Üstad 1968 doğumluyum, 1970 ve 1985 arasında Hollanda'da yaşadım, orada okula gittim, teknik liseyi (elektroteknik) orada bitirdim, sonra Türkiye'ye kesin dönüş yaptım, burada da bana liseyi okutturdular, lise 2 ve lise 3, meslek lisesinden 1987'de mezun oldum, aynıl yıl tercüman olarak işe başladım ve dershaneye gittim, 1988'de üniversiteye girdim, 1992'de mezun oldum, 1993'te askere gittim, 1995'te terhis oldum, askerlik kanıma çok fena işledi, ben tersih edildim ama kendim terhis olmadım

1996'da nişanlandım, 1997'de evlendim, 2000 yılında işyerimi satın aldım, 1991 Şahin, 1998 Şahin, 2000 Toledo, 2003 Toledo, 2008 Passat, 2012 Passat Variant ve 2013 Volkswagen CC araçlarım oldu, 4 dil biliyorum, tutku ile bağlandığım her metayı (hard rock, çanak anten, elektronik, otomobil, çeviri, gurme yemekler vb.) zirveye taşır ve orada bırakırım. Büyük ihtimalle de Volkswagen CC ile zirveye ulaştım. Yerli TV izlemem, Alman TV'lerini takip ederim, Hürriyet okurum, bir de Alman Bild, FAZ ve Hollandalı De Telegraaf gazetelerini, işyerinde BBC World izledim, Türkçeyi doğru kullanmaya azami dikkat gösteririm, haftasonuma çok değer veririm, Cuma günü 12:00'de sonra ve Pazartesi 12:00'ye kadar çalışmamayı tercih ederim, kusursuzluk ve mükemmelik hastasıyım, bu da beni sorunlu yapıyor, kirli arabaya dayanamam, araçta galoş giydiğimi iddia edenler oldu ama bu hayal ürünü

Adana'da elektronikçiler, uyducular, kebapçılar, oto galerileri ve acenteleri ile LPG'ciler ve tamirciler beni tanır, çok şükür kuvvetli bir belleğim var, annemden bana hediye. Gözlemi iyi yaparım, ama sıkı hata yaptığım zamanlar da olmuştur çünkü hiç hata yapmayan en büyük hatayı yapmıştır.
Selam ve sevgiler,
Taner Göde