silecek lastiği değişimi

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

1. offline
    emperor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MUHAMMED
    Yer
    manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007

silecek lastiği değişimi

............Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  buyuk.jpg
Görüntüleme: 480
Büyüklüğü:  11.8 KB (Kilobyte)
ID:	6331
    ............Resmi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resmin ismi:  buyuk.jpg
Görüntüleme: 480
Büyüklüğü:  11.8 KB (Kilobyte)
ID:	6331

3. offline
    emperor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MUHAMMED
    Yer
    manisa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2007

Cevap: silecek lastiği değişimi

sadece lastikleri resimde görüldüğü gibi değiştirebiliyoruz silecek modeli birebir aynı..
    sadece lastikleri resimde görüldüğü gibi değiştirebiliyoruz silecek modeli birebir aynı..

5. offline
    estelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Lütfü
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Sanıldığı kadar kolay değil ben geçen değiştim kanallardan takıyorum belli bir yerden sonra gitmiyor ugrastırıyor belkide lastiğin kalitesindendir.
    Sanıldığı kadar kolay değil ben geçen değiştim kanallardan takıyorum belli bir yerden sonra gitmiyor ugrastırıyor belkide lastiğin kalitesindendir.

7. offline
    sivil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Turhan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 FSI
    Yılı
    2005
    37lkd23

Hiç uğraşmayın lastikle filan.Ben metro dan aldım bir takım 20 TL gibi bir şeydi içinde bir çok markaya göre aparatı var onu takıp eskilerin yerine monte ediyorsunuz.Orijinalinden bile güzel siliyor bendekiler.
    Hiç uğraşmayın lastikle filan.Ben metro dan aldım bir takım 20 TL gibi bir şeydi içinde bir çok markaya göre aparatı var onu takıp eskilerin yerine monte ediyorsunuz.Orijinalinden bile güzel siliyor bendekiler.

9. offline
    VW_Passat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Yasin
    Yer
    Nazilli & Hanau
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2016
    HU TE 2016

fazla pahali degil, ben VW den aldim BOSCH a ait ve toplam 35 €uro gibi birsey tuttu 3 tane Silgec
    fazla pahali degil, ben VW den aldim BOSCH a ait ve toplam 35 €uro gibi birsey tuttu 3 tane Silgec

11. offline
    estelya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Lütfü
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012
    Türkiyede yetkili servislerde tanesi 45 TL çifti 90 ben yedek parça satan yetkisiz servisten aldım, oda arkadaşin tanidigi oldugu icin ciftine 50 TL verdim yoksa oda 75 TL demişti, bende 2 çift aldım made in polonya, büyük marketdeki sileceklerin aparatlarinin farkına varamadigim için üzüldüm, onların uyumsuz olacağını düşündüm eski süpürgelere de lastik taktım 3 er yıldan 9 yıl yeter artık...
    Türkiyede yetkili servislerde tanesi 45 TL çifti 90 ben yedek parça satan yetkisiz servisten aldım, oda arkadaşin tanidigi oldugu icin ciftine 50 TL verdim yoksa oda 75 TL demişti, bende 2 çift aldım made in polonya, büyük marketdeki sileceklerin aparatlarinin farkına varamadigim için üzüldüm, onların uyumsuz olacağını düşündüm eski süpürgelere de lastik taktım 3 er yıldan 9 yıl yeter artık...

13. offline
    metropolice19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ümit güccan
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010
    19 KK 683

Full petrol istasyonlarinda passat için silecek mevcut. Tüm araçlar içinde yaninda aparatlari mevcut. Tek tek satiliyor. Uzun olan (60 cm) 13 tl kisa olan (48 cm) 11 tl. Ben alip taktim aracima. Gayette memnunum. Tafsiye ederim.
    Full petrol istasyonlarinda passat için silecek mevcut. Tüm araçlar içinde yaninda aparatlari mevcut. Tek tek satiliyor. Uzun olan (60 cm) 13 tl kisa olan (48 cm) 11 tl. Ben alip taktim aracima. Gayette memnunum. Tafsiye ederim.

15. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

metropolice19 Nickli Üyeden Alıntı
    Paylaşımın için teşekkürler.
       metropolice19 Nickli Üyeden Alıntı

17. offline
    metropolice19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ümit güccan
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2010
    19 KK 683

drozia Nickli Üyeden Alıntı
    eyvallah abi.
       drozia Nickli Üyeden Alıntı
    eyvallah abi.

19. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

bizim passatın silecekleriyle yeni doblo silecekleri aynı. ben 45 tl ye fiat tanmı alsam acaba.
    bizim passatın silecekleriyle yeni doblo silecekleri aynı. ben 45 tl ye fiat tanmı alsam acaba.

21. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

bauhaus da bosch var hem daha ucuz hem doblo nun kinden daha iyidir

sana uzak ama belki online satıştan alabilirsin
    bauhaus da bosch var hem daha ucuz hem doblo nun kinden daha iyidir

sana uzak ama belki online satıştan alabilirsin

23. offline
    ugurcnplt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Uğur Can
    Yer
    Ankara
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    06

Bu tip muz silecek lastiklerini nereden bulabilirim.Buyuk yapimarketlerin hangisinde bulunur.

Hey there! I am using Tapatalk.
    Bu tip muz silecek lastiklerini nereden bulabilirim.Buyuk yapimarketlerin hangisinde bulunur.

Hey there! I am using Tapatalk.

25. offline
    mmcakmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet Murat ÇAKMAK
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.8
    Yılı
    2012
    34 JP 4245

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    ciddi misiniz? Ben de geçen özel serviste yan sanayi taktırdım 40 TL idi, öyle ise geçerken fiattan bir deorjinal alırım
       atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    ciddi misiniz? Ben de geçen özel serviste yan sanayi taktırdım 40 TL idi, öyle ise geçerken fiattan bir deorjinal alırım

27. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

kardeşim kusura bakma ama mesajım biraz yanıltıcı olmuş. doblo sileceklerinin ayakları passatınkinden belli belirsiz daha büyük . bu sebeple olmadı. veya biraz kenarlardan yontmak gerekiyor. b6 passatın sileceği de aynı b7 ye uymadı. ufak bir tadilat gerekiyor.
    kardeşim kusura bakma ama mesajım biraz yanıltıcı olmuş. doblo sileceklerinin ayakları passatınkinden belli belirsiz daha büyük . bu sebeple olmadı. veya biraz kenarlardan yontmak gerekiyor. b6 passatın sileceği de aynı b7 ye uymadı. ufak bir tadilat gerekiyor.

29. offline
    burakerdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak Erdoğan
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2006
    06 HY 399

B7 kasa olması lazım yanlış görmediysem.
    B7 kasa olması lazım yanlış görmediysem.

31. offline
    experience - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Umut
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Bende de silecek değişim vakti geldi ancak servis dışında uygun muz tipi silecek bulamadım. Srvisin sadce önler için verdiği fiyat 110 TL...Bauhaus'ta bosch vardı ama klipsleri uymuyor. Alt kısmında bir çıkıntı var o bozuyor işi. Güya multi-clips yazıyor. Başka da üzerinde b7 uyumlu olduğunu yazan silecek bulamadım (yani hiç bulamadım) Bu konuda tecrübesi olanlar var mı?
    Bende de silecek değişim vakti geldi ancak servis dışında uygun muz tipi silecek bulamadım. Srvisin sadce önler için verdiği fiyat 110 TL...Bauhaus'ta bosch vardı ama klipsleri uymuyor. Alt kısmında bir çıkıntı var o bozuyor işi. Güya multi-clips yazıyor. Başka da üzerinde b7 uyumlu olduğunu yazan silecek bulamadım (yani hiç bulamadım) Bu konuda tecrübesi olanlar var mı?

33. offline
    hasanankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hasan
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Re: Cevap: silecek lastiği değişimi

merhabalar bende kendim bir benzinlikten alıp kendim değiştirdim, tabi ne olacak dedim altı üstü silecek.25-30 TL civarı idi tama hatırlamıyorum. cama yagan yagmuru bırakın silmeyi iyice bulaştırıyordu.
    servise gittim 90TL artı işçilik aldılar ama değdi doğrusu.
    tecrübem 3 yılda bir değişecek parça için 40-50 TL den kaçınmayın. tabi servisin taktıgını bulup kendiniz takarsanız o ayrı.
    klipslerin uyması problem değil cama tam yapışmıyor ( bir arkadaşımın tabiriyle camı tam öpmesi gerekiyormuş) ve güze temizlemiyordu.
    selamlar

experience Nickli Üyeden Alıntı
    merhabalar bende kendim bir benzinlikten alıp kendim değiştirdim, tabi ne olacak dedim altı üstü silecek.25-30 TL civarı idi tama hatırlamıyorum. cama yagan yagmuru bırakın silmeyi iyice bulaştırıyordu.
    tecrübem 3 yılda bir değişecek parça için 40-50 TL den kaçınmayın. tabi servisin taktıgını bulup kendiniz takarsanız o ayrı.
    klipslerin uyması problem değil cama tam yapışmıyor ( bir arkadaşımın tabiriyle camı tam öpmesi gerekiyormuş) ve güze temizlemiyordu.
    selamlar

35. offline
    Adı
    Umut
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Cevap: Re: Cevap: silecek lastiği değişimi

hasanankara Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar
    Bosch'ta böyle bir problem çıkacağını sanmıyorum, iyi temizler ancak benim silecekler 1,5 yılda bitti. Araba 2 yaşına girdi,yaz diye ilgilenmedim. Şu an neredeyse hiç silmiyor. Sizinki 3 yıl iyi dayanmış
       hasanankara Nickli Üyeden Alıntı
    selamlar
    Bosch'ta böyle bir problem çıkacağını sanmıyorum, iyi temizler ancak benim silecekler 1,5 yılda bitti. Araba 2 yaşına girdi,yaz diye ilgilenmedim. Şu an neredeyse hiç silmiyor. Sizinki 3 yıl iyi dayanmış

37. offline
    Arguss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.9 TDI
    Yılı
    1987
    34 DB 2029

Bende hep bosch alıyordum bahaus'tan ucuz fiyata, ama b7 lere zor oluyormuş diye servisten aldım 90tl gerçekten başka birşey orjinaller

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Bende hep bosch alıyordum bahaus'tan ucuz fiyata, ama b7 lere zor oluyormuş diye servisten aldım 90tl gerçekten başka birşey orjinaller

39. offline
    beyaz güvercin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 T
    Yılı
    2006

Merhabalar,

B6 passat,lar için, silecek lastiği değişimi çok kolay...(B7 dede zannedersem aynı)
    Otomobili durdurduktan sonra,,,silecekleri servis konumuna getirdiğinizde, yani (cama dikey vaziyette duran sileceklerin)
    Üst Plastik parçasını ,(küçük çips parça) elinizle geriye doğru çekerek, (Çok sıkı ise,Pense yardımı ile olur) çıkartın...
    Sonra sadece (Bosch olabilir.) Kızağa giriş şekline göre yeni 1 çift lastik takımını (Alırken paketin arkasında hangi arabalara uyumlu olduğu yazar..Genelde)
    Satın alın.(20 tl civarı)...Sonra işlemi geri takip ederek,,,Yani eski lastiği çıkarılmış kızağa, tekrar düzgün bir şeklide, yeni lastikleri takabilirsiniz...
    Aldığınız lastikler uzunsa kesip,,Metal kızağa göre uzunluğunu ayarlayıp takabilirsiniz...
    Sıkışıyor,,,Kızakta rahat kaymıyorsada (Sprey,veya ev sabunu sürerek) kaydırabilir ve en ucuza komple silecekleri değiştirmeden,
    Yepyeni silecekleri,nize kavuşmuş olursunuz...Sevgiler..
    Merhabalar,

B6 passat,lar için, silecek lastiği değişimi çok kolay...(B7 dede zannedersem aynı)
    Otomobili durdurduktan sonra,,,silecekleri servis konumuna getirdiğinizde, yani (cama dikey vaziyette duran sileceklerin)
    Üst Plastik parçasını ,(küçük çips parça) elinizle geriye doğru çekerek, (Çok sıkı ise,Pense yardımı ile olur) çıkartın...
    Sonra sadece (Bosch olabilir.) Kızağa giriş şekline göre yeni 1 çift lastik takımını (Alırken paketin arkasında hangi arabalara uyumlu olduğu yazar..Genelde)
    Satın alın.(20 tl civarı)...Sonra işlemi geri takip ederek,,,Yani eski lastiği çıkarılmış kızağa, tekrar düzgün bir şeklide, yeni lastikleri takabilirsiniz...
    Aldığınız lastikler uzunsa kesip,,Metal kızağa göre uzunluğunu ayarlayıp takabilirsiniz...
    Sıkışıyor,,,Kızakta rahat kaymıyorsada (Sprey,veya ev sabunu sürerek) kaydırabilir ve en ucuza komple silecekleri değiştirmeden,
    Yepyeni silecekleri,nize kavuşmuş olursunuz...Sevgiler..

41. offline
    Adı
    Umut
    Yer
    Antalya
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Arguss Nickli Üyeden Alıntı

Şimdi başka konu daha oluştu neden yetkili servis bana 110 tl dedi önler için acaba? (Herkes 90 diyor, ama belki zaman farkı vardır) Variant olduğu için arkayı da alsam demek 160 civarına çıkacak fiyat

Şimdi başka konu daha oluştu neden yetkili servis bana 110 tl dedi önler için acaba? (Herkes 90 diyor, ama belki zaman farkı vardır) Variant olduğu için arkayı da alsam demek 160 civarına çıkacak fiyat

43. offline
    delibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    mustafa
    Yer
    kırşehir
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2005

Bence 110 tl ler vermeyin ben hb den aldim 17 tl ye klipsi ve silecegin boyutu ayni zaten araca ozel olarak satiliyor kaliteside guzel sessiz ve yumusak birsekilde siliyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bence 110 tl ler vermeyin ben hb den aldim 17 tl ye klipsi ve silecegin boyutu ayni zaten araca ozel olarak satiliyor kaliteside guzel sessiz ve yumusak birsekilde siliyor

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

45. offline
    hasanankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    hasan
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Re: Cevap: silecek lastiği değişimi

90 tl artı işçilik zannedersem.

90 tl artı işçilik zannedersem.

47. offline
    SELÇUK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Yok be Emre kim dedi onu? Variant arka camı bilmem ama bir jetta bir passat için aldım sıkıntısız kullanıyorum.

Yok be Emre kim dedi onu? Variant arka camı bilmem ama bir jetta bir passat için aldım sıkıntısız kullanıyorum.