2015 Passat yeni kasa

Passat Turkiye Google Passat Turkiye Google

Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :

Özür dileriz,Bu konu cevaplara kapatılmıştır...
  1. offline
    97has - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hasan
    Yer
    Adana
    Model
    Octavia
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011
    01 AJ 555

Cevap: Yeni Kasa Passat Ekim 2014'te gelecek !!!

Taner Göde Nickli Üyeden Alıntı
    Türkiye'ye TRENDLINE'de siyah/beyaz ekranlı ENTRY "Composition Touch" ve COMFORTLINE/EXCLUSIVE/HIGHLINE'da "Composition Colour" gelecektir, diğerlerinin geleceğini sanmıyorum.
    Abi Golf Highline'da da Composition Media var, en azından Passat Highline'a getirirler herhalde. Siyah- beyaz Composition Touch getirecek kadar acımasız değiller bazdan itibaren Colour verirler büyük ihtimalle. Golf'de veriyorlar çünkü.
    Türkiye'ye TRENDLINE'de siyah/beyaz ekranlı ENTRY "Composition Touch" ve COMFORTLINE/EXCLUSIVE/HIGHLINE'da "Composition Colour" gelecektir, diğerlerinin geleceğini sanmıyorum.
    Abi Golf Highline'da da Composition Media var, en azından Passat Highline'a getirirler herhalde. Siyah- beyaz Composition Touch getirecek kadar acımasız değiller bazdan itibaren Colour verirler büyük ihtimalle. Golf'de veriyorlar çünkü.

3. offline
    Taner Göde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

97has Nickli Üyeden Alıntı
    Bir kademe daha ilerletelim o zaman, TRENDLINE'da COMPOSITION TOUCH, COMFORTLINE/EXCLUSIVE/HIGHLINE'da COMPOSITION MEDIA olur, fakat navigasyonu asla koymazlar. Şimdi bile koymuyorlar!
       97has Nickli Üyeden Alıntı
    Bir kademe daha ilerletelim o zaman, TRENDLINE'da COMPOSITION TOUCH, COMFORTLINE/EXCLUSIVE/HIGHLINE'da COMPOSITION MEDIA olur, fakat navigasyonu asla koymazlar. Şimdi bile koymuyorlar!

5. offline
    eyilmaz93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Emre
    Yer
    Mersin
    Model
    Jetta
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

...
    Passat Turkiye

Taner abi bu yeni multimedya sistemleri B7 Passat'a veya MK6 Jetta'ya takılabilir mi acaba bi bilgin var mı bu konuda?USB girişi veya diğer girişler için soketler mi var yoksa cihaz üzerinde mi bu bağlantılar?

Düzeltme: Şimdi farkettim USB, SD Kart ve Jack girişleri DVD-RW benzeyen bi cihazın üstünde bu cihazın montajı MK6 Jetta'ya ve B7 Passat'a zor olabilir.Sanırsam ekran boyutları da MK6 Jetta'nın ve B7 Passat'ın konsolu için biraz büyük.
    Konu eyilmaz93 tarafından (05 07 2014 Saat 16:57 ) değiştirilmiştir.
    ...
    Passat Turkiye

Taner abi bu yeni multimedya sistemleri B7 Passat'a veya MK6 Jetta'ya takılabilir mi acaba bi bilgin var mı bu konuda?USB girişi veya diğer girişler için soketler mi var yoksa cihaz üzerinde mi bu bağlantılar?

Düzeltme: Şimdi farkettim USB, SD Kart ve Jack girişleri DVD-RW benzeyen bi cihazın üstünde bu cihazın montajı MK6 Jetta'ya ve B7 Passat'a zor olabilir.Sanırsam ekran boyutları da MK6 Jetta'nın ve B7 Passat'ın konsolu için biraz büyük.

7. offline
    alikagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Fiyatı sizce ne olur yurtdışında B7 den %7-8 artı rakamla satılacağı düşünülüyormuş doğuş sanırım %15 farkla satar bunu bize
    Fiyatı sizce ne olur yurtdışında B7 den %7-8 artı rakamla satılacağı düşünülüyormuş doğuş sanırım %15 farkla satar bunu bize

9. offline
    karaelmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    zonguldak
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2013

1.4 tsi highline dsg 106 bin tl. %15 zam yapsalar 120 bin tlyi gecen bir fiyat olur. Passat satisi yari yariya azalir. fiyat mutlaka biraz artar. Ama cok fazla degil.
    1.4 tsi highline dsg 106 bin tl. %15 zam yapsalar 120 bin tlyi gecen bir fiyat olur. Passat satisi yari yariya azalir. fiyat mutlaka biraz artar. Ama cok fazla degil.

11. offline
    97has - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Hasan
    Yer
    Adana
    Model
    Octavia
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2011
    01 AJ 555

Zam büyük ihtimal Golf'e benzer biraz olur pahalı gelir ama o buz dağının görünen yüzü olur. Sonra 2-3 2-3 bi bakmışsınız hakkaten 120k olmuş.
    Zam büyük ihtimal Golf'e benzer biraz olur pahalı gelir ama o buz dağının görünen yüzü olur. Sonra 2-3 2-3 bi bakmışsınız hakkaten 120k olmuş.

13. offline
    mehmetmert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Adana-Nevşehir
    Model
    Golf
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

Golf midlinede bile composition touch yok, composition coluor gelir.
    Midlinede colour olur, comfort ve higglinede composition media olur.Belki higglinede navide standsrt olablr fazla fiyat farki yok.
    Golf midlinede bile composition touch yok, composition coluor gelir.
    Midlinede colour olur, comfort ve higglinede composition media olur.Belki higglinede navide standsrt olablr fazla fiyat farki yok.

15. offline
    mvk63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    veysel
    Yer
    şanlıurfa
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013
    63

B8 kasa umduğum gibi çok çok güzel gelmedi bana B7 gibi fiyatta doğuş sayesinde üst seviyelerde olacak gibi iyisi mi Mercedes veya BMW almanın zamanı gelmiştir bence özellikle E180
    B8 kasa umduğum gibi çok çok güzel gelmedi bana B7 gibi fiyatta doğuş sayesinde üst seviyelerde olacak gibi iyisi mi Mercedes veya BMW almanın zamanı gelmiştir bence özellikle E180

17. offline
    cmanbaris - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Barış Turaçlı
    Yer
    ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2015

Hepimizin isteği bir E serisi veya 5 serisi, fakat maalesef bunlar çok çok yüksek fiyatlı araçlar. Bunlardan 1 tane alana kadar, aynı donanımda 1 golf 1 passat alınabilir. Tabi parası olan alsın güle güle kullansın.
    Hepimizin isteği bir E serisi veya 5 serisi, fakat maalesef bunlar çok çok yüksek fiyatlı araçlar. Bunlardan 1 tane alana kadar, aynı donanımda 1 golf 1 passat alınabilir. Tabi parası olan alsın güle güle kullansın.

19. offline
    flogart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    ANKARA/MUĞLA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2013

20. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

Passat Turkiye

22. offline
    tuncel79 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İhsan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014
    34HD8358

Şimdi maksimum 80.000.-TL çıkarabilen ben, yeni passatı alamayacağım değil mi? Ozaman b7 passatı ne zaman almalıyım? Ne zaman ucuzlar? Bari alırken kar edeyim.
    Şimdi maksimum 80.000.-TL çıkarabilen ben, yeni passatı alamayacağım değil mi? Ozaman b7 passatı ne zaman almalıyım? Ne zaman ucuzlar? Bari alırken kar edeyim.

24. offline
    plateau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serhat SAĞLAR
    Yer
    KASTAMONU
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2014
    37AE766

tuncel79 Nickli Üyeden Alıntı
    normal markalarda yeni kasa geldiğinde eskiyi uygun alabilmeniz lazım...ancak VW'de yeni kasa %10 pahalı da gelse B7'de indirim olmayabilir...bana göre sorunuzun cevabı B8'in fiyatlandırılmasına bağlı...
       tuncel79 Nickli Üyeden Alıntı
    normal markalarda yeni kasa geldiğinde eskiyi uygun alabilmeniz lazım...ancak VW'de yeni kasa %10 pahalı da gelse B7'de indirim olmayabilir...bana göre sorunuzun cevabı B8'in fiyatlandırılmasına bağlı...

26. offline
    dr.yek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yek
    Yer
    Türkiye
    Model
    Golf
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2013

Bu b8 çok farklı bişey.Resmen üst sınıfım diyor.Zaten fiilen 3 buyuklerden sonra VW inanışı vardı şimdi bu resmileşti.Bu saatten sonra çok şok bi fırsatla gelinmedikçe ki olmaz sıfır B7 alınmaz...Haydi hayırlısı
    Bu yeni serilerde bu kalite polodanbaslayıp passata kadar arttı.Mesela Golf 7 ,kesinlikle öyle orta sınıf bi araba değil.Heryer ince detay,kalite işçilik.Bunu yeni Polo izledi ve son olarak bu..İnşallah şu jettayıda biraz volkswagen kalitesine sokarlarsa 3 buyuklere rakip olabilirler..
    Konu dr.yek tarafından (07 07 2014 Saat 13:03 ) değiştirilmiştir.
    Bu b8 çok farklı bişey.Resmen üst sınıfım diyor.Zaten fiilen 3 buyuklerden sonra VW inanışı vardı şimdi bu resmileşti.Bu saatten sonra çok şok bi fırsatla gelinmedikçe ki olmaz sıfır B7 alınmaz...Haydi hayırlısı
    Bu yeni serilerde bu kalite polodanbaslayıp passata kadar arttı.Mesela Golf 7 ,kesinlikle öyle orta sınıf bi araba değil.Heryer ince detay,kalite işçilik.Bunu yeni Polo izledi ve son olarak bu..İnşallah şu jettayıda biraz volkswagen kalitesine sokarlarsa 3 buyuklere rakip olabilirler..

28. offline
    TURQUAZ06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    gökhan
    Yer
    LÜLEBURGAZ
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015
    39 SN 082

Evet arkadaşlar gelelim. zurnanın son deliğine. araç tr de ne zaman sipariş almaya başlar?opsiyonlu alabilirmiyiz yoksa doğuş ne getirirsemi? aracı tr de ne zaman görürüz?
    Evet arkadaşlar gelelim. zurnanın son deliğine. araç tr de ne zaman sipariş almaya başlar?opsiyonlu alabilirmiyiz yoksa doğuş ne getirirsemi? aracı tr de ne zaman görürüz?

30. offline
    dr.yek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    yek
    Yer
    Türkiye
    Model
    Golf
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2013

Aracın ülkemize gelmesi Eylül Ekim gibi diyor bayiler.Ancak otohaberdi galiba bi dergi ise 2015 in ilk ayları diyor..
       TURQUAZ06 Nickli Üyeden Alıntı
    Aracın ülkemize gelmesi Eylül Ekim gibi diyor bayiler.Ancak otohaberdi galiba bi dergi ise 2015 in ilk ayları diyor..
       TURQUAZ06 Nickli Üyeden Alıntı

32. offline
    @uiksilver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mustafa
    Yer
    sakarya
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2015

Peki hocam siparişler ilk açıldığında opsiyonlu alabiliyor muyuz?
    Konu @uiksilver tarafından (08 07 2014 Saat 02:57 ) değiştirilmiştir.
    Peki hocam siparişler ilk açıldığında opsiyonlu alabiliyor muyuz?

34. offline
    mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 HM 8627

Araç heybetli olmuş ama çok fazla B7'yi andırıyor. Hele arkadan tek fark, muhteşem görünümlü egzozlar. Daha farklı olur hayal etmiştim.
    Ama yine de çok güzel. Bu arabayı alsaydım Led ekran , head-up display dahil her şeyi koydururdum. Teknoloji üssü yapardım herhalde.
    B7''yi ilk aylarda sipariş ettiğim zaman Doğuş otonun dediği gibi " Mert Bey, Türkiye'den şimdiye kadar böyle Passat sipariş edilmemişti "
    Araç heybetli olmuş ama çok fazla B7'yi andırıyor. Hele arkadan tek fark, muhteşem görünümlü egzozlar. Daha farklı olur hayal etmiştim.
    Ama yine de çok güzel. Bu arabayı alsaydım Led ekran , head-up display dahil her şeyi koydururdum. Teknoloji üssü yapardım herhalde.
    B7''yi ilk aylarda sipariş ettiğim zaman Doğuş otonun dediği gibi " Mert Bey, Türkiye'den şimdiye kadar böyle Passat sipariş edilmemişti "

36. offline
    sedat27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sedat
    Yer
    İstanbul
    Model
    CC
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2021
    34 EKT 388

aynen katılıyorum.
    o araç 4motion ve çoğu opsiyon olmayacak.egsoz hele imkansız gibi.
    gene hödük egsozlarla gelecek vw.
    gösterge çok ciddi paralar olacak.tektük görülecek.
    farlar desen gene öyle.
    sonuç = B7

mert Nickli Üyeden Alıntı
    aynen katılıyorum.
    o araç 4motion ve çoğu opsiyon olmayacak.egsoz hele imkansız gibi.
    gene hödük egsozlarla gelecek vw.
    gösterge çok ciddi paralar olacak.tektük görülecek.
    farlar desen gene öyle.
    sonuç = B7

mert Nickli Üyeden Alıntı

38. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

• B8 kasa Yeni PASSAT Almanya'da 10 Temmuz'dan itibaren sipariş edilebilecek.
    • Egzozlar, sağlam kaynaklara göre, Trendline'dan itibaren çift olacak, fakat sağdaki "dummy", yani uc var ama gerisi yok.
    • Cruise Control (Hız Sabitleyici) ayrı bir kol olarak değil, direksiyon üzerinde sağda bulunan tuşlar ile kumanda edilecek.
    • Yalan söylemiyorlarsa tüm PASSAT'larda LED stoplar standart olacak.
    • Yine doğruyu söylüyorlarsa tüm PASSAT'larda Keyless Acces (Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma) standart olacak.
    • Egzozlar, sağlam kaynaklara göre, Trendline'dan itibaren çift olacak, fakat sağdaki "dummy", yani uc var ama gerisi yok.
    • Cruise Control (Hız Sabitleyici) ayrı bir kol olarak değil, direksiyon üzerinde sağda bulunan tuşlar ile kumanda edilecek.
    • Yine doğruyu söylüyorlarsa tüm PASSAT'larda Keyless Acces (Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma) standart olacak.

40. offline
    mmcakmak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mehmet Murat ÇAKMAK
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.8
    Yılı
    2012
    34 JP 4245

Cevap: 2015 Passat yeni kasa

Oooo, eğer doğruysa standartları yükseltiyorlar. Doğuş Oto çok şaşırtır beni. Taner Abi'den bu bilgiyi ne kadar aldıysakta Doğuş Oto eğer böyle birşey yaparsa, e malum geçmiş tecrübelerimizden ötürü ben yine de şok olacağım.
    Oooo, eğer doğruysa standartları yükseltiyorlar. Doğuş Oto çok şaşırtır beni. Taner Abi'den bu bilgiyi ne kadar aldıysakta Doğuş Oto eğer böyle birşey yaparsa, e malum geçmiş tecrübelerimizden ötürü ben yine de şok olacağım.

42. offline
    mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Mert
    Yer
    Istanbul
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2012
    34 HM 8627

Umarım VW, BMW veya Mercedes'e gibi bir yol izleyip araçları mümkün olduğunca boş üretip her şeyi ekstra donanım olarak satmaya kalkmaz.
    BMW'de
    - Çift bölgeli dijital klima
    - Katlanır arka koltuklar
    - Bagajda 12V çakmak adaptörü
    - Yolcu emniyet kemeri ikazı

Standart değil.
    Umarım VW, BMW veya Mercedes'e gibi bir yol izleyip araçları mümkün olduğunca boş üretip her şeyi ekstra donanım olarak satmaya kalkmaz.
    BMW'de
    - Çift bölgeli dijital klima
    - Katlanır arka koltuklar
    - Bagajda 12V çakmak adaptörü
    - Yolcu emniyet kemeri ikazı

Standart değil.

44. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

B6/B7 kasa PASSAT'taki çalıştırma anahtarı (keyfob) B8 kasa PASSAT'ta görülmedi, ayrıca anahtar yuvası da yok, Keyless Access %75 standart oldu veya olacak şeklinde kuvvetli yorumlar var.
    B6/B7 kasa PASSAT'taki çalıştırma anahtarı (keyfob) B8 kasa PASSAT'ta görülmedi, ayrıca anahtar yuvası da yok, Keyless Access %75 standart oldu veya olacak şeklinde kuvvetli yorumlar var.

46. offline
    Yer
    ÇUKUROVA - ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    1.6 TDI
    Yılı
    2016

Ayrıca, değerli dostlar, Berlin Volkswagen Design Center Tasarım Merkezinde tanıtılan B8 kasa Yeni PASSAT'ın "R-Line" donanım paketi modeli olduğunu ve standart baz paket Trendline bir B8 kasa Yeni PASSAT'ın bundan oldukça uzak olacağı da "...mâlumunüzdür ..."
    Ayrıca, değerli dostlar, Berlin Volkswagen Design Center Tasarım Merkezinde tanıtılan B8 kasa Yeni PASSAT'ın "R-Line" donanım paketi modeli olduğunu ve standart baz paket Trendline bir B8 kasa Yeni PASSAT'ın bundan oldukça uzak olacağı da "...mâlumunüzdür ..."

48. offline
    derin siyah passat b7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    Ankara
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Yanlardaki ilave çizgiler ve arkadaki krom egzoz çıkışları b7 ye göre aracı daha sportif göstermiş. Bu durumda bile ayrıntıları bilmeyenler bu iki aracı ayırt edemezken arkadaki krom egzoz çıkışları da olmazsa al sana b7. Yalnız aracın ön tarafıda ufak oynamalarla spor hale getirilmiş. Aslında iyi iş çıkarılmış. 1 sene içinde evi değiştirme durumum olmasaydı kesin almıştım.Tabi gördüğümüz gibi gelirse. Bu araçtan trafikte çeşitli renklerde bol miktarda görmek, bir passat sever olarak beni çok sevindirecek.
    Yanlardaki ilave çizgiler ve arkadaki krom egzoz çıkışları b7 ye göre aracı daha sportif göstermiş. Bu durumda bile ayrıntıları bilmeyenler bu iki aracı ayırt edemezken arkadaki krom egzoz çıkışları da olmazsa al sana b7. Yalnız aracın ön tarafıda ufak oynamalarla spor hale getirilmiş. Aslında iyi iş çıkarılmış. 1 sene içinde evi değiştirme durumum olmasaydı kesin almıştım.Tabi gördüğümüz gibi gelirse. Bu araçtan trafikte çeşitli renklerde bol miktarda görmek, bir passat sever olarak beni çok sevindirecek.

50. offline
    selseli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Serkan
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2014

Doğuş Oto'daki bir yakınımdan aldığım bilgiye göre Eylül sonu, Ekim başı gibi B8 satışına başlanacakmış.
    Doğuş Oto'daki bir yakınımdan aldığım bilgiye göre Eylül sonu, Ekim başı gibi B8 satışına başlanacakmış.

52. offline
    ajanx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yer
    İstanbul
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2011

Reklamlardaki R line süper. Ama buraya gelen donanımlar ve fiyatlar önemli....
    Reklamlardaki R line süper. Ama buraya gelen donanımlar ve fiyatlar önemli....

54. offline
    sebinefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Coşkun
    Yer
    İZMİR/Şebinkarahisar
    Model
    Passat
    Motor
    1.4 TSI
    Yılı
    2008

Bekleyeceğiz. Nasıl olsa arabamız da satılmadı. Bakalım iyi bir fiyat olursa değerlendirileblir.
    Bekleyeceğiz. Nasıl olsa arabamız da satılmadı. Bakalım iyi bir fiyat olursa değerlendirileblir.

56. offline
    drozia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    İSMAİL
    Yer
    ADANA
    Model
    Passat
    Motor
    2.0 TDI
    Yılı
    2009

Sanırım CC yi kaldırırlar zira araç CC den devşirme Sedandan bastırtma bir model olmuş. Resimde ve videoda lansmanı yapılan araç en full full R Line olmalı ki düz modelinin buna göre vasat kalacağı kesin. İçi ABD li Passat olmuş. Yan çizgilere bakıldığında da US passatın çizgileri hakim. Yani aslında çok ama çok farklı bir tasarım beklentisini malesef karşılamamış. Ama Kesinlikle hoş görünüyor. B7'nin aşırı makyajlanmış hali gibi algılanabilir ilk görüşte. Aynalar Seat EXEO tarzı olmuş ve negatif bir tasarım olmuş bana göre. Belki rüzgar sesini kesmek için böyle bir tasarıma gidilmiş olabilir ama gene de olmamış.
    Sanırım CC yi kaldırırlar zira araç CC den devşirme Sedandan bastırtma bir model olmuş. Resimde ve videoda lansmanı yapılan araç en full full R Line olmalı ki düz modelinin buna göre vasat kalacağı kesin. İçi ABD li Passat olmuş. Yan çizgilere bakıldığında da US passatın çizgileri hakim. Yani aslında çok ama çok farklı bir tasarım beklentisini malesef karşılamamış. Ama Kesinlikle hoş görünüyor. B7'nin aşırı makyajlanmış hali gibi algılanabilir ilk görüşte. Aynalar Seat EXEO tarzı olmuş ve negatif bir tasarım olmuş bana göre. Belki rüzgar sesini kesmek için böyle bir tasarıma gidilmiş olabilir ama gene de olmamış.

58. offline
    sedat27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Adı
    Sedat
    Yer
    İstanbul
    Model
    CC
    Motor
    1.2 TSI
    Yılı
    2021
    34 EKT 388

yapacaksan böyle yapacaksın.150bini alacaksın helalinden...

Passat Turkiye
    yapacaksan böyle yapacaksın.150bini alacaksın helalinden...

Passat Turkiye