2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    atitrend - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

aynen kardeşim. o arka kol dayama bayağı bi lüx geliyordu bana. 93 senesinde sıfır aldığımızda pardon acenta dan aldığımızda mahalledeki sayılı araçtan en güzeliydi. hatta arkadaşlarımın yanından arabayla geçerken utanırdım. hava atıyor derler diye korkardım, kimsede araba hele sıfır slx hemde vişne çürüğü kimde vardı. heyy gidi günler heyy
    aynen kardeşim. o arka kol dayama bayağı bi lüx geliyordu bana. 93 senesinde sıfır aldığımızda pardon acenta dan aldığımızda mahalledeki sayılı araçtan en güzeliydi. hatta arkadaşlarımın yanından arabayla geçerken utanırdım. hava atıyor derler diye korkardım, kimsede araba hele sıfır slx hemde vişne çürüğü kimde vardı. heyy gidi günler heyy

3. offline
    engn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

235 lastik için normal ,215 e düşse ses biraz azalır .
    235 lastik için normal ,215 e düşse ses biraz azalır .

5. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Az gaza yüklendin mi,arka sağa - sola kaçardı
    Az gaza yüklendin mi,arka sağa - sola kaçardı

7. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

21 yıl önce bugünlerde (Eylül 1993) FIAT TEMPRA SX almıştık babamla, beyaz. Ne kadar etkilemişti beni...

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    taner abi videoda ses biraz yüksek çıkmış ama d sınıfı övülen bir araçta bu kadar ses olmaması lazım.
    bizde bulmuş bunuyuruz. daha düne kadar doğanlara türk mercedesi diyorduk. 14 çelik jant boyalı tampon elektrikli ön camlar en önemliside kadife koltuklar. ama ne arabaydı bee. sıfır km alıp 17 sene 130 bin km kullandık.
    21 yıl önce bugünlerde (Eylül 1993) FIAT TEMPRA SX almıştık babamla, beyaz. Ne kadar etkilemişti beni...

atitrend Nickli Üyeden Alıntı
    taner abi videoda ses biraz yüksek çıkmış ama d sınıfı övülen bir araçta bu kadar ses olmaması lazım.
    bizde bulmuş bunuyuruz. daha düne kadar doğanlara türk mercedesi diyorduk. 14 çelik jant boyalı tampon elektrikli ön camlar en önemliside kadife koltuklar. ama ne arabaydı bee. sıfır km alıp 17 sene 130 bin km kullandık.

9. offline
    ABaturC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    A.Batur Çolak
    Yer
    Niğde
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Tempra, o dönemlerin rüyasıydı. Digital ekran, arka cam perdesi falan. SX-AK'de dijital klima dahi vardı. Hele ki 2.0ie modeli hayranlıkla anlatılırdı. 92-93 yılı SL/SLX yılıydı sanırım. Hele ki Vişne çürüğü renkli olanları, amma popülerdi. Ve fabrikada torpido kenarı çatlayacak şekilde dizayn edilip gelirdi hepsi. 100 kilometrede 40 gram yağ yakardı. Akrobasiye de en uygun araçtı o dönemde, 2. 3. viteslerde ufak bir direksiyon hamlesi ve gaz doldurması ile yengeç gibi yan yan gitmeleri mi ararsınız, yoksa daire çizme çabalarını mı...

Düşündüm de, 20 seneden fazla olmuş, daha dün gibi. Ömür dediğin de böyle geçip gidecek işte.

Yaşlanıyor muyuz ne?
    Tempra, o dönemlerin rüyasıydı. Digital ekran, arka cam perdesi falan. SX-AK'de dijital klima dahi vardı. Hele ki 2.0ie modeli hayranlıkla anlatılırdı. 92-93 yılı SL/SLX yılıydı sanırım. Hele ki Vişne çürüğü renkli olanları, amma popülerdi. Ve fabrikada torpido kenarı çatlayacak şekilde dizayn edilip gelirdi hepsi. 100 kilometrede 40 gram yağ yakardı. Akrobasiye de en uygun araçtı o dönemde, 2. 3. viteslerde ufak bir direksiyon hamlesi ve gaz doldurması ile yengeç gibi yan yan gitmeleri mi ararsınız, yoksa daire çizme çabalarını mı...

Düşündüm de, 20 seneden fazla olmuş, daha dün gibi. Ömür dediğin de böyle geçip gidecek işte.

Yaşlanıyor muyuz ne?

11. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

neredeyse oğlum benim o zamanki yaşlarıma geldi..
    babam slx i alırken tempranın aynasını beğenmemişti lavabo gider borusu gibi spiralliydi. one öyle demişti. slx te karar kıldı.
    şimdi vw e kızıyoruz ya işte o zaman aracın gelmesini 2 ay beklemiştik. özellikle vişne çürüğü bulunmuyordu. araç geldikten sonra da bayi bu araç sizin değil diyerek bizi 20 gün bekletmişti. en son sekreter bayan gizliden babama; beyfendi araç sizi ama patron vitrinde araç olsun diye sizi oyalıyor demiş. babam bastırınca patronları aracı verdi ve pişkin pişkin senin araba sayesinde 5 tane daha sattım demişti.
    neredeyse oğlum benim o zamanki yaşlarıma geldi..
    babam slx i alırken tempranın aynasını beğenmemişti lavabo gider borusu gibi spiralliydi. one öyle demişti. slx te karar kıldı.
    şimdi vw e kızıyoruz ya işte o zaman aracın gelmesini 2 ay beklemiştik. özellikle vişne çürüğü bulunmuyordu. araç geldikten sonra da bayi bu araç sizin değil diyerek bizi 20 gün bekletmişti. en son sekreter bayan gizliden babama; beyfendi araç sizi ama patron vitrinde araç olsun diye sizi oyalıyor demiş. babam bastırınca patronları aracı verdi ve pişkin pişkin senin araba sayesinde 5 tane daha sattım demişti.

13. offline
    Adı
    atilla
    Yer
    tarsus
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015
    33 NES 48

biraz önce passat b8 donanım listesine baktım da . daha önce liste ilk yayınlandığında trend donanımda 5 " confort ve highline da 5.8" composition media var yazıyordu . şimdi ise liste değişmiş ve confort ve highline da composition 6.5 " dokunmatik ekran yazıyor. bir yanlışlıkmı oldu yoksa gerçekten ekranı küçük bulup değiştirdilermi.
    biraz önce passat b8 donanım listesine baktım da . daha önce liste ilk yayınlandığında trend donanımda 5 " confort ve highline da 5.8" composition media var yazıyordu . şimdi ise liste değişmiş ve confort ve highline da composition 6.5 " dokunmatik ekran yazıyor. bir yanlışlıkmı oldu yoksa gerçekten ekranı küçük bulup değiştirdilermi.

15. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

2015 Passat yeni kasa

Bugün doğuşa gittim arkadaşa 11 aracı standart passatla değiştim. Zaten 8 i kiraya gidecek ne gerek var hepsi 1.6 TDI highline 10 tane ahşap dekor 1 tane piano black.

Bi tane koraya tungsten gri var 1.6 geri görüş kamerası, arka elektrikli perde, adaptif hız sabitleyici, aktif bilgi ekranı, discover pro navi, cam tavan, uzun far asistanı, prwmium kit, easy open, 230 soket, ahşap dekor (farklıymış bu) unuttum daha bi sürü vardı unuttum.

Sana yazıyorum dedi yok ben özel sipariş alcam dedim.
    Bugün doğuşa gittim arkadaşa 11 aracı standart passatla değiştim. Zaten 8 i kiraya gidecek ne gerek var hepsi 1.6 TDI highline 10 tane ahşap dekor 1 tane piano black.

Bi tane koraya tungsten gri var 1.6 geri görüş kamerası, arka elektrikli perde, adaptif hız sabitleyici, aktif bilgi ekranı, discover pro navi, cam tavan, uzun far asistanı, prwmium kit, easy open, 230 soket, ahşap dekor (farklıymış bu) unuttum daha bi sürü vardı unuttum.

Sana yazıyorum dedi yok ben özel sipariş alcam dedim.

17. offline
    MERT_SAHİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    MERT
    Yer
    İSTANBUL
    Model
    Passat Variant
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    İlk arabamdı Tempra SX 1992 modeldi ve ben 1995 yılında almıştım.SX-A görünümlüydü.SX' e çelik jant,ön sis lambası, kol dayama ve arkaya SX-A yazısı takınca oldu SX-A, ama hidrolik direksiyon için yapacak bişey yoktu, onuda direksiyonu çevirirken hidrolikmiş gibi yaparak tamamlıyordum.Yaşım 19'du. Rengi siyahtı.Hiç unutamam Tempra' yı......
       Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    İlk arabamdı Tempra SX 1992 modeldi ve ben 1995 yılında almıştım.SX-A görünümlüydü.SX' e çelik jant,ön sis lambası, kol dayama ve arkaya SX-A yazısı takınca oldu SX-A, ama hidrolik direksiyon için yapacak bişey yoktu, onuda direksiyonu çevirirken hidrolikmiş gibi yaparak tamamlıyordum.Yaşım 19'du. Rengi siyahtı.Hiç unutamam Tempra' yı......

19. offline
    cnytsny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkadaşlar hala bu b8lerin ilk teslimatı ile ilgili kesin bir tarih yok.izmir vosmer araligin ilk haftasi derken şimdi de ikinci haftaya attı. Bekle babam bekle...
    Arkadaşlar hala bu b8lerin ilk teslimatı ile ilgili kesin bir tarih yok.izmir vosmer araligin ilk haftasi derken şimdi de ikinci haftaya attı. Bekle babam bekle...

21. offline
    brkdmrc08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Burak
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    06 MBD 37

2015 Passat yeni kasa

İlk araçlar yani benzinli şu an gemideymiş ay sonu gelir.

Dizeller aralık ikinci hafta gelir
    İlk araçlar yani benzinli şu an gemideymiş ay sonu gelir.

Dizeller aralık ikinci hafta gelir

23. offline
    mertpro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    seçkin
    Yer
    hatay
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    31 Y 9839

Beklemek zor gercekten. Bende Aralık 2. Hafta biliyodum. Satış şefinin bilgisayara baktik. Aralık son hafta görünüyor.
    Beklemek zor gercekten. Bende Aralık 2. Hafta biliyodum. Satış şefinin bilgisayara baktik. Aralık son hafta görünüyor.

25. offline
    azref - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    harun
    Yer
    trabzon
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2010

arkadaşlar b8 de comfortline farları merceklimi ve araçlar ocak ayında gelirse olası konuşulan ötv zammını yansıtıyorlar mı?
    arkadaşlar b8 de comfortline farları merceklimi ve araçlar ocak ayında gelirse olası konuşulan ötv zammını yansıtıyorlar mı?

27. offline
    sevhak34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Arkadaslar araclar sanirim bu hafta bile gorucuye cikabilir.
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1415648447224.jpg  
    Eklentilerin Önizlemesi Eklentilerin Önizlemesi uploadfromtaptalk1415648447224.jpg  

29. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

azref Nickli Üyeden Alıntı
    Highline da kesin var ,Trendde kesin yok. Ama Confortlineda hem farlar hemde önkaputucundan far üstlerine uzanan krom çıta muamma. Gerçekten kesin bilen varmı bunu ?
       azref Nickli Üyeden Alıntı
    Highline da kesin var ,Trendde kesin yok. Ama Confortlineda hem farlar hemde önkaputucundan far üstlerine uzanan krom çıta muamma. Gerçekten kesin bilen varmı bunu ?

31. offline
    azref - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    harun
    Yer
    trabzon
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2010

passat gibi bir araçta b7de kullanılan merceksiz far tam bir hayal kırıklığı oldu umarım comfortline da vardır
    passat gibi bir araçta b7de kullanılan merceksiz far tam bir hayal kırıklığı oldu umarım comfortline da vardır

33. offline
    EFEBADO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    BARIŞ YILMAZ
    Yer
    KUŞADASI
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    09 BZ 999

B8 Comfortline'da nasıl far olacak ve ön kaput ucundaki metal krom olacakmı ??? Bunu nasıl öğrenebiliriz kesin olarak.
    B8 Comfortline'da nasıl far olacak ve ön kaput ucundaki metal krom olacakmı ??? Bunu nasıl öğrenebiliriz kesin olarak.

35. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

sevhak34 Nickli Üyeden Alıntı
    Bu Web sitesi apple uygulaması mı?

37. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    O krom almanya sitesinde sadece led far alınca geliyor.Yani büyük ihtimal confordline da yok
       EFEBADO Nickli Üyeden Alıntı
    O krom almanya sitesinde sadece led far alınca geliyor.Yani büyük ihtimal confordline da yok

39. offline
    ecd110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Orta konsolun rengi hakkında bilgisi olan var mı? Alman sitesinde sadece highline konsolu siyah diğerleri gri, metal gözüküyor.
    Orta konsolun rengi hakkında bilgisi olan var mı? Alman sitesinde sadece highline konsolu siyah diğerleri gri, metal gözüküyor.

41. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

engn Nickli Üyeden Alıntı
    Volkswagenim de sifre ile internet sitesinden giris yap aracini sorgula. Bi sabaha kadar gemide diyordu. Ogleden sonra s.t. ile gorus diyor.
       engn Nickli Üyeden Alıntı
    Volkswagenim de sifre ile internet sitesinden giris yap aracini sorgula. Bi sabaha kadar gemide diyordu. Ogleden sonra s.t. ile gorus diyor.

43. offline
    Adı
    Engin
    Yer
    Düzce ,Bodrum
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Sağol.bende de limana sevk ediliyor diyor .araç daha Almanya'da gözüküyor.benimki de ilk parti benzinli..
    Sağol.bende de limana sevk ediliyor diyor .araç daha Almanya'da gözüküyor.benimki de ilk parti benzinli..

45. offline
    Adı
    A.Batur Çolak
    Yer
    Niğde
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Satış Temsilcisi ile görüşün diyorsa limana indi demektir. 3-4 güne bayide olur.
    Satış Temsilcisi ile görüşün diyorsa limana indi demektir. 3-4 güne bayide olur.

47. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ABaturC Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadasim oglen soyledim araclar burda. ben geminin adini m.t. denn aldim bi baktim gemi korfezde. M.t. ye sordum. Olabilir ama 1 araliktan once fatura kesemiyoz dedi.
       ABaturC Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadasim oglen soyledim araclar burda. ben geminin adini m.t. denn aldim bi baktim gemi korfezde. M.t. ye sordum. Olabilir ama 1 araliktan once fatura kesemiyoz dedi.

49. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Muhabbet aynen iletiyorum bizimkilerden sonra 22 sindemi ne gelecekmis ilk parti onuda bekleticeklermis. Tahmin ederdiniz artik 2015 farkini.
    Muhabbet aynen iletiyorum bizimkilerden sonra 22 sindemi ne gelecekmis ilk parti onuda bekleticeklermis. Tahmin ederdiniz artik 2015 farkini.

51. offline
    ecd110 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Can
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Tam anlayamadım. Benim 52. Hafta gelecek araç 2015'e kalır zamlanır gibi bir anlam mı çıkıyor acaba bu bekletmelerden?
    Konu ecd110 tarafından (11 11 2014 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.
    Tam anlayamadım. Benim 52. Hafta gelecek araç 2015'e kalır zamlanır gibi bir anlam mı çıkıyor acaba bu bekletmelerden?

53. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

ecd110 Nickli Üyeden Alıntı
    Tam anlayamadım. 48. Hafta gelecekler ilk parti, 52 hafta gelecekler ikinci parti mi?
    48 hafta kasim son haftaydi degil mi normalde? Araclar suan burda ama dogus ne hikmetse fatura kestirmiyor yani araclari bize vermiyo. Aralik 3-4 gibi satisi bize yapiyor. Yani 49. Hafta oluyor. 52. Hafta ge-le-cek sraclar artik 53.-54. Haftaya yetisirmi bilmem. Ama hem yalan soyluyolar araclar 48 hafta gelecek falan diye hemde pazarlama taktikleri uyguluyorlar. Suan 46. Haftadayiz yanilmiyorsam?
    Tam anlayamadım. 48. Hafta gelecekler ilk parti, 52 hafta gelecekler ikinci parti mi?
    48 hafta kasim son haftaydi degil mi normalde? Araclar suan burda ama dogus ne hikmetse fatura kestirmiyor yani araclari bize vermiyo. Aralik 3-4 gibi satisi bize yapiyor. Yani 49. Hafta oluyor. 52. Hafta ge-le-cek sraclar artik 53.-54. Haftaya yetisirmi bilmem. Ama hem yalan soyluyolar araclar 48 hafta gelecek falan diye hemde pazarlama taktikleri uyguluyorlar. Suan 46. Haftadayiz yanilmiyorsam?

55. offline
    Adı
    A.Batur Çolak
    Yer
    Niğde
    Model
    CC
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Bunun ne gibi bir mantığı olabilir acaba, neden gelen aracı vermiyorlar? Zam mı uygulayacaklar acaba?
    Bunun ne gibi bir mantığı olabilir acaba, neden gelen aracı vermiyorlar? Zam mı uygulayacaklar acaba?

57. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

48 ilk parti.
    48 ilk parti.

59. offline
    Yer
    istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

M.t ye bugun mail attim aracim neptune ithaki gemisindemi diye kadinin maili aynen su; 'araciniz n.kefaloniada. daha oncede soylemistim dogus 1 araliktan once fatura kestirmiyor ' bu hafta ici araclar bayilerde sevk basladi. Ama nedense teslim etmiyor dogus.
    M.t ye bugun mail attim aracim neptune ithaki gemisindemi diye kadinin maili aynen su; 'araciniz n.kefaloniada. daha oncede soylemistim dogus 1 araliktan once fatura kestirmiyor ' bu hafta ici araclar bayilerde sevk basladi. Ama nedense teslim etmiyor dogus.