Benim Gögüsten ses geliyor ama cok cok abartilacak sekilde degil. 2007 Model aracimda Müzik sesini sonuna kadar actigim halde sinirden o sesleri duyuyordum ama 2010 Model aracimda Ses seviyesi cok cok düsük. Burada Almanya da neredeyse sesi duymuyorum hatta yok. Sadece bozuk Asfalttan gecince Aynadaki Plastik parca cama degip vibrasyon sesi cikariyor onada cözüm buldum arasina birsey sikistirdimmi sorun gidecek. Araba isi sans isi gercekten, 2007 de cok ses cikan arabamda 2010 Modelde Ses cok az (var ama kiymeti yok sinirlenmeye, heleki 2007 Modeli düsündümmüCevabınıza teşekkürler
aracım 60 binde ama o sesler yok diyorsunuz yanlız alttada göğüsten gelen sesler sinir bozucu demişsiniz ve sonunuda o seslerle yaşamaya alışmamız lazım diye bitirmişsiniz.
Yanlış anlamadıysam her keste aynı sorun var ama önemli olan algılama derecesi.
Mesela ben ses geliyor diye snirlendikçe hanım kulak kabartıyor hangi ses nereden diyor.
Demek istediğim insaların bu konudaki hassasiyetleri farklı olabiliyor. Benim bu kadar rahatsız olmamın sebebi 60 bin lira verdiğim arabanın plastik aksamının 98 golf den çok çok daha fazla ses yapması
Ben böyle olacağını bilsem daha az paraya daha donanımlı ve içi passat kadar ses yapan bir araba alırdım.
Yan özetle passat kalite demek türkiyede ama görüntüye kanmamak lazımmış.
Uzun lafın kısası makyajda bir yere kadar.). Sizin aracinizda sizin anlattiginiza göre ses cok sinir bozucu sanirim.
Dediginde cok haklisin, yeni daha kaliteli malzeme ile satiyoruz diyor VW Passat B7 Kasa icin ama hani nerede kaliteli malzeme, ayni B6 da Kronik sorun olan Gögüsü B7 yede takmisiniz. VW`den PASSAT icin cok kaliteli birsey beklerdim ama ayni Malzemeyi kullanmasi yanlis olmus
.
Insallah B8 de düzelir degip bekliyoruz artik![]()