Konuyu Değerlendir: Güncel Değerlendirme :
Konu errddm tarafından (22 07 2011 Saat 11:20 ) değiştirilmiştir.
Erdem çok süper çıkmış. "ne olur ulan orada ?" der gibi
Erdem yamuk bakmis ciddi ciddi, yaw saka maka Erdem nereden cikti geldi o gün
. Hem Hyundai da gördük sonra birde cikmis poz veriyor utanmadan orada
![]()
Erdem yamuk bakmis ciddi ciddi, yaw saka maka Erdem nereden cikti geldi o gün
. Hem Hyundai da gördük sonra birde cikmis poz veriyor utanmadan orada
![]()
Sedat abim,
NIKON Makinan var 5 tane Fotografmi cektin![]()
......
Konu Pritt31 tarafından (22 07 2011 Saat 20:11 ) değiştirilmiştir.
Photebucket iyi da napalım bu site de gitti o dediğiniz yerden yüklerim artık![]()
Photebucket iyi da napalım bu site de gitti o dediğiniz yerden yüklerim artık![]()
Sedat Abim fotoğraflar süperErdem Abim babalrı da yazsaydık yahu isimsiz kaldılar baksana , gerçi ortalamışsın ama babmın da nicki var unutma
Sonay10
![]()
Sedat Abim fotoğraflar süperErdem Abim babalrı da yazsaydık yahu isimsiz kaldılar baksana , gerçi ortalamışsın ama babmın da nicki var unutma
Sonay10
![]()
fotografta cıkcaz diye belimizden 180 derece dönünce surat kayıyor tabi![]()
Ya ben o gün gelmicektim yasin , ama sonra bir boşluk bulunca arkadaşla bir ugrayım dedim..İ30 arkadasımın..Amacımız ilk toplanma yerinde konvoyu yakalamaktı ,ancak bir oraya gittiğimizde konvoy hareket etmişti bizde arasına daldıksonra şile tarafına gittik işte, benim işim oldugundan 20-25 dk oturup kalktık biz..
fotografta cıkcaz diye belimizden 180 derece dönünce surat kayıyor tabi![]()
Ya ben o gün gelmicektim yasin , ama sonra bir boşluk bulunca arkadaşla bir ugrayım dedim..İ30 arkadasımın..Amacımız ilk toplanma yerinde konvoyu yakalamaktı ,ancak bir oraya gittiğimizde konvoy hareket etmişti bizde arasına daldıksonra şile tarafına gittik işte, benim işim oldugundan 20-25 dk oturup kalktık biz..
Iyi bir kacamak yapmisiniz Erdemfotografta cıkcaz diye belimizden 180 derece dönünce surat kayıyor tabi![]()
. Konvoyun arasina dalmak iyi fikirdi gercekten, Resimde görünce bende sasirdim ilk bakista acikcasi
![]()
Iyi bir kacamak yapmisiniz Erdemfotografta cıkcaz diye belimizden 180 derece dönünce surat kayıyor tabi![]()
. Konvoyun arasina dalmak iyi fikirdi gercekten, Resimde görünce bende sasirdim ilk bakista acikcasi
![]()
Mesaj adeti 0 olunca görmemiş olmamda bir sakınca göremiyorum![]()
Mesaj adeti 0 olunca görmemiş olmamda bir sakınca göremiyorum![]()