiv bizlerin Volkswagen marka araçlara ulaşmamızda dürüst aracı değil acımasız şeytan görevi görüyor.

İlginçtir ki kimse bu fiyat ayarlaması arkasındaki mentaliteyi sorgulamayı düşünmüyor, Doğuş Otomotiv burada tamamen ve her yönüyle TATLİ KAR peşinde, gülünç olan da B7/B8 Trendline 1.4 TSI farkının komik "700 TL" olarak görünmesi. Sanki süpermarkette raflara ürün diziyor Doğuş Otomotiv...!!!

hah işte taner abi olay bu.... zamanında yazmıştım buraya: satış müdürleri satış elemanlarına passat ile ilgili bişey bilmenize gerek yok müşteriye güler yüz gösterin yeter (onlar nasılsa seve seve alacaklar o arabayı rahat olun) dediğinde o duyguyu yaşadım.. biraz da sinirlendim açıkçası..
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Küçük motordaki en kazık zam tabi ki

1.6 TDI BMT 120 PS DSG Comfortline 109.600 TL
    ve
    1.6 TDI BMT 105 PS DSG Comfortline 100.400 TL

arasındaki 9.200 TL'lik fiyat farkı ile ortaya çıkıyor, çünkü herkes bunu almak isteyecek. B7/B8 arasındaki fiyat farkında TSI'lere yapılan az zam ile TDI'lere yapılan fahiş zam kolayca görünüyor. Doğuş Otomotiv bizlerin Volkswagen marka araçlara ulaşmamızda dürüst aracı değil acımasız şeytan görevi görüyor.

İlginçtir ki kimse bu fiyat ayarlaması arkasındaki mentaliteyi sorgulamayı düşünmüyor, Doğuş Otomotiv burada tamamen ve her yönüyle TATLİ KAR peşinde, gülünç olan da B7/B8 Trendline 1.4 TSI farkının komik "700 TL" olarak görünmesi. Sanki süpermarkette raflara ürün diziyor Doğuş Otomotiv...!!!

hah işte taner abi olay bu.... zamanında yazmıştım buraya: satış müdürleri satış elemanlarına passat ile ilgili bişey bilmenize gerek yok müşteriye güler yüz gösterin yeter (onlar nasılsa seve seve alacaklar o arabayı rahat olun) dediğinde o duyguyu yaşadım.. biraz da sinirlendim açıkçası..

3. offline
    firatciftci44 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Fırat ÇİFTÇİ
    Yer
    Adıyaman
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013
    06 EZ 2187

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    Arabanın çizgilerini en iyi gösteren renk hangisidir hala çözemedim..
    göreceksin bak yine beyaz olacak ismail abi :D:D:D

5. offline
    beyaz güvercin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 T
    Yılı
    2006

Bence onu işte BEYAZ,da çok daha iyi göreceğine eminim...Çünkü daha beyaz rengi ile çekilmiş,canlı test edilmiş,(video) bir araç görmedik......
    Bence onu işte BEYAZ,da çok daha iyi göreceğine eminim...Çünkü daha beyaz rengi ile çekilmiş,canlı test edilmiş,(video) bir araç görmedik......

7. offline
    TURQUAZ06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    gökhan
    Yer
    LÜLEBURGAZ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    39 SN 082

1.6 tdi 105ps stok yokki. bitmiş esas stok benzinlilerde var.

9. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

En çok satılan üründen en fazla kâr etmeye çalışmak ticaretin esasıdır, doktorum.

Halka Tatlı maliyeti en az tatlıdır ama içinde ceviz de olan ve el işçiliği nedeni ile yapılması daha zor olan taş kadayıf da aynı para ama yenmesi daha ağır ve mideyi, sindirim sistemini daha çok zorluyor, bu nedenle daha az satılıyor, ama ikisi de 50 kuruş. Halka tatlı günde 10 tepsi satılıyor, tepsisi örnek olarak 10 TL'ye mal oluyor ama 50 TL'ye satılıyor, Taş kadayıf günde 2 tepsi satılıyor, tepsisi 30 TL'ye mal oluyor ama 50 TL'ye satılıyor, bu hesap çeşitlilik, müşteriye hitap ve kar maksimizasyonu ile açıklanabilir.

Pazarcı 30 çeşit meyve-sebze getirir ama parayı domatesten, salatalıktan, patatesten ve soğandan vurur, diğer ürünler daha az satar, ondan daha az kar edeceğini bilir ama çeşitliliği arttırmak müşteri çekmek için gereklidir ve herkese hitap etmek büyük olmanın temel şartı, bu nedenle Kayseri aklı ile ticaret yaparsan asla zarar etmezsin, Doğuş da tam olarak aynısını yapıyor.

Analiz her şeyi ortaya çıkarıyor.

Şöyle de düşünüyor olabilirler en iyimser bakış açısıyla selefini daha uyguna satmak bu anlamda müşteri çekmek ve stokunu eritmek..
    En çok satılan üründen en fazla kâr etmeye çalışmak ticaretin esasıdır, doktorum.

Halka Tatlı maliyeti en az tatlıdır ama içinde ceviz de olan ve el işçiliği nedeni ile yapılması daha zor olan taş kadayıf da aynı para ama yenmesi daha ağır ve mideyi, sindirim sistemini daha çok zorluyor, bu nedenle daha az satılıyor, ama ikisi de 50 kuruş. Halka tatlı günde 10 tepsi satılıyor, tepsisi örnek olarak 10 TL'ye mal oluyor ama 50 TL'ye satılıyor, Taş kadayıf günde 2 tepsi satılıyor, tepsisi 30 TL'ye mal oluyor ama 50 TL'ye satılıyor, bu hesap çeşitlilik, müşteriye hitap ve kar maksimizasyonu ile açıklanabilir.

Pazarcı 30 çeşit meyve-sebze getirir ama parayı domatesten, salatalıktan, patatesten ve soğandan vurur, diğer ürünler daha az satar, ondan daha az kar edeceğini bilir ama çeşitliliği arttırmak müşteri çekmek için gereklidir ve herkese hitap etmek büyük olmanın temel şartı, bu nedenle Kayseri aklı ile ticaret yaparsan asla zarar etmezsin, Doğuş da tam olarak aynısını yapıyor.

Analiz her şeyi ortaya çıkarıyor.

Şöyle de düşünüyor olabilirler en iyimser bakış açısıyla selefini daha uyguna satmak bu anlamda müşteri çekmek ve stokunu eritmek..

11. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

firatciftci44 Nickli Üyeden Alıntı
    Yok kardeş beyaz sadece R line için geçerli bir renktir bence. Yani gerçekten anlamsız bir zorlanma içerisindeyim B6 için refleks gümüş ve 2008 Kurtlar Vadisi Pusu daki siyah Passatlar muhteşemdi. Bunun için birşey diyemiyorum. Çizgiler çok güzel agresif B8 de ama bunu acaba gri renk mi gösterir bilemiyorum
    Yok kardeş beyaz sadece R line için geçerli bir renktir bence. Yani gerçekten anlamsız bir zorlanma içerisindeyim B6 için refleks gümüş ve 2008 Kurtlar Vadisi Pusu daki siyah Passatlar muhteşemdi. Bunun için birşey diyemiyorum. Çizgiler çok güzel agresif B8 de ama bunu acaba gri renk mi gösterir bilemiyorum

13. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

TURQUAZ06 Nickli Üyeden Alıntı
    Yok ise kaldırsınlar listelerden niye hala var?

15. offline
    Kaptanox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Oğuz Kaan
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34 DP 5908

Buradaki kadar detaylı resimleri ilk defa gördüm, elinize sağlık. bu renk nar kırmızısı ise farklı ve güzel görünüyor. yeni qashqai'de de buna benzer bir renk var ve çok yakışıyor. ben en son showroom'da kara meşe (koyu kahve) bir CC gördüm ve müthiş güzel bir renk, yollarda hiç bu renge rastlamadım.
    Buradaki kadar detaylı resimleri ilk defa gördüm, elinize sağlık. bu renk nar kırmızısı ise farklı ve güzel görünüyor. yeni qashqai'de de buna benzer bir renk var ve çok yakışıyor. ben en son showroom'da kara meşe (koyu kahve) bir CC gördüm ve müthiş güzel bir renk, yollarda hiç bu renge rastlamadım.

17. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Yakından görmeden b8 için hangi renk olduğuna zaten kesin karar veremeyiz ki.Bi trafikte falan farklı renkleri görelim bakalım. Nar kırmızısı resimde çok güzel duruyor ama canlı başka durabilir veya daha da güzel durabilir. Daha doğrusu canlı b8 hatları bile farklı durabilir.Belki daha da iyidir.Yani canlı görmek şart.
    Yakından görmeden b8 için hangi renk olduğuna zaten kesin karar veremeyiz ki.Bi trafikte falan farklı renkleri görelim bakalım. Nar kırmızısı resimde çok güzel duruyor ama canlı başka durabilir veya daha da güzel durabilir. Daha doğrusu canlı b8 hatları bile farklı durabilir.Belki daha da iyidir.Yani canlı görmek şart.

19. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Listeye göre özel donanım dahi "eklenebiliyor" 1.6 TDI 7-DSG Exclusive PASSAT'a ama bu tabi hikaye... Doğuş'un sattığını söylediği ile sattığı arasında beyaz kadın ve zenci erkek kadar fark var.

Listeye göre özel donanım dahi "eklenebiliyor" 1.6 TDI 7-DSG Exclusive PASSAT'a ama bu tabi hikaye... Doğuş'un sattığını söylediği ile sattığı arasında beyaz kadın ve zenci erkek kadar fark var.

21. offline
    Adı
    gökhan
    Yer
    LÜLEBURGAZ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    39 SN 082

bi şekilde seni dükkana çekiyor. sonra yılda kaç km yapıyorsun dizele gerek yok falan deyip( ki çok km de söylesen fiyat farkı çok diyor) seni benzinliye yönlendiriyor. elindekini satmaya çalışıyor. aslında her satışçının yaptığı bir şey.
    bi şekilde seni dükkana çekiyor. sonra yılda kaç km yapıyorsun dizele gerek yok falan deyip( ki çok km de söylesen fiyat farkı çok diyor) seni benzinliye yönlendiriyor. elindekini satmaya çalışıyor. aslında her satışçının yaptığı bir şey.

23. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Sanırım Exclusive kavramı B8 ile tarih oluyor; yok onda.

25. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

Exculisive her zaman kasa değişmeden 1 yıl once çıkıyor.
    Exculisive her zaman kasa değişmeden 1 yıl once çıkıyor.

27. offline
    Adı
    gökhan
    Yer
    LÜLEBURGAZ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    39 SN 082

kör nokta uyarı sistemi demek "side assist" şerit değiştirme asistanımı oluyor? bilen varmı?
    kör nokta uyarı sistemi demek "side assist" şerit değiştirme asistanımı oluyor? bilen varmı?

29. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Güzel soru gerçektenben cevabını vereyim: hayır çok farklı şeylerdir.
    Güzel soru gerçektenben cevabını vereyim: hayır çok farklı şeylerdir.

31. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Dikiz aynasının 6 metre yan boşluğuna giren bir nesneyi sensörler algılar ve uyarı verir yani seni sollayan veya sağlayan bir aracı sen daha görmeden veya aynanın görüş alanına girmeden algılayabiliyor sistem.
    Dikiz aynasının 6 metre yan boşluğuna giren bir nesneyi sensörler algılar ve uyarı verir yani seni sollayan veya sağlayan bir aracı sen daha görmeden veya aynanın görüş alanına girmeden algılayabiliyor sistem.

33. offline
    Omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    Mardin
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

1:30 Dan Sonra Bence Kapattın. .Bence Gri (Katalog Rengi) Ve Belirgin Çizgilerde Genellikle Beyaz Olur. .

1:30 Dan Sonra Bence Kapattın. .Bence Gri (Katalog Rengi) Ve Belirgin Çizgilerde Genellikle Beyaz Olur. .

35. offline
    cnytsny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaslar belki geçmiş sayfalarda çok konusulmustur ama bana acil destek lazım. Highline alacağız ama manuel mi olsun dsg mi hala karar veremedik. Eşim hep otomatige alistigi için önce dsg düşündük. Ama birçok yerde dsg nin olumsuz sohretini duyunca kararsız kaldık. Acil yardimmm lütfen. ...
    Arkadaslar belki geçmiş sayfalarda çok konusulmustur ama bana acil destek lazım. Highline alacağız ama manuel mi olsun dsg mi hala karar veremedik. Eşim hep otomatige alistigi için önce dsg düşündük. Ama birçok yerde dsg nin olumsuz sohretini duyunca kararsız kaldık. Acil yardimmm lütfen. ...

37. offline
    yacops - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Temel Yağız
    Yer
    TRABZON
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    61 TS 501

Arkadaşlar bir sorum olacak: Engelli indirimli (sdece ÖTV ödemeden) B8 1.6 TDI Highline passat almayı planlıyoruz. fakat fiyatın içeriğine baktığımızda KDV 18 BİN küsür tutuyor..sorum şu: KDV nin %18 olduğu bilindiğine göre, resimdeki kdv miktarı net fiyattanmı yoksa net fiyat+ötv den hesaplanarakmı bulunuyor...SONUÇ olarak 2 yöntemlede yaptığımzda kdv 18 bin küsür çıkmıyor..bu işin mantığı nedir.?
    Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  Adsız.jpg
Görüntüleme: 218
Büyüklüğü:  65.8 KB (Kilobyte)
ID:	17087
    Arkadaşlar bir sorum olacak: Engelli indirimli (sdece ÖTV ödemeden) B8 1.6 TDI Highline passat almayı planlıyoruz. fakat fiyatın içeriğine baktığımızda KDV 18 BİN küsür tutuyor..sorum şu: KDV nin %18 olduğu bilindiğine göre, resimdeki kdv miktarı net fiyattanmı yoksa net fiyat+ötv den hesaplanarakmı bulunuyor...SONUÇ olarak 2 yöntemlede yaptığımzda kdv 18 bin küsür çıkmıyor..bu işin mantığı nedir.?

39. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Az önce bayiden geldim.kataloglar gelmiş.
    Az önce bayiden geldim.kataloglar gelmiş.

41. offline
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

yacops Nickli Üyeden Alıntı

Net fiyat+net fiyatın %18 i + trafik tescil masrafları.
       yacops Nickli Üyeden Alıntı

43. offline
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

mertpro Nickli Üyeden Alıntı
    Net fiyat 71823
    Metalik renk farkı 870
    Toplam 72693
    KDV 13085
    Plaka tescil masrafı 450
    Mtv 0
    ÖTV muafiyeti toplam fiyat 86228
       mertpro Nickli Üyeden Alıntı
    Net fiyat 71823
    Metalik renk farkı 870
    Toplam 72693
    KDV 13085
    Plaka tescil masrafı 450
    Mtv 0
    ÖTV muafiyeti toplam fiyat 86228

45. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

cnytsny Nickli Üyeden Alıntı
    Bütçeniz varsa ,tartışmasız Dsg alın
    Bütçeniz varsa ,tartışmasız Dsg alın

47. offline
    selimcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    selim can kahyaoğlu
    Yer
    ordu
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadaşlar kararsizlik yüzünden paranoyak olma aşamasindayim..manuel özellikle tercihim yorumlara bu açidan yardimci olursaniz sevinirim.. yılda 40 bin km yapıyorum 16 bin fark dizel için gözüme çok geldi metalik halojen farlı manuel passata 96 bin tl vermek daha 6 ay önce 114 bine ikinci el mercedes cla 200 amg sattıktan sonra mantıklı gelmedi açıkcası...

1.4tsi 125 comfortline içi bej harvard mavi araç sipariş ettim.. Lakin aklim 150 beygir act olanda... Ben bu motoru 2.0 dizele alternatif olarak görüyorum mtv düşük yakit 2.0 dizelle eşdeğer ve yeni teknoloji motor.. Lakin
    90 bine harvard mavi manuel 150 beygir benzinli ve ne yazikki zenonsuz passat almak ağrima gidiyor.. Ikinci el de dizele yakit fiyatta olduğu için değer daha fazla kaybetmesinden de çekiniyorum açikcasi..

Yorumlarinizla beni aydinlatirsaniz sevinirim..
    Konu selimcan tarafından (28 11 2014 Saat 14:51 ) değiştirilmiştir.
    Arkadaşlar kararsizlik yüzünden paranoyak olma aşamasindayim..manuel özellikle tercihim yorumlara bu açidan yardimci olursaniz sevinirim.. yılda 40 bin km yapıyorum 16 bin fark dizel için gözüme çok geldi metalik halojen farlı manuel passata 96 bin tl vermek daha 6 ay önce 114 bine ikinci el mercedes cla 200 amg sattıktan sonra mantıklı gelmedi açıkcası...

1.4tsi 125 comfortline içi bej harvard mavi araç sipariş ettim.. Lakin aklim 150 beygir act olanda... Ben bu motoru 2.0 dizele alternatif olarak görüyorum mtv düşük yakit 2.0 dizelle eşdeğer ve yeni teknoloji motor.. Lakin
    90 bine harvard mavi manuel 150 beygir benzinli ve ne yazikki zenonsuz passat almak ağrima gidiyor.. Ikinci el de dizele yakit fiyatta olduğu için değer daha fazla kaybetmesinden de çekiniyorum açikcasi..

Yorumlarinizla beni aydinlatirsaniz sevinirim..

49. offline
    Adı
    gökhan
    Yer
    LÜLEBURGAZ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    39 SN 082

peki hocam bu dediğiniz side assist mi yoksa lane assist mi? teşekkürler.

Emre_4758

Side assist.Kör nokta uyarı sistemi.
    Lane assist ise şeritte tutma asistanıdır.
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

Side assist.Kör nokta uyarı sistemi.
    Lane assist ise şeritte tutma asistanıdır.

53. offline
    drzafer.dd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    zafer
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    34JB3434

DSG çok kullanışlı bir şanzıman aldığınızda pişman olmazsınız, forumdaki sıkıntılar 2013-2014 modellerde çözülmüş gibi görünüyor. DSG kullanıcısı ve forumdaki bu konuları değerlendirdiğimde naçizane fikrim.
    DSG çok kullanışlı bir şanzıman aldığınızda pişman olmazsınız, forumdaki sıkıntılar 2013-2014 modellerde çözülmüş gibi görünüyor. DSG kullanıcısı ve forumdaki bu konuları değerlendirdiğimde naçizane fikrim.

55. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Side Assist

Volkswagen Türkiye - Güvenlik

Side Assist = "Yan Destek", şerit değiştirirken yandaki şeritte bulunan aracı uyarıyor, "Şerit Değiştirme Asistanı"
    Lane Assist = "Şerit Destek", aracın bulunduğu şeritten çıkmamasını sağlıyor, "Şerit Takip Asistanı"
    Front Assist = "Ön Destek", aracın önünde herhangi bir nesneye çarpmamasını sağlıyor, "Ön Bölge Asistanı"
    Rear Assist = "Arka Destek", aracın arkasını logo içindeki kamera vasıtasıyla içeride gösteriyor, "Geri Görüş Kamerası"
    Side Assist

Volkswagen Türkiye - Güvenlik

Side Assist = "Yan Destek", şerit değiştirirken yandaki şeritte bulunan aracı uyarıyor, "Şerit Değiştirme Asistanı"
    Lane Assist = "Şerit Destek", aracın bulunduğu şeritten çıkmamasını sağlıyor, "Şerit Takip Asistanı"
    Front Assist = "Ön Destek", aracın önünde herhangi bir nesneye çarpmamasını sağlıyor, "Ön Bölge Asistanı"
    Rear Assist = "Arka Destek", aracın arkasını logo içindeki kamera vasıtasıyla içeride gösteriyor, "Geri Görüş Kamerası"

57. offline
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

yan şerit takibi kaybolduğunda uyarı veriyor side asissit denilebilir
    yan şerit takibi kaybolduğunda uyarı veriyor side asissit denilebilir

59. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Lane Assist = Lane Departure Warning System = Şeritten Ayrılma İkaz Sistemi = Şerit Takip Asistanı
    Passat Turkiye

Side Assist = Lange Change Assist = Şerit Değiştirme Asistanı
    Passat Turkiye

Rear Assist = Geri Görüş Kamerası
    Passat Turkiye

Front Assist = Ambient Traffic Monitoring System = Öndeki Trafiği İzleme Sistemi = Ön Bölge Asistanı
    Passat Turkiye
    Lane Assist = Lane Departure Warning System = Şeritten Ayrılma İkaz Sistemi = Şerit Takip Asistanı
    Passat Turkiye

Side Assist = Lange Change Assist = Şerit Değiştirme Asistanı
    Passat Turkiye

Rear Assist = Geri Görüş Kamerası
    Passat Turkiye

Front Assist = Ambient Traffic Monitoring System = Öndeki Trafiği İzleme Sistemi = Ön Bölge Asistanı
    Passat Turkiye