2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    cemo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Teşekkür ederim
    Bu ekler aracın dışında mı oluyor
    Teşekkür ederim

3. offline
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

Sen nerden ayırttın
    Sen nerden ayırttın

5. offline
    alnescafe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    ali
    Yer
    eskişehir
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    26ES26

selamlar....... dekoratif ek yazıyor içerde olur.......dısarıda olanlar krom paketi yazar....
       cemo Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkür ederim
    selamlar....... dekoratif ek yazıyor içerde olur.......dısarıda olanlar krom paketi yazar....
       cemo Nickli Üyeden Alıntı
    Teşekkür ederim

7. offline
    sevhak34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadaslar
    act passat manual high mi
    cc trip. Sanruf mu
    sorusuna neredeyse herkes act dedi. Belkide benim aklimi karistiran dsg oluyo.???
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1416069055690.jpg   uploadfromtaptalk1416069082259.jpg   uploadfromtaptalk1416069096909.jpg   uploadfromtaptalk1416069121265.jpg  
    Arkadaslar
    cc trip. Sanruf mu
    sorusuna neredeyse herkes act dedi. Belkide benim aklimi karistiran dsg oluyo.???
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1416069055690.jpg   uploadfromtaptalk1416069082259.jpg   uploadfromtaptalk1416069096909.jpg   uploadfromtaptalk1416069121265.jpg  

9. offline
    Adı
    cem
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014

GRAY WOLF Nickli Üyeden Alıntı
    Bende de aynısı var satış temsilcisi de bilmiyorum dedi, bence dashboard'un alüminyum görünümlü şekli
    Sen nerden ayırttın aracı ne zaman geliyor
       GRAY WOLF Nickli Üyeden Alıntı
    Bende de aynısı var satış temsilcisi de bilmiyorum dedi, bence dashboard'un alüminyum görünümlü şekli
    Sen nerden ayırttın aracı ne zaman geliyor

11. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

iki Aracın da tasarımlarını tartışabiliriz ama tartışılmayacak olan 1.4 standart cc'ye göre highline b8 in çok daha dolu bir araç olması
    Konu engn tarafından (15 11 2014 Saat 20:15 ) değiştirilmiştir.
    iki Aracın da tasarımlarını tartışabiliriz ama tartışılmayacak olan 1.4 standart cc'ye göre highline b8 in çok daha dolu bir araç olması

13. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

engn Nickli Üyeden Alıntı
    iki Aracın da tasarımlarını tartışabiliriz ama tartışılmayacak olan 1.4 standart cc'ye göre highline b8 çok daha dolu bir araç.
    Sizce neden cc bu fiyattan basliyor. Passata gore daha yuksek. Bu aractan dsg yi ve sunroof cikartirsak dsg 15 sun. 3 desek 107 den dusunce 90 bin gibi bir rakam kaliyo. Sunu anlamak istiyorum bir kac arkadasim cc daha ust klasman gibi birsey soyluyor. Bence ayni bi fark yok gibi geliyor. Bende işi bilenlerle konusmak istiyorum.
    iki Aracın da tasarımlarını tartışabiliriz ama tartışılmayacak olan 1.4 standart cc'ye göre highline b8 çok daha dolu bir araç.
    Sizce neden cc bu fiyattan basliyor. Passata gore daha yuksek. Bu aractan dsg yi ve sunroof cikartirsak dsg 15 sun. 3 desek 107 den dusunce 90 bin gibi bir rakam kaliyo. Sunu anlamak istiyorum bir kac arkadasim cc daha ust klasman gibi birsey soyluyor. Bence ayni bi fark yok gibi geliyor. Bende işi bilenlerle konusmak istiyorum.

Emre_4758

Ben olsam CC almazdım artık eskidi teknolojisi.
    B8 daha yeni teknolojiyle üretiliyor yepyeni platform,yeni motorlar..
    CC ye verilecek paraya yazık bu saatten sonra.
    CC nin farkı yok aslında şase Passat'la aynı hatta geliştirilmiş Golf 5/6 şasesi diyelim.
    CC bildiğim kadarıyla da spor süspansiyonla geliyor standart Passat'tan farklı olarak.
    Göğüs Passat'la aynı saati farklı konsoldaki yalnızca kapı döşemeleri farklı ve cam çerçevesi yok.
    B7/B6 Passat ile CC arasında neredeyse fark yok.İkiz araçlar sadece birisi biraz daha şımarık.
    B8 almanız daha mantıklı olacaktır.
    Emre_4758 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Emre_4758
    n/a

CC nin farkı yok aslında şase Passat'la aynı hatta geliştirilmiş Golf 5/6 şasesi diyelim.
    CC bildiğim kadarıyla da spor süspansiyonla geliyor standart Passat'tan farklı olarak.
    Göğüs Passat'la aynı saati farklı konsoldaki yalnızca kapı döşemeleri farklı ve cam çerçevesi yok.
    B7/B6 Passat ile CC arasında neredeyse fark yok.İkiz araçlar sadece birisi biraz daha şımarık.

17. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

sevhak34 Nickli Üyeden Alıntı
    Dsg'yi çıkaramazsınız,çünkü cc'de standarttır.üst Klasman diyemeyiz ,farklı segment daha doğru olur.comfort coupe segmentinde olan bu araç daha sportif bir görünüm ve sportif Sürüş isteyenler için tercih edilebilir.
    elbette iki araçta da bir çok malzeme ortak olarak kullanılmıştır.ancak cc ve passata aynı demek doğru olmaz.jettayla passatı da benzetenler olur ama öyle olmadığını hepimiz biliyoruz.
    cc daha pahalıdır . passata yakın fiyatlarda olsa ,passat pazar payını ciddi oranda kaybeder.cc tamamen farklı bir hedef kitleyi seçer.
    siz iki araç Arasında tercih yaparken ,bir çok noktayı önünüze koymalısınız .mesela aile babası mısınız?çocuğunuz var mı?anne babanızla beraber yaşayıp ,evde tek araç mı var?cc aile için zor bir araçtır.
    bunun gibi diğer maddeleri de düşünüp öyle karar vermelisiniz.
    Konu engn tarafından (15 11 2014 Saat 21:39 ) değiştirilmiştir.
    Dsg'yi çıkaramazsınız,çünkü cc'de standarttır.üst Klasman diyemeyiz ,farklı segment daha doğru olur.comfort coupe segmentinde olan bu araç daha sportif bir görünüm ve sportif Sürüş isteyenler için tercih edilebilir.
    elbette iki araçta da bir çok malzeme ortak olarak kullanılmıştır.ancak cc ve passata aynı demek doğru olmaz.jettayla passatı da benzetenler olur ama öyle olmadığını hepimiz biliyoruz.
    cc daha pahalıdır . passata yakın fiyatlarda olsa ,passat pazar payını ciddi oranda kaybeder.cc tamamen farklı bir hedef kitleyi seçer.
    siz iki araç Arasında tercih yaparken ,bir çok noktayı önünüze koymalısınız .mesela aile babası mısınız?çocuğunuz var mı?anne babanızla beraber yaşayıp ,evde tek araç mı var?cc aile için zor bir araçtır.
    bunun gibi diğer maddeleri de düşünüp öyle karar vermelisiniz.

19. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Emre_4758 Nickli Üyeden Alıntı
    Tesekkurler.
       Emre_4758 Nickli Üyeden Alıntı
    Tesekkurler.

21. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Dsg'yi çıkaramazsınız,çünkü cc'de standarttır.üst Klasman diyemeyiz .,farklı segment daha doğru olur.comfort coupe segmentinde olan bu araç daha sportif bir görünüm ve sportif Sürüş isteyenler için tercih edilebilir.
    elbette iki araçta da bir çok malzeme ortak olarak kullanılmıştır.ancak cc ve passata aynı demek doğru olmaz.
    Dsg yi maddi anlamda cikartip manual passatla fiyat kiyaslamasi yapmaya calismistim aslinda. Dedigim gibi her iki aracada yabanciyim aslinda cok anladigimi soyleyemem dusunceleriniz onemli benim icin. Tesekkurler.
    Dsg'yi çıkaramazsınız,çünkü cc'de standarttır.üst Klasman diyemeyiz .,farklı segment daha doğru olur.comfort coupe segmentinde olan bu araç daha sportif bir görünüm ve sportif Sürüş isteyenler için tercih edilebilir.
    elbette iki araçta da bir çok malzeme ortak olarak kullanılmıştır.ancak cc ve passata aynı demek doğru olmaz.
    Dsg yi maddi anlamda cikartip manual passatla fiyat kiyaslamasi yapmaya calismistim aslinda. Dedigim gibi her iki aracada yabanciyim aslinda cok anladigimi soyleyemem dusunceleriniz onemli benim icin. Tesekkurler.

23. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

B8 kararinizdan vazgecmeyin.

Arkadaslar
    cc trip. Sanruf mu

Arkadaslar
    cc trip. Sanruf mu

25. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Aslında cc' nin şu andaki fiyatı kampanyalı bir fiyattır.şu anki kasa artık 3 Yıldır üretimde olduğu için fiyat passata yakın.normalde bu araç 39.000€ civarıdır.ancak sizin yerinizde olsam şu an için tereddütsüz b8 derim.diğer bir Seçenek de yeni cc yi beklemek.
    Aslında cc' nin şu andaki fiyatı kampanyalı bir fiyattır.şu anki kasa artık 3 Yıldır üretimde olduğu için fiyat passata yakın.normalde bu araç 39.000€ civarıdır.ancak sizin yerinizde olsam şu an için tereddütsüz b8 derim.diğer bir Seçenek de yeni cc yi beklemek.

27. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Taner bey bu soruyu 3. Kez soruyorum 3. Kez ayni cevap. Bu ne istikrar üstadım tesekkurler.
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Taner bey bu soruyu 3. Kez soruyorum 3. Kez ayni cevap. Bu ne istikrar üstadım tesekkurler.

29. offline
    ecd110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    bayii ne kadar doğru söyledi bilmiyorum ama .toplantı yaptıklarında doğuş yetkilisi 1.2- 1.4- 1.6 araçlara farklı ötv gelecek dedi. % 45- 50-55 olacakmış. umarım yanılıyordur.
    0 otomobil almak hayaldi- hayal olarak kalacak bu gidişle.
    yakında plaka satın alıp vergisini ödeyene araç bedava kampanyası yapacaklar.
    hat alana telefon hediye kampanyası gibi.
    Bakalım 52. Hafta araç bekleyenler ÖTV darbesi yiyecek mi. Sıkıntılı bir bekleyiş benim açımdan.
       atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    bayii ne kadar doğru söyledi bilmiyorum ama .toplantı yaptıklarında doğuş yetkilisi 1.2- 1.4- 1.6 araçlara farklı ötv gelecek dedi. % 45- 50-55 olacakmış. umarım yanılıyordur.
    0 otomobil almak hayaldi- hayal olarak kalacak bu gidişle.
    yakında plaka satın alıp vergisini ödeyene araç bedava kampanyası yapacaklar.
    hat alana telefon hediye kampanyası gibi.
    Bakalım 52. Hafta araç bekleyenler ÖTV darbesi yiyecek mi. Sıkıntılı bir bekleyiş benim açımdan.

31. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Vallahi imkan olsa hemen araclari teslim alsakta şu acaba şoyle olsaydi daha mi iyi olurdu sorusunu kafamdan atsaydim yeni jetta ciktiginda benim haberim olmamisti aslinda tesaduf, yeni gelmis gemiyle siparisi veren begenmemis kasayi vazgecmis. O bayiden cikmis ben girmisim 1.2 tsi comfort beyaz denk gelmisti. Oldukcada memnundum. Simdi 1 ay oldu sip. Vereli birakin araci denemeyi canli bile goremedik.)
    Vallahi imkan olsa hemen araclari teslim alsakta şu acaba şoyle olsaydi daha mi iyi olurdu sorusunu kafamdan atsaydim yeni jetta ciktiginda benim haberim olmamisti aslinda tesaduf, yeni gelmis gemiyle siparisi veren begenmemis kasayi vazgecmis. O bayiden cikmis ben girmisim 1.2 tsi comfort beyaz denk gelmisti. Oldukcada memnundum. Simdi 1 ay oldu sip. Vereli birakin araci denemeyi canli bile goremedik.)

33. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Beyler bi sorum daha var. az once bi video izledim. Bu b8 in ledleri otomatik ayarliyormu kendini virajlarda ve karsidan gelen araclar icin vb. Cc deki gibimi yani yoksa opsiyon mu acaba?
    Beyler bi sorum daha var. az once bi video izledim. Bu b8 in ledleri otomatik ayarliyormu kendini virajlarda ve karsidan gelen araclar icin vb. Cc deki gibimi yani yoksa opsiyon mu acaba?

35. offline
    mamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    veli
    Yer
    şırnak
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ecd110 Nickli Üyeden Alıntı
    arabaların şase nosu belli olunca faturası bayiye gelmeden kesilebilir mi?
       ecd110 Nickli Üyeden Alıntı

37. offline
    ABaturC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    A.Batur Çolak
    Yer
    Niğde
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ömer_ Nickli Üyeden Alıntı
    CC tript. oldugu için cc tercihim olur ama muhtemelen seneye kasa degişimi olabilir. O yüzden passat diyorum.
    CC, 2012'de konsept ve kasa değiştirdi. 3 sene sonra, 2015'te kasa değiştirir mi bilmiyorum. Umarım değiştirmez.
       ömer_ Nickli Üyeden Alıntı
    CC tript. oldugu için cc tercihim olur ama muhtemelen seneye kasa degişimi olabilir. O yüzden passat diyorum.
    CC, 2012'de konsept ve kasa değiştirdi. 3 sene sonra, 2015'te kasa değiştirir mi bilmiyorum. Umarım değiştirmez.

39. offline
    ecd110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

mamo Nickli Üyeden Alıntı
    Bunu sorduğumda aracı teslim aldığımızda fatura kesebiliriz dediler genelde. Sadece bir yerde önden sizden aracı mutlaka alacağınıza dair bir yazı alırsak kesebiliriz dediler. Arkasından da aracın üstünebaşka araç düşse de almam gerektiğini eklediler.
       mamo Nickli Üyeden Alıntı
    Bunu sorduğumda aracı teslim aldığımızda fatura kesebiliriz dediler genelde. Sadece bir yerde önden sizden aracı mutlaka alacağınıza dair bir yazı alırsak kesebiliriz dediler. Arkasından da aracın üstünebaşka araç düşse de almam gerektiğini eklediler.

41. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

bugün sordum;opsiyon...
    standart olan b7 deki gibi sislerin yanında dönüş farlarıdır
    bugün sordum;opsiyon...
    standart olan b7 deki gibi sislerin yanında dönüş farlarıdır

43. offline
    mamo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    veli
    Yer
    şırnak
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

[QUOTE=ecd110;311725]Bunu sorduğumda aracı teslim aldığımızda fatura kesebiliriz dediler genelde. Sadece bir yerde önden sizden aracı mutlaka alacağınıza dair bir yazı alırsak kesebiliriz dediler. Arkasından da aracın üstünebaşka araç düşse de almam gerektiğini eklediler.

mantıklı...her şey şansa kaldıı.
    [QUOTE=ecd110;311725]Bunu sorduğumda aracı teslim aldığımızda fatura kesebiliriz dediler genelde. Sadece bir yerde önden sizden aracı mutlaka alacağınıza dair bir yazı alırsak kesebiliriz dediler. Arkasından da aracın üstünebaşka araç düşse de almam gerektiğini eklediler.

mantıklı...her şey şansa kaldıı.

45. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ABaturC Nickli Üyeden Alıntı
    Tüm modeller yenilendi cc ve tiguan hariç.onların eli kulağında.
       ABaturC Nickli Üyeden Alıntı
    Tüm modeller yenilendi cc ve tiguan hariç.onların eli kulağında.

47. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Bence cc nin icini b8 gibi yapip yeni cc diye satarlar

Sent from Note 2 using Tapatalk

49. offline
    ABaturC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    A.Batur Çolak
    Yer
    Niğde
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bunu söylerken argümanım, VW'in 3 senede kasa değiştirmeyeceği idi ama değiştirirse de yapacak birşey yok, önümüzdeki maçlara bakacağız. :D
    Bunu söylerken argümanım, VW'in 3 senede kasa değiştirmeyeceği idi ama değiştirirse de yapacak birşey yok, önümüzdeki maçlara bakacağız. :D

51. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

drozia Nickli Üyeden Alıntı

İnşallah dediğiniz gibi yapıp b8 in içindeki gibi havalandırma ızgaralarını boydan boya yapmazlar.Ben beğenmedim doğrusu.Ayrıca b8 in içinde kullanılan malzemelerin çoğu b7'dekilerle aynı gibi geliyorAracın iç dizaynı çok değişmemiş.Yalnızca boydan boya havalandırma ızgaraları gelmiş gibi.Videolardan baktığımda,gözümü kapasam sanki kendi aracımda veya b7 kasada oturuyormuşum hissi alacakmışım gibi geliyor.Yeni kasa cc de inşallah bu hataya düşmezler.Vw bu konuda fazla tutucu davranıyor.

İnşallah dediğiniz gibi yapıp b8 in içindeki gibi havalandırma ızgaralarını boydan boya yapmazlar.Ben beğenmedim doğrusu.Ayrıca b8 in içinde kullanılan malzemelerin çoğu b7'dekilerle aynı gibi geliyorAracın iç dizaynı çok değişmemiş.Yalnızca boydan boya havalandırma ızgaraları gelmiş gibi.Videolardan baktığımda,gözümü kapasam sanki kendi aracımda veya b7 kasada oturuyormuşum hissi alacakmışım gibi geliyor.Yeni kasa cc de inşallah bu hataya düşmezler.Vw bu konuda fazla tutucu davranıyor.

53. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    El mahkum yapicaklar cunku b7 gogusu uretilmeyecek artik.cc icin bir sure daha devam edecektir. B8 gogusunu ben de begenmedim sebebi devam eden izgara dizayninda araliklar cok toz tutar surekli temizlemek gerekir

gh912 Nickli Üyeden Alıntı
    El mahkum yapicaklar cunku b7 gogusu uretilmeyecek artik.cc icin bir sure daha devam edecektir. B8 gogusunu ben de begenmedim sebebi devam eden izgara dizayninda araliklar cok toz tutar surekli temizlemek gerekir

55. offline
    gh912 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Gökhan
    Yer
    istanbul
    Model
    CC
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 GHN 85

Benimde bir aracın içinde en dikkat ettiğim şey havalandırma ızgarasındaki tozlar.Yıkamacıda her seferinde oraya kompressörle hava vurduruyorum.

Benimde bir aracın içinde en dikkat ettiğim şey havalandırma ızgarasındaki tozlar.Yıkamacıda her seferinde oraya kompressörle hava vurduruyorum.

57. offline
    Dehşetabdül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mithat
    Yer
    İzmir
    Model
    Polo
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Taner bey sizce highline donanıma ne eklemek lazım.Makul ve ekonomik bir şekilde tabi.Veya highline da gereksiz gördüğünüz özellikler var mı?Teşekkür ederim.
    Taner bey sizce highline donanıma ne eklemek lazım.Makul ve ekonomik bir şekilde tabi.Veya highline da gereksiz gördüğünüz özellikler var mı?Teşekkür ederim.

59. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Dehşetabdül Nickli Üyeden Alıntı
    Ben HIGHLINE donanıma aşağıdakileri ekleyeceğim, kafaya koydum:

- ELEKTRİKLİ ARKA CAM ve MANÜEL ARKA YAN CAM PERDELER (aaa Doğuş aah...!!!)
    - PANORAMİK CAM TAVAN (HIGHLINE'da ŞART)
    - 230V (özel tercihim, VARIANT hariç tüm araçlarımda vardı)
    - ALARM (özel tercihim, VARIANT ve EXCLUSIVE'de yoktu)
    - GERİ GÖRÜŞ KAMERASI (biraz pahalı, ama manyak birşey, CC'de vardı)
    - LASTİK BASINÇ ÖLÇÜM SİSTEMİ (CC'de sensörlü, B6'da ve Exclusive'de ABS üzerinden, VARIANT'ta yoktu)
    - ISITMALI ÖN CAM (hiçbir aracımda yoktu, CC'de ekletmeyi unuttum)
    - AYAKLA BAGAJ AÇMA ve KAPATMA (Doğuş bu paketi getirirse tabi)

Highline'de tüm LED ve Ambiyans Aydınlatma paketleri bulunduğundan ekletecek birşey kalmıyor, kapı altı, ayak altı ve ayna altı aydınlatma, koyu kırmızı LED stoplar, LED farlar ve viraj-gündüz farları vb.

Navigasyon ve Aktif Bilgi Ekranı ile Asistan Sistemleri kişisel tercih, ancak Şerit Takip, Şerit Değiştirme vb. asistanı düşünmüyorum, aracım DSG'li olursa Adaptif Cruise Control olabilir. Bunun yanında Alman Volkswagen Konfigüratöründe o kadar çok farklı donanım var ki, biz onu anlayacak, kullanacak ve takdir edecek kadar daha gelişmedik, şahsen değil, ülke ve teknoloji olarak.

4G daha 2015'te gelecek, hiç gelmesin daha iyi....
       Dehşetabdül Nickli Üyeden Alıntı
    Ben HIGHLINE donanıma aşağıdakileri ekleyeceğim, kafaya koydum:

- ELEKTRİKLİ ARKA CAM ve MANÜEL ARKA YAN CAM PERDELER (aaa Doğuş aah...!!!)
    - PANORAMİK CAM TAVAN (HIGHLINE'da ŞART)
    - 230V (özel tercihim, VARIANT hariç tüm araçlarımda vardı)
    - ALARM (özel tercihim, VARIANT ve EXCLUSIVE'de yoktu)
    - GERİ GÖRÜŞ KAMERASI (biraz pahalı, ama manyak birşey, CC'de vardı)
    - LASTİK BASINÇ ÖLÇÜM SİSTEMİ (CC'de sensörlü, B6'da ve Exclusive'de ABS üzerinden, VARIANT'ta yoktu)
    - ISITMALI ÖN CAM (hiçbir aracımda yoktu, CC'de ekletmeyi unuttum)
    - AYAKLA BAGAJ AÇMA ve KAPATMA (Doğuş bu paketi getirirse tabi)

Highline'de tüm LED ve Ambiyans Aydınlatma paketleri bulunduğundan ekletecek birşey kalmıyor, kapı altı, ayak altı ve ayna altı aydınlatma, koyu kırmızı LED stoplar, LED farlar ve viraj-gündüz farları vb.

Navigasyon ve Aktif Bilgi Ekranı ile Asistan Sistemleri kişisel tercih, ancak Şerit Takip, Şerit Değiştirme vb. asistanı düşünmüyorum, aracım DSG'li olursa Adaptif Cruise Control olabilir. Bunun yanında Alman Volkswagen Konfigüratöründe o kadar çok farklı donanım var ki, biz onu anlayacak, kullanacak ve takdir edecek kadar daha gelişmedik, şahsen değil, ülke ve teknoloji olarak.

4G daha 2015'te gelecek, hiç gelmesin daha iyi....