RNS 510 - Pragdan nereden alabilirim?
Konuyu Değerlendir:
Güncel Değerlendirme :
-
RNS 510 - Pragdan nereden alabilirim?
Arkadaşlar rns 510 çek üretimi olduğu söyleniyor. Praga gideceğim nereden alabilirim? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Hangi versiyonu almalıyım? Uçak ile dönerken sorun olur mu? teşekkürler
-
Arkadaşlar rns 510 çek üretimi olduğu söyleniyor. Praga gideceğim nereden alabilirim? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Hangi versiyonu almalıyım? Uçak ile dönerken sorun olur mu? teşekkürler
-
Cevap: RNS 510 - Pragdan nereden alabilirim?
drserkarakus Nickli Üyeden Alıntı
Evet RNS510 u Continental Automotive üretiyor Cek Cumhuriyetinde
. Motor-Talk da Cek de yasayan bir adam satiyor ama ben tanimiyorum onu
.
Ebay e bakin orada o adam in adresi de var gidip görüsürsünüz. Ortalama 1.100 € ya felan satiyor
-
drserkarakus Nickli Üyeden Alıntı
Evet RNS510 u Continental Automotive üretiyor Cek Cumhuriyetinde
. Motor-Talk da Cek de yasayan bir adam satiyor ama ben tanimiyorum onu
.
Ebay e bakin orada o adam in adresi de var gidip görüsürsünüz. Ortalama 1.100 € ya felan satiyor
-
Evet Çek Cumhuriyetinde Continental Automotive üretiyor.Alırsanız en son sürüm olan H versiyonu alın.Zaten şu an üretim H versiyon cihazlar.
-
Evet Çek Cumhuriyetinde Continental Automotive üretiyor.Alırsanız en son sürüm olan H versiyonu alın.Zaten şu an üretim H versiyon cihazlar.
-
mega1961 Nickli Üyeden Alıntı
"H" diye version yoktur
. D Version en güncelidir, H sadece ne tür Harita icinde oldugunu gösteriyor
-
mega1961 Nickli Üyeden Alıntı
"H" diye version yoktur
. D Version en güncelidir, H sadece ne tür Harita icinde oldugunu gösteriyor
-
bende almak istiyorum ama bir türlü bulamadım. yardımcı olurmusunuz
-
bende almak istiyorum ama bir türlü bulamadım. yardımcı olurmusunuz
-
Re: RNS 510 - Pragdan nereden alabilirim?
evet ben de almak istiyorum yurtdışı ancak nelere dikkat etmeliyiz? mesela çalıntı olmaması için
-
evet ben de almak istiyorum yurtdışı ancak nelere dikkat etmeliyiz? mesela çalıntı olmaması için
-
Re: RNS 510 - Pragdan nereden alabilirim?
siz alabildiniz mi Prag dan acaba?
-
siz alabildiniz mi Prag dan acaba?