istanbul ankara bursa izmir filan bunları geç kahramanmaraş muğla denizli böyle yerleri ara daha erken getirebiliyolar araçlarıMerhaba arkadaşlar,bu aralar başınızı çok ağrıtıyorum kusura bakmayın dün değerli yorumlarınızdan sonra bi-xenon ekletmeye de kesin kararımı vererek 1.4 tsi şeker beyazı içi bej bi-xenon+lastik basınç sensörlü araç için Ankaradaki Eskihisar bayisini aradım.Siparişimi vermek istediğimi söylediğimde Temmuzda özel siparişlerin kapanabileceğini o tarihten sonra sadece standart donanımlı araçların gelebileceğini söyledi.Bu ayın zaten dolu olduğunu tahmin ediyordum fakat sizce vw bu kadar erken kapatır mı tecrübeli arkadaşlar cevap verirse sevinirim.Hevesim kursağımda kaldı desem yeridir![]()
yarına istediğim opsiyondaki aracın sipariş formunu gönderecek bana temmuzda eğer açık olursa girecek yoksa malesef giremem dedi kaporayı da siparişi girebilirse alacaklarmış.Girip giremediğini temmuzun ilk haftasına kadar da öğrenemeyeceğim o tarihten sonra başka bir bayiden girme şansımız olur mu sizce yoksa Türkiye geneli mi kapanır.Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar.