Yani simdi Ehliyet Sistemindemi yanlislik var ? O zaman bu adamin ailesine hesap verecek olan sahis bu kisiye ehliyet veren kisi olmali

.
Türkiye´de Tiri birakin, Otobüs ve Minibüsler bile Trafik Canavari olmuslar. Adam Elinde Telefon Seridimi giriyor yanlislikla üstelik koskoca Pamukkale Otobüsünü sürüyor. Yani bunun önüne neden gecilmiyor senelerdir ?
Trafik Sistemi cökmüs, insanlarimizda insanlik yok artik. Ben o Öküzün "Idam Cezasini" isterim acikcasi, böylelerini ipte sallandiracan bakin bakalim Kamyoncular bir daha dikkatsiz kullanabiliyorlarmi

. Ayrica Yollarimizda yani affedersiniz o kadar Hizli bir yerde birakin U dönüsünü arada bariyer olmasi gerekirdi. Almanya´da Yollar böylemi ? Yani cift Duble yollar Otoban gibi U dönüsü yapacak yeri birakin bosluk bile yok. Iste bundan Türkiye Avrupa ya girmek icin bir 50 sene daha beklemesi gerekiyor. Sirbistan, Yugoslavlarin Otobanlarini yollarini görün, adamlar ilerlemis malesef bizden öndeler (Bulgaristan i demiyorum). Ama bizim Türkiye´de o kadar Hizli yollarda arada Bariyer yok. Gecen sene Enistemde Kafa Kafa ya carpismislardi, yol Tek gidis gelis yan tarafta yolu genisletecekler ama 5 senedir ilerleyememisler ve tabiki ortada Bariyer yok yine. Yaziklar olsun bu Devlete diyorum, demekki Insan cani bu kadar ucuz orada

.