Arkadasim ben senede 20000 km rahat yapıyorum ve hala dizel düşünemiyorum benzinli aracın sessizligi ve keyfinden. Senede 7000 km için passat tdi yerine kesinlikle c180 amg derim hiç düşünmeyinherkese merhabalar...
günlerdir iki seçenek arasında kaldığım ve karar verme aşamasında olduğum için degerli forum üyelerinin fikirlerine başvurmak istiyorum..samimi düşünceleriniz gerçekten benım için önemlı olacaktır....ÖTV indirimindan faydalanarak ıkı ay sonrasında bir araç alacagım.. B8 1.6 tdi higline ile 1.6 Mercedes C180 AMG ful paket arasında karar vermem gerekiyor...
1.6 2015 Passat B8 higline 85 000 tl fiyat aldım bayiden ama sunroof ve metalık eklendiğinde 90 000 tlye yaklaşıyor araç... Mercedes C180 1.6 AMG ful paket 105.000 tl ye geliyor...şuan için c180 agır basmakta ancak 1.6 passat dizel olması benı cezbediyor acıkcası..şunuda belirtmek istiyorum...senelik maksımum 7000 km yol yapıyorum..bu yüzden dizel alıp 10000 tl extra vermek mı yoksa benzinlimi almak daha mantıklı..yorumlarınızı merakla okuyacagım..
ilgi ve yorumlarınıza şimdide tşk ediyorum...