Forum Trabzon'da Bedava Bakım Fırsatı
Konuyu Değerlendir:
Güncel Değerlendirme :
-
Forum Trabzon'da Bedava Bakım Fırsatı
Merhabalar. Böyle reklam gibi mi oldu bilmiyorum ama belki işinize yarar 
Forum Trabzon kapalı otoparkında bugün ve yarın ücretsiz bakım var. Babalar günü dolayısıyla yapılıyormuş. Denk geldim yaptırdım. İlgilenenlere duyurulur 
Bu arada bende çıkan sorunlar;
(Araba şu an tam 30bin oldu. 30bin bakımını yapmadık daha)
Yağ 2 litre eksikmiş
Bir de jantlardan birinde yamukluk çıktı
30 bin bakımı için de güzel bir fiyat veririz dediler ? Serviste mi yaptırmalı yoksa böyle servis dışı yerlerde de yaptırsak olur mu ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
-
Merhabalar. Böyle reklam gibi mi oldu bilmiyorum ama belki işinize yarar 
Forum Trabzon kapalı otoparkında bugün ve yarın ücretsiz bakım var. Babalar günü dolayısıyla yapılıyormuş. Denk geldim yaptırdım. İlgilenenlere duyurulur 
Bu arada bende çıkan sorunlar;
(Araba şu an tam 30bin oldu. 30bin bakımını yapmadık daha)
Yağ 2 litre eksikmiş
Bir de jantlardan birinde yamukluk çıktı
30 bin bakımı için de güzel bir fiyat veririz dediler ? Serviste mi yaptırmalı yoksa böyle servis dışı yerlerde de yaptırsak olur mu ?
Cevaplar için şimdiden teşekkürler...
-
Cevap: Forum Trabzon'da Bedava Bakım Fırsatı
arac garantili ve devam ediyorsa yetkili servis tabiki, tartışmaya gerek yok.. ama garanti bitmişse dışarıda özel servisler.. ayrıca 2 lt yağ ekssiltmiş demişsiniz, bu bana pek normal gelmedi.. :/
jant önemli değil, dışarıda bir lastikcide düzelttirirsiniz..
-
arac garantili ve devam ediyorsa yetkili servis tabiki, tartışmaya gerek yok.. ama garanti bitmişse dışarıda özel servisler.. ayrıca 2 lt yağ ekssiltmiş demişsiniz, bu bana pek normal gelmedi.. :/
-
Cevap: Forum Trabzon'da Bedava Bakım Fırsatı
kahtalı_mıçı Nickli Üyeden Alıntı
Katılıyorum. Daha sonra garantide vs sorun çıkmasın derim ben de. MAlum Doğuş Oto bu anlamda çok sıkıntılı bir distribitör.
-
kahtalı_mıçı Nickli Üyeden Alıntı
Katılıyorum. Daha sonra garantide vs sorun çıkmasın derim ben de. MAlum Doğuş Oto bu anlamda çok sıkıntılı bir distribitör.