2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Peki Dizeller bu sevkiyatta yok mu?
    Peki Dizeller bu sevkiyatta yok mu?

3. offline
    ABaturC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    A.Batur Çolak
    Yer
    Niğde
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Benim araba da Neptune Kefalonia ile gelmişti, Efesan Port'a...
    Benim araba da Neptune Kefalonia ile gelmişti, Efesan Port'a...

5. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ABaturC Nickli Üyeden Alıntı
    Bunun ne gibi bir mantığı olabilir acaba, neden gelen aracı vermiyorlar? Zam mı uygulayacaklar acaba?
    Bence ellerinde fazla Sayıda b7 var diye düşünüyorum.
    Bunun ne gibi bir mantığı olabilir acaba, neden gelen aracı vermiyorlar? Zam mı uygulayacaklar acaba?
    Bence ellerinde fazla Sayıda b7 var diye düşünüyorum.

7. offline
    Adı
    A.Batur Çolak
    Yer
    Niğde
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Olabilir. Elden çıkarıp akabinde B8'leri sürecek olabilirler.

9. offline
    ecd110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

52. Hafta gelmezse hem ötv hem 2015 zammı riski oluşuyor. Ikı araçta kaporam var. Ikinci tercihim 48. hafta gelenlerde. Birinci tercihim 52. Hafta gelenlerde. Ilk geleni alsam mı diye düşünmeye başladım. Ne zormuş araba almak. Huzurum kaçtı. Emektar jettayla daha mutluyum valla.
    52. Hafta gelmezse hem ötv hem 2015 zammı riski oluşuyor. Ikı araçta kaporam var. Ikinci tercihim 48. hafta gelenlerde. Birinci tercihim 52. Hafta gelenlerde. Ilk geleni alsam mı diye düşünmeye başladım. Ne zormuş araba almak. Huzurum kaçtı. Emektar jettayla daha mutluyum valla.

11. offline
    Adı
    A.Batur Çolak
    Yer
    Niğde
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ecd110 Nickli Üyeden Alıntı
    Aldıktan sonra bütün bu sıkıntılar unutuluyor, keyifle biniyorsunuz...

13. offline
    sevhak34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bence b7 leri her turlu satarlar bu iste baska bisey var.satiscilara dogusun gonderdigi egitim formunda aralik sonuna kadar fiyatlar sabit diyor. Bu gelen talebe gore bence zam orani ve ikinci partinin gelisi netlesecek diye dusunuyorum.
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1415657645870.jpg  
    Bence b7 leri her turlu satarlar bu iste baska bisey var.satiscilara dogusun gonderdigi egitim formunda aralik sonuna kadar fiyatlar sabit diyor. Bu gelen talebe gore bence zam orani ve ikinci partinin gelisi netlesecek diye dusunuyorum.
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1415657645870.jpg  

15. offline
    ecd110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ilk geleni almayıp ikinci gelende 8-10bin zam yersem bunalıma girerim almaktan vazgeçerim herhalde.
    ilk geleni almayıp ikinci gelende 8-10bin zam yersem bunalıma girerim almaktan vazgeçerim herhalde.

17. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bugun araba satisi yapan en bilindik siteye girdim. Acaba passat var mi diye. 1.4 act comforta tung. Gri adam 96000 tl yazmis. Bu kadar olur dedim. Bir iki ilan alta inince 1-2araba daha var yeni kasa adam teslim tarihi olarak 22 aralik vermis. Sıkıntıli bi tarih olmus. Dedim icimden. Bu piyasada ozellikle vw de hersey olabilir diye dusunuyorum.
    Bugun araba satisi yapan en bilindik siteye girdim. Acaba passat var mi diye. 1.4 act comforta tung. Gri adam 96000 tl yazmis. Bu kadar olur dedim. Bir iki ilan alta inince 1-2araba daha var yeni kasa adam teslim tarihi olarak 22 aralik vermis. Sıkıntıli bi tarih olmus. Dedim icimden. Bu piyasada ozellikle vw de hersey olabilir diye dusunuyorum.

19. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bence ilk parti arabalar ,2 farklı gemiyle geliyor .birinci gemi geldi.ikinci gemi yolda(benim arabam da ilk parti,şu an Almanya'da gözüküyor..teslimatları aynı anda yapabilmek için 2.gemiyi bekliyorlar,bu nedenle gecikme oldu.
    1.geminin adı kefalonia ,2. Gemi ithaki
    Konu engn tarafından (11 11 2014 Saat 01:52 ) değiştirilmiştir.
    Bence ilk parti arabalar ,2 farklı gemiyle geliyor .birinci gemi geldi.ikinci gemi yolda(benim arabam da ilk parti,şu an Almanya'da gözüküyor..teslimatları aynı anda yapabilmek için 2.gemiyi bekliyorlar,bu nedenle gecikme oldu.
    1.geminin adı kefalonia ,2. Gemi ithaki

21. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Bence ilk parti arabalar ,2 farklı gemiyle geliyor .birinci gemi geldi.ikinci gemi yolda(benim arabam da ilk parti,şu an Almanya'da gözüküyor..teslimatları aynı anda yapabilmek için 2.gemiyi bekliyorlar,bu nedenle gecikme oldu
    Degisik bir yaklasim oldu acikcasi. Ben once trend sip. vermistim dogus maslaktan araciniz gemide diyordu ama vw sitede arac once uretim asamasinda 4 gun sonra sevk asamasindaydi gemi falan yazmiyodu. Sip. Comf. Dondurdum direk gemide diye cikti. Ama maslakta mt aralik ilk hafta yetistirmeye calisiriz diyordu.
    Bence ilk parti arabalar ,2 farklı gemiyle geliyor .birinci gemi geldi.ikinci gemi yolda(benim arabam da ilk parti,şu an Almanya'da gözüküyor..teslimatları aynı anda yapabilmek için 2.gemiyi bekliyorlar,bu nedenle gecikme oldu
    Degisik bir yaklasim oldu acikcasi. Ben once trend sip. vermistim dogus maslaktan araciniz gemide diyordu ama vw sitede arac once uretim asamasinda 4 gun sonra sevk asamasindaydi gemi falan yazmiyodu. Sip. Comf. Dondurdum direk gemide diye cikti. Ama maslakta mt aralik ilk hafta yetistirmeye calisiriz diyordu.

23. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

1.geminin adı kefalonia ,2. Gemi neptune
    Bugun gelen Gemi neptune kefalonia idi.
    1.geminin adı kefalonia ,2. Gemi neptune

25. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

sevhak34 Nickli Üyeden Alıntı
    2.gemi ithaki
       sevhak34 Nickli Üyeden Alıntı
    2.gemi ithaki

27. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

2.gemi ithaki
    Ithaki romanyadan cikmis rota derinceye dogru yol almaya baslamis durumda
    2.gemi ithaki
    Ithaki romanyadan cikmis rota derinceye dogru yol almaya baslamis durumda

29. offline
    zgbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    özgür bayraktar
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    34 tm 5697

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    biraz önce passat b8 donanım listesine baktım da . daha önce liste ilk yayınlandığında trend donanımda 5 " confort ve highline da 5.8" composition media var yazıyordu . şimdi ise liste değişmiş ve confort ve highline da composition 6.5 " dokunmatik ekran yazıyor. bir yanlışlıkmı oldu yoksa gerçekten ekranı küçük bulup değiştirdilermi.
    Benimde dikkatimi çekti enteresan durum
    B7 deki RCD 510 kaç Inc acaba

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR
       atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    biraz önce passat b8 donanım listesine baktım da . daha önce liste ilk yayınlandığında trend donanımda 5 " confort ve highline da 5.8" composition media var yazıyordu . şimdi ise liste değişmiş ve confort ve highline da composition 6.5 " dokunmatik ekran yazıyor. bir yanlışlıkmı oldu yoksa gerçekten ekranı küçük bulup değiştirdilermi.

BİR ÖNCEKİ GÜN BUGÜNDEN DAHA GÜZEL İSE BUGÜNÜN KIYMETİNİ BİL YARIN DAHA KÖTÜ OLABİLİR

31. offline
    mcb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Jetta
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2011

Hayırlı olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Hayırlı olsun

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

33. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Merhaba Burak arkadaşım,

Özel siparişi ben de istiyorum, ancak Koray'daki şu tungsten gri araç ilgimi çekti, daha fazla bilgi nasıl alabilirim?

Bilgi için şimdiden teşekkürler,

Taner Göde

brkdmrc08 Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün doğuşa gittim arkadaşa 11 aracı standart passatla değiştim. Zaten 8 i kiraya gidecek ne gerek var hepsi 1.6 TDI highline 10 tane ahşap dekor 1 tane piano black.

Bi tane koraya tungsten gri var 1.6 geri görüş kamerası, arka elektrikli perde, adaptif hız sabitleyici, aktif bilgi ekranı, discover pro navi, cam tavan, uzun far asistanı, prwmium kit, easy open, 230 soket, ahşap dekor (farklıymış bu) unuttum daha bi sürü vardı unuttum.

Sana yazıyorum dedi yok ben özel sipariş alcam dedim.
    Merhaba Burak arkadaşım,

Özel siparişi ben de istiyorum, ancak Koray'daki şu tungsten gri araç ilgimi çekti, daha fazla bilgi nasıl alabilirim?

Bilgi için şimdiden teşekkürler,

Taner Göde

brkdmrc08 Nickli Üyeden Alıntı
    Bugün doğuşa gittim arkadaşa 11 aracı standart passatla değiştim. Zaten 8 i kiraya gidecek ne gerek var hepsi 1.6 TDI highline 10 tane ahşap dekor 1 tane piano black.

Bi tane koraya tungsten gri var 1.6 geri görüş kamerası, arka elektrikli perde, adaptif hız sabitleyici, aktif bilgi ekranı, discover pro navi, cam tavan, uzun far asistanı, prwmium kit, easy open, 230 soket, ahşap dekor (farklıymış bu) unuttum daha bi sürü vardı unuttum.

Sana yazıyorum dedi yok ben özel sipariş alcam dedim.

35. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

özgür rcd 510 da 6.5" ti. 5.8" biraz küçük kalıyordu ama donanım listesinde değişmiş artık 6.5 inç yazıyor. umarım hatayla yazılmış değildir. 6.5 " 8" olan discowary kadar olmasa da yeterli bir büyüklük.
    hadi doğuş şaşırt bizi.
       zgbayraktar Nickli Üyeden Alıntı

özgür rcd 510 da 6.5" ti. 5.8" biraz küçük kalıyordu ama donanım listesinde değişmiş artık 6.5 inç yazıyor. umarım hatayla yazılmış değildir. 6.5 " 8" olan discowary kadar olmasa da yeterli bir büyüklük.
    hadi doğuş şaşırt bizi.

37. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

arkadaşlar bende mi bu şekilde yoksa çoğumuzmu böyle bilemiyorum .
    ben daha önce merceedes e de bmw yede baktım. bu araçları alırken full donanım olmazsa içime sinmiyor. bu durumda da c 180 factination 150 bin tl yi buluyor.
    320i ye istediğim donanımı ekliyorum yine 150 k tutuyor fakat passat a gelince confort bana yeter diyorum. highline çok pahalı diyorum dizel dsg ve full olmasına rağmen 130 k yı geçmiyor. ve bence çok pahalı.
    galiba, passat ı ne kadar beğensek de o paraları hak edecek bir araç olmadığı içimizde bir fısıltı olarak sürekli yankılanıyor.
    arkadaşlar bende mi bu şekilde yoksa çoğumuzmu böyle bilemiyorum .
    ben daha önce merceedes e de bmw yede baktım. bu araçları alırken full donanım olmazsa içime sinmiyor. bu durumda da c 180 factination 150 bin tl yi buluyor.
    320i ye istediğim donanımı ekliyorum yine 150 k tutuyor fakat passat a gelince confort bana yeter diyorum. highline çok pahalı diyorum dizel dsg ve full olmasına rağmen 130 k yı geçmiyor. ve bence çok pahalı.
    galiba, passat ı ne kadar beğensek de o paraları hak edecek bir araç olmadığı içimizde bir fısıltı olarak sürekli yankılanıyor.

39. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Müşterilerime BMW veya Mercedes ile gidemem, beni her gün görüyorlar, hatta bir tanesi araçlarımı sürekli sorur, durur. CC ile çok ciddi sıkıntılar çektim, PASSAT ile en ufak bir sorun yaşamadım, o nedenle PASSAT benim için tam ve yeter bir araç, sadece donanımı doldurmam gerek, motor ve şanzıman önemli değil.
    Müşterilerime BMW veya Mercedes ile gidemem, beni her gün görüyorlar, hatta bir tanesi araçlarımı sürekli sorur, durur. CC ile çok ciddi sıkıntılar çektim, PASSAT ile en ufak bir sorun yaşamadım, o nedenle PASSAT benim için tam ve yeter bir araç, sadece donanımı doldurmam gerek, motor ve şanzıman önemli değil.

41. offline
    ömer_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Bende 1.6 Tdı dsg Highline alma niyetindeyim. Opsiyonlarla yaklaşık 135 bin civarı tutacaktır. Şimdi buna bu parayı vermek mi yoksa A4 mü almak daha mantıklı diye düşunmeye başladım.
    Bende 1.6 Tdı dsg Highline alma niyetindeyim. Opsiyonlarla yaklaşık 135 bin civarı tutacaktır. Şimdi buna bu parayı vermek mi yoksa A4 mü almak daha mantıklı diye düşunmeye başladım.

43. offline
    Adı
    A.Batur Çolak
    Yer
    Niğde
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ömer_ Nickli Üyeden Alıntı
    Audi VW'den daha üst konsept bir araç, bu tartışmasız. Lakin alırken şunu da düşünmek lazım. VW'i alır, bineceğiniz kadar biner ve sonra satarken aldığınız paradan çok fazla değer kaybetmeden satarsınız. Ki bazı durumlarda aldığınız paradan fazlasına da satabiliyorsunuz. (Passat 1.6 TDI Comfortline için tecrübe edilmiştir) Ilave olarak toplam giderlerini de kıyaslamak lazım. Audi'de aldığınız fiyat ile satış fiyatınız arasında çok fazla fark oluyor VW'e kıyasla.

Ama "Ahir hayatta keyfime göre arabaya binerim, satarkenki zararım için bu keyfimden geri kalmaya ne gerek var" diye bir yaklaşım da olabilir. Ki bu da gayet doğal ve mantıklı bir argümandır bence.
       ömer_ Nickli Üyeden Alıntı
    Audi VW'den daha üst konsept bir araç, bu tartışmasız. Lakin alırken şunu da düşünmek lazım. VW'i alır, bineceğiniz kadar biner ve sonra satarken aldığınız paradan çok fazla değer kaybetmeden satarsınız. Ki bazı durumlarda aldığınız paradan fazlasına da satabiliyorsunuz. (Passat 1.6 TDI Comfortline için tecrübe edilmiştir) Ilave olarak toplam giderlerini de kıyaslamak lazım. Audi'de aldığınız fiyat ile satış fiyatınız arasında çok fazla fark oluyor VW'e kıyasla.

Ama "Ahir hayatta keyfime göre arabaya binerim, satarkenki zararım için bu keyfimden geri kalmaya ne gerek var" diye bir yaklaşım da olabilir. Ki bu da gayet doğal ve mantıklı bir argümandır bence.

45. offline
    ömer_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Ömer
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Şu ortamda alınan araba gelen zamlar vergiler sayesinde alınan fiyata veya ustüne satilabiliyor. 2012 sonunda A6 aldim kısmetse yıl sonu degiştirmeyi planlıyorum Dogus arabayı 2012 de aldıgim rakama alıyor.
    Passat donanim olarak A4 ten daha cazibeli duruyor ama iş rakama gelince A4 daha mantıklı duruyor.

Şu ortamda alınan araba gelen zamlar vergiler sayesinde alınan fiyata veya ustüne satilabiliyor. 2012 sonunda A6 aldim kısmetse yıl sonu degiştirmeyi planlıyorum Dogus arabayı 2012 de aldıgim rakama alıyor.
    Passat donanim olarak A4 ten daha cazibeli duruyor ama iş rakama gelince A4 daha mantıklı duruyor.

47. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

Tam anlayamadım. Benim 52. Hafta gelecek araç 2015'e kalır zamlanır gibi bir anlam mı çıkıyor acaba bu bekletmelerden?
    ARAÇ BEKLEYEN ARKADAŞLAR !!!
    Biz neden gelmiş olan araçları ZAMLARI yedikten sonra alalım !!!
    Doğuş'un uygulamalarıyla ilgili sıkıntıları (özellikle, gelen araçların bekletilmesi sonucu ZAMLANMA konusu)Almanya Volkswagen'e soramazmıyız? Hiçkimse ses çıkarmazsa olmaz böyle yaz yaz yaz. Bu forum sayesinde birbirmizden haberdar olmanın verdiği avantajı kullanamıyoruz. Eğer bir sıkıntı konusu ''genel ise'' bunu merkeze yazıp soramazmıyız ? Ben Alman Volkswagen sitesinde '' Sorular,Görüş, Dilek ve Şikayet '' başlıklı konuyu bulabildim ancak bu formu ALMANCA BİLENLER DOLDURUP sorularını sorsalar ve sonrada bu forumda paylaşsalar olmaz mı? Linki ekliyorum...
    https://app-ssl.volkswagen.de/de/dia...leistungen.htx
    Tam anlayamadım. Benim 52. Hafta gelecek araç 2015'e kalır zamlanır gibi bir anlam mı çıkıyor acaba bu bekletmelerden?
    ARAÇ BEKLEYEN ARKADAŞLAR !!!
    Biz neden gelmiş olan araçları ZAMLARI yedikten sonra alalım !!!
    Doğuş'un uygulamalarıyla ilgili sıkıntıları (özellikle, gelen araçların bekletilmesi sonucu ZAMLANMA konusu)Almanya Volkswagen'e soramazmıyız? Hiçkimse ses çıkarmazsa olmaz böyle yaz yaz yaz. Bu forum sayesinde birbirmizden haberdar olmanın verdiği avantajı kullanamıyoruz. Eğer bir sıkıntı konusu ''genel ise'' bunu merkeze yazıp soramazmıyız ? Ben Alman Volkswagen sitesinde '' Sorular,Görüş, Dilek ve Şikayet '' başlıklı konuyu bulabildim ancak bu formu ALMANCA BİLENLER DOLDURUP sorularını sorsalar ve sonrada bu forumda paylaşsalar olmaz mı? Linki ekliyorum...
    https://app-ssl.volkswagen.de/de/dia...leistungen.htx

49. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Passatın yeterli bir araç olduğuna Katılıyorum.ben de bu sefer doldurmaya karar verdim
    Passatın yeterli bir araç olduğuna Katılıyorum.ben de bu sefer doldurmaya karar verdim

51. offline
    funky34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2015

Aracımı teslim alana kadar zam olur ise siparişimi iptal etmeyi düşünüyorum.

53. offline
    etki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Çoğu kişinin Passat tercihi tam da sizin bahsettiğiniz sebep üzerinedir.BMW Mercedes ve hatta Audi patron arabası ağa arabası olarak kabul görüyor ve zenginliğin ve lüksün simgesi olarak görülüyor (her ne kadar bu arabaların çoğu bomboş olsa da) Göze çok battığı için de aksilikler peşini bırakmıyor sakınan göze çöp batar misali..Hal böyle olunca Passat burada tam bir kurtarıcı oluyor.Bir Passatı ne kadar doldurursanız doldurun bunun farkını sadece siz anlıyor ve yaşıyorsunuz.Yani kısaca bizler gibi fazla göze nazara gelmeden otomobil keyfini yaşamak isteyenler için en ideal seçim Passat.
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Çoğu kişinin Passat tercihi tam da sizin bahsettiğiniz sebep üzerinedir.BMW Mercedes ve hatta Audi patron arabası ağa arabası olarak kabul görüyor ve zenginliğin ve lüksün simgesi olarak görülüyor (her ne kadar bu arabaların çoğu bomboş olsa da) Göze çok battığı için de aksilikler peşini bırakmıyor sakınan göze çöp batar misali..Hal böyle olunca Passat burada tam bir kurtarıcı oluyor.Bir Passatı ne kadar doldurursanız doldurun bunun farkını sadece siz anlıyor ve yaşıyorsunuz.Yani kısaca bizler gibi fazla göze nazara gelmeden otomobil keyfini yaşamak isteyenler için en ideal seçim Passat.

55. offline
    etki - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2012

funky34 Nickli Üyeden Alıntı
    Zam bu adı üstünde..sonu gelmez..bi daha gelir bi daha gelir..Bence bunun için araçtan vazgeçmeyin..
    Zam bu adı üstünde..sonu gelmez..bi daha gelir bi daha gelir..Bence bunun için araçtan vazgeçmeyin..

57. offline
    funky34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2015

etki Nickli Üyeden Alıntı
    Valla mantıklı gerekçeler ile yapılırsa ok.'de, ancak keyfi zam olur ise vazgeçerim. Euro en dip seviyede, vergilerde artış yok, aylardan aralık, neyin zammı olacak bu.
       etki Nickli Üyeden Alıntı
    Valla mantıklı gerekçeler ile yapılırsa ok.'de, ancak keyfi zam olur ise vazgeçerim. Euro en dip seviyede, vergilerde artış yok, aylardan aralık, neyin zammı olacak bu.

59. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

48. Hafta siparişlerinde zam olmaz ,çünkü Almanya da faturalar kesildi.52.hafta zam olabilir
    48. Hafta siparişlerinde zam olmaz ,çünkü Almanya da faturalar kesildi.52.hafta zam olabilir