Bende oyle dusundum. Once act trend 70000 tl
Sonra act comfort 92.000 tl comfortu goruncede act highline 104000 a cikmistim. Oturdum dusundum bu arabaya cok mu acaba baska ne olabilir diye Allah nasip ederse yarin parayi yatirip yeni arabamin ruhsat islemlerine baslatiyorum. Kosiflerden f30 3.16i aldim, sunroofta eklettim. Ben yaniyorumda 1 aydir kiralik arac kullaniyorum ona yaniyorumkotulemek istemiyorum ama trend-high arasi bu kadar goruntu farki ve fiyat olmaz 34000 tlye sanirim sifir arac alinir? Tamam yeni kasa ama once 47. Hafta teslimdi sonra 48 oldu simdi 49 hafta sonuna yetistirmeye calisacaz diyorlar. Etraftan durumu bilenler artik parayla rezil olmanin son asamasini yasatiyolar insana. Tel aciyosun dalga gecer gibi baglanana kadar 10 15 dk. Geciyo baglaniyo ( genemi bu der gibi ) hakan bey araciniz daha gelmedi gelince ben aricam sizi. Biktirdilar artik hic degilse bmw showroomdan iceri adim atar atmaz kalite ve en azindan guler yuz kendini hissettiriyo. En azindan paramla rezil olacaksam bmw beklerken olayim diyor insan. Bunlar sahsi fikrimdir. Katilanlar ve katilmayanlar olabilir ama bir aydir forumu takip ediyorum duygularimi paylasmak istedim. Saygilar.