Silance ustam,
gecmis olsun diyorum ilk basta. Aracim 60.000 de ama senin yazmis oldugun kadar ses yok aracimda cok sükür

. Yani hersey normal denecek kadar (aslinda Normal degilde VW de Normal algiliyoruz artik).
Passatin malesef Kronik hastaligi ve zayif noktasi ön Gögüstür. Nedeni ise Gögüs cok Sert Plastikten yapilmis daha sonra Dekorlarda arasina Yalitim felan yapilmadan takilinca ses kacinilmaz oluyor malesef. Bendede Dikiz aynanin üzerindeki Siyah Plastik Kaplama Camda Titresim yapiyor insanin sinirini bozuyor, iki vuruyorum Ses bir daha bozuk yola kadar düzeliyor. VW de yenisini taktirmistim ama sonuc ayni, ama yakinda arasina birsey koyacam sallanmasin diye

. Yani Arabada ses olur ama Passat taki Ses cok sinir edici bir hal aliyor sonunda. Yani Gögüsten gelen Sesler ile yasamaniz lazim malesef.
Volkswagen Golf 6 da yaptigi kaliteli malzemeyi acikcasi Passat B7 de de beklerdim ama nafile. Passat B8 de Gögüs Kalitesi böyle olur ise mecburen Yeni cikacak olan Audi A4 Avant a yönelecegim baska cagrem kalmiyor. VW utansin Kac senelik Müsterisini kaybediyorsa sucu kendinde arasin ilk basta.
Ayrica 2010 Model Yilindan sonra takilan Ön Camlar tamami ile felaket. Gecende buraya yazmistim simdi 1 sikayetci daha cikmasi beni sasirtmadi acikcasi. Cam cok yumusak ve her carpan tasin izi kaliyor (cam catlamiyor yanlis anlasilmasin ama tasin geldigi belli oluyor ve sadece distan görünüyor oda cok yakindan bakinca). Benim Cam ögle en ufak tas (mikroskop ile görecen Tasi) cama carptiginda izi kalirmi ya. Türkiye gibi Cakil tasli Mucurlu yollarda Cama Tas gelse herhalde Cam dagilacak. Yani ön Cam gibi önemli bir parcada Kaliteyi düsürmemelerini bekliyordum. Iste VW hep yanlis yerde tasarruf yapiyor. Teknolojide 1 numara ama o kadar Tekniye para sokacagina biraz kaliteyi arttir. Eski 2007 Model aracimin Caminda 1 tane Tas izi yoktu !
Ama yinede Passat uzun Yol aracidir, uzun Yolda insani her zaman tatmin eden Modeldir. C5 e hic binmedim ama Passat ayri bir arac malesef VW de yanlis bu Model

. Sesleri kafama takmiyorum, bende zaten cok sükür o kadar fazla ses yok. Sadece Ayanin oradaki o Plastik zimbirtisi sinir ediyor onada cözüm buluyorum yakinda
Gecmis olsun sizi cok iyi anliyorum.